Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
hold kæft, hvor er der nogen der k(l)oger! Fedt nu over i en eller anden tilfældig artikeltråd med jeres ligegyldige nonsens!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
TP +100
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Hvad er det lige præcis I Liverpool-tosser får ud af med jeres små stikpiller. Smut dog op i jeres egen tråd og vær bedre der i stedet.
-
Skrevet af stofferc
http://www.101greatgoals…s-the-line/

Jeg ville sgu nok stadig ikke have givet den. Hele bolden skal som bekendt være over stregen.
-
Skrevet af Forza Zola
Værsgo, klart mål og godt set af dommeren http://www.facebook.com/…e=1&theater
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Den har da ikke sluppet stregen? Det er Anfield 2005 om igen. Bortset fra vi lige scorede tre gange efter det denne gang :).
-
Skrevet af Mugesh
Ja man kan nu godt forstå han dømmer mål. Men som sagt så skal bolden jo slippe stregen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
Hvordan er det lige, at det er en stikpille at konstatere, at CFC er et af de få engelske PL-hold, der ikke kan melde udsolgt til en semifinale i FA-cuppen?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forza Zola
Derer jo minimum 10 cmop til målstregen og dommeren står jo i præcis den her synesvinkel og måske oven i købet bedre. Anyway fantastisk 2. halveg idag. Det var sgu fedt, og sikke nogle kasser.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Mest henvendt til Heighway, Fribytter. Lagde i øvrigt ikke mærke til at der var tomme pladser i Chelsea-sektionen. Så godt der var en del tomme i de neutrale sektioner.
-
Skrevet af Eroh
Læg mærke til Ashley Cole og Defoe ved 2:08. Så er man ligesom klar over hvor skabet står.

http://www.youtube.com/w…AAAAAAAABAA
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Donnie_
Er der nogen der har hørt noget nyt angående Luiz? Umiddelbart er det vel minimum 2-3 uger (at best), hvis der er tale om en fibersprængning i baglåret.

Og så fik vi vel endnu engang afklaret, at Ferreira er en bedre løsning på backen end Bos. Hvis Barca starte Tello på venstre kant bliver det en regulær gentagelse af gårsdagens dueller. Og det samme med Messi.
Skrevet af Donnie_
Og her var så lidt nyheder: http://www.teamtalk.com/…-and-Cahill

Satans med Cahill også.

(i relation til ovenstående havde jeg i et øjeblik glemt alt om, at Iva jo godt må spille CL.)

Idealopstillingen vil naturligvis være Iva - Luiz - JT - Cole. At Cahill erstatter Luiz kan jeg leve med, omend Luiz mere end nogensinde før ville være guld værd mod Barca, men hvis vi skal ud i, at Iva skal spille centralt og Ferreira på backen, så kommer det sikkert til at sejle.
Skrevet af Mugesh
Så fik vi sat Tottenham på plads. Anden halvleg var vores bedste under RDM. Men vores første halvleg er heller ikke helt tosset, forskellen er vel bare at vi næsten hele anden halvleg holder Tottenham fra åbne chancer, mens vi skaber chance efter chance.

Cech: Fortsætter med sit høje niveau. Tottenham får målet og Cech slipper for det røde kort, ved ikke om det er den korrekte beslutning. Er der nogen der ved det?

Bos: Vi er alle efter ham hver evig eneste gang, han spiller og med rette, men jeg kan nu ikke lade være med at have en lille smule sympati for manden, næsten alle Tottenhams angreb var rettet mod hans side, så bliver også presset mere end nogen andre på holdet. Men når det er sagt så holder jeg stadig på jeg hellere ser Turnbull på backen end Bos, manden har intet taktisk overblik og har slet ikke nogen form for defensive egenskaber. Bale fik ikke nok ud af det, og jeg undre mig lidt over Harry ikke byttede Bale og Lennon. Bos har især problemer når hans mand går ind ad, og her kunne Lennon godt have gjort ondt på os.

Cole: Coles bedste kamp i lang tid. Han er lige så stille begyndt at komme tilbage til hans gamle niveau. Defensivt laver han ingen fejl og støtter godt op om Kalou i det offensive. Spændende at se hvordan Cole klarer sig mod ”den almægtige Messi”.

JT: En helhjertet indsats for kaptajnen og styrer sit forsvar som man kan forvente, og er begyndt at have et samarbejde med Luiz, som minder meget om det han havde med Carvalho.

Luiz: Kunne godt have blevet MOM, hvis han ikke var blevet skadet. RDM bruger ham som en slags sweeper, og hold kæft han er genial der. Han læser spillet perfekt og kan løbe de fleste angribere op. FANDENME ærgerligt at han ikke er med mod Barca.

Cahill: Har den samme rolle som Luiz, men knap så hurtig, men måske lidt bedre fysisk. Spiller en fin kamp.

