Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Knoblauch
Kampen mod Swansea bliver spændende. Vil Chelsea forsøge at slå dem med boldbesiddelse, som Arsenal forsøgte (og fejlede med) eller spille kontra-bold som Sunderland gjorde (og vandt).

Jeg hælder mest til at det bliver sidstnævnte.

http://www.carefreechron…ea-3-2.html

De observationer har AVB selvfølgelig også gjort sig, og det virker umiddelbart mest plausibelt at spille på kontraer.

Uagtet ser jeg frem til kampen. Det er altid spændende at Rodgers´ hold.
Skrevet af CFCHackney
Piazon synes jeg gør det ganske godt for reserverne. Han havde lidt problemer de første par kampe, men han skal self også vænne sig til nyt land, hold osv. Han er dog begyndt at lykkes mere med sine afleveringer og han har scoret et par kasser. Spillere som Chalobah, Kane, og Lukaku synes jeg dog er ´stjernerne´ på holdet lige pt.
Men han har et enormt potentiale og minder meget om Kaka. Små fikse træk, god afleveringer og gode afslutninger.

Han har bestemt gjort sig fortjent til at tage med til Swansea og han har også fortjent en plads på bænken imo.

Han bliver bedre og bedre kamp for kamp, og det ville ikke overraske mig hvis han bliver en del af førsteholdet allerede til sommer.

Er der iøvrigt nogle der ved hvad der er blevet af Davila i Vitesse? ser en sjælden gang deres kampe pga ham og Kalas, men han har ikke været med de sidste par gange jeg har set dem spille.
Nogle der ved om han er skadet eller, bare ikke var god nok i starten for der ved jeg da at han fik et par kampe.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Knoblauch - Ramires er skadet, og han er vel vores eneste reelle våben i en kontrasituation.

Jeg håber vi slår Swansea, men efter det taktiske oplæg du linkede til, så er jeg ikke optimist.

Lampard og Terry skulle være ude, dvs Luiz er i opstillingen, og selvom han har været langt mere afventende i sit spil, så er han en spiller der nemt kan ryge ud af position.

Ivanovic - Cahill - Luiz - Cole

- Mit forslag til forsvaret, AVB vælger nok noget andet.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
@korzika

”Ved ikke rigtigt om det passer, at Kakuta fik fire-fem staropstillinger til sidst i hans tid i Fulham. Han fik kun 2 i PRL i hvert fald. Kakuta var i Fulham 6-måneder, og selvom han på daværende tidspunkt kun var 19, så er 2 startopstillinger slet ikke særlig meget. Han har nu været i 2 klubber, og har ikke overbevist sine 2 managers om, at han er værd at give chancen over flere kampe.”

Nu var han jo også kun et talent, så det er lidt utopisk at regne med at han skulle spille sig fast med det samme. Han var i fulham i fire mdr. og fik spilletid 7/11kampe i PL. Kan ikke helt finde ud af om han fik nogen kampe i cupene, men jeg husker måske forkert. Han må da have overbevist fulham, siden de ville have ham igen her i denne sæson.

”men det var sgu heller ikke ren kick-and-rush fodbold. Havde Kakuta til træning overbevist Coyle om, at han var værd at give en reel chance, så havde Kakuta nok også fået den chance, da Coyle tydeligvis godt kunne bruge nogle nye indspark offensivt såvel som defensivt.”

Det er svært at vide hvad der skete til træning, men faktum er at der skete meget mere i de få kampe Kakuta startede/kom ind. Spiller Bolton ikke kick-and-rush? Har set dem spille? Kun Stoke er mere betonbold. Det var tydeligt at Coyle ville have forsvaret på plads før han satsede, og det kom aldrig på plads, så vil der selvfølgelig også være begrænset med spilletid til en type som Kakuta.

”Kakuta bliver måske en succes i Dijon, men om han bliver en succes i Chelsea handler rettere sagt om han besidder talentet, hvilket er det store spørgsmål. Jeg tviler, hvilket mange andre åbenbart også gør.”

