Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nepech
Hold nu kæft. Du har for et par indlæg siden flot beskrevet din uvidenhed om fransk fodbold og derfor er det vel iorden at man nævner at Hazard er venstrekant.

De få kampe hvor Hazard har ligget oppe som højrewing har han været skide elendig.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af maarkap
Smut nu bare ind og snak om god Ronaldo er, eller er der sikkert et transfer rygte i FCK tråden.

Folk ved sgu da godt hvor Hazard spiller, selvom de ikke ser Lille´s kampe. Det er han dog hypet nok til.
Og så at hive en frygt for Sturridge´s plads frem, viser bare hvor lidt du har at gøre herinde.

Hvis du så havde forklaret hvordan Hazards spillestil osv er, havde det været en anden snak.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
"Sidder du med ramme alvor og påstår at dette ville være et bedre alternativ end Mata på kanten?"

Nej, det skriver jeg vidst heller ikke.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
@ mugesh det med Mourinho var ikke noget personligt angrb synes jeg.. Min pointe var at hvis du ikke synes det Mourinho gjorde for klubben var fantatisk så undrer det mig ikke så meget at du ikke kan lide AVB. Mou tog endda PL med storm.

AVB er i gang med at lære PL at kende og lave udskiftninger på holdet og det tager tid, og man bør da give manden tid til at gøre det der All gøres ikke råbe hiddink efter 6 måneder!

Vi bliver jo stadig nødt til at købe spillere og lige pt har vi ikke de oplagte kantspillere i akademiet til at tage et skridt op. Derfor ville hazard være fantatisk. Lalkovic er den eneste kant lige pt der måske kunne tage et skridt op.
Kakuta har jeg ikke den store tiltro til, men lad os se hvad der sker efter 6 måneder i dijon.

Malouda og kalou har bare ikke været gode nok i denne sæson. Malouda har været alt for egoistisk og kalou har bare været elendig.

Ramires kan stadig tage sine dybe løb i en 4-2-3-1 han kan jo løbe fra den ene ende til den anden i 90 minutter, og Romeu kan skærme af når han tager dem. Ramires passer klart bedst til en 4-3-3 ingen tvivl om det, men jeg tror nu godt han ville gøre set godt i den anden formation.

Jeg undskylder hvis du tog det som et personligt angreb det med Mourinho jeg synes bare det lyder mærkeligt at du ikke kunne lide en mand der har gjort så meget for os.

Jeg tror nu stadig på ham han har lavet nogle underlige indskiftninger til tider og dårlige taktikker, men vi har da set eksempler hvor taktikken er lykkes. Jeg er i hvert fald optimistisk og jeg er meget glad for AVB og det ville gøre mig ondt hvis han blev fyret.
Præcis som det gjorde da Carlo blev fyret selvom det dog til tider virkede som om han ikke rigtig vidste hvad han skulle gøre, specielt ikke med en angriber til 50mio som ikke kunne noget..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Nepech
Hvis du så havde forklaret hvordan Hazards spillestil osv er, havde det været en anden snak.


Tænk David Silva. Hazard kan godt slå et par udemærket indlæg i en kamp men det er bestemt ikke der hans store force ligger. Han er en gennembruds stærk dribler der elsker småspillet og bliver på benene så længe som muligt. Når han er kommet ind i feltet ligger han den oftest af til en angriber.

Han ligger næsten aldrig afleveringer i dybden så han passer meget godt til AVB idé om hvordan fodbold skal spilles. Da han elsker at drible så hænder det selvfølgelig også at han mister bolden et par gange per kamp. Når det sker så skal man ikke regne med at han selv er med til at gøre sin fejl god igen. Han lunter lidt med tilbage men man skal ikke forvente det store genpres fra hans side af. Han er så pisse hurtigt at han ikke behøver at stå lige på offside linjen - derfor har han denne sæson kun fået 3 offside kendelser imod sig.

Han vil helt sikkert være en spiller der vil kunne komplimentere Mata rigtig godt og hvis en spiller skulle få Torres igang med at score mål så er det en som Hazard
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Mugesh
@Hackney

Jeg har altid respekteret Mourinho og synes han er klart den bedste træner i verden, HVIS man skal vinde trofæer. Mourinho er genial, hvis han får frie tøjler og må købe lige præcis dem han vil, men problemet med ham er bare at ingen klub kan fungere optimalt i det lange løb, hvis han fik sin vilje til at købe de spillere han ville have hver gang.

”Derfor ville hazard være fantatisk. Lalkovic er den eneste kant lige pt der måske kunne tage et skridt op.”

