Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CarefreeCFC
http://www.chelseafc.com…mentsFull/0,,10268~2629432,00.html

Hvis det virker, så er det om Stamford Bridges fremtid fra Chelseas hjemmeside, god læsning.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Didier
CFC:
Fyringen af Ancelotti.. Hmm.. Hvordan tænker du, at den kan forsvares? Grundet resultaterne eller hans ugidelige udtryk på bænken? Det kan der selvfølgelig være noget om, men overordnet set spillede Chelsea noget af det bedste bold under ham (i lange perioder i hver fald), så jeg var meget utilfreds med fyringen. Jeg har ondt af AVB. Han skulle aldrig have været ansat i denne galeanstalt.

Ud til sommer: Bosingwa, Malouda, Meireles, Ferreira, Hilario, Turnbull, Kalou, Drogba.

Enig med Bos, Mal, Mei, Fer og Kal. Hil eller Turn skal også væk, men vel ikke begge? Medmindre en af vores unge keeps kommer tilbage fra udlån. Kalou har jeg det lidt blandet med. Han er egentlig ok, men han fortjener mere spilletid. Bare ikke for Chelsea. Om Droggie ryger afhænger af Torres´ situationen. Bliver sidstnævnte, så skal han nok væk.

Nu skriver du, at indkøb kommer an på manageren og den endeløse tank, men hvis nu, at du kunne bestemme, hvem skulle så ind? Her tænkes både på manager og spillere.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CarefreeCFC
Didier - Ancelottis fyring kan forsvares ved at der var et par kampe hvor selv jeg (ikke taktisk ekspert) kunne se at spillerne overhovedet ikke anede hvad de skulle foretage sig. At en manager af hans kaliber ikke formåede at sætte spillerne godt nok op før en kamp, det fatter jeg ikke.
Det var helt galt, dengang vil jeg mene det kan forsvares, men det er selvfølgelig nemt at sidde og være bagklog nu og sige at han aldrig skulle have været fyret. Jeg håbede at AVB var et lys i mørket, men jeg troede ikke meget på det.

Vi skal have en træner der besidder noget raseri. Scolari var fjollet, Ancelotti hævede sit øjenbryn, AVB satte sig på hug. Jeg vil have en træner der kaster noget efter nogle. Viser spillerne at der findes en passion. Det kan godt være at Capello er for stoneface til den rolle, men han besidder noget fandenivoldskhed (stavekontrol?), og han kan styre selv de største dronninger på en fodboldbane.

Men ja, AVB var ikke klar. Jeg tror dog det har været god erfaring for ham, og han skal nok få job et andet sted i Europa.

Jeg tror Drogba bliver hvis vi får en manager der kan overbevise ham om at blive, men det tror jeg så ikke er realistisk.

Hvis jeg kunne hente hvem jeg ville, så ville vi få tilgang af en eller flere af: Adam Johnson, David Villa (for 3 år siden), Robben (hvis han virkelig vil væk), Shane Long, Stewart Downing, Daniel Agger, Thomas Müller, Daniele De Rossi, Kevin Prince Boateng, Guiseppe Rossi, Alexis Sanchez, Ibrahim Afellay, Yoann Gourcuff - de er allesammen velkomne.

Problemet med at ansætte mig som indkøbsansvarlig er at jeg kun følger PL, så hvem der kunne være godt fra Italien, Spanien, Tyskland osv ved jeg ikke rigtig.
Der er ikke så mange forsvarsspillere imellem, for min generelle holdning til andre holds forsvarsspillere er, at de er nogle fisser (undskyld sproget).
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
En lille smule lys i mørket er at Kakuta fortsætter sin gode form i Frankrig.

http://www.dfco.fr/archives/13982

Syv kampe og fire mål.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Didier
Didier - Ancelottis fyring kan forsvares ved...

Ok, jeg ville blot høre din mening :).

Vi skal have en træner der besidder noget raseri...

Capello virker også åbenlys i og med, at han er fri på markedet og har efterlyst et klubjob. Jeg kender dog ikke til hans vision omkring unge spillere. Er der nogle, der gør det?

Men ja, AVB var ikke klar. Jeg tror dog det har været god erfaring for ham, og han skal nok få job et andet sted i Europa.

Jeg håber også, at han dog - udover millionerne - har fået noget ud af jobbet. Der er langt til stjerne endnu.

Hvis jeg kunne hente hvem jeg ville, så ville vi få tilgang af...Stewart Downing...

