Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Nej hvor er vi dog heldige at vi ikke kom derfra med en ordentlig røvfuld, og der har vi kun Luiz og Cech at takke for det! Bosingwa elendig, som altid så der bør ikke være nogen større diskussion om ham. Torres gjorde det fremragende når man tænker på lidt support han havde. UTROLIGT at vi med 20 minutter igen stiller os helt tilbage! Vi havde det mentale overtag og Shitty kunne ikke finde ud af andet i den 10 minutters periode end at smide bolden ind i feltet som Luiz og Cahill fint clearede.

Og hvad fanden laver Essien!??!?! Han bør spille et par uger for reserverne og få lidt form osv. for han er ikke god nok til fodbold på topplan lige pt. det blev også fint illustreret i weekenden. Jeg vil super gerne have ham tilbage i god form, men den skal han genfinde på lavere niveau for han lavede INTET efter han kom ind. At Torres blev skiftet ud og at Sturridge ingen spilletid fik er in katastrofe i mine øjne!

Een ting er at vi taber, men i modsætning til mange af de andre nederlag i denne sæson (United, arsenal, QPR etc i særdeleshed) er der ikke noget som helt positivt at tage med fra den kamp. Udover at Cech og Luiz gjorde det godt, mens Torres kæmpede røven ud af bukserne og jeg kan godt forstå at han rystede på hovedet da han blev skiftet ud!

Sindsygt at vi stiller os så langt tilbage efter føringsmålet..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
En anden positiv ting må være, at vi efter på lørdag ikke behøver rende rundt med et naivt håb om at slutte blandt de 4 første. Man bliver skuffet gang på gang, når det endelig ser ud til der er en lille chance for det lykkes. Så må spillerne bevise de vil spille CL, gennem denne tunering.

Skrevet af Kemosabe
Man kunne se hvor det bar hen ad, og det havde vel også været tyveri af den grove slags, hvis vi havde vundet.

Alligevel er det surt at smide det hele i slutfasen. Bos var ikke god, nej, men efterhånden ved man også godt hvad man kan forvente af ham. Essien er godt nok en fattigmands version af sig selv. Han ser jo tonstung ud i alle sine bevægelser. Mikel var god, synes jeg. Positivt at se ham med selvtillid igen. Mata har det svært, når han absolut ingen plads får, men ydede en flot indsats også defensivt. Drogba synes jeg leverede en noget sløv indsats i de ti minutter, hvor man ellers godt kunne forvente, at han kunne investere lidt mere i kampen. Torres var vel mør efter at have arbejdet hårdt i 80 minutter, og så kan DD sgu da godt lige give den 100% i de sidste 10. Nuvel, lad os håbe at han kan give spurs problemer på lørdag istedet.

Skrevet af Mugesh
Jeg tror nu stadig på cl-pladsen. Vi skal nu ikke glemme at det var trods alt var City vi var oppe imod, de er jo stærke på alle pladser. Tottenham skal vi nok hive tre point fra, deres defensiv imponerer mig ikke.

Forskellen på de andre tabte kampe er nok at vores forsvar og det defensive er der håb for og ser generelt stærkt ud, det vil jeg ikke sige at der var under AVB. Lampard og Mikel skal fremover have de to cm-pladser, vi mistede alt for meget da Lampard blev rykket frem og Essien overtog.

@Hackney
Grunden til vi ikke så Sturridge inde i løbet af kampen er nok pga. Ivanovic´s skade. Bos og Sturridge i venstre side, rent defensivt ville det have været selvmord.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Hvis vi nu engang vælger at stå så dybt, så giver udskiftningen af Torres ihvertfald ingen mening. Så burde Mata vel være pillet ud for Sturridge eller evt smide Malouda derud?

Ja pisse irreterende at tabe på den måde. Tror dog vi kunne have reddet stormen af, såfremt vi holdt den 5-7 min længere. Enig i at Luiz og Cech var fremragende. Synes også Mikel spillede en rigtig fin kamp, samt Torres gjorde hvad han kunne. Han kunne måske nok være lidt hurtigere i sin tankegang af og til. Cahill gjorde det ligeledes ok defensivt, men han er for panikagtig når han modtager bolden når vi spiller den rundt. Ramires og Lampard var temmelig usynlige og spørsmålet er vel om Ramires skal rykkes ind centralt og Sturridge ud på kanten.

Jeg savner nogle dybdeløb fra vores centrale midtbane folk. Vi bliver for nemme at dæmme op for med 3 stationære midtbane spillere, som alle gerne vil være en del af det opbyggende spil langt tilbage på banen. Ingen af dem bryder modstandernes kæder med bolden, som Yaya Toure gjorde så fint for City.

