Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Imponrende set af dig at RDM ikke manden, SELVOM han har fået gode resultater. Ynkelig spillestil.. hmm.. Ved ikke lige hvilke verden du lever i, men hvis du forventede et hold, som manglede selvtillid og dårlig form i over et år, skulle vende på en tallerken og pludselig begynde at spille flot fodbold efter en håndfuld kampe efter en ny træner er trådt til, så er det på tide du kommer ud af den utopi du befinder dig i.


Tak.

Naturligvis havde jeg ikke forventet man efter overgangen fra AVB til RDM pludselig spillede som en blanding af Arsenal og Barcelona. Dertil har klubben slet ikke spillerne. Når jeg skriver ynkelig er det ikke udelukkende myntet på RDM, men i ligeså høj grad spillerne, og de viser i min verden en skidt og ynkelig attitude, når man kan rende så ligeglad og lallende rundt. Hvis spillet ikke fungerer, som det tydeligvist ikke gør, så forventer jeg i det mindste alle knokler røven ud af bukserne og kæmper til sidste dråbe blod. Det mangler jeg i den grad.

Omkring RDM, så tror jeg bare ikke han er manden der kan bygge et nyt hold op.

Selvtillid og form har holdet manglet længe, men det der stadig fungerede var vores organisation og det defensive arbejde, det blev så bombet og sænket godt og grundigt af den kære AVB. RDM har gjort det rigtige, og det at starte med det defensive, som holdet er bedst til og kendt for. Når det så er på plads kan han bygge lidt mere på det offensive.


Jeg er helt med på, at når man genopbygger, så gør man det fra bagerste kæde, nøjagtig som Mourinho gjorde da han kom til klubben. Dette fundament har klubben nydt godt af i mange år, men er desværre smuldret fuldstændig under en udskiftning af trænere der er et galehus værdigt.

Fuld fart frem og masser af mål og samtidig vinde ligaen, så holder du med det forkerte hold i den forkerte liga.


Modsat mange, så var jeg ganske tilfreds med vores spil under Mourinho, selvom denne del ofte blev kritiseret fra mange sider. Men netop den defensive organisation var på plads, og spillerne havde et fast spillekoncept. De kørte de øvrige hold ned fysisk, og kæmpede røven ud af bukserne for klubben og deres medspillere.

Holdet under Mourinho havde bestemt også sin dårlige kampe, men du så dem aldrig falde fuldstændig sammen som man har gjort oftere og oftere. Et Chelsea hold under Mourinho havde aldrig lukket 5 mål ind hjemme mod Arsenal og tabte stort set aldrig med 3 mål eller mere.

Dét hold savner jeg, ikke bare fordi de vandt, men fordi der var et koncept, en spillestil og en udstråling der skræmte alle de middelmådige og dårlige hold i ligaen, som vi taber point til denne sæson.

Og jeg er ret overbevist om jeg holder med det rigtige hold, i den rigtige liga !!
Skrevet af Mugesh
@MB

”Et Chelsea hold under Mourinho havde aldrig lukket 5 mål ind hjemme mod Arsenal og tabte stort set aldrig med 3 mål eller mere.”

Har vi da gjort det under RDM? Og det gjorde vi vidst heller ikke under CA(så vidt jeg husker). De store nederlag mener jeg skal alene gives til AVB, som hverken fattede hvad modstanderens taktik var og hvad hans spillere var i stand til.

”Dét hold savner jeg, ikke bare fordi de vandt, men fordi der var et koncept, en spillestil og en udstråling der skræmte alle de middelmådige og dårlige hold i ligaen, som vi taber point til denne sæson.”

Konceptet er ikke plads endnu under RDM, men det er tydeligt hvad han vil have styr på først og det er det defensive, som mange af os har kritiseret under AVB. AVB havde et koncept som ALDRIG ville passe ind med de spillere vi havde/har, men alligevel tvang han det ned over spillerne, og hvad resulterede det i? Forsvaret som var vores bedste blev næsten ligaens dårligste. Det har RDM fået rettet lidt op på og især Luiz er for alvor begyndt at vise sit potentiale, ja han havde en opadgående formkurve under AVB i 2012, men slet ikke på det niveau han er på nu.

”Omkring RDM, så tror jeg bare ikke han er manden der kan bygge et nyt hold op.”

Hvorfor ikke? Hvad taler imod ham?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Under AVB tabte vi heller ikke med 3 mål på noget tidspunkt.. Forskellen på Luiz nu og for en måned siden er at han losser bolden og ikke spiller den. Vi tabte 3-0 til Sunderland under Carlo....... Men den kamp skal vist bare glemmes..

