Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Nej, sådan har det såmænd været hele sæsonen. Mærkelige skovture, forkert placering i målet osv. Hans niveau har været noget lavere end sidste sæson.

"Men ud fra de kampe jeg har set og lidt statistik så vil jeg nu foretrække Song(hvis han holder sig kun til det defensive(bedre i taklinger og nærkampe)"

Du kan ikke bare indsætte sådan et "hvis". Det handler om de reelle præstationer. Og når du nævner statistik, så skal jeg da gerne stille det op:

Parker - Song
Tacklinger pr kamp: 3,9 - 3,0
Interceptions: 3,1 - 1,8
Driblet forbi: 1,3 - 1,5
Bolden frataget: 1,3 - 1,5
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
”Du kan ikke bare indsætte sådan et "hvis". Det handler om de reelle præstationer.”

Nu er det fordi jeg mener at Song spiller bedre, når han ikke er for fremadrettet, en mere disciplineret rolle, som Parker har i Tottenham. Til statistik, så skriver jeg også ud fra det jeg har set i kampe, samt statistik og ikke kun statistik. Nu skal man ikke kun se på antal taklinger, for så er Faurlin bedre end dem begge, men hvor succesfulde de er i taklinger. Begge har jo samme succesrate i taklinger som ligger på 71%, forskellen er bare at Parker kaster sig i alt og alle. Ved interception er Parker noget bedre end Song, men det er Bos vidst også. ”Driblet forbi” kan det have noget at gøre med Song har en lidt mere offensive rolle end Parker? Obi Mikels stats i ”driblet forbi” er jo helt nede på 0,5, det betyder jo ikke at han er svære at drible end Song og Parker, det kunne blot være fordi Mikel er endnu mere defensiv end de to. ”Bolden” taget fra er jeg ikke overrasket over Songs er så højt, da han alt for tit prøver at være mere offensiv end hans evner tillader ham.

Statsene taler mere for Parker, men kombineret med det jeg har set på skærmen vil jeg vælge Song. Jeg siger jo ikke at Song skulle med på listen, blot at JEG vil foretrække Song frem for Parker, hvis jeg skulle vælge. At Parker kunne komme med og Yaya ikke kunne lugter jo lidt af ”affirmative action-følelse” for engelske spillere. Men er jo set før, så hvorfor ikke i år også.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"Nu er det fordi jeg mener at Song spiller bedre, når han ikke er for fremadrettet, en mere disciplineret rolle, som Parker har i Tottenham"

Det er jo stadig underordnet hvordan vi foretrækker Song spille. Det her handler som sagt om de faktiske præstationer. Og der har Song ikke være specielt godt kørende i år, og han har bestemt ikke haft en afgrænset, disciplineret og afskærmende rolle.

Resten er satme en søgt gang bortforklaring. Du gav udtryk for at statistikken underbyggede dine pointer vedr. Parker og Song. Det gør den ikke. Tværtimod. Erkend nu bare at du var for hurtig på aftrækkeren.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
”og han har bestemt ikke haft en afgrænset, disciplineret og afskærmende rolle.”

Og det har jeg heller ikke skrevet. Jeg har skrevet at han er bedst der.

”Resten er satme en søgt gang bortforklaring. Du gav udtryk for at statistikken underbyggede dine pointer vedr. Parker og Song. Det gør den ikke. Tværtimod. Erkend nu bare at du var for hurtig på aftrækkeren.”

Det er det da ikke. Tallene er jo smule bedre for Parker, men har hele tiden skrevet at JEG foretrækker Song ved at kombinere statistik med de kampe jeg har set. Jeg skrev ”Nu har jeg godt nok set flere Arsenal end Tottenham-kampe, men hvis jeg skulle vælge mellem Song og Parker så ville jeg vælge Song” og ”Ja det er jeg også klar over og det er lidt ærgerligt. Men ud fra de kampe jeg har set og lidt statistik så vil jeg nu foretrække Song”. Jeg siger på INTET tidspunkt at statistikken var bedre for Song og derfor jeg foretrak ham. Det noget du selv har ”analyseret” dig frem til, det kan ikke stå for min regning.

Jeg mener nu at de engelske stemmer var for hurtig på aftrækkeren når man stemmer en spiller som Parker ind.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg ved ikke rigtig hvad i diskuterer længere.

