Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jelle_1991
Torres har spillet en glimrende kamp. Dejligt at se
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af jal
Lampard skulle aldrig have haft lov til at score. Han skulle derimod have været vist ud i 1 halvleg. Udebanedommer.
BrøCagLee
Skrevet af MIghtyBlues
Torres har spillet en rigtig god kamp, synd han ikke får scoret et mål, det kunne jeg unde ham.
Skrevet af Nepech
Man kan sgu godt forstå at Torres flere gange er blevet irriteret over ikke at få den tilbage efter han ligger op til et-to afleveringer flere gange.

Utroligt at man ender med at være så meget under pres til sidst mod Wolverfuckinghampton
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Forza Zola
Patetisk kamp. Igen, igen forsøger vi bare at fedte vores sejr hjem og igen er det ved at koste os. Ufatteligt at vi ikke spiller mere direkte. Selv i slutfasen hvor vi har flere gode muligheder for at komme til afslutning og endeligt lukke kampen, så trækker man bare tempoet ud. Det var så igen ved at koste til sidst. RINGE
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
godt med den sejr meget fortjent! Men vi fedtede da ikke sejren hjem? lige efter Ramires´ mål var vi da helt oppe og presse.. Torres skulle have scoret, men god kamp af ham i dag, og de fleste andre, med undtagelse af Bosingwa, havde gerne set Hutchinson spille der i stedet!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Bliver der ikke snart spillet nogle Real eller FCK kampe, så vi slipper for ham der.

Men ja, det var ikke et kønt syn idag (ligesom de sidste mange gange). Men vi får dog hevet en sejr hjem til sidst. Torres spiller faktisk en god kamp, hvor han kæmper og får lagt nogle gode chanceskabende afleveringer.

Det er dog svært at skulle være den der scorer mål, når man tænker på hvor på banen og hvordan han skal modtage bolden. Det gør det heller ikke nemmere at vi er nødsaget til at spille med Ramires som kant idag, som ikke ligefrem ligger de bedste indlæg (han gør det dog stadig godt på næsten alle andre punkter).

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Hvis ikke det var at fedte sejren hjem ved bare at spille bolden lidt frem og tilbage, så ved jeg ikke hvad det var. Selv når vi var oppe omkring deres felt, så spillede vi baglæns langt de fleste gange. Savner nogle spillere med gennembrudskraft og som tør/kan noget på egen hånd når man er mand mod mand. Det bliver alt for ofte krampagtigt og engang alibibold
come on Chelsea
Skrevet af John de Wolf
Tillykke med sejren. Den var trods alt fortjent. Held og lykke i resten af sæsonen. Håber spillet og resultaterne bedre sig med tiden.
Skrevet af Jelle_1991
Fedt at Arsenal snubler :D

Lige over De Wolf :)
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af CarefreeCFC
Nogen tid siden jeg har kommenteret herinde - jeg har bare haft en lidt dårlig smag i munden over flere af vores sidste kampe. Dagens kamp delvist inkluderet.

Vi vinder i dag, men det er ikke fordi de spiller godt. Torres genfandt lidt af sin "vilje/gejst" idag, men desværre rakte det ikke til mål. Jeg har dog efter idag større tiltro til at han bliver en bragende succes i denne måned. Han skal tæske mål ind mod Pompey, ellers bliver jeg trist.
Generelt spiller de bolden langsomt rundt, og det man kan kalde for en kontra, har vi som klub droppet. Er det mere barca-agtigt at lade modstandernes forsvar komme på plads? (Da vi jo vist nok skal til at spille som Barca.) Det går i stå, lige pånær når Ramires sætter fut under fødderne. Fy for en skefuld han kan løbe stærkt.

Cech - Tak for at redde os en sejr idag på en sen refleksredning.
Luiz er en forbedret udgave af sig selv med mere afventende spil, men Bosingwa glemmer stadig at følge med i spillet. Ellers synes jeg de spiller fint. Så ligegyldige Fulham er som hold, er vores spil for tiden. Der er ikke meget idé i det.

En 4 plads og FA cuppen, er hvad jeg er tilfreds med for i år.