Nu SKAL vi vinde lørdag.

come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
"Grunden til vi ikke så Sturridge inde i løbet af kampen er nok pga. Ivanovic´s skade. Bos og Sturridge i venstre side, rent defensivt ville det have været selvmord"

Korrekt. Det var gået helt galt. Udgangspunktet var at vi skulle så kompakt og forsvare med 10 mand. Sturridge forsvarer ikke og trækker sig ovenikøbet også konsekvent fra dueller på modstanderens banehalvdel. Når det er sagt, er han selvfølgelig en spiller, der kan skabe noget uventet og nærmest den eneste, der kan sætte en mand, så han er bestemt værdifuld, men i kampe, hvor der virkelig skal kæmpes for hver en bold, er han mindre nyttig.

Vi må håbe at Ivanovic er klar igen lørdag, ellers kan det godt blive festligt med Bale vs Bosingwa.
Skrevet af CFCHackney
Mata så træt ud så han kunne fint have blevet pillet ud eller lamps. Essien, håber jeg får en pause fra 1. holds bold på et par uger. Mikel gjorde det også fint og synes også at Cahill og egentlig også Raul gjorde det ok. Mata prøvede ting og sager, men fik intet plads!

Ramires er og bliver aldrig kantspiller og den påstand vil jeg stadig holde fast i. Det kan godt være Sturridge er for selvisk til tider, men han gjorde Clichys liv til et levende helvede sidst vi spillede mod Shitty! og han er farlig 9 ud af 10 gange han han bolden.

At vi taber til Shitty er hvad det er,(ja trist at måtte indrømme det) men måden vi tabe på er grotesk! at vi ikke taber med 3-4 mål skal vi være glade for. at vi spiller så defensivt er mig ubegribeligt!
Det der gør nederlaget rigtig hårdt ( i hvert fald for mig) er at vi i modsætning til QPR, Liverpool, United og Arsenal(ja alle AVB kampe, undskylder allerede på forhånd til alle anti AVB´s) er at der ikke rigtig er noget positivt at tage med, spillemæssigt.

Mod QPR skulle der ikke have været dømt straffespark eller det var i hvert fald tyndt, og Bos´ udvisning var halvtynd/ 50/50. Vi ydede en enorm fight i den kamp!

Liverpool havde vi chancerne til at vinde, men gjorde det ikke.

Arsenal, en kikser fra JT og en fejl fra Bosingwa kostede 2 mål, men vi havde masser af chancer.

United, ja 2 offside mål og 2 kæmpe mulighder til Ramires, og en KÆMPE en til Torres samt flere gode chancer. Defensiven så ikke god ud, men der var masser af postive ting at bygge videre på.

I dag var ligesom nederlagene mod WBA og Everton. Der er ikke rigtig noget postivt spillemæssigt at tage med og bygge videre på, for vi var direkte heldige med at score og ikke indkassere flere mål..

her er iøvrigt en fin lille gennemgang af Nasri´s mål http://www.carefreechron…i-goal.html
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@Hackney

”At vi taber til Shitty er hvad det er,(ja trist at måtte indrømme det) men måden vi tabe på er grotesk! at vi ikke taber med 3-4 mål skal vi være glade for. at vi spiller så defensivt er mig ubegribeligt!”

For det gjorde vi ikke under AVB?

”Det der gør nederlaget rigtig hårdt ( i hvert fald for mig) er at vi i modsætning til QPR, Liverpool, United og Arsenal(ja alle AVB kampe, undskylder allerede på forhånd til alle anti AVB´s) er at der ikke rigtig er noget positivt at tage med, spillemæssigt.”

Undskyld udtrykket, men har du spist søm? Udover at du har kritiseret RDM fra første kamp af, så er det her tæt på at være til det tåbelige. Os anti-AVB´er opgav først tilliden til manden efter 25-30 kampe, men du har siden RDM´s overtagelse været efter RDM, og hvis du ser objektivt på det så er det meget mere, der fungere under RDM end det har gjort under AVB.

Det er ret komisk, at du vælger at sammenligne den her kamp, City ude – holdet, som har vundet samtlige hjemmekampe i PL i denne sæson, mod et bundhold som QPR. Og dernæst fremhæver at vi havde chancerne til at vinde kampene mod Arsenal, Manu og LFC. Så lad mig lige genopfriske din hukommelse.

Arsenal: Ja vi har chancer, men Arsenal har langt flere og det kunne sagtens have endt med 7-8 mål til Arsenal. Også til det med, at du ikke kan tage noget positiv med fra RDM´s kampe, men mod Arsenal stillede vi med tunge drenge MEGET højt oppe på banen. Næsten alle de trænere vi har haft siden Roman har spillet med en dyb linie mod Arsenal, dels pga. deres pasningsspil og hurtige kanter, og del pga. deres mangel på tilbageløb mod kontraer. Selv City spillede med en dyb linie mod Arsenal. Men hvad gør manager-geniet AVB. Stiller med en høj linie også håber på at Mikel, Lampard, JT og Alex pludselig får tilført Ussain Bolt-egenskaber, eller håbede han på at vores tunge drenge kunne med deres længere ben fange de bolde, der ville blive spille gennem forsvaret? Så NEJ der var intet at bygge på, under kampen sad man med en følelse af at AVB´s taktik var, ”spil som I har lyst, bare vi scorer så er alt godt”.