Der var heller ikke mange der troede på Sturrigde og havde givet op på ham. Det en ung spiller kræver er en manager der tror på ham, hvis de har talent og omgivelserne er de rette så skal de nok slå igennem. Som sagt så har jeg ikke skrevet at han ville slå igennem for os, for jeg ser ikke vores klub give de unge chancen og både ejeren og fansene(ikke alle) har ikke tålmodighed til at give en ung spiller chancen.

@Hackney

”men jeg vil dog mene at spillere som Josh og Piazon har et større potentiale end Kakuta”

Jeg kender intet til Piazon. Og McE er et stort talent, men jeg mener Kakuta er større, men det er jo meget subjektiv, når det kommer til det her. Men ja McE har nok større chance for at slå igennem, pga. omgivelserne passer bedre.

”men spil intelligens og afleveringer så må det være de 2 andre.”

Her er jeg meget uenig, Kakuta lægger nogle rigtig gode og uventede afleveringer, Piazon ved jeg ikke.

”Ikke at jeg som sådan er uenig med dig, for kakuta har et kæmpe potentiale, men hvad mener du der gør at han er et større talent end fx Josh eller Piazon?”

Jeg mener det eneste McE slår Kakuta i mere arbejdsomhed og defensivt. Når det kommer til det offensive, så ser jeg ikke McE være bedre end Kakuta.

”Håber han gør det godt i Dijon for han kan blive giftig i fremtiden”

Netop KAN, jeg siger netop ikke han bliver. :-)

@Carefree

”Brynje i stedet for Lampard - er han ikke "for" meget kantspiller til at ligge centralt og lave den frække aflevring?”

Jo, muligvis, men han virker lidt langsom, og med hans afleveringer og skud kunne han måske blive god central. Schweinsteiger var jo også kant til at starte med.

”Jeg håber vi slår Swansea, men efter det taktiske oplæg du linkede til, så er jeg ikke optimist.”

Hehe hvis det er taktikken der skal afgøre kampen i dag, ja så har vi tabt den... Med mindre AVB får en åbenbaring:-)

@Kemosabe

”Tænk på Joe Cole og gang så hans evne til at styrte formålsløst rundt i ring med to og fjern så den lille snert af effektivitet, han måtte have. Så har du Kakuta. Sådan cirka. Det bliver aldrig til en skid med ham.”

Men ændre det på at Cole måske var det største engelske talent siden Gascoigne? Om Kakuta følger Coles vej er svært at sige, men i forhold til engelske spillere med lignende talent så er Kakuta mere ydmyg, og det kan måske være en fordel for ham.

”Hvad har Arjen Robben i øvrigt gjort siden han skal smides på sådan en liste med nulboner som Ricardo-se-mig-jeg-kan-sparke-med-ydersiden-Quaresma?”

Har Robben opnået hans talent berettiger? Han er måske den spiller der er tættest på Ronaldo og Messi. Men pga. skader kommer han aldrig til at opnå det han burde, derfor er han på listen. Robben har dårlig bentøj, Quaresma har et dårligt hoved.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Er der nogen der ved om Mikel er blevet klar?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mikel og lamps er ikke klar. JT er også ude. Piazon er udtaget til kampen.

Synes McE slår nogle fantastiske afleveringer, men hver sin smag :)

Regnede nu også med at du mente at kakuta kan blive en giftig spiller i fremtiden, jeg sagde det bare for at erklære mig enig med dig :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Carlsen81
http://www.skybet.com/cm…ando+Torres

Hvad så, Chelsea? Så var det alligevel et meget godt køb at købe Torres for 50m.

;)
Skrevet af Forza Zola
Angående Kakuta debatten, så ærgrer det mig, at han ikke fik flere chancer end tilfældet har været. Jeg mindes tydeligt hans første optræden for klubben. Sikke et antrit og fart den dreng har. Jeg mindes dårligt at have set en spiller med så et sådan antrit før og blev vildt betaget af han. Når man så samtidig ser nogle af de klip der ligger på youtube, så fejler teknikken vist heller ikke noget. Det må være oppe i hovedet problemet ligger. Jeg venter stadigvæk et gennembrud fra hans side.

