Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Helt enig. Young ville have været super har været stor fan af ham siden sin tid i Watford, men af en eller anden grund har han aldrig været interessant for os.. Johnson ville også være fint.. Men ellers er der ikke mange Engelske kanter der har noget specielt at byde ind med..

SWP havde ikke nok at byde ind med udover fart, og de fleste er vel egentlig sprintere hvis man ser på Walcott, Lennon( ikke den værste teknik) (Downing hvad kan han?)..

Men lad os kigge udenfor England og gerne på Hulk eller Muniain!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Munian ville være super. Hulk ville også være super, hvis prisen halveres. James Rodriguez har så vidt jeg ved været bedre end Hulk i denne sæson, og han er knap så hypet.

Kontraktforhandlingerne i Arsenal med Walcott trækker vidst lidt ud, håber ikke at vores "geniale" ledelse får den "geniale" idé om at hente ham billigt, så hellere give Kalou det han vil ha. Walcott er hurtigere, men Kalou dribler og afleverer bedre.

Edit: Downing kan vidst godt lægge et hæderligt indlæg.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Jeg har et fobi for engelske offensive spillere, især kantspillere. Det startede vel nok da vi hentede SWP i sin til alt for mange penge, og alt for lidt teknik og talent.


Nu har den slags investeringer jo også været ret begrænsede. JC begik sig da med stor succes når han ikke var skadet.
-
Skrevet af Mugesh
Og det er kun godt. Hvis man ser lidt på hvad de andre engelske klubber har på kanten, så har en meget stor del af spillerne ingen tekniske- og afleverings-egenskaber. Fælles for dem er de er så fandens hurtige, og nogle af dem arbejder stenhårdt og aggressive. JC var også en atypisk kant i PL, han havde ikke hurtigheden men teknikken og overblikket, og vel det største tekniske talent længe.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
James Rodriguez er en helt fantastisk spiller, som allerede i sidste sæson imponerede!!!! Hulk´s pris skal selvfølgelig ned til omkring £ 30M før han er interessant.

Joe Cole var helt og aldeles fantastisk! Det gjorde ondt da han forlod os! Den bedste spiller nogensinde! Eller i hvert fald min yngling :)

Hvem husker ikke hans comeback kamp og mål mod Liverpool i CL i 07? Og hans mesterskabssikrende scoring mod United i 06 (0.35 i klippet nedenunder)? Og mål på OT i 2010?

He´s here, he´s there he´s every-fucking-where Joey Cole!

http://www.youtube.com/w…CNp4v-M6gwo
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Han var da også en af mine helt store ynglinge, men da han valgte pengene frem for hjertet, så havde jeg sgu ikke noget tilovers for ham. Men forstår dog godt hans valg.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Han var også backup og havde både Malouda, Kalou og Anelka foran sig i køen, så jeg forstår ham godt, omend jeg synes han skulle have tjent mindre og blevet :) Men når han var fit og ikke skadet var han helt fantastisk og kunne have opnået meget mere end han gjorde..

Og ham og Robben på kanterne var altså noget af det fedeste nogensinde!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fribytter
"Han var da også en af mine helt store ynglinge, men da han valgte pengene frem for hjertet, så havde jeg sgu ikke noget tilovers for ham."

Hvor mange spillere har CFC ikke snuppet på den måde?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forza Zola
Når nu vi snakker om legender, så savner jeg ihverfald ham her mere end nogen anden.

http://www.youtube.com/w…ure=related Tjek 7 min henne i klippet.

http://www.youtube.com/w…ure=related tjek 1:41 hvor Schmeichel bliver udstillet i en sjældent grad, samt starten af videoen hvor 3 Liverpool spillere farer vildt i en telefonboks.

Lets get the Wizzard and his magic back to the bridge.

come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Ja hvem savner ikke ham. Især hans fantastiske mål mod fede Schmeichel.

”Hvor mange spillere har CFC ikke snuppet på den måde?”


Udover A. Cole og Bogarde(men havde han en hjerteklub han spillede for?) kan jeg da ikke komme i tanke andre. Men du er da meget velkommen til at nævne nogen flere hvis du kan. Ja siden Roman kom har vi haft penge, men vi har også kunne tilbyde CL og ambitioner om at spille på det højeste niveau. Joey Cole valgte jo pengene og spilletiden, frem for lavere løn, større ambitioner(trofæer) og hjertet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Zola
Zola var naturligvis større end de fleste andre, vi har haft. Lamps og Terry er dog oppe ved siden af.

Når vi snakker kanter, synes jeg vi glemmer en enkelt. Duff var i mine øjne en fremragende spiller, og jeg forstod aldrig, hvorfor vi skilte os af med ham.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Mugesh
Duff var også god, men mener han var et niveau under Robben og Cole da de var bedst. Var Duff ikke lidt utilfreds med spilletiden?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Zola er naturligvis den bedste :)

Både Robben og Cole var bedre end Duff så det var vel naturligt nok at den gode Duff ville videre..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fribytter
@ Mugesh

Jeg tror da, at der er en del af de nuværende og tidligere spillere, der ikke valgte CFC med hjertet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mugesh
Nææ, men valgte de klubben frem for en hjerteklub. Det var det Cole gjorde. og det var det jeg skrev. Langt de fleste spillere som valgte CFC under Roman, har vel valgt klubben pga. penge OG ambitioner. Hvad havde LFC at tilbyde Cole udover mere spilletid og højere løn?