Barca i morgen, det bliver en lidt for spændende kamp. Håber at Bayern vinder stort i aften, en usandsynlig CL finale mellem Bayern og Chelsea kunne være genial! Jeg håber på magien!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
"Men ud fra de kampe jeg har set og lidt statistik så vil jeg nu foretrække Song"

og

"Jeg siger på INTET tidspunkt at statistikken var bedre for Song og derfor jeg foretrak ham. Det noget du selv har ”analyseret” dig frem til, det kan ikke stå for min regning."

Aha, Mugesh. Hvorfor var det så helt konkret at du ville inddrage statistikken som en del af begrundelsen for at vælge Song?

"Jeg mener nu at de engelske stemmer var for hurtig på aftrækkeren når man stemmer en spiller som Parker ind. "

Det kan jeg se. Igen, Parker var fremragende stort set helt op til at stemmerne skulle afgives. Man kan være uenig i timingen af stemmeafgivelsen, men ud fra det vurderingsgrundlag der var på det tidspunkt er der nu ikke noget at sige til, at Parker blev nomineret.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af hm
Eroh

helt iorden...vi lader den ligge her(go kamp imorgen)
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af Mugesh
Sejr i morgen kræver at vi giver Barca minimal plads mellem den centrale midtbane og CB´er, så Mikel, Lampard, Cahil og JT skal virkelig holde tæt og hovedet koldt for at vi skal få et godt resultat. Derudover er det meget vigtigt at Cole og Ivanovic ikke markere sin mand for bredt, så bliver vi udstillet. Offensivt skal vi nok skabe chancer, hvis Drogba finder sit spil fra weekenden. Nogen vil gerne have Torres i stedet for pga. hans hurtighed, men Barcas defensiv har jo store problemer mod højde bolde og fysisk og her er Drogba klart bedre end Torres. Kalou og Ramires tror jeg får genvalg, jeg er dog lidt bekymret for Ramires og hans taklinger mod evigt faldende Barca-spillere, det kan godt ende med et rødt. Lige så vigtig taktikken er, ligeså vigtig er dommeren, hvis han giver vores spillere lov til at skubbe lidt til barca-spillerne, så kan det blive en meget lige kamp.

Og hvis vi ikke vinder så håber jeg vi i det mindste skader Alves og Sergio.

”Aha, Mugesh. Hvorfor var det så helt konkret at du ville inddrage statistikken som en del af begrundelsen for at vælge Song?”


Fordi jeg altid kombinere de to ting før jeg udtaler mig om nogle spillere jeg ikke ser for ofte. Songs stats er jo ikke meget dårligere end Parkers. Parker har været ringe de gange jeg har set ham. Både mod os, City, Manu og jer. Jeg har kun set de store kampe med Tottenham, det er meget muligt han gør det godt mod mindre hold, men når de møder de store så er Parkers vildskab og dårlige timing i taklinger ikke noget der imponerer mig. Samme har jeg set Song mod de større hold, der klarer han sig bedre end Parker.

Statistisk er Parker lidt bedre end Song, men Song er meget bedre i det jeg har set.

"Man kan være uenig i timingen af stemmeafgivelsen, men ud fra det vurderingsgrundlag der var på det tidspunkt er der nu ikke noget at sige til, at Parker blev nomineret."


Men var han bedre end Yaya?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Drop nu bare bortforklaringerne. Du troede du ville have statistikken med dig. Det havde du ikke. Det gavner dig ikke, at du først prøver at nedskyde parametrenes validitet, og nu her prøver at bilde mig ind, at du blot nævnte det for at vise at du anvender et bredt vurderingsgrundlag. Jeg køber den ikke.

"Men var han bedre end Yaya? "

Jeg var mere imponeret af Parker i første halvdel af sæsonen end Yaya. Men Yaya kunne da OGSÅ have været med. Der er bare ikke tale om et fejlvalg i den grad som du gør det til.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Mugesh Ja Barca kan ikke lide høje bolde, men de kan endnu mindre lide hvis man lægger pres på dem. Nu har jeg for sjov set at par eller dele af Barcas kampe ude mod Milan, noget af Getafe og Det meste af Levante kampen, og der kan deres forsvar bestemt ikke lide når der bliver lagt pres på dem. Ikke at vi skal stå højt på banen, men jeg håber virkelig ikke vi spiller passivt og alt for defensivt, for så er det bare et spørgsmål om tid før Barca scorer. Torres er helt fantastisk til at lægge et godt aggressivt pres på modstanderens forsvar, så der ville han være super at have med. Pique og Puyol er også ganske gode på hovedet så Jeg tror at vi på hjemmebane villle kunne få mere ud af Torrres i front, hvorimod vi på udebane nok kan få mere ud af Drogba :)

Ikke at jeg egentlig skal blande mig i jeres diskussion, men jeg ville foretrække både Hart og Parker frem for Song og szczesny.. Men jeg synes dog det er mærkeligt at hverken Yaya eller Mata er med på listen.. Men ingen tvivl om at RvP vinder den! og det ville også være fuldt fortjent.

