Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af chelsea football club
Det går sq da egentlig meget godt er tilfreds med en 4-0.
Skrevet af chelsea football club
kan ikke huske hvornår vi sidst har scoret over 2 mål mod Arsenal.

og godt lavet a cech
Skrevet af stofferc
Tror ikke det er sket siden vi slog dem i mickey mouse cuppen for over ti år siden.
-
Skrevet af chelsea football club
lovely!
Skrevet af stofferc
Hehe, det er en fjollet kamp! Troede sgu Malouda var offside i begge omgange, men i første var der ikke, og han er vist lige med Anelka i anden omgang... skør, skør kamp!
-
Skrevet af Kemosabe
Sådan!!

Det er jo mænd mod drenge, fristes man næsten til at sige.
Skrevet af Kemosabe
Når nu tredjepladsen er sikret, og andenpladsen er usandsynlig og alligevel nærmest ligegyldig, burde Goose måske give Mancienne, Di Santo og Stoch chancen i en af de næste kampe. Måske ikke i samme kamp, men bare lidt spilletid, så de kan blive testet på et ordentligt niveau.
Skrevet af stofferc
Tjo, men man skal jo også tænke på at pleje spillere som fx Ivanovic. Anelka får nok de to sidste kampe, for at han skal have en chance for at blive topscorer, så det er svært at tro på meget spilletid til Di Santo.
-
Skrevet af Kemosabe
Ja, det kan du have ret i. Det bliver nok højest til et sent indhop eller to.

Mancienne ville jeg ellers være ganske tryg ved at se spille ved siden af JT. Han har helt klart premierleague niveau. De andre to er jeg noget mere i tvivl om, men hvis de ikke får en chance finder vi jo aldrig ud af det.
Skrevet af stofferc
Tror også sagtens at Mancienne kan spille i pl, og kommer uden tvivl med tiden til at gøre det... og forhåbentlig for os. Men mon ikke det kommer til at lysne for ham i næste sæson? Der er vel en hvis sandsynlighed for at folk som Ricky og Belletti bliver sendt væk til sommer, og det ville unægteligt sætte ham frem i hierakiet.
-
Skrevet af Kemosabe
Ja, det er sgu lige før Ricky C ikke kan regne med at få sin plads igen sådan som Alex spiller - han bliver bedre og bedre.

Som det ser ud pt, burde vi faktisk helt klart sælge Carvalho. Havde du spurgt mig for et år siden, ville jeg være ræd ved tanken, men hans kontrakt udløber om et år, og han har haft store problemer med skader. Det er vel ret tvivlsomt om han nogensinde genfinder sit høje niveau.
Skrevet af Razz
Fribytter, du må da gerne kalde det en-dimensionelt, men jeg forstår bare ikke hvordan man på den måde kan være så (påtaget) dedikeret over for noget man har tvivlet på.

Ægte deidkation er jo at blive og kæmpe for det man tror på og ikke bare overveje at lade klubben i stikken.

Hvis Gerrard var skredet, så havde det formentlig efterladt Liverpool i noget der kunne minde om frit fald.

Det ville ikke fungere for mig.

Jeg kunne forstå, hvis Carra havde en høj status, men Gerrard?

At Gerrard er den største hykler gør ham jo ikke til den eneste. A fortiori betragtning er jo blot et udtryk for akkumulationen af hykleriet.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af stofferc
Tror også ærlig talt, at grunden til at Gerrard blev i Liverpool var, at hans krav om at blive Englands bedst betalte spiller blev opfyldt. Så var der jo pludselig ingen grund til at tage til Chelsea.
-
Skrevet af Fribytter
"At Gerrard er den største hykler gør ham jo ikke til den eneste. A fortiori betragtning er jo blot et udtryk for akkumulationen af hykleriet."

Ja ok, I get it - forstod bare ikkei første omgang, hvad der var den egentlige a fortiori-bemærkning.

Men som skrevet tidligere vurderer vi nok tingene forskelligt. Jeg ser det som dedikation, at Gerrard i sidste ende valgte at takke nej til tilbuddet fra CFC, selvom LFC åbenbart havde modtaget et økonomisk acceptabelt bud (han gjorde jo det modsatte af Owen og McManaman) - du vælger at lægge vægt på, at Gerrard ikke kategorisk afviste CFC...