Jeg venter stadig på eksempler.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
Du skrev ikke hjerteklub. Men er det virkelig nødvendigt at komme med eksempler på spillere, som ikke valgte CFC med hjertet? I så fald har jeg ikke noget i mod at tabe. Spændende om Cole kommer hjem til Wham til sommer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mugesh
Når jeg skriver ”men da han valgte pengene frem for hjertet” så vil de fleste CFC-fans også vide at CFC var Coles hjerteklub og derfor var det vel indforstået at det var hjerteklub jeg mente. Men hvis du ikke vidste det skal du da være undskyldt.

De færreste spillere vælger med hjertet, når du skifter klub, bl.a. pga. det ikke altid er op til spilleren selv at bestemme hvilken klub hans nuværende klub vil sælge til, samt ambitioner og økonomi også spiller ind. Men de fleste spillere med ambitioner vælger også klubber som har ambitioner, og disse har også ofte pengene, som er en anden stor parameter for spillerne. Cole var i en klub, som kæmpede om CL-trofæet og liga-trofæet, men hans form var nedadgående og var ikke længere en stamspiller. Derfor kunne klubben ikke give den løn han forlangte, men han var stadig i den klub han var fan af siden han var en lille knægt, men vælger at skrotte dem fordi der kom en anden klub og tilbød det han ville have, men slet ikke havde de samme ambitioner og niveau som hans hjerteklub havde. Derfor var jeg skuffet over ham. De færreste af vores spillere har valgt klubben kun pga. pengene. Drogba var(er stadig) elsket i Marseille, men udover den store lønforøgelse han fik i CFC, fik han også sine ambitioner opfyldt, han var næppe blevet en af verdens bedste targetman hvis han var blevet i Marseille. Lampard var hadet i WH, og mange så ham som overvurderet og burde slet ikke være på WH-holdet, og mange mente jo også at Lampard valgte pengene, men glemmer ofte ambitionerne. Hvis Lampard ikke var kommet til en ambitiøs klub som CFC havde han næppe opnået det han har opnået. Og sådan kan jeg vel fortsætte med næsten alle vores indkøb. De valgte klubben pga. penge OG ambitionerne. Cole valgte LFC´s penge og spilletid, der er stor forskel for mig. Den kære Torres valgte jo netop LFC fra, fordi I ingen ambitioner havde.

Jeg kan acceptere spillere som vælger pengene og ambitionerne, men spillere der vælger pengene og ingen ambitioner burde bare stille støvlerne på hylden.

Men du er meget velkommen til at nævne spillere som valgte CFC kun pga. pengene og ingen ambitioner havde. Som var tilfældet med Cole i LFC.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af NickRomano
Det er vel også en ambition at få spilletid og være en del af idealopstillingen - også selvom man slutter 1 -3 pladser under sin tidligere klub.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Bosse1983
Armbevægelserne i og signalerne i Liverpool, tyder jo heller ikke på at man ingen ambitioner har. At Chelsea, på daværende tidspunkt, måske havde større muligheder for at indfri de sportslige er så en anden snak. At sidde på bænken eller tribunen og se dem gøre det, er dog heller ikke specielt ambitiøst. Næste år kan der meget vel være byttet om på de to klubbers placeringer. Liverpool har deres at kæmpe med, men de svaghedstegn Chelsea udviser, har langt hen ad vejen med an aldrende trup at gøre og det går kun i en retning, med mindre man igen investerer solidt. Klubbens ambitioner kontra deres reelle kapacitet, kan dog hurtigt komme i problemer med FFP og andet, så mon en foryngelse bliver så stjernebehæftet som for nogle år siden? Jeg tvivler.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CFCHackney
Jeg er fuldstændig sikker på at vi kommer til at bruge MANGE penge til sommer på nye spillere, da truppen mangler bedre spillere plus, der er en del, der er på vej ud. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Roman nok skal finde en vej rundt om FFP. Der kommer nok en eller 2 fra øverste hylde og nogle talentfulde, men ikke færdig udviklede spillere ind.

Derudover har vi en hel del spillere på vores akademi, som indenfor et par år kan spille sig på holdet.
Vi nogle klart større talenter, som enten allerede er i klubben eller er udlejet end vi havde for bare 3 år siden.

Så vores egene talenter og Roman´s penge, som jeg stadig tror vil blive brugt i stor stil, så ser vores fremtid ganske lys ud, så det er hverken jeg eller de fleste andre CFC fans nervøse for.

En klub, som Liverpool derimod skal vist ændre deres indkøbspolitik hvis de skal op og lege med i toppen igen.
Vi har ganske vist brugt store summer på, ja til tider deciderede flops, men det har LFC godt nok også gjort det sidste års tid. Fuldstændige sindssyge beløber på spillere, som Downing, Henderson( han kan nå at blive god), Carroll(tja måske han kan blive god), også en Adam der nok ikke har niveauet til et top-6 hold.. Generelt er Engelske spillere dyre og ekstremt overvurderede, og hvis de vil blive ved med at satse på dem i LFC så bliver det både dyrt og formentlig ikke godt nok til at slås med i den absolutte top.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0