Manu: De eksempler du kommer med er jo ingenting i forhold de chancer Manu havde i løbet af kampen, og kunne snildt have blevet tenniscifre til Manu. Ja det er da meget sejt/frisk at spille meget offensivt på OT, men ligeså frisk og sejt det er, så er det 10 gange mere taktisk dumt, og det er det AVB var kendt for i Chelsea, ingen taktik, ingen plan og intet forsvar, bare fremad. Og kampen på broen viste bare, at AVB ingen plan havde. Når man fører 3-0 på hjemmebane, så skal man virkelig være en elendig manager og motivator hvis man ikke kan køre den hjem, selv mod Manu. Det ironiske er, at du så sidder her og ”sviner” RDM til fordi hans hold smed en 0-1 føring væk mod ligaens absolut bedste hjemmebanehold, det holder sgu ikke en meter.

LFC: Prøv at se på deres hold, også se på vores hold. De har som hold intet, der er bedre end vores hold, men forskellen var bare, de havde en gameplan/taktik, som de holdte sig til hele kampen. Vi har et bedre hold, men ham som skulle styre det har intet at komme med. At vi nærmest ikke skaber noget mod LFC på broen er jo næsten være end at tabe til Arsenal. Det som Neville sagde om Luiz, vil jeg sige om AVB, bare ikke med Playstation, men med FM. At se AVB lede Chelsea var som at se min kone styre Chelsea i FM, hun har den overbevisning at FM ikke er et rigtig spil for man gør jo ikke noget udover at at sætte spillerne på holdkortet, præcis som AVB, han gør jo ikke noget. Min kone ved ikke bedre og det samme virkede det til at være med AVB.

”I dag var ligesom nederlagene mod WBA og Everton. Der er ikke rigtig noget postivt spillemæssigt at tage med og bygge videre på, for vi var direkte heldige med at score og ikke indkassere flere mål..”

Håber virkelig ikke du mener det her, for så er det bare for dumt. Du sammen ligner WBA og Everton med City? For det første viste spillerne i går at de troede på det og kæmpede for det, derudover kunne man se at der var lagt en taktik for hvad vi skulle. At det er defensivt, kan måske irriterer nogen, men man skal også være realistiske, endnu en ting som AVB ikke var. Der var helt klart en rød tråd hele vejen i går, at det så ikke nok er en anden ting. Men der er mere vilje, idé og mening i det RDM foretager sig end det AVB gjorde.

De point vi fik under AVB var sjældent pga. holdet spillede godt, men pga. enkelmandspræstationer fra Drogba, Mata, Sturridge og Lampard.

Når man kommer til en liga som PL, så må man se modstanderen an og ligge en taktik efter denne, men det gjorde AVB ikke på noget tidspunkt i PL. Noget RDM allerede har vist han kan. Der skulle spilles fysisk mod Stoke og det gjorde vi. Der skulle satses mod Napoli, det gjorde vi. Der skulle spilles defensivt og kompakt mod City, og det gjorde vi. RDM viser at han vælger taktik og spillere alt efter, hvem modstanderen er, hvilket AVB ikke gjorde. Han valgte efter, hvilke spillere kunne bedst spille indianerbold.

Måske kommer du ikke over din kærlighed til AVB, men prøv at være lidt mere objektiv i fremtiden, så slipper vi for de her i mine øjne tåbelige indlæg. Under AVB gik nærmest alt galt men du fulgte ham som en blind mand følger sin førerhund. Og nu har RDM tabt EN kamp, og med det samme er du på nakken. Husk nu på det var City på udebane, få af os havde regnet med pointhøst derfra. Derudover har RDM fået os videre i CL, noget AVB heller ikke kunne finde ud af. Jeg er ikke kæmpe fan at RDM, men som ved AVB vil jeg give ham tid og vurdere ham kamp efter kamp. For mig lavede han en fejl i går og det var at tage Torres ud.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
I 2. Halvleg mod lfc skabte vi en del( jeg tænker liga kampen ikke Mickey mouse cup´en) .

Arsenal havde også chancer, men vi havde klart overtaget og 2 af deres mål er personlige fejl, og det sidste fordi vi satsede.

MAN U et halv tyndt dømt straffe og en stor chance til Berbatov var vel deres eneste store chancer udover 2 offside mål og et Rooney mål. Ramires 2 gange kæmpe chancer, Torres, sturridge og Mata. sad lige og så alle 4 kampe igennem for at være sikker på mine udsagn.

Hjemme mod United får de et straffe der aldrig burde have været dømt. Og end i et der bliver begået af sturridge (rigtigt dømt) også dukker hernandez op og scorer, mens Torres brænder. Meget kan tilskrives uheld og dårlig dommer. Iøvrigt sviner jeg ikke RDM, jeg kan godt lide ham, der var bare ting i går som var Så frusterende at se på.. Ikke så meget RDMs skyld.