Hazard er 21år, og hvis Lalkovic er så god som du siger, så er han da værd at vente på. Hvis vi henter Hazard har Lalkovic ingen fremtid i klubben, da Hazard kun er to år ældre.

”Ramires kan stadig tage sine dybe løb i en 4-2-3-1 han kan jo løbe fra den ene ende til den anden i 90 minutter, og Romeu kan skærme af når han tager dem.”

Det er der det kan blive for offensivt og svigte defensiven. Når Ramires laver sine løb, løber han ofte næsten helt op til modstanderens baglinie, og hvis vi spiller med en central playmaker, så er der ingen mellemled mellem playmakeren og defmidten, som kan lægge det første pres hvis vi mister bolden. Alternativet kan være at smide Ramires på en kant.

”Jeg undskylder hvis du tog det som et personligt angreb det med Mourinho jeg synes bare det lyder mærkeligt at du ikke kunne lide en mand der har gjort så meget for os.”

Det er iorden, respekterede manden, men var hverken fan af hans, pressemøder, spillestil eller talentarbejde(eller mangel på dette). Men vigtig har han helt sikkert været for klubben, det indrømmer jeg gerne.

”Jeg tror nu stadig på ham han har lavet nogle underlige indskiftninger til tider og dårlige taktikker, men vi har da set eksempler hvor taktikken er lykkes. Jeg er i hvert fald optimistisk og jeg er meget glad for AVB og det ville gøre mig ondt hvis han blev fyret.”

Jeg har også sagt at jeg nok skal holde min kæft, hvis han bare får sin taktik i orden, jeg forventer ikke brasserbold.

”Præcis som det gjorde da Carlo blev fyret selvom det dog til tider virkede som om han ikke rigtig vidste hvad han skulle gøre, specielt ikke med en angriber til 50mio som ikke kunne noget..”

Tror heller ikke Torres var CA´s valg, men mere vores kære ejers. CA´s var mere intresseret i Tevez, som faktisk ville passe bedre til vores trup.

Ser fremskridt i Torres, så mon ikke han kommer i gang, så holder jeg nok min kæft:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Didier
Mugesh:
Til alt over nedenstående citat: ingen ko på isen :).

Hehe, det var heller ikke for at lyde arrogant, men vil gerne vide hvor du og blandt andet Hackney får håb fra, når fortiden viser det modsatte?


Jamen, du har på sin vis ret. Der er intet i hans Chelsea-tid, der egentlig gør, at han skal være ´frelseren´. Håbet kommet nok mest fra uvisse indre kilder. Ligesom mit håb til Fernando. Jeg forsøger at forsvare ham, hver eneste gang, der bliver snakket negative om ham - selvom han virkelig har været et flop. Mht. fortiden, så blev han udråbt til Portos vigtige "spiller, så det er vel det, jeg håber, at han kommer til i Chelsea - men du har ret, det lugter ikke sådan nu.

I det mindste var Alex´s undskyldning at han var kommet tilbage fra en skade, det samme kan man ikke sige om Luiz, som ikke var bedre.

Luiz er virkelig også bare elendig i år. Han var ellers fremragende, da han kom til klubben. Jeg ved ikke, hvorfor Luiz er blevet vægtet højere end Alex.


Jo AVB havde muligheden, at han ikke vælger den, gør den ikke mindre mulig. Jeg kan også vælge den sunde salat til frokost hvis jeg skal tabe mig, men salat huer mig ikke, så derfor vælger jeg ikke den, men i stedet kører forbi McD. Jeg kan ikke sige at jeg ikke havde muligheden for at leve sundere, fordi jeg ikke brød mig om maden, men valgte bare ikke at gøre det. Det samme med AVB, han haft mange muligheder, men at han vælger dem fra, gør dem ikke mindre mulige.

Hehe, Alex som salat og Luiz som McD :). Der er sket et eller andet, så AVB har vurderet Alex som ubrugelig, derved har det ikke været en mulighed. Tilliden var/er væk og derfor skal han ikke på banen. Hvorfor ved jeg stadig ikke.


Alex og JT havde et rigtig godt samarbejde efter Carvalho forlod os, og bedre end hvad Ivanovic og JT har. Jeg husker ikke eneste kamp hvor jeg tænker at Ivanovic er den fremtidige makker til JT.

