Snak

Mere indhold efter annoncen
mener han er lånt ud til sommer og vist nok med en købsoption.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
yep, var lige inde og tjekke - det samme gælder for Matic, som jo også ville have været god at have nu...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
moderator
"Granero er ikke mere kreativ. Zhirkov er kreativ, men fylder bare for lidt centralt. Jeg vil nu mere mene at der mangler spillere som man holde bolden i egne rækker. Mikel og Essien gør det fint sammen, da de besidder dette, men når bare en af dem er væk mister vi bolden for let."

Granero er netop en offensiv og kreativ midtbanespiller. Og jeg ved godt du mener at Mikel er forbandet kreativ, jeg køber den bare ikke.
https://kortlink.dk/sudv
Så er det sjovt at han ikke bliver brugt som det.

Edit: Nu har jeg aldrig sagt at Mikel ER forbandet kreativ, blot at han kan VÆRE/BLIVE med mere FRIHED. Så lad være med at påstå noget jeg ikke har skrevet!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Ja, du har i den grad ret i, at i ikke kunne holde bolden oppe på midten, men I havde ikke en Lampard til at slå bolde om bag forsvaret. Zhirkov var jo nærmest usynlig, det eneste jeg lige kan erindrer er en lille dribletur, hvor han skyder forbi mål.

Mikel er da rimelig kreativ, han bliver bare brugt meget defensivt i Chelsea. På det nigerianske hold er han derimod mere offensiv.
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
moderator
Man kan sagtens være kreativ uden det ligger i den normale rolle. Din pointe har netop været, at rollen begrænsede hans kreativitet. Jeg er absolut ikke i tvivl om at han kan lidt mere i det offensive end han viser nu. Men fra dét og så til din opfattelse af ham er der fortsat langt.

"Så er det sjovt at han ikke bliver brugt som det."

Granero? Hvad pokker tror du han lavede, da han blomstrede op hos Getafe?
https://kortlink.dk/sudv
Jeg ville simpelthen ikke turde at få Ramires til at ligge på den defensive midt i stedet for Mikel. Det kan godt være at han vinder mange tacklinger, men han laver alt for mange fejlafleveringer og mister for ofte på bolden til at ligge på den plads.
Grunden til at jeg valgte McE i min opstilling er at jeg tror på at han ville spille en stabil kamp med støtte fra Mikel og Malouda. Jeg har endnu ikke set McE tabe bolden på en måde hvor det ikke bliver farligt. Det kan evt skyldes at han bare "flytter bolden/spiller alibifodbold" men det medvirker stadig til at han virker sikker i sit spil, fremfor Ramires.

Jeg synes dog også at Ramires skal have en meget længere snor - nogen der kan huske Malouda i starten? Han skal nok blive en god spiller for os, problemet er bare at vi står i en svær situation lige nu.

Edit: Med hensyn til transfers så vil det være billigere at hente en af de to unge spillere, i forhold til at hente en ny Ballack (læs: veletableret verdensstjerne). Jeg vil tro at A. Young ligger omkring Benayoun, lønmæssigt, og Adam Johnson er nok lidt billigere.
Gary Cahill vil jeg tro ligger omkring det samme i løn, men han vil nok kræve lidt mere hvis han skulle komme til Chelsea. Dog ser jeg ikke det store problem i at få lønbudgettet til at blive mere balanceret i løbet af de næste par år, hvis man går ud fra at Lampard, Terry, Drogba, Anelka, A. Cole og Malouda allesammen så småt begynder at stille støvlerne til side.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Laver lige en ny.

Så vidt jeg kan se har vi Mancienne til 2013, og der skulle ikke være en købtoption på den lejeaftale Wolves har nu - correct me if i´m wrong.

Håber godt nok han bliver!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
@Geddar

”Man kan sagtens være kreativ uden det ligger i den normale rolle. Din pointe har netop været, at rollen begrænsede hans kreativitet.”

Ja hvis man får den frihed til det. Det er først under CA at han har fået mere frihed, under de andre trænere har han knap nok måtte komme over midtercirklen.

” "Så er det sjovt at han ikke bliver brugt som det."

Granero? Hvad pokker tror du han lavede, da han blomstrede op hos Getafe? ”

Men spiller han off-midt under Mourinho? De tre kampe han har spillet husker jeg ham spille længere nede i banen. Den seneste kamp han startede inde mod Murcia i cuppen, spillede han ved siden af Diarra, med mindre Mourinho spiller med fem angribende spillere? Sådan husker jeg nu opstillingen:

Diarra-Granero
Benzema-Canales-Leon
Higuain


@M.Munister

Zhirkov er fejlplaceret, men han gør det nu meget godt på en kant.

@Carefree

”Jeg synes dog også at Ramires skal have en meget længere snor - nogen der kan huske Malouda i starten? Han skal nok blive en god spiller for os, problemet er bare at vi står i en svær situation lige nu.”

Men i modsætning til Ramires spillede Malouda faktisk ok i starten, men efter to-tre mdr. faldt hans niveau. Jeg er ikke sikker på han bliver god for os, synes han er for dårlig i pasningsspillet og springer rundt i taklinger, han er vel heldig at han ikke har fået karantæne endnu. Jeg vil kun give ham længere snor, fordi jeg regner med vi skal døje med han i mindst en sæson, så hvorfor ikke få det bedste ud af manden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Hvis Granero har spillet som playmaker for Laudrup og har gjort det med succes, så må han da også have lidt potientiale.

Ja, men pga. hans manglende synlighed på midten, er han da ikke helt optimal, eller hvor vil du hen? Man kan da vel for fanden ikke bruge en kreativ spiller, som ikke er synlig?
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
annonce