Men vi kommer nok ikke meget videre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af MIghtyBlues
Dejlig sejr over Arsenal igår, men nok en ufortjent stor en af slagsen. Dog lækkert vi ikke behøver gennem nogen kval til CL. Nu kan vi koncentrere os om at hente et trofæ hjem til Broen.

Bliver spændende at se hvad der kommer til at ske sommeren over, både hvad angår ny træner og spillere ud/ind.

Det ville være fantastisk at kunne beholde Hiddink - med ham hele sæsonen og en skadefri Essien, så tror jeg stillingeni ligaen havde været meget anderledes, men det er jo rent hypotetisk, og de andre klubber har jo også haft skader - nogen flere end andre.

Omkring truppen, så synes jeg det er fint nok at stikke Ballack en 1 årig forlængelse, hvis han er villig til at gå lidt ned i løn. Malouda har jeg det lidt svært med, for har altid ønsket ham ud af klubben, men nu er han jo rent faktisk begyndt at spille fornuftig bold.

Synes dog vi mangler en klasse højrekant, det nytter ikke noget at lade Anelka spille den. Han skal spille en reel angrebsplads, hvis han skal spille i Chelsea. Joe Cole kommer selvfølgelig tilbage fra sin skade, men lidt konkurrence ville være fornuftigt, ligesom Kalou så kan konkurrere med Malouda om den anden kant.

Helt på toppen synes jeg vi har brug for noget nyt. Drogba har spillet rigtig godt de sidste par måneder, men er ved at være grundig træt af han opførsel. Den skæmmer vores klub og hold.

----------- Cech ------------
Bosingwa - ? - Terry - Ashley
----------- Mikel -----------
----- Essien - Lampard-------
-- Joe Cole ----- Malouda----
---------- ??????? ----------

Spillere som Ivanovic, Alex, Mancienne alle fornuftige til den ledige plads i min start 11´er. Dog mener jeg vi skal af med en af dem, og Carvalho bliver desværre ikke yngre. Måske hans tid er forbi.

På midten er Ballack en glimrende sub, samt Belletti. Deco må væk, han har ingen fremtid her.

Ligeledes må Drogba væk, Anelka kan blive som dækning for pladsen helt i front, hvis han kan leve med den rolle. Vi mangler derfor en super topangriber - ville foretrække Zlatan, men han er uden for rækkevide. Men David Villa må være realistisk.

Som afslutning læste jeg lige, at der snakkes om 6 mdr. karantæne til Drogba. Det er jo helt helt væk. Hans opførsel var tåbelig, men et halvt år ville fandme være uretfærdigt.
Skrevet af Forza Zola
Ser meget fornuftigt ud den opstilling, men ville gerne have nogle skarpere kanter end dem vi har. Villa er dog ønske tænkning, hvis han skifter bliver det til Real/Barca. Ved rent faktisk ikke hvem vi realistisk kan købe som er bedre end det vi har nu som targetman?

Ballack ved jeg ikke rigtigt med, men vi mangler altså nogle klasse kantspillere for at vores niveau kan blive yderligere skærpet.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Fandt lige den her

http://www.youtube.com/w…J6PQIeby7g4

Hehe, friskt nok at hive Barca-trøjen frem når man er ved at indkassere det største nederlag på hjemmebane i 32 år.
Skrevet af maarkap
Sæsonen er snart slut, og det eneste vi har tilbage er en FA cup finale tilbage, som SKAL vindes! Et lille trofæ ville trøste lidt, på hvad startede som en forfærdelig sæson under Scolari. Dog nåede vi alligevel frem til den 5. semifinale på seks år (hvilket også viser at vi har lagt os solidt i toppen af europa), en 3. plads i PL (forholdsvis tæt på de 2. og 1. pladsen) og en finale i FA cuppen.

Alt i alt, synes jeg sæsonen er godkendt, når man kigger på hvor det bar henad med Scolari. Hiddink er kommet ind og gjort et fantastisk stykke arbejde. Gid at manden ville blive i klubben, men alt tyder på at vi må sætte vores lid til en anden træner. Det er svært at gennemskue hvem der er oplagt kandidatter, men oplagtet bud ser ud til at være: Louis van Gaal (dog ser han ud til at være på vej til Bayern), Eric Gerets (færdig i Marseille, efter to gode sæsoner), Frank Rijkaard (lige så varmt navn, som han var i sommers), Carlo Ancelotti (ser ud til at være færdig i Milan) og Roberto Mancini .