Tror det bliver svært idag. Swansea har virkelig imponeret mig med deres flotte pasningsspil i denne sæson, og er svære at spille mod ude.

Lidt sjovt, at man var i klubben til prøvetræning for 12 år siden, da Mølby var ved roret. Man må sige, at der er sket en udvikling siden dengang. Der spillede de en lidt anden type fodbold, og jeg fik nærmest et chok da jeg så deres kamp på stadion. Det var mere rugby en fodbold. Nåede dog lige en testkamp for reserverne mod Norwich, hvilet var meget sjovt. Ugen forinden havde de mødt Leytin Orient med Peter Shilton på målet. Det ville ellers have været en fed oplevelse at spille mod ham og evt lave en Jesper Olsen på ham :-)
come on Chelsea
Skrevet af Knoblauch
Forza Zola:

Det var mod Wolves ikke?

Som nogle har nævnt herinde, så er Kakuta stadig ung, så der er masser tid til at udvikle sig i. Jeg har også stadig tiltro til han skal blive til noget.

Ang. dit Swansea eventyr; For fanden det ville have været en god historie at snyde Shilton.
Hvor "langt" nåede du med dit forbold?
Skrevet af Didier
Hvad er det der skybet om Torres for noget? Det ligner en (virkelig) dårlig joke.

Tak for mailen, Mugesh!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Frydendal
Hvis det er rigtigt siger jeg da bare, hold kæft et godt køb alligevel (selvom han har fejlet på banen).

Og det åbner vel mere op for et evt. Falcao indkøb som har været på rygteplan?
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Nepech
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Frydendal
Det er nice :P! Haha
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af MIghtyBlues
Hvis der er nogen som ligger inde med link til en side med fornuftig kvalitet af stream af kampen, så siger jeg ikke nej ?

tls_thomsen@hotmail.com

God kamp
Skrevet af Forza Zola
@knoblauch

Jo det var imod Wolves. Det blev til en del 1. og 2. divisions kampe og et kort ophold i Droxa Drama (Grækkenland).

Jeg vil også gerne bede om et link, såfremt der er nogen der har et. thomaska2@hotmail.com
come on Chelsea
Skrevet af Didier
Forza & Mighty, jeg videresender en mail til dig.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af korzika
Jeg søger også et stream til kampen!

Min nyoprettede mailadresse er:

jegvilgernesekampen@live.dk
Skrevet af Knoblauch
"Team: Cech; Bos, Ivan, D Luiz, Cole; Meir, Romeu, Mal; Sturr, Torres, Mata. - subs: Turn, Fer, Cahill, Bert, Ess, Piazon, Lukaku"


Wuhu, Malouda på midtbanen og endnu bedre Bosingwa på højreback.

Kryds lige alle sammen fingre for at Bosingwa IKKE skal dække Williams op igen.
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg forstår udemærket Cahill ikke var med sidst, hvor han lige var hentet. Men begriber ikke hvorfor vi igen skal trækkes med Bosingwa på backen, istedet for Ivanovic derude og Cahill centralt. Må nok indrømme jeg begynder at miste lidt tålmodighed med AVB alene pga. denne disposition han laver igen og igen.

Tak for link iøvrigt.
Skrevet af MIghtyBlues
Iøvrigt et noget bekymrende regnskab synes jeg. Vi burde være kommet tættere på at gå i nul. Jeg er helt med på, at vi nok aldrig kommer helt i nul med den nuværende stadion kapacitet og lønudgifter, men troede sgu vi var længere. Nogen der ligger inde med nogle analyser af regnskabet eller artikler der går lidt dybere end de normale overfladiske fra bold, onside osv. ??
annonce
0