Nu ved jeg ikke hvorfor MB ikke kan se ham som permanent træner, men jeg har også mine betænkeligheder. Vi spiller stadig af lort, det kan accpeteres, men spiller/ RDM/ hvem det er der er skyld i at vi med 40 minutter igen stopper med at spille fodbold fordi vi fører 1-0. Der blev roteret igen i den kamp, og fint man vil spare kræfter, men den skulle vindes, plus vi har en målscore at tænke på som det meget vel kan ende med.

RDM har lige pt. et ´nemt´ job da han ´kun´ skal tænke på her og nu og ikke udskiftninger i spiller truppen eller fremtiden i klubben. Han har leveret nogle gode resultater i CL, og overordnet set har han også gjort det fint, og har fået sparket noget selvtillid ind i spilllerne.

Jeg ved ikke hvordan han håndterer et pres hvor han skal tænke på mere end bare næste kamp. Og hvordan han agerer på transfermarkedet. Og om han kan finde et spil koncept, der holder. Han/ ny manager skal self have nogle nye yngre og bedre spillere, for mange af dem er ikke gode nok.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Under AVB tabte vi heller ikke med 3 mål på noget tidspunkt..”


Nææ men vi lukkede mere end 3 mål ind.

”Forskellen på Luiz nu og for en måned siden er at han losser bolden og ikke spiller den.”


Argh... Det passer vidst ikke. Luiz er blevet mere afventende og takler på de rigtige tidspunkter, han er i den grad blevet bedre taktisk og det var der INTET af under AVB...

”RDM har lige pt. et ´nemt´ job da han ´kun´ skal tænke på her og nu og ikke udskiftninger i spiller truppen eller fremtiden i klubben.”


Det nemme job har AVB jo sørget for at gøre det til et svært job. Vi har hele tiden vidst at sæsonafslutningen var den hårdeste del på kampprogrammet, men alligevel brugte idioten samme 13 spillere og frøs resten ude. Så nu står RDM med trætte vigtige spillere og spillere som skal i form. RDM´s job er da på ingen måde let. RDM har da prøvet at rette op idiotens fejl, ved at rotere så de vigtige spillere er klar til den hårde sæsonafslutning.

Du mener ikke at han er under pres, da han minimum skal nå en 4. plads eller et CL/FA-cup-trofæ, for at han muligvis kan få sin kontrakt forlænget? Come on...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Af udlejede spillere, så er det ikke kun Kakuta der har succes. I Vitesse har Kalas været fast mand hele sæsonen, og Aanholt er vidst også blevet fast mand.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Nu sagde du tabte med 3 mål :)

Luiz blev langt mere stabil.. Han har vel bare fortsat sin og forbedret sin formkurve og losser bolden oftere.. Men laver mindre offensivt og det hæmmer til tider vores offensiv..

Samme 13? Ahh, det var vist kun kalou, der ikke blev brugt regelmæssigt..

Jeg siger ikke RDMs job er nemt, det er pisse svært! Men nemmere i den forstand at han skal tænke her og nu og ikke frem i tiden.. Ikke at hans job er nemt, men nemmere end at være fast træner. Han er ikke blevet lovet/ står med en fast kontrakt derfor er alt det gode han gør enten med til at gøre ham kandidat til at overtage permanent eller en god måde at bevise sig som manager, og derved få et godt manager job.

I og med han ikke står med chancen for en fyreseddel til sommer er der mindre pres på ham, på længere sigt. Her og nu er presset det samme, som hvis det havde været AVB, Carlo Mourinho etc.
Og det gør det heller ikke til et nemt job han har, men han har ikke det længere sigt. Hver en sejr han får er en gevinst og godt for hans fremtid, men hvis han taber er der stadig meget der spillernes(som har nogle elendige attituder!) og noget er/ var AVBs skyld.

Men spillerne står efterhånden med en kæmpe del af skylden for det var jo ikke kun under AVB de ikke gad, men også under Robbie de viser dårligt spil og attituder. Så dårlige nægter jeg at tro på at både RDM og AVB er..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Jeg siger ikke RDMs job er nemt, det er pisse svært! Men nemmere i den forstand at han skal tænke her og nu og ikke frem i tiden.. Ikke at hans job er nemt, men nemmere end at være fast træner. Han er ikke blevet lovet/ står med en fast kontrakt derfor er alt det gode han gør enten med til at gøre ham kandidat til at overtage permanent eller en god måde at bevise sig som manager, og derved få et godt manager job.

I og med han ikke står med chancen for en fyreseddel til sommer er der mindre pres på ham, på længere sigt. Her og nu er presset det samme, som hvis det havde været AVB, Carlo Mourinho etc.”


Det kan du bare ikke mene. Det du skriver, giver jo ingen mening. Forstil dig du får tilbudt en praktikplads og får vide ”vi vil efter perioden evaluere om du er god nok til stilling” - kontra – Du får tilbudt en stilling på 3-4år, samt du får et gyldent håndtryk, hvis du bliver fyret før tid. Du kan seriøst ikke mene at der er mindre pres på ”praktikplads-scenariet”. AVB var om nogen, som følte sig for sikker og ikke frygtede at klubben ville fyre ham pga. hvad han kostede klubben, samt hvad han ville koste klubben ved en fyring.