QPR bosingwa rødt 50/50, straffe kan dømmes, men halv tyndt. Vores chancer en fri Anelka, lamps og luiz og en enkelt til sturridge, de 3 første mer 9 mands vel og mærke.

Mod WBA og Everton skabte vi heller ikke noget, i går skabte vi 2 chancer, og jeg forventede heller ikke at vi skulle skabe 5 kæmpe chancer. Jeg forventede også at vi stod defensivt, men vi var naive defensivt, man kan ikke stå med alle bag bolden når City er bagud i 25 min. Det holder ikke, det gik font de første 8-10 minuttet indtil straffesparket også gik det helt ned. Essien med et tåbeligt straffe og lamps der glemmer alt om Nasri og som generelt havde en skidt kamp.

Vi skulle have spillet dem, som swansea gjorde. Den eneste der pressede de første 45 var Torres. Swansea lage pres med 3 spillere og fik samtidig dækket Silva og Nasri op, og deres wings tog sig af Citys backs og igen havde City kun aguero og balotelli i feltet, og nogle gange Silva og var derfor ikke et problem for caulker og Williams. Derfor endte det også med at De Jong og Barry, som ikke er specielt kreative skulle sætte gang i tingene, og det havde de svært ved. Ligesom de ikke var det for Luiz og Cahill. Men så tabte vi midtbane da Barry kom ind for shitty og essien ind for Raul. Sturridge kunne have været guld værd i en kamp som den i går.

Mht RDM har/ er jeg ikke i mod ham han gør det fint, og hvis vi slutter godt af så behold ham hvis ikke emery eller Mourinho (rodgers) er tilgængelige. Hvis resultaterne er der og han kan få et generationsskifte igennem så vil jeg være fint tilfreds med ham! Jeg tror heller ikke at jeg på noget tidspunkt har påstået andet!
Jeg er ikke meget for at lade en assistent overtage da jeg mener de er medansvarlige for tingenes gang, men RDM har gjort det fint. Jeg håber dog på en forbedring i spillet som tingene skrider frem. Så at jeg har været negativ overfor RDM ved jeg ikke hvor kommer fra.. Men jeg har/ har haft tvivl, men som jeg har sagt tidligere vil jeg lade den komme ham
Til gode. Og selv hvis vi ikke opnår målene for hans 3 måneder, så er det måske mere et udtryk for vores trup( som jeg også tidligere har sagt) end for AVBs og RDM evner eller mangel på samme.

Lige en ting til mht Liverpool så spiller de jo næsten kun godt mod de store se evt. City, United, Arsenal og ja os.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Forza Zola
Vores kampe mod United og Arsenal er vel noget af det bedste vi har vist offensivt i denne sæson. Vi vadede i chancer i begge kampe. Tror aldrig jeg har set noget hold have så mange skud på mål på OT og tilspille sig så mange oplagte scoringschancer som tilfældet var. Det var især manglende skarphed og dommeren der ødelagde den kamp.

I kampen hjemme mod United var det dommeren alene der gav United en ekstra livline.

Arsenal kampen var også en kamp vi havde vundet hvis ikke vi laver så store personlige fejl. Desuden burde vi have lukket kampen inden for de første 20 min.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Det var også lidt det jeg tænkte..

Alle 3 kampe er selvom det var ærgerligt at vi tabte dem kampe man kan holde ud at se igen fordi vores offensiv i alle kampe var forrygende.

Lad os håbe på smæk til Tottenham lørdag!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Mht RDM har/ er jeg ikke i mod ham han gør det fint, og hvis vi slutter godt af så behold ham hvis ikke emery eller Mourinho (rodgers) er tilgængelige. Hvis resultaterne er der og han kan få et generationsskifte igennem så vil jeg være fint tilfreds med ham! Jeg tror heller ikke at jeg på noget tidspunkt har påstået andet!”


Argh... det passer vidst ikke helt. Nok har du ikke sagt at du vil af med RDM, men du indikerer i mange indlæg efter en kamp at der ikke var noget nyt og at du ikke ser nogen fremskridt og at AVB ikke skulle have været fyret. Nu satte jeg også ”sviner” i gåseøjne. At du ikke kan se at der betydelig forandring i truppen kan jeg sådan set ikke gøre så meget ved. Men faktum er vi har vundet 3/4 kampe, fået LANGT bedre organisation på vores hold, og taktikken har været god i samtlige kampe. Det nu meget pudsigt at du kan finde mange ting som ikke fungere under RDM, hvor vi har fået point, hvor vi skulle og skabt et resultat som de færreste havde regnet med, samt skrevet historie(napoli), og flere spillere er begyndt at præstere, fordi de bliver brugt på de pladser de er bedst i og taktikken passer til spillerne. Derudover spiller spillerne med en gejst og holdånd som ikke set under AVB på NOGET TIDSPUNKT.