Der er bare ingen der virker som så store navne, at man ønsker det er dem der skal stå i spidsen for Chelsea til næste sæson.
Van Gaal og Gerets er begge succes historier fra mindre liga´er, og spørgsmålet er om de kan klare PL og Chelsea.
Rijkaard og Ancelotti har begge tidligere bevist at de kan klare sig i storklubber, men har også bevist at de begge kan gå ned med flaget.
Mancini vandt en masse med Inter, dog i Italien, hvor det virkede som en blind abe kunne have ført dem til sejre med deres trup og den manglende konkurencce.

Mht truppen, kommer det selvfølgelig meget an på hvem der kommer til at træne holdet til næste år. Men jeg ser gerne en lille udrensning i truppen, og ind med nogle nye kræfter, der kan bringe lidt motivation ind i truppen.

Carvalho, Ballack, Deco, Ferreira, Mineiro og Drogba, ville alle være spillere som ville være optimale at komme af med, hvis man vel og mærket, kunne finde spillere til at overtage deres roller på holdet. Hvilket måske virker lidt naivt når man ser på hvem man snakker om.

Dog har vi allerede Alex/Mancienne/Ivanovic til at erstatte Carvalho, som jeg personligt er meget stor fan af, men han virker udbrændt og har haft en helvedes masse skadet.

GK1 Cech
GK2 ???
GK3 Hilario
RB1 Bosingwa
RB2 Ivanovic
LB1 A.Cole
LB2 ???
CB1 Terry
CB2 Alex
CB3 Mancienne
CB4 Ivanovic
DM1 Essien
DM2 Mikel
CM1 Lampard
CM2 ???
CM3 ???
RW1 Joey
RW2 Belletti
LW1 Malouda
LW2 Kalou
CF1 ???
CF2 Anelka
CF3 Sahar
CF4 Di Santo

Hvis vi stiller det op sådan kommer vi til at mangle en ny anden målmand, en backup til venstre backen, to til midtbanen og en ny stjerne angriber.

Lyder dog ikke super nemt at skaffe to spillere af en vis kvalitet til den centrale midtbane. Alternativet er jo så Essien på den normale midt, Mikel på den defensive og så skulle der bare hentes en backup.
På cfcnet.co.uk er et varmt navn Dzagoev, fra CSKA Moskva. Jeg kender intet til manden, men han skulle eftersigende være et stort talent, og hvis det bare er som backup kunne det være spændende at se hvad han kunne.

Stjerneangriber er heller ikke ligefrem nemt at finde. David Villa er været oppe at vende et par gange, men det lader ikke til at han vil afsted. Eto´o bomber løs i Barca, og spørgsmålet er om han overhovedet vil væk mere. En spiller som virker lidt mere realistisk er Dzeko. Fantastisk sæson i Wolfsburg, men om han kan begå sig i PL er ikke til at vide.

Men vejen til succes er spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen og erstatte de gamle der forlader holdet.

EDIT: Så åbner Zlatan op for chancen, for en rigtig stjerne angriber til klubben:
http://www.bold.dk/nyt/K…-til-Zlatan

Tror bare ikke vi er villige til at betale.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Ancelotti-rygterne vil åbenbart ikke forsvinde, og det siges at han vil annoncere skiftet til Chelsea i weekenden. Jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal mene om det. Jeg er virkelig ikke specielt begejstret for tanken om Ancelotti, og jeg mistænker Romans insisteren på at vinde Champions League, for at diktere vores fremtidige valg af manager. Ancelotti har jo vundet ChL to gange.

Personligt mener jeg, at premierleague bør have en langt højere prioritet og det bekymrer mig at han har ladet Milan blive en slags old boys hold, når man tager i betragtning at vores vigtigste spillere efterhånden også er oppe i årene.

Iøvrigt skal vi vel så købe ham fri af hans kontrakt med Milan. Jeg frygter at det bliver Scolari om igen.

Skrevet af Lehrer
Eto´o ? Glem ham. Han kan ikke købes, tror jeg.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce
0