Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
@NickRomano

Romeu er vel vores sikreste midtbanemand sammen med Ramires. Hvis han fortsætter sin udvikling, bliver han sikker starter, også selvom Essien kommer tilbage, for Essien er bedre en plads længere fremme. Den forreste plads på midtbanen er stadig ikke sikker, og her tror jeg Essien, Lampard og Meireles kommer til at kæmpe om pladsen. Mod Valencia skiftede AVB Mikel ind i stedet for Ramires, og når Mikel kommer ind så har han altid spillet defmidten, men mod Valencia spillede han Ramires´s plads og Romeu blev på defmidt og det samme skete der mod City. Så jeg har det klare indtryk af at Romeu er hans mand på defmidt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Priest
Ser ud til Piazon gør det godt på ungdomsholdet, bliver spændene at se hvad han kan om et par år.
Skrevet af CFCHackney
Piazon gjorde det rigtig fint, han har helt bestemt et kæmpe potential, han skal dog nogle gang slippe bolden hurtigere i stedet for a drible. Og han var dog lidt heldig med at score, men alt i alt var det en rigtig god kamp af ham.

Hele holdet var rigtig gode i 2. halvleg, og der er også et stort potentiale i spillere som Ake, Affane og Blackman(som dog så skidt ud ved Doncasters mål, men var rimelig solid derefter).
Chalobah har lidt JT over sig, og lur mig om han ikke en dag bliver kaptajn i Chelsea. Han er næsten lige god til at spille def. midt og CB så det er endnu et plus ved Chalobah, og han virker meget moden allerede. Todd Kane går godt nok også en STOR fremtid i møde, han løb endnu engang den højrekant tynd, frem og tilbage 100 Miles/Hour i næsten hele kampen. Og Islam Feruz er godt nok også spændende, ikke alt lykkedes for ham, men han er virkelig en striker der vil noget, fart teknik og fysik, sådan lidt et mix mellem Defoe og Rooney synes jeg. Jeg kan godt forstå at der var mange Celtic fans der var pissed da han smuttede! Baker og Swift er også spændende spillere, men jeg tror dog ikke på at de kommer på 1. holdet, i Chelsea i hvert fald.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Ved godt det måske er lidt sent efter kampen mod City at evaluere lidt, men er jeg den eneste som synes, at Cole efterhånden kandiderer til en plads på bænken og Bertrand fortjener en chance? Synes virkelig han tager sig nogle blundere ind i mellem - han har slet ikke det samme drive over sig længere, synes jeg...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Meget enig! og Bertrand har jo virkelig imponeret når han har fået chancen! Han skal have flere kampe, gad godt se ham mod Wigan på lørdag, for jeg tror han bliver fremtidens VB i Chelsea, og måske også for England. Han virker meget sikker, og han er god til at komme med frem, og han har en hel del erfaring fra The Championship plus han gør det super for reserverne, og han har været god i den håndfuld kampe han har fået på 1. holdet! :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Priest
Hvem trækker vi så imorgen?
Skrevet af CFCHackney
Alle andre end Napoli tak!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NickRomano
@ Mugesh

Tak for svaret.

Vi må se, hvad der sker for Romeu til sommer.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Forza Zola
Napoli må være den sværeste lodtrækning. Tæt efter følger Lyon vel, men med hjemmebane i 2. Kamp burde vi avancere uanset hvem vi trækker. Men lad os da bare trække Basel eller CSKA Moskva hvis det skal være.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Basel ville være ideelt :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af [Mig]
Napoli og Milan må være de to hold, vi skal undgå.

Milan er stadig et stykke fra fordums styrke, men de har spillere i truppen, der kan afgøre knock-out runder i CL (Ibrahimovic, Cassano, Robinho, Pato).

Lyon frygter jeg ikke, men både Zenit og CSKA bør også undgås, da det er bidende koldt i Rusland til februar/marts. Denne omstændighed krydret med en lang flyvetur er ikke optimale arbejdsbetingelser.

Så jeg anser Basel og Marseille for de mest overkommelige modstandere.
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Peppen
Napoli..
Chelsea FC siden 2001 :)
Skrevet af Priest
Så blev det Napoli
Skrevet af [Mig]
Fuck$%ۤ!
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Forza Zola
Napoli.... Puha, godt vi slutter hjemme.
come on Chelsea
Skrevet af Agit
Skidt, meeeget skidt lodtrækning for os. Men glæder mig nu til at se, hvordan vores forsvar, vil forsvarer sig mod deres hurtige angriber

Men rygterne siger, at Drogba afviser kontraktforlængelse. Hvad tror i?
Og tror i på rygterne om Cavani og Higuain?
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af CFCHackney
det er satme noget lort, det måtte ikke ske!!! Og nej jeg tror ikke på rygterne om nogle nye angribere til vinter, og slet ikke de to. AVB har selv afvist rygterne, og hvis vi endelig skulle have nogle tror jeg ikke Real vil slippe Higuain, og de ville også begge være spærret i CL..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Ah, Napoli skal vi sgu nok klare. 7-2 sammenlagt.
-
Skrevet af Cityfan.dk
hvorfor kalder I City for Shitty? (altså i den forhåndværende overskrift til tråden her) - det provokerer mig helt vildt.
Jeg kunne forstå, hvis det her var en United tråd. Det må I kunne gøre bedre.

For eks: Selv grinede jeg lidt af der blev sunget "Thursday night . Channel 5" på Stamford i mandags. Se det er humor. Det der shitty er decideret plat- specielt når det kommer fra andre end United.
Og så lægger det vel ikke op til en saglig/lødig debat?
Manchester City http://www.cityfan.dk, Citynyheder siden 1999 Dansk Manchester City side på Facebook: https://www.facebook.com/Cityfan.dk
Skrevet af Geddar , moderator
"hvorfor kalder I City for Shitty? (altså i den forhåndværende overskrift til tråden her) - det provokerer mig helt vildt. "

Det er jeg sikker på at trådens brugere er enormt kede af.

Du har endnu ikke fanget at respekten for City-projektet generelt er minimalt?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0