Say what?! Mht. de andre ligaer, så løber der et par interessante offensive folk rundt i Italien (Napoli), men desværre husker jeg flere nitter end vindere, når det gælder indkøb fra Italien. Det er ærgeligt at Dortmund er klar over spillernes værdi, for der er vist også nogle interessante der ;).

... fisser...

Hehe!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Borger Louis
Balotelli på Twitter

To save time and money, the Chelsea board have announced that their next manager is already sacked
Skrevet af CFCHackney
Når selv endda balotelli kan gøre grin med os uden at lyde dum så ved man ligesom at der noget galt..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Royal Arsenal
http://espn.go.com/sport…michael-cox

Igen synes jeg Michael Cox har ret i sine vurderinger omkring de mange trænerfyringer, der har været under Abramovich.
Skrevet af Nepech
AVB bliver vel ansat for at gennemføre generationsskiftet og som en langsigtet løsning. Så begynder de spillere han er ansat til at fase ud at brokke sig (Frank, Cole og Drogba) mens at JT har en rigtig dum sag kørende.

Fyringen ændrer vel ikke så meget på utilfredsheden bare at det er andre der ikke er tilfredse (de portugisiske/spansk talende spillere så ud til at holde af AVB)

Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af CFCHackney
Tror også langt de fleste holdt af ham, men dem der har noget at skulle have sagt (lamps, Cole og malouda) kunne bare ikke lide ham. Taber attituder af dem, uanset hvad man må synes om AVB!

Jeg håber self på det bedste fra nu af, men der er dog en lille stemme i mig der gerne vil have at lamps malouda og Cole skal koste så meget at de står med lorten til sidst for det fortjener de. Måske endda også JT ham og didier har været ude og støtte ham
Offentligt. Hvis man ser på spillere som giggs og scholes i United så accpeterede de deres roller da alderen begyndte at trykke, men nu er mentaliteten stadig lidt anderledes i United end i Chelsea lige pt desværre :(

Havde håbet på store ting under AVB næste par år, men han fik ikke tiden og nu skal vi starte forfra igen..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Gianfranco
Hvorfor er det lige at Scholes og Giggs accepterer deres rolle i United nu hvor de er oppe i alderen, er så afgjort p.g.a træneren, han har så stor respekt omkring sig og kan styre selv de største stjerner, husk lige på Beckham sagen. Det er det AVB manglede og som jeg tror han aldrig får.
Skrevet af CFCHackney
Self har SAF en stor del af det, men måske er de også lidt mindre divaer end Cole, Lamps og Co.

At sige AVB i en alder af 34 aldrig får den respekt er jo latterligt. Jeg tror bestemt han bliver en succes sin næste klub og Abramovich har skudt sig selv og klubben i foden big time igen.

En manager er næsten overflødig så længe Lamps og Co. får lov til at opføre sig som de gør, ingen stopper dem og de vil fortsat skabe problemer, igen medmindre Mourinho kommer tilbage..

Man kan mene hvad man vil om AVB, men at overlade tøjlerne til en der har ligeså lidt erfaring som AVB har samt at lade egoerne styre omklædningsrummet er stupidt.

Håber tiderne bliver lysere, men jeg tror så småt vi er ved at grave vores egen grav med manager fyringer.

Ledelsen burde have bedt Lamps, Cole og de andre om at holde kæft, og samtidig støtte AVB offentligt.
Det skete ikke og nu mangler vi igen en manager. Er bange for at vi aldrig får kontinuitet på manager posten, AVB var måske manden. Nu skal vi starte fra 0 igen og det skal vi sikkert også næste år.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Fatter ikke helt hvor folk får den der røde tråd fra?! Hvis han fik til opgave at lave et generationsskifte, hvordan kan det så være, at den eneste "ungdomsspiller" han forfremmede var Sturrdige, mens han i stigende grad marginaliserede en fremragende spiller som Romeu og lejede forrygende talenter ud som McE og V.Aanholt?! Han solgte sågar Borini i sommers, som lige har haft debut på det italienske landshold i en alder af blot 20 år! Rød tråd, tre-års plan og generationsskifte min bare...! Havde han nu rent faktisk vist at han gerne ville generationsskiftet, kunne jeg sagtens forsvar vores placering lige pt., men faktum er at han INTET har gjort for at integrere vores egne talenter - tværtimod!

Capello og Benitez?! I må have røget et eller andet ganske fint! Capello er da den mest idéforladte mand, som vel nærmest er den eneste ud over Schuster der kan tage kreativiteten ud af underholdende fodboldhold. Og Benitez?! Ud over et lucky punch i 2005, hvad har han så vist ud over underpræstation og fejlkøb i sæson efter sæson efter sæson?! Tsk, er alt hvad jeg har at sige til det.