Kæft hvor jeg glæder mig til i morgen! vi vinder 5-0!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg har kun set de store kampe med Tottenham, det er meget muligt han gør det godt mod mindre hold, men når de møder de store så er Parkers vildskab og dårlige timing i taklinger ikke noget der imponerer mig."

Det varierer nu, og hænger sammen med holdets øvrige problemer. Eksempelvis mod Arsenal, hvor man var i undertal på midtbanen, mens kanterne stort set ikke arbejdede i defensiven.

Og vildskab er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Songs succes hos Arsenal skyldtes netop, at han gav den vildskab der manglede. Og hos Spurs har Parker ofte været en nøglefigur, der har vundet et hav af bolde.

Jeg har lige hurtigt gennemgået de store kampe i ligaen, hvor jeg har set på antal vundne bolde gennem tacklinger og interceptions. Jeg har sat stjerne hvor han har er over sit gennemsnit for sæsonen.

Liverpool: 5 vundne tacklinger, 3 interceptions*
Arsenal: 7 vundne tacklinger, 3 interceptions*
Chelsea: 2 vundne tacklinger, 1 interception
City: 4 vundne tacklinger, 3 interceptions(*)
Liverpool: 2 vundne tacklinger, 5 interceptions(*)
Arsenal: 6 vundne tacklinger, 4 interceptions*
Chelsea: 3 vundne tacklinger, 6 interceptions*

I kun én af de store kampe har han altså været under snittet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
”Drop nu bare bortforklaringerne. Du troede du ville have statistikken med dig. Det havde du ikke. Det gavner dig ikke, at du først prøver at nedskyde parametrenes validitet, og nu her prøver at bilde mig ind, at du blot nævnte det for at vise at du anvender et bredt vurderingsgrundlag. Jeg køber den ikke.”


Fair nok du ikke køber den, men faktum er at jeg ikke har nævnt på noget tidspunkt at Song skulle have bedre stats end Parker og netop derfor jeg foretrak ham. Du må tolke som du nu vil.

”Liverpool: 5 vundne tacklinger, 3 interceptions*
Arsenal: 7 vundne tacklinger, 3 interceptions*
Chelsea: 2 vundne tacklinger, 1 interception
City: 4 vundne tacklinger, 3 interceptions(*)
Liverpool: 2 vundne tacklinger, 5 interceptions(*)
Arsenal: 6 vundne tacklinger, 4 interceptions*
Chelsea: 3 vundne tacklinger, 6 interceptions*

I kun én af de store kampe har han altså været under snittet.”


Er det muligt at få en stats over hvor mange forsøg disse taklinger er vundet på? For de kampe jeg har set har han virket mere som en hovedløs kylling end den kølige defensive styrmand.

”Pique og Puyol er også ganske gode på hovedet så Jeg tror at vi på hjemmebane villle kunne få mere ud af Torrres i front, hvorimod vi på udebane nok kan få mere ud af Drogba :)”


De gange vi har mødt Barca har Puyol holdt sig meget fra de fysiske dueller med Drogba. Drogba blev ”tæmmet” af Yaya sidst vi mødtes, og før Yaya var det Marquez der fik opgaven at dække Drogba. Fysisk har Barca ingen der kan måle sig med Drogba længere(selvom Drogba er blevet ældre). Men enig i at Torres´s aggressivitet også kan være en god ting overfor Barca, og han har gode oplevelser mod Barca :-)

Men vigtigste af alt er vi spiller smalt og minimerer pladsen foran CB´erne.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"Er det muligt at få en stats over hvor mange forsøg disse taklinger er vundet på? For de kampe jeg har set har han virket mere som en hovedløs kylling end den kølige defensive styrmand."

Hovedløs kylling simpelthen? Nu du er i gang, så mener du vel heller ikke han var god i sidste sæson?