Men du kunne ikke se at AVB var et flop, på trods af han ikke vandt de kampe han skulle, skabte flere negative resultater end man kunne forvente af holdet, lavede mærkelige, dumdristige og naive taktikker, som måske var positiv for de neutrale- og modstanderfans, og fælles for de her taktikker var at de kloge managers havde regnet ham ud og vores hold kom til at ligne et superligahold, rent defensivt.

Derudover synes jeg det er noget af det tyndeste argument er at give dommeren skylden for vi ikke vandt de store kampe. Ja dommeren var ikke altid med os, men det ændre ikke ved at vores spillere ikke skal give dommeren muligheden for at dømme de ting mod os. De personlige fejl er tildels spillernes skyld, men AVB må også tage noget af det på sin kappe. Når man giver spillere pladser og roller som de ikke er vant til, eller sætter taktikken som ikke fungere for dem, så vil de fleste spillere lave fejl. Man sætter ikke store og tunge spillere til at presse højt, på samme måde sigter Barca heller ikke efter Messi ved hjørnespark, og det var det AVB gjorde og derfor lavede spillerne alt for mange personlige fejl og kom i situationer de ikke var trygge ved.

Under RDM er vores personlige fejl betydelig reduceret, og det skal AVB slet ikke have æren for. RDM og AVB passede ikke på noget tidspunkt sammen, da RDM ikke var AVB´s valg, men klubbens. Og man kan også se at RDM spiller på en helt anden måde end AVB gjorde. Så at han har overtaget betyder ikke han har fortsættet AVB´s taktik og indflydelse, tvært imod. Vil spiller nu med 2xCM/DM, som har en hvis frihed, men vigtigste opgave er at fodre vores playmaker foran og være den første forhindring for modstanderens kontra. Med en playmaker, som kan lave temposkift og små kort stikning har gjort Torres bedre og han er kommet i flere positioner, hvor han kan få lov til at bruge sin evner bedre. At bruge spillerne på deres bedste pladser er noget af det vigtigste og her har RDM vist at han er langt bedre end AVB.

Det er tydeligt under RDM at Luiz skal være lidt længere tilbage end sin makker og det har i den grad gjort ham bedre, for han læser spillet godt og kan løbe de fleste angribere op, og sådan en rolle behøver han ikke at være aggressiv, hvilket har reduceret hans dumme taklinger, som AVB også må tage noget af ansvaret på sig, da taktikken krævede en aggressiv indstilling . En anden spiller som har øget sit niveau betydeligt er, Mikel, under AVB kom han tit i situationer vores han skulle løbe fra en mand med bolden eller løbe en mand op, Mikel kan knap nok løbe Jan Koller op, men alligevel blev han sat i de situationer. Og af en eller anden grund mente AVB at Mikel også skulle med op til hjørnespark. Alle, der har fulgt Mikel, ved at heade til en bold og vel og mærke mod en bestemt retning er ikke Mikels kop te. RDM ved hvad Mikel kan og hvad han ikke kan, for det første bliver Mikel tilbage sammen med Ramires ved hjørnespark, og nu skal han heller ikke dække så stort et område, da han har en makker, under AVB løb alle frem, og vi åbnede den ene motorvej efter den anden. Lampard har også forbedret sig under RDM, han tilbyder ikke så meget offensivt længere, men måske har RDM forklaret ham at hans styrker kan blive brugt bedre længere tilbage. Jeg troede ikke det var muligt, da jeg ikke kunne se at Lampard holde sig fra at løbe frem hver eneste gang, men må give TP ret i at Lampard har været villig til at forandre sig. Ham og Mikel er begge boldsikre spillere og det er det en 4-2-3-1 system kræver. Spillere der kan holde spillet i gang, holde på bolden når det er nødvendigt og lave dybe stikninger når der er plads til det. Og netop pga. disse egenskaber, tror jeg ikke vi kommer til at se Ramires på den plads, det er han simpelthen for dårlig teknisk og pasningsmæssigt til. En fjerde spiller som også er kommet lidt i gang er Torres, ikke fordi han har fået en anden rolle, men mere fordi han har fået en makker som ligger lige bag ham, og her er Mata bedst og backup´en er Meireles, mindre kreativ, men mere arbejdsom. Men netop denne spiller tvinger en af CB´erne til at bryde ud af forsvarslinien, hvilket giver Torres den plads han har brug for. Med systemændringen får Torres langt flere bolde i dybden og færre høje bolde i feltet. Ikke så underligt at Drogba fik mere ud af AVB´s taktik end Torres gjorde, da Drogba hellere end gerne modtager høje bolde i luften og gerne tager duellerne med CB´erne, og måske også derfor Falcau var en succes for AVB.

Vi SKAL vinde mod Tottenham, og kampen kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, hvor vi har fået lidt tur i den og Tottenham er gået i stå.