Ok, det afhænger nok af øjet der ser, man har jo altid præferencer. Jeg kan godt lide at have Ivano i CB og Cahill skal imponere mig meget, før jeg heller ser ham der end Ivano. Det niveau Luiz spiller med nu.. Ja, der ved jeg ikke, hvor han skal være - bare ikke derinde. Vi har alt for gode DM´er til, at han kan komme derop. Jeg så umiddelbart højreback som svageste plads i form af Bosingwa.
Jeg ved, at Ivano er blevet rygtet til Milan (det kan være pga. hans back-kvalitet, men vel også pga. hans kvalitet som CB) og at Alex ligenu bliver rygtet til QPR, selvom han er på tilbud :).


Fordi jeg frygter det bliver dyrere, hvis han bliver sæsonen ud.

For guds skyld må dine pessimistiske tanker om AVBs Chelsea tid ikke blive realiseret. Jeg ved godt, at jeg snakkede om "magre år", men et år uden CL ville blive forfærdeligt. Du har vældig gode pointer og forklaringer for det pessimistiske syn på ham, men jeg vil forsøge at se lyst på det (uden bilag). Vi har trodsalt vundet alt i 2012 ;).
Med hensyn til alt transfersnakken, så synes jeg faktisk ikke, at Chelsea har nogle mangler. Måske er brillerne farvet, men vi har nok på alle pladser og ingen er dårlige fodboldspillere (få undtagelser:)). De skal bare have selvtillid og komme i ordentlig form. Hvis Torres banker nogle kasser ind, så stopper alt den transfer snak. Jeg føler ikke et behov for Hazard eller andre offensive kræfter. Defensivt har det set tyndt ud, men forhåbentligvis bliver det bedre, NÅR Bosingwa ryger på bænken.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CFCHackney
Måske er brillerne lidt farvede Didier :) en kreativ spillere kunne vi vel godt bruge for når Mata ikke spillere så sker der ikke så meget. Om det så skal være/ om set bliver hazard, Moutinho, modric, Joe allen eller whoever ved jeg ikke, men en kreativ spiller kunne godt bruges og/ eller en kant. Adam Johnson CAREFREE.

Bosingwa, ferreira, kalou skal bare smutte. måske endda også mikel, medmindre han opper sig hvilket jeg håber han gør for jeg kan virkelig godt lide mikel! Hvis vi antaget at vi kan skille os af med bosingwa og ferreira udover Alex så står med iva på hb, også må AVB vurdere om hutch er god nok til at være backup eller om der skal hentes en ind, fx ham der azpilicueta eller hvad han nu hedder som har været rygtet til klubben og som selv har kommenteret på interessen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Ok, det afhænger nok af øjet der ser, man har jo altid præferencer. Jeg kan godt lide at have Ivano i CB og Cahill skal imponere mig meget, før jeg heller ser ham der end Ivano.”

Ja det er det jo altid, men enig med dig i at Cahill skal oppe sig, hvis han skal have spilletid. Synes jeg læste et sted at grunden til forhandlinger trak ud, var fordi Cahill ville have vide af AVB at han skal være sikre starter, for ikke at miste sin billet til EM, hvilket jeg finder for meget, hvis Cahill har langt dette.

”Det niveau Luiz spiller med nu.. Ja, der ved jeg ikke, hvor han skal være - bare ikke derinde.”

Kanten? ;-) Han er en underlig størrelse, det er tydeligt at manden har talent, men der er sgu så meget mental,t der mangler til at han kan blive så god som talentet ellers berettiger.

”Vi har alt for gode DM´er til, at han kan komme derop. Jeg så umiddelbart højreback som svageste plads i form af Bosingwa.”

Det er det også, men fornemmer bare at AVB ser det store lys i ham som CB.

”Med hensyn til alt transfersnakken, så synes jeg faktisk ikke, at Chelsea har nogle mangler. Måske er brillerne farvet, men vi har nok på alle pladser og ingen er dårlige fodboldspillere (få undtagelser:)). De skal bare have selvtillid og komme i ordentlig form. Hvis Torres banker nogle kasser ind, så stopper alt den transfer snak. Jeg føler ikke et behov for Hazard eller andre offensive kræfter. Defensivt har det set tyndt ud, men forhåbentligvis bliver det bedre, NÅR Bosingwa ryger på bænken.”

Helt enig!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@nepech

”Når det sker så skal man ikke regne med at han selv er med til at gøre sin fejl god igen.”