Du får det til at lyde som om klubben allerede har sagt, at RDM ikke har nogen chance for at blive fastansat, og hvis det er sådan, så vil jeg være enig med dig i at RDM ikke har det samme pres. Men nu har klubben, så vidt jeg ved, ansat RDM frem til sæsonen afslutningen og forlangt en 4.plads, også må man formode at det er kravet for en mulig fastansættelse, så er presset da lige så stort som ved en fast manager, hvis ikke større.

Tænke her og nu og ikke fremtiden? Alle managers skal da tænke her og nu, måske der det gik galt for AVB, han glemte simpelthen hvem vi skulle møde næste kamp, men var allerede i sit drømmeunivers i 2013, hvor han vinder alle fem trofæer, og har udviklet Ramires til en ”pass master”, Mikel/Lampard og JT til hurtigløbere, Bosingwa til placeringsevnens mester osv.

Hvis du tænker på indkøb og salg af spillere, så har AVB og andre managers hjælpere og ikke noget de går og tænker på hver dag(forhåbentlig ikke).

AVB formåede de færreste gange at lægge den rigtige taktik, mens RDM har lagt den rette taktik næsten hver gang og sjovt nok har han også fået bedre resultater.

”Men spillerne står efterhånden med en kæmpe del af skylden for det var jo ikke kun under AVB de ikke gad, men også under Robbie de viser dårligt spil og attituder. Så dårlige nægter jeg at tro på at både RDM og AVB er..”

Men en ting fungerede før AVB, og det var forsvaret, men imponerende nok formåede han at ødelægge det eneste der fungerede. RDM er nu så småt at bygge og rydde op efter AVB´s rod, og en af de steder man skal starte er hvor spillerne er stærkest og for vores spillers vedkommende så er det det defensive, og det er ved at komme tilbage igen.

Jeg undre mig godt nok over at du allerede afskriver RDM, men prædikerede for at vi skulle fast i AVB og at han skulle have tid, på trods af tingenes tilstand. Men RDM må åbenbart ikke få mere end 10 kampe før han ikke er god nok. Måske skulle RDM gøre det umulige og tage til Porto og vinde ligaen, også kan vi give Porto 150mil for at hente ham tilbage, så kan det være han er god nok.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Han står ikke med det samme forventningspres, som hvis han havde været hentet ind som permanent træner.
Det vil jo formentlig være spillerne og AVB, der får skylden for den dårlige/ skuffende sæson, nok ikke så meget RDM da han overtager et hold, der ikke så godt ud..

Nu ved jeg self ikke hvad klubben har sagt til RDM, men han er først og fremmest ansat som interim First Team Coach til slutningen af sæsonen, og bliver nok evalueret derefter. Der er self kæmpe pres det benægter jeg heller ikke, men presset på en træner der skal lægge en plan for her og nu og samtidig tænke langsigtet på kubben har jo et helt andet pres på sig. RDM har fået en gylden mulighed for enten at være en kandidat til det faste træner jo i klubben eller han kan bruge det som springbræt til en træner stilling i en anden klub. Det er alt andet lige nemmere at skulle fokusere på her og nu 100% end hvis man samtidig skal have nogle langsigtede planer i baghovedet, og hvis han ikke får stillingen så er det nok ikke en katastrofe for ham selv heller. Det er efterhånden gået op for de fleste at 4. pladsen bliver ekstremt svær at få, og CL og FA cup trofæerne er heller ikke videre sandsynlige, eller CL er i hvert fald ikke.
Hvis vi ikke opnår nogle af de 3 ting bliver han jo ikke gjort til syndebuk på nogen måde, han har så forspildt en chance til Chelsea jobbet, men den ekstra erfaring og et par gode resultater hjælper ham nok videre i sin karriere.

Jeg har ikke sagt at RDM ikke er god nok, men jeg ved ikke om han er den rigtige til at bygge holdet op igen.. Der skal ske MEGET på det hold, og flere af vores spillere er ved at drive mig fuldstændig til vanvid, med deres sløseri og skod attituder. Vi bliver jo nærmest "spillet" ud af banen i hver eneste kamp, fordi de INTET gider. Noget må være RDM´s skyld da han må kunne få spillerne til at fokusere og lalle rundt, men igen mange af dem er TOP professionelle spillere og de burde skamme sig over deres attituder og sløseri.

RDM har gjort det forrygende i CL, men fremgangen i ligaen er ikke stor. Men det må spillerne have en stor del af skylden for..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NickRomano
Hvis Chelsea ikke har bedt RDM om et udkast over, hvordan han ser fremtiden, og hvordan han eventuelt vil kunne føre holdet videre - herunder spillerindkøb - er Chelsea umanerligt uprofessionelle.