Derudover er jeg ved at miste min tålmodighed med Cole, enten skal vi satse på Bertrand og hive Aanholt hjem næste sæson, ellers også må vi hente en nye venstreback og helst ikke en portugiser.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Genk´s træner kunne åbenbart også se det samme potentiale i De Bruyne som jeg, altså som central offensivmidt:-) Her mod Gent lægger han op til to mål og scorer selv det tredje.

http://www.videosdebuts.…022346.html
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Han spillede helt suverænt i den kamp De Bruyne fra start til slut!

Mht RDM så mener jeg bare at der ikke har været den store spillemæssige fremgang, hvilket vel er rigtigt nok.
At han så har vundet 4/5 kampe er rigtig godt og det skal han have ros for. Jeg synes nu ikke jeg har været specielt negativ overfor ham, jeg har sagt at den spillemæssige fremgang endnu ikke har været særlig synlig. Vi spiller stadig ofte som en flok hoveløse idioter på den sidste fjerde del. AVB havde jo som regel også fin succes med en 4-2-3-1 problemet er bare at vi mangler en ordentlig kant, for Ramires er gået helt ned efter han er blevet rykket derud. han skal ind centralt, også med Sturridge til højre også en ny venstre kant til sommer eller Kakuta så Mata kan ligge bag angriberen.

Jeg håber han kan fortsætte til sommer og få et generationsskift igennem, men det er stadig for tidligt at sige efter 5 kamp, men forstætter han bør han bestemt være en kandidat!

Mht de personlige fejl så blev de fleste begået fra deres vante positioner: Luiz mod QPR-CB, Bosingwa mod United HB, Lamps mod Villa CM/COM, Sturridge der støttede Cole, Ivanovic trak ind som CB ( der var ikke skyggen af straffe dog), Terry gled CB, Bosingwa mod Everton HB, Alex WBA CB, Norwich Hilario/ Ivanovic,Bosingwa/ Sturridge Arsenal, Terry City CB, Mikel Liverpool DM, Luiz Napoli CB, Kalou Valencia ?, Bosingwa/ Cech(Terry) Spurs HB/GK, Cech Wigan GK,

Muligvis flere jeg ikke lige kan huske, men alle rimeligt store personlige fejl begået af spillere der spillede på deres vante pladser.

Jeg vil stadig holde fast i at fyringen af AVB var og er en kæmpe fejl, specielt på længere sigt og også for kommende trænere.
At jeg så derudover self håber på det bedste for CHELSEA FOOTBALL CLUB og også for RDM er klart da jeg er fan af klubben. Men alt det bedste til RDM, har stadig min tvivl, men igen den skal komme ham til gode. Og jeg har det stadig halvskidt med at en assistent overtager da de i mine øjne bærer en del af skylden. Men håber da han fortsætter med de gode resultater!

Mht. Cole er han bare en cunt og skal væk! Van Aanholt skal ikke i nærheden af holdet, men spil Bertrand i stedet også hent en konkurrent til ham til sommer, ala Pereira eller Baines eller lign. :)

KTBFFH!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Didier
Mugesh: ud fra de sparsomme klip med så fra Genk - Chelsea (og omvendt), så lod det også til, at han skulle derind. Hans fart var ikke imponerende, men tilgengæld kunne han slå en ´bal´. På midten med ham!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CarefreeCFC
Hackney - Fejlen med AVB var ikke at han blev fyret for tidligt, fejlen var at han blev ansat for tidligt. Det 3-års projekt han blev ansat til var naivt, måske en form for våd drøm af ledelsen/Abramovich. Da de så vågnede op kunne de godt se at det så galt ud, på vej ud af FA, CL og ved at ende udenfor CL plads i ligaen. AVB er muligvis en fantastisk træner, men som det også gælder for alle de fantastiske talenter af spillere der render rundt, så gælder det om at bevise det. Hvilket AVB ikke gjorde.
Han er sikkert rigtig flink, men Ancelotti virkede også meget sympatisk. Det gik for hurtigt med at sende ham afsted, og med at få AVB ind.

Jeg håber for alt i verden at RDM bliver, både for at vi ikke bruger 100 millioner igen på en ny træner, men også for at få noget af den stabilitet ind som vi mangler.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
@Hackney

”Mht RDM så mener jeg bare at der ikke har været den store spillemæssige fremgang, hvilket vel er rigtigt nok.”

Måske fordi du ikke vil se det. Vi spiller med bedre boldomgang, og vores tempo er noget højere end under AVB. Boldholderen har langt flere afleveringsmuligheder, hvor det under AVB var nærmest ingen og at boldholderen nærmest skulle afdrible to spillere for at finde en medspiller.

”Mht de personlige fejl så blev de fleste begået fra deres vante positioner: Luiz mod QPR-CB, Bosingwa mod United HB, Lamps mod Villa CM/COM, Sturridge der støttede Cole, Ivanovic trak ind som CB ( der var ikke skyggen af straffe dog), Terry gled CB, Bosingwa mod Everton HB, Alex WBA CB, Norwich Hilario/ Ivanovic,Bosingwa/ Sturridge Arsenal, Terry City CB, Mikel Liverpool DM, Luiz Napoli CB, Kalou Valencia ?, Bosingwa/ Cech(Terry) Spurs HB/GK, Cech Wigan GK,

Muligvis flere jeg ikke lige kan huske, men alle rimeligt store personlige fejl begået af spillere der spillede på deres vante pladser.”