Forsinket god jul og godt nytår forresten!

http://www.youtube.com/w…ure=related
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Gianfranco
Torres var god idag, super afleveringer, med i begge mål, bare han snart scorer og kommer igang. Ramires atter vores bedste midt, Lampard redder lige indsatsen med målet, men stadig, vi spiller alt for langsomt.Bosingwa atter en katasrofe defensivt, giv dog en af de unge chanchen på den back. Mata syntes jeg ser lidt slidt ud, mon ikke han spares mod pompey. Og ulvene er altså et bundhold vi burde slå klart med den overvægt vi har i boldbesiddelse. Men spændende hvem vi får ind i transfer vinduet, tror der sker en del (mavefornemmelse).
Skrevet af CFCHackney
Enig med dig gianfranco, og Mata har brug for en pause, ikke fordi han er dårlig han er stadig fantastisk, men han kan godt bruge en puster! Kunne godt tænke mig at se dette hold mod pompey, og der bliver taget udgangspunkt i at cahill kommer til

Turnbull
Hutchinson-Cahill-luiz-Bertrand
Chalobah
Lamps/ mceachran(kommer an på om han er blevet lejet ud til den tid)-meireles
Kalou-lukaku-malouda

Det synes jeg ville være et meget spændende hold, som også burde kunne slå Portsmouth.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Gianfranco
Absolut en spændende opstilling, men tror du AVB tør satse så meget, da FA cup snart er det eneste der er en realistisk chance for at vinde?
Skrevet af CarefreeCFC
CFCHackney

Kunne være en sjov opstilling at se - skal du forresten ud og se kampen? Skal sidde på MHL.

Lukaku kunne dog også godt være lejet ud igen til den tid, men håber jeg kommer til at se ham i aktion. Sidst jeg så ham spille var han et rigtig friskt pust, selvom han kun fik kort tid på banen.

Ferreira kunne godt få lov at få pladsen i stedet for Hutch, selvom jeg ikke håber på det.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af aien89
@CFCHackney

Det er et fint hold, du har stillet til Pompey-kampen, men jeg tror ikke på Chabolah eller at Cahill er kommet på plads til den tid. Derudover kan det muligvis være, at AVB sætter et stærkere hold. FA Cup er jo vigtig for klubben i år, og Pompey har ofte voldt Chelsea problemer, så jeg tror, man skal være forsigtig - også selvom de er i Championship nu.

Mht. Januar-indkøb håber jeg, at Cahill kommer på plads, og at vi køber en fløjspiller, evt. Eden Hazard eller Krasic, men ved nu ikke, om det kommer til at ske. Men det kunne være rart at give Mata en mere central rolle på holdet, og det kan jo kun lade sig gøre, hvis vi får en kompetent fløj på holdet.
Skrevet af CFCHackney
Carefree no clue mate.. Håber lidt på det, men er ikke helt sikker. Er du tilbage i London?

Og jeg regner heller ikke selv med at chalobah starter, men han har jo været fantatisk for reserverne og han var på bænken mod wolves, så man har da lov at håbe :) hutchinson synes jeg ville være meget sandsynlig og jeg håber det virkelig for de gjorde ondt da han måtte stoppe karrieren tilbage i 2010, og han har jo imponeret for reserverne efter sit comeback.

Kan godt være cahill ikke er på plads til søndag, men håber da snart den bliver officiel.

Og en kant ala hazard eller hulk/ whoever, bare ikke krasic ville være godt. Eller en playmaker type på midten, uanset om det bliver det ene eller det andet skal der mere kreativitet ind.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KongLyhne
Jeg forstår ikke hvorfor folk har så meget imod Krasic - han var da fantastisk i sin første sæson i Juventus. Hvis han kan genfinde det niveau er han da en forstærkning.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Groundskeeper Willie
Hvorfor er Jelle egentlig blevet banned?

Hvem holder i med i aften? Liverpool, da man stadig tror på at man kan hente City, eller City, da man satser på en top-4 placering.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Knoblauch
City for mit vedkommende. Titlen ser ud til at være væk i år.

Forstår heller ikke, hvorfor Krasic ikke kan bruges. Han er vel lige præcis sådan en spiller Chelea mangler?

Dog synes jeg, at en højreback er et noget mere presserende problem. Bosingwa laver sindsygt mange fejl, og det koster.

Så, som så mange gange før håber jeg på en højreback, en spilfordeler og en wing mere.

Mod Wolves var Torres rigtig godt kørende og var min personlige MoM. Det er bare ærgeligt, at han hele tiden skal hente bolden længere nede i banen. På den måde scorer han ingen eller få mål.
annonce
0