Og drømmen om at få Ray tilbage tror jeg sagtens vi kan skyde en hvid pil efter - manden der stabiliserede os gennem flere sæsoner blev af uransagelige årsager fyret. Sandsynligvis af Roman selv - ellers giver forløbet ingen mening.

Af kandidater vil jeg stadig hævde at v.Gaal er den eneste rigtige løsning og indtil han får chancen vil jeg stadig hævde præcis dét. Han har vist han er manden der kan bygge et hold op, er ikke bange for at bruge unge spillere, han kræver disciplin og han aftvinger respekt. Et perfekt match til klubben.

Men jeg glæder mig til at se hvad Roberto kan udrette i de sidste kampe - han kunne være et godt valg fremadrettet, hvis han fik en mere defensivt orienteret assistent ved sin side.

Og indtil da: Roman Raus!!!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Van Anholt har ikke klassen til PL overhovedet, og får det formentlig ikke lige foreløbigt. AVB skilte sig IKKE af med Borini, så den skal han ikke klandres for. McE havde brug for spilletiden og det er svært at spille de unge spillere ind når det ikke kører. Romeu blev vist nok skadet samtidig med at Essien kom retur, men han skulle da nok have fået chancen igen, det er jeg ikke i tvivl om, men mon ikke ledelsen og vores træner(Lamps) havde forlangt den gamle garde på banen igen. Sturridge er kommet igennem samtidig med at han har gjort Hutch til 1. holdsspiller igen, og han prøvede også Lukaku et par gange, men han har ikke klassen til et tophold i PL lige pt, en mindre klub på udlån ville være bedre, så er han nok klar om et års tid eller 2.

Mourinho tror jeg ville kunne gøre det godt igen for han er åbenbart den eneste vores taber spillere gider lytte til.
Håber RDM gør det godt! Men han har endnu mindre manager erfaring på højt niveau end AVB har, så man kan have sin tvivl.

Roman har sgu gjort meget for os, men han må tage ved lære af sine fejl både med indkøb og fyringer.

Dog enig i at Capello og Benitez ikke ville kunne ændre en skid, en mand der kan ca. 100 ord på Engelsk går bare ikke, og Benitez, ja ham har jeg sgu aldrig været imponeret af.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Svært at spille unge ind når det ikke kører?! Vi vandt de tre første kampe. Eller mener du det er fair at sige: Nu har du to-tre kampe til at bevise dit værd, ellers er det ud? Det er vel sådan du reelt beskriver det med fx Lukaku. McE kunne sagtens have været 2. valg til Lamps og Bertrand kunne uden problemer have fået flere kampe - i stedet valgte AVB notorisk at vise de unge spillere mistillid. Fx valgte han et stille med en notorisk ringe HB på VB når han havde et supertalent i Bertrand siddende på bænken. Ingen undskyldning for at der ikke er skyggen af generationsskifte på vej. Og Hutch som 1.holdsspiler? Der er vel en 5-6 forsvarsspillere der skal være skadet inden han bare er i nærheden af at spille...

Beklager med Borini - syntes bare han røg i sommers, men når jeg tænker nærmere efter var det vel et reelt kontraktudløb.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
Det eneste problem ved dagens fyring er i mine øjne at det er for sent. AVB har på intet tidspunkt vist at han besidder personligheden til at styre store egoer, og han har jo været HELT blank taktisk.

Men AVB har jo selvfølgelig ikke skylden for at han blev hyret. Det helt store problem i klubben sidder på toppen af det hele. Lige siden fyringen af Wilkins virker klubben ærlig talt som om den bliver styret af en flok skøre mænd uden nogen idé om hvordan man rent sportsligt kører en klub. Det er det der er det pinligste.
-
Skrevet af CarefreeCFC
Didier - Helt i orden! Med Downing så synes jeg han var en klassespiller FØR Liverpool, men han kan komme op på hesten igen.

Capello - Manden skaber resultater, og det er hvad vi har brug for lige nu. Benitez skaber ingenting. Jeg er lige pt ligeglad med om vi spiller sambabold eller parker-bussenbold, så længe vi begynder at vinde lidt, og får en tro på succes ind på holdet.

Capello kan måske ikke udtrykke sig, men han ligner en mand der ligeså godt kunne lede et italiensk mafiasyndikat som han kunne være fodboldtræner.
El passione!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af stofferc
Capello kan måske ikke udtrykke sig, men han ligner en mand der ligeså godt kunne lede et italiensk mafiasyndikat som han kunne være fodboldtræner.