Læg mærke til hvad jeg skriver ”Når man giver spillere pladser og roller som de ikke er vant til, eller sætter taktikken som ikke fungere for dem, så vil de fleste spillere lave fejl.” Bare fordi Mikel spillede DM, betyder ikke at hans rolle var det samme under AVB som under Mourinho/Grant/Guus eller nu. Under AVB skulle DM være en mere aggressiv og driblestærk spiller end en normal DM. JT på CB, havde jo heller ikke samme rolle bare fordi han spillede CB, under AVB krævede det en mere aggressiv og hurtig spiller, og sådan kan jeg fortsætte, hvor næsten alle pladser havde fået andre roller end det spillerne var vant til. En væsentlig ændring er f.eks. Cech fordeling af bolde under AVB og nu under RDM, under AVB kom der mindst en hovedløs aflevering til DM pr.kamp, for AVB havde sat taktikken til det. Under RDM, har Cech, så vidt jeg husker ikke lavet en eneste hovedløs aflevering til DM. Luiz er også begyndt at sparke bolden ud til indkast i farlige situationer, hvor han aldrig gjorde det under AVB. Der er RIGTIG meget, der er ændret under RDM i den defensive del. AVB formåede at lave et verdensklasse forsvar om til en forsvar på niveau med Arsenals.

”Jeg vil stadig holde fast i at fyringen af AVB var og er en kæmpe fejl, specielt på længere sigt og også for kommende trænere.”

Den største fejl var nu at ansætte ham.

”Men alt det bedste til RDM, har stadig min tvivl, men igen den skal komme ham til gode.”

Men meget morsomt at den tvivl var der aldrig til AVB, pga hvad? Hans ”store” bedrift med Porto? .. Manden var/er et kæmpe flop, men det indser du vel aldrig, selvom alt tyder på at han hverken magtede PL eller et top-hold som Chelsea. AVB ødelagde mere end han byggede op, og kun godt han ikke er i klubben mere, ellers havde vi nok i fremtiden glædet os til kampe mod Leeds og lokal-derby mod Derby(så slipper man slet ikke for Laursen). For fremtiden må man håbe at klubben ikke vælger en mediedarling(hvis RDM fejler).

@Didier
Jep :-)

@Carefree

”Hackney - Fejlen med AVB var ikke at han blev fyret for tidligt, fejlen var at han blev ansat for tidligt

Hackney læg mærke til det Carefree skriver ”AVB er muligvis en fantastisk træner, men som det også gælder for alle de fantastiske talenter af spillere der render rundt, så gælder det om at bevise det. Hvilket AVB ikke gjorde.”
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Jeg vil sige at det defensive er blevet en smule bedre, og at de fleste mål der er blevet scoret i mod os under RDM har været personlige fejl, Essien og Lamps var i hvertfald skyld i Citys mål.

Jeg forstår ikke at du skal have det til at lyde som om jeg er modstander af RDM. Jeg synes som mange gange tidligere sagt at han har hevet nogle fine resultater hjem og at han har gjort det fint. Men han har i sin karriere(som manager) opnået mindre end AVB har og har omtrent samme erfaring inde for faget som AVB. Men han har gjort det fint og han skal have ros og hvis han fortsætter de fine resultater skal han da bestemt have en chance, som fast manager. Jeg tror heller ikke at jeg har sagt andet. Det eneste jeg ikke kan lide ved ham( ikke personligt, men generelt) er når en assistent tager overfor en manager de har arbejdet sammen med, da de også sammen med spillerne bærer en del af skylden for dårlige resultater. Men igen hvis Robbie fortsætter med at levere gode resultater så må han meget gerne blive permanent træner! Dog er jeg lidt bekymret over om han kan få et generationsskifte igennem, og om han vil bænke de store stjerner når de ikke præsterer. Han holdt eksempelvis Lamps på banen i 90 Minutter mod Shitty, og han spillede ikke godt, faktisk rigtig skidt i den kamp, efter et par gode kampe fra hans side. Og jeg ved heller ikke hvordan han agerer på transfermarkedet. Men hvis han køber gode unge spillere og kan bruge nogle af de yngre fra akademiet så er det helt fint.

Spillemæssig fremgang? den er da minimal. Defensiven er blevet bedre, men det var ikke nogen ´verdensklasse´ defensiv sidste sæson heller. Men en fremgang i det defensive. En smule hurtigere boldomgang, ja, men hvis man kigger på en kamp som den mod Stoke gik det oftestest ikke hurtigt nok, det er ikke nogen kritik af RDM, men syne sikke vi spillede godt på nogen måde, og ja jeg ved godt det ikke er let med 9 mand bag bolden.

