Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af simplyjonathan
For ikke at tale om at man på den plads rent faktisk har et talent der begynder at vise fine takter. Jeg tror ikke Bertrand er så god som Alaba (hvis psyke jeg især var imponeret over – han kom meget flot igen efter at have givet sit holds fordel væk efter fem minutter, og sparkede sikkert sit straffespark ind), men hvis det her talentarbejde skal give mening, så er vi altså nødt til at give nogle af dem chancen, og at hente en yngre mand til pladsen vil være en våd klud i ansigtet på Bertrand.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Mugesh
Enig med dem som siger at Real havde været værre end Bayern pga. Mourinho. Vi tabte til ham hvor han var i Inter, med et Inter-hold som meget få forventede noget fra i CL, og på samme tidspunkt spillede vi noget af det bedste fodbold under Roman, og var favoritter til trofæet. Tør slet ikke tænke på hvordan vi skulle stoppe Reals offensiv hvis de ramte dagen. Vi kan jo ikke pakke os som mod Barca, da modsat Barca, så tør Real-spillerne godt skyde udefra.

Robben og Ribery skal man ikke undervurdere, på dagen er de næsten lige så gode som Messi og Ronaldo. Men Gomez, ja han er en måltyv og det er det farlige ved ham, men både hans tæmninger, pasninger og generelt være med i opspil er jeg knap så imponeret over.

Jeg er nu mere imponeret over deres forsvar, de er teknisk gode, bevægelige og taktisk rigtig gode. Ja Schweini og Gustavo spiller begge DM, men det er nu mest Gustavo der står for det defensive og beskidte arbejde. Med ham ude så regner jeg med de flytter Kroos ned på DM og Müller glider nok ind på OM. Det bliver mere offensivt, men knap som godt defensivt.

@Carefree

Ja Alaba, kan du godt glemme alt om, og så vidt jeg ved så spiller han da kun den plads pga. Rafinha ikke har været den succes man regnede med. Så vidt jeg ved så er Alaba mere kant end back. Men det er heller ikke den plads vi mangler, det mere på den modsatte side.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af averiks
Nogle der nåede at se hvem der lavede den sublime lange aflevering til Torres (2-2 målet mod Barca) ?
Chelsea is back again
Skrevet af Mugesh
Den gode gamle Cole :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Lion King
glad for det blev bayern, tror vi havde pakket os mod real, og der tror jeg real ville gøre det onde imod os, med de "ægte" angribere istedet for barcas offensive midtbanefolk.. Mener vi kan spille lige op mod bayern, deres forsvar er til at lege med, det så man også starten af kampen igår, der er plads til at spille på.. Synes også bayern har mange off-dage, vel også grunden til de er nr 2 i ligaen...
COME ON CHELSEA!!! #4 David Luiz
Skrevet af Kemosabe
Jeg er ikke helt uenig med dig, men med hensyn til "off-days", vil jeg da lige minde om, at vi er nummer 6 i vores egen liga. Fra et Bayern-perspektiv er der næppe så meget omkring vores nuværende sæson, der indgyder frygt, bortset fra selvfølgelig det usandsynlige i at slå Barcelona ud af Champions League.

Nu er det ikke for at pille forventningerne helt ned, for jeg tror da også på, at vi har en chance. Den er bare lidt mindre end Bayerns.
Skrevet af Candlebox
"Så nu er det hvor voldsomt skubbet er, der afgør det ?"

Selvfølgelig er det - spillerne skubber jo til hinanden hele tiden i løbet af en kamp og det selvsagt kun meget sjældent kort. Fodbold er en kontaktsport hvis du skulle have glemt det?"Var det så og voldsomheden af Terrys knæ, der afgjorde han havde fortjent rødt ? Hvor går grænserne til udvisning i de to episoder ???"

Du vil vel ikke fortælle mig at du har såpas lidt fodbold-forstand at du ikke kender forskel på brugen af arme og ben? Må jeg i så fald anbefale Rugby!?


"Hvis en spiller slår ud efter en anden, og ikke rammer, så får han jo rødt alligevel. Så her er det intentionen der berettiger udvisningen."

Der er jo så også klar forskel på at slå og skubbe. Læs fodboldloven. *suk*


"Igen, du burde vise bare en smule respekt."

Så jeg må ikke lave lidt sjov med Terry´s stunt fordi jeg er i Chelski-tråden? Tag dig sammen.

Drugba´s opførsel fortjener ingen respekt - uanset hvor han debatteres! Hvis en spiller med det enorme fodboldtalent bliver omtalt som en skuespillende KÆLLING (især i opgør mod Barca) er han uomtvisteligt helt selv skyld i det. Tag lige de blå briller af!
.
Skrevet af Mugesh
Hvis Ribery rammer dagen, så tror jeg ikke på vi har en chance. Men hvis han nu har en virkelig dårlig dag og Bos spiller som aldrig før, så er håbet der stadig.