"Scott Parker
Games: 21. Passes: 1273. Passing accuracy: 78.41%. Tackles won: 58. Tackle success: 69.05%. Assists: 1. Goals: 0"

http://www.telegraph.co.…ned-XI.html

Og en lidt ældre en af slagsen:

http://www.anfieldindex.…-world.html
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
”Hovedløs kylling simpelthen? Nu du er i gang, så mener du vel heller ikke han var god i sidste sæson?”

Overdrivelse fremmer forståelse. Men ja jeg ikke besynderligt imponeret over ham sidste sæson.

http://www.telegraph.co.…ned-XI.html

Og en lidt ældre en af slagsen:

http://www.anfieldindex.…-world.html

Måske er du imponeret, men jeg er ikke. Hans taklingsrate er sgu da ikke imponerende, både Mikels og Carricks er bedre. Og det samme er deres pasninger. Jeg holder sgu stadig fast i at Parker overvurderet, fordi han er englænder.


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"Men ja jeg ikke besynderligt imponeret over ham sidste sæson."

Godt, så er vurderingerne sat i perspektiv.

"Måske er du imponeret, men jeg er ikke. Hans taklingsrate er sgu da ikke imponerende, både Mikels og Carricks er bedre."

Han har dog også sat markant flere tacklinger ind. Under alle omstændigheder viser statistikken at din beskrivelse ikke passede.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Ged, kan du ikke lige kort ridse op, hvad fanden formålet egentlig er med den diskussion om Song vs Parker? Hvad har den på nogen måde at gøre med Chelsea? Det er fair nok at hive den slags ligegyldigt bræk op, når omstændighederne dikterer det, men er der nogen speciel grund til, at det skal trækkes i langdrag?

Mugesh pegede på statistik samt på de kampe han har set. Altså med andre ord, statistik + kontekst. Statistisk er der ikke en helvedes stor forskel på Song og Parker, og konteksten kan jo langt hen ad vejen forklare den forskel, der så faktisk er. Hvad er det lige, i er uenige om? Hvad konteksten er? Hvor meget kød synes du, der er på den diskussion?

Helt ærligt, kan vi ikke lige hoppe videre til noget der har mere relevans for Chelsea? Du kender Mugesh´ holdning og han kender din. I er uenige. Jeg er fint med på, at din akademiker-stolthed byder dig at tvære lidt rundt i det, du opfatter som mangelfuld argumentation, men behøver det lige være i vores klubtråd? Det her kan jo fx fint rykkes over i Arsenal-tråden, hvor sammenligningen ubetinget har mere relevans.
Skrevet af Geddar , moderator
Kød? Ikke specielt meget. Hvad diskussionen startede ved må du selv hoppe tilbage i tråden og se.

Diskussionen var i øvrigt stort set stoppet fra min side. Der blev nævnt Arsenal-spillere i denne tråd, og der kom diskussion ud af det. Det er hvad der sker i klubsnak.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Geddar - kan du så fortælle mig en ting, hvis jeg venligst beder om at i betaler 3 millioner pund for Benayoun, hvad siger du så? Jeg vil godt give dig lidt tid så du kan nå at ringe til Wenger og snakke lidt om det.

Barca i morgen - jeg håber uendelig meget at vi tæsker dem vanvittigt, men det bliver nok op af bakke.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
”Han har dog også sat markant flere tacklinger ind. Under alle omstændigheder viser statistikken at din beskrivelse ikke passede.”

Det gør det da i høj grad. Han kaster sig i alle de taklinger han kan komme til og vinder færre end andre DM´er som ikke er så værdsat. Du skal have lov til at mene at Parker er/har været ”outstanding”. For mig er han en typisk engelsk DM/CM´er, meget vijle, mod og aggressivitet, men knap så meget talent. I går viste han igen at manden kun lever på de tre ovennævnte egenskaber, manden bliver tørret mindst tre gange af Mata, fordi han kommer glidende eller bare buser frem, en med mere overblik og talent havde ikke gjort det samme. Men det er desværre værdsat alt for højt blandt engelske fans, og derfor er han populær.

Du er meget velkommen til at fortsætte denne diskussion, men indtil videre de stats du har fundet frem, bekræfter mig bare i det jeg mener om manden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Så dropper vi den. Ingen af de nævnte spillere spiller for Chelsea, og personligt er jeg ret ligeglad med deres forskellige procenter i alt muligt forskelligt.

I er dog mere end velkomne til at køre den videre i Arsenal/Spurstråden, eller over mail.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0