Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
@[mig]

Jeg er næsten helt sikker på at Drogba starter inde i aften.

Selvom man også kunne argumentere for Torres i opstillingen, er der bare for mange ting, der peger på Drogba:

Han scorer af og til mål

Han spillede imponerende i søndags

Han har "unfinished business" jf kampen for tre år siden

osv osv

Bagkæden bliver

Ivanovic Cahill Terry Cole

Så Mikel og Lampard

Ramires Mata og Kalou/Malouda

Selvom Malouda vitterligt har været under par i denne sæson, tror jeg måske han kunne starte istedet for Kalou, der sjældent gør meget væsen af sig i de helt store kampe. Malouda er også fysisk meget stærk og har stor rutine.

Jeg tænkte et kort øjeblik at Di Matteo måske ville prøve at overraske ved at lade Torres starte på højrefløjen, hvorfra han jo faktisk har lavet mange gode aktioner, men hvor efterlader det så Ramires og kan man regne med at Torres er disciplineret nok til at forsvare tilstrækkeligt? Nej, det sker næppe.

Skrevet af Mugesh
@Mig

Jeg tror ikke jeg ville hade Bos så meget, hvis vi brugte ham som wing. Argumentet for at bruge Bos pga. hurtighed, er ikke godt nok, når han gang på gang placerer sig forkert, og i farlige situationer ofte prøver at drible sig ud af det eller lave en fræk aflevering i dybden, det går bare ikke mod Barca. Det skal så siges at han faktisk spillede en af sine bedste kampe mod netop Barca, blot som venstreback.

Hasselbainks argumenter er fine og kan godt se ideen i at skifte Drogba ind de sidste 15min, efter Torres har kørt Barca-forsvaret trætte. Men man kunne vel også bruge det omvendt, skifte Torres ind efter Drogba har kørt dem trætte i de fysiske dueller, disse dueller tærer jo også en del på spillerne.

Dem som vælger Essien frem for hverken Lampard eller Mikel, kan jeg ikke tage seriøst. Enten har de ikke set Chelsea-kampe de sidste to mdr ellers også har de en meget stor forkærlighed til Essien. Essien var ENGANG jernmanden, og spilleren som skulle stoppe modstanderens offensive våben. Essien levede på sin fænomenale fysisk, også havde han ok teknik og rimelig fart. Men farten og fysikken er ikke tilstede længere. Hvis vi skal spille en smule vores spil så skal Lampard og Mikel dække den centrale midtbane, de er bedste taktiske og pasningssikre spillere vi har. Men så længe mohikaneren ikke er at finde blandt de startende 11, så tror jeg på vi kan holde på bolden, sådan nogenlunde.

Tror ikke Stur starter inde, både fordi Kalou og Ramires har gjort det godt, samt de arbejder bedre defensivt og bedre uden bold. Stur er meget bedre med bold, men mangler resten.

Torres på kanten er heller ikke helt tosset, han arbejder jo stenhårdt for holdet, og det er da ikke utænkeligt at det kunne overraske Barca. Lidt ligesom Mourinho overraskede os med at spiller Eto´o på kanten for at stoppe for vores backs fremløb.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Hvis I skulle kede jer, og gerne vil have et billigt grin, så ta´ et kig på whoscored.com under spillerprofiler. Noget af det viser at man ikke skal hænge sig for meget i statistikker.

Her er nogle jeg morede mig over:

Obi Mikel:
Style: ”Likes to shoot from distance”

Kalou:
Strengths: ”Long shots” - Strong.

Meireles:
Strengths: ”Defensive contribution” - Very Strong.
Weaknesses: ”tackling” - Weak.

Essien:
Style: ”Does not dive into tackles”

Ja ja ved godt det er stats-hp, men det er nu lidt morsomt og lidt interessant og vide hvor de får især langskud til at hænge sammen med Mikel og Kalou.


PS: Måske er det ikke så sjovt, men til mit forsvar så laver jeg ikke andet end at vente på den skide kamp.:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Til "gamle" fodboldtrøjer kan jeg klart anbefale denne side. Har selv en 05/06 Away med kaptajnen på ryggen derfra, rigtig god kvalitet, og det er ikke specielt dyrt.

http://classicfootballshirts.co.uk/

www.sportsdirect.com ellers? De har ihvertfald et stort udvalg. Og hvis i vil have den nye trøje kan i ligeså godt bestille den fra Sports Direct, så sparer man lidt (på trøjen, ved ikke hvad fragt koster på CFC´s hjemmeside).
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af MIghtyBlues
Puha, synes nervøsiteten er begyndt at melde sig...

Kunne det ikke bare blive én af de dage hvor alting går vores vej, ligesom i søndags mod Tottenham. Må snart være vores tur mod Barcelona. Men frygter sgu egentlig en kamp, hvor vi kommer til at stå ufattelig lavt, og det bliver spil omkring vores mål næsten hele kampen.

Forhåbentlig kan vi sætte os fysisk på kampen, og slå deres spil i stykker og tage lidt af modet fra dem på den måde.

God kamp til jer andre Blå !
Skrevet af Mugesh
Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
24 Gary Cahill
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
7 Ramires
10 Juan Mata
16 Raul Meireles
11 Didier Drogba

Subs: 22 Ross Turnbull, 17 Jose Bosingwa, 5 Michael Essien, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou,. 23 Daniel Sturridge, 9 Fernando Torres.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MIghtyBlues
Et Barcelona hold uden Pique. Håber fandme vi er skarpe på dødboldene idag, der skulle være rigtig gode chancer med Drogba, Cahill, Terry og Ivanovic.
Skrevet af MIghtyBlues
Gud en tam sammenligning af statestik fra Schmeichel & co.
Skrevet af Forza Zola
Cmon U Mighty Blues. Håber det bedste, men frygter det værste. Indstilling, indstilling og atter indstilling bliver afgørende.
come on Chelsea
Skrevet af MIghtyBlues
Indstilling og hårdt (men rent) spil !
Skrevet af Mugesh
hvad sammenlignede han da?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MIghtyBlues
Messi vs. Torres, Drogba, Kalou og Sturridge. Altså deres tal for sæsonen, mål, assist, afleveringer, skudforsøg osv. osv. mod Messi.
Skrevet af Mugesh
Så kender vi Schmeichel igen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MIghtyBlues
Hvis de endelig vil komme med dumme sammenligninger, hvorfor så ikke tage Lampard og Mata med for Chelsea. Mata har været den bedste spiller og Lampard sparker straffe i Chelsea som Messi i Barcelona.
Skrevet af Nerazzurri
Shhh det ville jo ødelægge hele oplægget.


Nå god kamp herfra, der heppes på jer.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(432058202410)
Meireles er godt nok startet dårligt!!


Fuck nu af med de latterlige afleveringer Meireles
Captain America. FCM
Skrevet af MIghtyBlues
Det går snart galt det dér...
Skrevet af Forza Zola
Fis nu af med den defensive taktik og spil jeres chance. Der er jo intet pres på boldholderen.
come on Chelsea
Skrevet af Hausser
Hehe, jeg skal da love for i har rullet pigtråden ud og gjort klar til kamp fra stilling.

Tror dog i få lavet en enkelt på en dødbold.
Skrevet af MIghtyBlues
Var slet ikke i tvivl om vi ville komme til at stå lavt, og meget spil ville foregå omkring vores felt. Havde dog håbet på væsentlig mere pres på boldholderen hos Barca. Hvis ikke de stresser dem lidt mere, så går det da helt galt.
annonce
0