Håber RDM prøver noget frækt og smide Torres på Ramires´ plads og Ferreira på backen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Candlebox
"Scenariet, hvor Chelsea snupper næste års CL plads på bekostning af klubber højere oppe i ligaen, har også sin egen grusomme charme."

Det kan jo lige være meget når klubberne på de øverste pladser alligevel ikke kan være med overfor klubber som Basel og Napoli...
.
Skrevet af Candlebox
"glad for det blev bayern"

Og dermed være på udebane mod et sindsyg stærkt hjemmehold i en CL-finale..??

Tror nok selvtilliden - ovenpå avancementet mod det kriseramte Barca hold - har fået et hak for meget opad...

Held og lykke!
.
Skrevet af Razz
Nu er det vel ikke mere hjemmebane end at Chelsea får allokeret en god andel af billetterne.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Kemosabe
Candlebox;

Mange tak.

Mugesh;

"Håber RDM prøver noget frækt og smide Torres på Ramires´ plads og Ferreira på backen."

Ja, det er også en mulighed. Jeg tror dog næsten helt sikkert ikke, at Paulo kommer i spil, og kan vi regne med at Torres gider forsvare tilstrækkeligt? Jeg ved det ikke. Nu har Bosingwa figureret så mange gange, så Di matteo udelader ham næppe i finalen. Essien i en version før han blev delvist paralyseret i underkroppen ville også have været en mulighed i højresiden, men han kommer nok i spil til den central midtbane istedet.
Skrevet af Priest
Kriseramt Barca hold, haha, jeg må le... Du er stadig ikke klar over hvilken tråd du befinder dig i
Skrevet af Not That Duncan
Det kan jo lige være meget når klubberne på de øverste pladser alligevel ikke kan være med overfor klubber som Basel og Napoli...

Eller Bilbao. Eller Sporting.

Men, ja. Det kan jo være lidt lige meget. Det er jo ikke de klubber, der bliver påvirket af en eventuel Chelsea sejr.
Skrevet af Lion King
enig i at bayern er favoritter, men hellere møde nr 2 i tyskland end nr 1 i spanien.. bayern choker i finaler:P både mod manU og senest mod inter.. desuden minder vores nuværende måde at spille på meget som den måde inter vandt CL på..
COME ON CHELSEA!!! #4 David Luiz
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

”Jeg tror dog næsten helt sikkert ikke, at Paulo kommer i spil,”


Ja, tror du har ret, men det er bare et spinkelt håb fra min side. Bos´s driblinger fra eget felt kan blive fatale overfor Bayern, som ikke venter på vores forsvar glider på plads, som Barca nu var så søde at gøre.

Ellers hælder jeg til Priest´s forslag om at bruge Bertrand på højreback.

Nu er jeg ikke sikker, men har Romeu ikke spillet i forsvaret et par gange i Barca(ungdom), han har da taktisk overblik og stærk i sine taklinger.

”og kan vi regne med at Torres gider forsvare tilstrækkeligt?”


Men vel mere end Sturridge? Men ja Torres så ikke alt for godt ud som venstreback mod Barca :-)


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Candlebox
"Kriseramt Barca hold, haha, jeg må le..."

Nu ikke så fodbold-dum vel..!? Selvfølgelig er Barca i krise, når man 3 dage tidligere har tabt (det langt vigtigere mesterskab) hjemme på Camp Nou til ærkerivalen fra Madrid.

Barca´s spil har iøvrigt ikke været flydende i denne sæson på samme måde som i de seneste sæsoner hvor INTET hold på kloden har kunnet måle sig med dem. Magien har ikke været der i denne sæson.
.
Skrevet af Mugesh
Hvad lavede Inter i 2010?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Candlebox
"Det er jo ikke de klubber, der bliver påvirket af en eventuel Chelsea sejr."

Nej, heldigvis. For ellers havde Sheikchester Shitty jo pumpet olie-milliarder i CL-turneringen og SUTTEN givet personlige blowjobs på Platini indtil han havde givet sig og foræret de to Manchester-klubber en plads i turneringen - nøjagtigt som Loserpool på klammeste facon var forgangsmænd i at true sig til et (grinagtigt) forsøg på titel-forsvar. Heldigvis sejrede retfærdigheden for Anfield-klubben viste sig jo netop så elendige i sit forsøg som placeringen i ligaen antydede.

Newcastle og Tottenham´s hårde ÆRLIGE arbejde i ligaen i denne sæson kan lige pludselig blive buttfucked af fodboldstormagternes smagsløse krav. Ulækkert!
.
Skrevet af Candlebox
"Hvad lavede Inter i 2010?"

De vandt Serie A, Coppa Italia og CL.

Din pointe?
.
annonce
0