Napoli var ren fight hvilket var fint, og Birmingham var der ikke fremgang (ja ganske vist kun hans første kamp). Leicester der skete der noget og de så godt ud, men det har vi også set tidligere på sæsonen. Jeg mener ikke der er den store fremgang spillemæssigt, jo lidt hurtigere boldomgang. Men ikke en egentlig kritik af RDM.

Mht pladserne var Mikel´s dårlige spil startet 6 måneder før AVB tog over. JT passer ikke ind i en høj forsvarslinje, og den blev jo også ændret, og JTs spil blev meget bedre!

Luiz spillede på samme måde under Carlo og også i Benfica, som han gjorde under AVB. Det er noget RDM har ændret og i visse/ mange situationer er det også helt fint, men savner virkelig ofte noget af det offensive fra ham som til tider gav vores spil en ekstra dimension. Igen ikke en kritik af RDM.

Om AVB blev valgt for tidligt eller fyret for tidligt kommer nok an på hvad man synes om ham. Han lavede en del fejl og havde så også spillere der ikke var til at styre og som også havde være ustyrlige under tidligere managers.
Nu kender jeg ikke de præcise krav fra Roman, men at spille offensivt er jo nok en af grundende til at AVB blev hentet ind, men det fik han ikke tid til at implementere. Og et generationsskifte, som måske til tider gik lidt for hurtigt.

Nu skal det her og har aldrig skulle handle om AVB vs RDM, for RDM er manager(eller interim Coach) og derfor får han min fulde støtte. Har stadig lidt tvivl, men den skal komme ham til gode også håber jeg på det bedste for ham og Chelsea.

Da jeg sagde at kampe som dem mod Arsenal United etc. var mere positive spillemæssigt og der var mere at tage med, end fx City og Everton kampen, skulle ikke have været en diskussion om AVB vs RDM eller om jeg er i mod RDM eller ej for det er jeg ikke. Jeg undskyldte på forhånd til dem som ikke kan lide AVB da det formentligt ville blive en diskussion om ham da jeg nævnte de kampe.

Hvis man nu lige skal komme tilbage til min egentlige kritik så var det den passive måde vi spillede Shitty på.
Hvis man så hvordan Swansea nedlagde Shitty så var det med 3-mands pres fra start og wings der lukkede ned for deres backs, mens Britton lukkede ned for Silva så opspillet skulle gå gennem de 2 defensive fra City.
Man kan ikke smide 10 mand bag bolden med 25 minutter igen mod City med så mange kreative og klasse spillere uden at det går galt. Og at en spiller som Sturridge ikke er med til at genere CLichy på kontra( Som Routledge gjorde igennem kampen og ved Swanseas mål) er mig uforståeligt. Lige så uforståeligt som at Bosingwa har spillet så mange kampe i denne sæson. Ramires er ikke kant og bliver det heller aldrig. Hans løb havde været guld værd inde centralt også kunne man have bænket enten Lamps eller Raul. At Torres skal løbe i hele første halvleg og lave en mands pres er både synd for manden,der tydeligt blev frustreret og det nytter ikke noget at give City så meget tid og plads med og på bolden. At han så bliver pillet ud er en taktisk bummert ala Kalou indskiftningen i Valencia(overdrivelse fremmer forståelsen).

Selvfølgelig er det svært med City på udebane, ja nærmest umuligt, men måden vi spillede dem på var helt forkert, og at vi ikke kom derfra med en lussing er mig en gåde. At jeg siger ovenstående betyder ikke at jeg synes RDM er en dårlig træner eller at jeg hader ham eller at jeg ikke synes han skal have en chance.

Jeg håber vi snupper minimum 4. pladsen for det er det truppen( dog heller ikke til meget mere, IMO) er til, og hvis ikke vi gør må spillerne til at tage noget ansvar for det, og der sker forhåbentlig nogle udskiftninger til sommer.

Lad os nu give Spurs nogle tæsk i dag!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Slettet(432058202410)
P. Čech
A. Cole
J. Terry
G. Cahill
José Bosingwa
F. Lampard
M. Essien
Ramires
D. Drogba
D. Sturridge
J. Mata

Håber godt nok Cole og Bosingwa spiller bedre end de gjorde i city kampen.. Men luiz form i øjeblikket kunne jeg godt tænke mig at se ham på venstreback i stedet for cole.. Men det er nok også taget i betragtning af at der er CL i næste uge - Derfor tror jeg også Drogba spiller og ikke TorresJordi Alba kan hentes transfer frit til sommer, er det med at slå til.. Der bliver dog hård konkurrence fra Barcelona og Napoli.
Captain America. FCM
Skrevet af CarefreeCFC
Jordi Alba - ? Fortæl gerne mere.

Til dagens kamp så jeg hellere Luiz på HB i stedet for Bosingwa, men sådan er der jo så meget. Bare synd for Bosingwa at han igen skal udstilles som den ringe spiller han er. Ellers fornuftig opstilling. 3-1, COME ON!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0