Lige netop på det punkt passer han ikke til AVB´s stil. Ifølge AVB, skal alle kunne angribe og skal kunne presse og forsvare.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Didier
CFCHackney:
Hehe, du er rigtig glad for ham Joe Allen, hva´? :)

Adam Johnson er også rigtig spændende, men han er lidt for flakkende. Han havde vist lidt problemer med byturer i Manchester, så jeg tør slet ikke tænke på, hvad London kan gøre ved ham. I tilfælde af at Mata svigter, så bør nogle af de andre kunne tage over. Jeg savner stadig lidt af det fra Stur. Malouda har jo gjort det fremragende før.

Jeg har haft gentagne ordvekslinger med Mugash omkring højrebacken. På trods af uenighed, så mener jeg stadig, at Luiz med sin fart og teknik burde kunne være der ;). Er Hutch både back og CB eller har jeg misforstået noget? Kan Bertrand kun spille venstre?
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CFCHackney
Hutch er bedst på HB, men kan sagtens spille i midten. Iva vil nu stadig være min favorit på HB, jeg synes luiz gør det bedre og bedre på CB, men man kan da godt prøve ham på HB han kan jo spille VB. Dog tror jeg nok han skal blive en fremragende CB, han virker i hvert fald mere og mere sikker, men han har stadig mangler.

Ivanovic er dog fantatisk på HB så ham ville jeg beholde der.
Hutch har gjort det godt for reserverne, men har mest spillet CB da kane har været så fantatisk på højrebacken.
Om hutch er god nok til at være backup ved jeg ikke, men ellers virker ham der azpilicueta spændende.

Jeg synes dog det mangler mere kreativitet og jeg frygter at vi har set det bedste af Malouda.. Desværre.

Adam Johnson ville være fantatisk og de fleste steder lukker tidligt i London så det kan være han kan styre det lidt ;)

Joe Allen er meget talentfuld og bestemt en vires scouts burde kigge nærmere på, hazard er jeg også glad for.

Dog ville min absolutte drømme signing være Moutinho! nøj hvor er jeg imponeret af ham.

Men lad os se hvad der sker en kreativ spiller ville dog ikke være dårligt, imo. Joe Allen ville lyder faktisk bedre og bedre jo mere jeg tænker over det måske han er min nye Moutinho.. :) også deler jeg carefrees drøm om Johnson.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Hackney@

"Malouda og kalou har bare ikke været gode nok i denne sæson. Malouda har været alt for egoistisk og kalou har bare været elendig."

Det lader til at Valencia bommerten præger din hukommelse, angående Kalou.
Med den ufattelig sølle spilletid han har fået har han sku været ret effektiv. Jeg er normalt ikke verdens største Kalou fan, men han har altså haft et par fine indhop, og AVB bruger ham ALT for sjælendt.
Lidt statistik for indeværende sæson:


Competition


League

2 (2) Apps
(as sub)

1 Goals


League Cup

2 (0)Apps(as sub)

1 GoalsEuro Cups

0 (2)Apps(as sub)

1 Goals

All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af CFCHackney
Jeg kan faktisk godt lide kalou.. Valencia kampen er ikke den eneste. Han var så dårlig mod Everton, han var heller ikke god mod Fulham. Han var fin mod Newcastle. Mod wba blev han taget ud efter 30 min og var heller ikke god.. Jeg synes ikke der er nogen grund til at give ham 90k£ om ugen det er helt sikkert.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Så er der blevet handlet lidt ungt ind.


http://news.bbc.co.uk/sp…6601927.stm
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
"Following our loss in the play-offs last season we were told that the boys wished to look at other options, as was their prerogative to do so."

Det må have været en enorm skuffelse...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Didier
Haha, Mugesh, så er de klare til førsteholds bænken om 5-6 år :)

CFCHackney: 90.000£ om ugen.. Får han det????

John-Obi-Mikel-Er-Gud: Jeg er lidt nysgerrig. Ud fra dit brugernavn, hvordan synes du Chelseas midtbane skal opstilles? :)

It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CFCHackney
Jeg ved ikke om han allerede får det, men det er eftersigende det han vil have..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Hehe ja, men man skal jo få dem mens de er billige:-)

"John-Obi-Mikel-Er-Gud: Jeg er lidt nysgerrig. Ud fra dit brugernavn, hvordan synes du Chelseas midtbane skal opstilles? :)"

Jeg er ret sikker på at jeg vil være rimelig meget enig med JOMEG, når det kommer til midtbanens sammensætning :-)

Hvis Cahill får den løn, så må det vel være fordi man regner med at han kan slå Luiz af?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
fordi Cahill får 80k skal han kunne slå Luiz af eller? Mon ikke der bliver roteret mellem Luiz og Cahill og sikkert også Terry, så alle er glade.. :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0