Haha... det ville heller ikke komme bag på mig hvis han rent faktisk gjorde det!
-
Skrevet af Mugesh
@Hackney

”Van Anholt har ikke klassen til PL overhovedet, og får det formentlig ikke lige foreløbigt.”

Nej, men måden man gør unge spillere klar til PL er ved at bruge dem, hvis man ikke giver dem chancen kommer de aldrig på PLniveau. Se på Wenger hvor mange unge han giver chancen, som ikke er klar til PL, men giver dem et par min her og der.

”og han prøvede også Lukaku et par gange, men han har ikke klassen til et tophold i PL lige pt, en mindre klub på udlån ville være bedre, så er han nok klar om et års tid eller 2.”

Og det har Torres eller Drogba? Lukaku fik nogle få minutter, mens de to dyre drenge fik meget lang snor. Hold nu op, faktum er AVB ikke gav de unge særlig meget chancen, og at han var presset er ikke et holdbart argument, det pres skabte han selv ved at lade hans kone ligge taktikken.

”Håber RDM gør det godt! Men han har endnu mindre manager erfaring på højt niveau end AVB har, så man kan have sin tvivl.”

Men taktisk kan det ikke blive værre end AVB, så på den front kan det kun blive bedre med RDM.

”Dog enig i at Capello og Benitez ikke ville kunne ændre en skid, en mand der kan ca. 100 ord på Engelsk går bare ikke, og Benitez, ja ham har jeg sgu aldrig været imponeret af.”

Du vil have en træner som kan sætte de største stjerner på plads, men afviser en af de bedste trænere som kan det der med at få disciplin i truppen og sætter egoer på plads, og derudover har manden(Capello) vundet mesterskaber i alle de storklubber han har været. Benitez er en fremragende taktikker og måske kun overgået af Mourinho og Capello i netop dette. Benitez´s svaghed er hans svaghed på transfermarkedet.

Forstår ikke helt dit store forsvar for AVB, hvis han havde skabt de resultater som var forventet, så havde de ældre spillere nok ikke gået imod ham. Respekt og tillid er noget man skal gøre sig fortjent til og ikke bare regne med at få, det var det store problem med AVB. Hans Porto-sæson er jo ingenting i forhold til det de største spillere i vores trup har opnået. Spillernes har jo været bekymret for hans taktik især op til de store kampe og noget tyder jo på at han forlangte noget spillerne enten ikke kunne eller ikke var helt tilpas med. Manden er jo slet ikke god nok til en storklub, og kan ikke se hvorfor han skulle blive bedre, når han ikke engang fatter at man ikke står højt mod et Arsenalhold med lynhurtige spillere, mens vi stiller op med klodserne JT, Alex, Lampard og Mikel. Dummere taktisk kan man simpelthen ikke blive. Manden er et taktisk nul-bon og fik alt for lang tid på posten!

@TP

”Capello og Benitez?! I må have røget et eller andet ganske fint! Capello er da den mest idéforladte mand, som vel nærmest er den eneste ud over Schuster der kan tage kreativiteten ud af underholdende fodboldhold.”

Siger Mourinho dig noget?


Sidder håber lidt på RDM har et super-manager-talent gemt i sig og laver en Guardiola.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
@ThePensioner og de første par kampe fik de også spilletid. Der er ingen grund til at lad McE sidde på bænken når han har brug for spilletid. Bertrand ville måske være voldsom at blive kastet ind i kampe mod United og Napoli når manden ikke har spillet så meget, men han burde have fået mere spilletid, men igen det ville nok ikke have gjort Cole gladere, men enig med ham, han burde være 1. valg.
Lukaku har spillet godt for reserverne, men har jo ikke spillet super godt når han har spillet 1. holds kampe, ikke at han har været dårlig, men han har ikke klassen og stabiliteten til et tophold, endnu. Det skal dog nok komme og et udlån specielt til PL ville gøre ham godt.
Jeg ved ikke med Hutch, men nu er han lige kommet tilbage fra skade igen, og han fik da en plads på bænken mod WBA efter et par ugers skade.

Om han overhovedet har nogen fremtid i klubben ved jeg ikke, men han er dog med i truppen.
Men uanset så kan jeg godt forstå at han efter pres fra de gamle, og dårlige resultater bruger de unge lidt mindre. Det samme skete desværre også for Carlo.

Borini var ude af klubben inden AVB kom til.. desværre..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0