Det kunne jo være, at udkastet enten kvalificerede eller diskvalificerede RDM som fremtidig træner, og under alle omstændigheder motiverer det en træner, at hans ansættelse kunne række ud over blot nogle få kampe i slutningen af sæsonen.

Derfor er der selvfølgelig også maksimalt pres på RDM.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af CFCHackney
Selvfølgelig er der stort pres på RDM.. Men vil nu stadig mene at der er mere på spil for en træner der er permanent da han kan midte sit job.. Det kan RDM ikke rigtig, ikke på samme måde i hvert fald. Når han har gjort det ok i ligaen og godt i CL åbner det uanset hvad op for en masse Jobs han ikke ville have haft muligheden for førhen.. Der er masser af pres da han skal gøre det godt i alle de 3 turneringer vi er med i, men der står ikke det samme på spil for ham, som hvis han var fast ansat som manager..

Og hvis hans mission ikke lykkes er det ikke ham, der bliver gjort til syndebuk for den sløje sæson..

Jeg synes nu også han har gjort mange ting rigtigt.. Vi spiller lidt for passivt og offensiven ser ikke meget bedre ud.. Men spillerne er også helt til grin latterlige at se på. Eller de fleste er i hvert fald..

Glæder mig til sæsonen er slut( eller glæder mig ikke til 2 måneder uden CFC kampe på tonpniveau) men det bliver (endnu) en spændende sommer vi går i møde, det er helt sikkert!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Der har jo været en del utilfredshed fra Fulham-lejren over straffesparket vi scorede på i mandags. Jeg var lige en tur på google for at finde en tackling Essien fik rødt imod dem på for et par år siden (ca. 1:30 inde): http://soccerblogvideo.b…ed-and.html

Murphys i mandags: http://www.youtube.com/w…7FQxZwpMhqI

Ok, der er lidt mere fart i Essiens, men udførelsen er næsten identisk. Tror ikke der var mange som brokkede sig dengang.
-
Skrevet af CFCHackney
Der er ikke så meget at brokke sig over. Han kommer ind med 2 strakte ben i feltet og det må man ikke.. Det er hovedløst dumt og tåbeligt at en så rutineret spiller som Murphy! Hvis Fulham skal brokke sig skal de da brokke sig over og til Murphy.. Til grin af Fulham
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Man kommer helt til at Savne Carlo når man ser og hører det her! Glemmer aldrig hans legendariske øjenbryn, og den fantastiske sæson han førte os igennem! King Carlo: COME ON CHELSEA!
http://www.youtube.com/w…XPg8i6LAF4=

Edit: det her er vel så vore nye hjemmetrøje? http://www.footballkitne…y-20122013/
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Efter mange års tørke, så tror jeg at det er sådan en hjemmetrøje jeg skal have. Venter lige til jer ser udebanetrøjen, men jeg synes det ser positivt ud. Ikke alt for mange vilde detaljer, neon farver og andet gøgl.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Didier
Den ser temmelig fed ud, men jeg har købt trøjer de seneste tre sæsoner, så jeg sparer pengene denne gang.

Er der andre, der har åbnet øjnene for Victor Moses? Han minder mig om Valencia i Wigan-tiden.. Kom frisk!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Geddar , moderator
Hoilett må da være endnu mere interessant. Hans kontrakt udløber til sommer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Adam Johnson er bare lige en tand mere interessant når vi snakker kantspillere. Synes jeg. Nok også et andet prisleje, men hvis City køber en stor profil til hans plads er det vel ikke urealistisk at han ikke gider mere til sommer - så håber jeg VIRKELIG at vi hapser ham! Det er nok ikke en hemmelighed herinde :).
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af maarkap
Jeg hopper på Hoilett vognen. Han har imponeret mig en del, de gange jeg har set ham spille og han må være en billig back up at få ind, når der er et par stykker der har kontrakt udløb til sommer.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Moses good, Hoilett better, Johnson best! Men de er i hvert fald interessante alle 3..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Jeg har et fobi for engelske offensive spillere, især kantspillere. Det startede vel nok da vi hentede SWP i sin for alt for mange penge, og alt for lidt teknik og talent. Og desværre er SWP ikke en enkeltstående tilfælde når det kommer til engelske/PL-udviklede kantspillere. Sturridge har været kanon, men han er også mere angriber end kant. Førhen håbede jeg på Young, som en af de få kanter med teknik, men ham gad vi vidst ikke at byde på i sommers, ellers er der kun Adam Johnson som også har rigtig god teknik. Kanter og offensive spillere håber jeg vi kigger mere mod syd, Holland, Tyskland, Frankrig og Spanien.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0