Mikel og Lampard: De er begge langsomme og knap så aggressive i forhold til resten af ligaens CM/DM´er, men de har noget mange af de andre på deres pladser ikke har, og det er overblik og rolighed. M&L lukker Modric og VDV fuldstændig ned ved blot at læse spillet og time deres indgreb. Har set kampen igennem igen, og M&L erobrer de fleste bolden nærmest uden hårde taklinger og fysisk kontakt, blot ved at forudse afleveringen. M&L spiller i den grad med hovedet og det er fedt at se spillere der er i stand til at ”ødelægge” modstanderens offensiv uden at ødelægge spillerne. Deres overtag på den centrale midtbane var det der gav Mata den frihed til at gøre næsten hvad han ville. Begge kunne være MOM, men Lampard er lidt bedre pga. sit mål, samt Mikel skal være glad for ikke skulle gå for tidligt i bad for sin Beckham på Parker(selvom det er fortjent)

Mata: MOM, sikke et blik for spillet, og hvis det var AVB ville have ham, så takker jeg ham for det. Mata er verdensklasse og for 180mil, så er han sgu et kæmpe scoop, måske det bedste køb under Roman(transfer kontra evner). Hvis M&L kan lukke Xavi og co. ned, og Mata får friheden og pladsen så kommer han til at gøre ondt på Barcas forsvar. En ægte 10´er har vi fået!

Ramires: Ja det er ikke hans bedste plads, og får ikke nok ud af det offensivt, men man skal også tænke på at han både skulle spille back og kant, når Bos er inde. Hans evne til at finde pladsen mellem back og CB kan blive guld værd, når/hvis Mata for friheden/pladsen til at lægge de afleveringer. Derudover var det køligt afsluttet.

Kalou: Han har nu over flere kampe vist et stabilt niveau, og vist at han passer bedre end Stur til det system RDM vil spille. Kalous berøringer bliver bedre for hver kamp, og han er blevet god til at træffe de rigtige uselviske valg. Kalou var vores bedste spiller i første halvleg og indlæggene er også blevet bedre for hver kamp. Men hans langskud er desværre ikke noget at råbe hurra for stadig.

Drogba: Udover at stadig være en af verdens bedste angribere til at kombinere fysisk med teknik(her menes ikke dribleteknik), så viser han i den her kamp også lidt snuhed. Drogba gav sig fuldt ud i alle dueller mod Gallas, mens overfor King, var det noget halvhjertet, og hvor der virkede til at han bare sparede på kæfterne over King. Også en lille hyldest til King, man ser sjældent en så komplet CB´er, lederegenskab som JT, styrke som Sol, hurtig som Luiz, hjerte som Puyol og overblik som Carvalho, og desværre også en værre skadeshistorik end Robben.

To kanon mål fra de to gamle og to sublime oplæg fra min nye yndling spiller! Kom så med Barca! :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Ang. Cech og rødt kort eller ej, så skal dommeren først og fremmest stoppe spillet, hvis der skal gives rødt kort. I de tilfælde hvor det røde kort gives for voldelig opførsel, kan det gives uden spilstop. Men i går skulle det jo være givet for at fratage en åben målchance, hvilket Cech jo ikke gjorde idet Bale var der til at sparke bolden ind og dommeren lod spillet fortsætte. Sådan har jeg både hørt og læst den forklaret.

Ellers ganske enig - vores midtbane var fæ-no-me-nal(!) igår! Håber virkelig Mata får samme rolle, og at Meireles ikke begynder inde (selvom jeg godt kunne frygte det lidt...).
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Men f.eks. hvis en spiller laver en uren takling, men dommeren lader spillet fortsætte pga. holdet har fordel af det, men efterfølgende giver de jo normalt det gule kort for taklingen.

Jeg kan ikke forestille mig Meireles blive foretrukket frem for Lampard, som han spiller nu. Meireles løber vel kun hurtigere, og det hjælper jo ikke noget når han alligevel ikke kan vinde en nærkamp.

Ivanovic og Cahill starter inde. Og måske Stur i stedet for Ramires, for at udnytte pladsen bag backsene.

Er det bare mig eller slipper små spillere lettere når det kommer til svinestreger/urene taklinger? Ramires´s saks bagfra på Walker havde vel givet rødt hvis han havde en Drogba-størrelse?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af pharzon
Spændende at se hvordan Cole klarer sig mod ”den almægtige Messi”.


Især spændende fordi Cole ikke kommer til at spille over for Messi.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af NeddamxD
Hvad angår Spurs skrig efter rødt til Cech: Havde de fået straffe og en udvisning til Cech, hvorefter de havde brændt det straffe, så havde Spurs fans været efter dommeren, over IKKE at spille fordelen. Det var en lose-lose for dommeren. Vel mest af alt et billede på frustration fra Spurs spillere og tilhængere, der hellere ville give alle andre skylden, fremfor at se ind ad.

Nuvel, sådan er det nu engang, og er ikke et sekundt i tvivl om, at var det imod Chelsea, så havde jeg været lige så rasende :)
Skrevet af Mugesh
Så vidt jeg har set Barca så opholder Messi sig primært centralt og på Barcas højrekant(overfor Cole), så jo han kommer nok til at få nogle dueller mod ham.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Nuvel, sådan er det nu engang, og er ikke et sekundt i tvivl om, at var det imod Chelsea, så havde jeg været lige så rasende :)


Der er ikke noget at rafle om. Cech fratager ikke Spurs en åben målchance, så der er ikke rødt. Havde været pinligt berørt på dine vejne over raseriet, hvis det situationen havde været med omvendt fortegn.
-
annonce
0