Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
@Donnie

”Jürgen Klopp spiller med høj boldbesiddelse, hurtig boldomgang og et højt pres. Chelsea har slet ikke spillerne til at praktisere den spillestil. Hummels og Subotic kan sagtens spille med en høj backkæde, men det kan Cahill og Terry ikke. Og hvem skal overtage Götze og Kagawas roller?”

Ikke helt rigtigt. Mod Bayern trak Dortmund sig længere tilbage på hjemmebane og overlod i store dele af kampen bolden til Bayern. Han er mere pragmatisk end AVB f.eks.

”Pep Guardiola giver vel sig selv, og det samme med Bielsa.”

Ingen af dem passer til den trup vi har, dog er Bielsa taktisk bedre og mere pragmatiker end Pep.

Håber på RDM, og hvis han får 4.pladsen eller CL-trofæet, så tror jeg på han bliver ansat, og tror også at han vil få længere snor end AVB, pga. spillerne og fansene elsker ham. RDM spillede jo meget offensivt og pasningsrelateret i WBA, og blev jo netop fyret på han ikke var taktisk nok og havde en dårlig mandskabspleje, det er han jo kommet efter i Chelsea. Det ”gode” RDM er at forstår hvilke styrker og hvilke svagheder vores hold har, og erkender dem. Jeg tror godt på RDM vil kunne spille mere offensivt, han skal bare have tid til at sætte sit hold. Og det samme skulle AVB have haft hvis han ikke prøvede at smide en firekantet spiller i en rund boks, den fejl lavde RDM også i WBA, men han har lært af det(tror jeg).

Capello er en genial træner, men har det samme ”problem” som Mourinho, går ikke så meget op i at udvikle klubben som helhed. Van Gaal vil også passe fint.

Hvis AVB bliver træner i Barca, så håber jeg hans første indkøb vil være Meireles.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Jeg har desværre ikke set nogle af Dortmunds to Bayern-kampe eller kampe i CL (da jeg i efteråret befandt mig i en anden tidszone), så jeg kan ikke udtale mig om, hvordan BVB har spillet der. Og måske er Klopp mere pragmatisk, men generelt må man sige, at hans filosofi ikke passer godt, til Chelseas nuværende trup.

Jeg forstår ikke helt Bielsea og pragmatisme. Manden blæser jo til angreb konstant og praktiserer et helbanepres. Nogle gange forstår man godt, hvorfor han bliver omtalt som gal.

Jeg er egentlig på linje med dig angående Di Matteo. Det eneste problem jeg kan se, er, at han har knyttet et tæt bånd (også fra sin tid som spiller) til nogle af de gamle spillere (Terry og Lampard). På et tidspunkt skal generationsskiftet gennemføres, og er Di Matteo manden til det? Det ville nok være markant lettere at gøre, hvis man kom udefra uden samme fælles historik.
Skrevet af Geddar , moderator
Evnen til at udføre et højt pres, og i særdeleshed være stærke i genpresset har været helt essentielt for Dortmund. Det ændrer perioder i enkelte kampe ikke på. Det korte, hurtige og snævre pasningsspil har været en lige så vigtig grundsten i succesen. Begge dele kræver masser af hurtige og bevægelige spillere.

Der vil altså være tale om et dårligt match, ligesom det var tilfældet med AVB.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
carefree selvom vores talenter er gode vil det være en eller aller aller højest 2 der vil kunne komme ind omkring holdet, og specielt i den kommende sæson. Måske et par af udlånene, men ikke nogle fra akademiet, endnu. Så til sommer og fremover skal der bruges penge, forhåbentlig færre og færre penge, men det er utroligt få klubber der henter mere end en eller højst 2 spillere op pr sæson.. Men man kan altid håbe! Selvom vores U-18 hold har gjort det fantastisk i denne sæson, så har reserverne været meget svingende, og Dermot Drummy har ofte være ekstremt frustreret over spillerne og resultaterne. Det har heller ikke altid være prangende.. Plus de fleste er omkring 18 så de kan godt lige tage et år eller 2 mere på reserve niveau, eller udlån :)

Donnie Emery har ikke haft gode betingelser i Valencia overhovedet, men han har fået dem fra en bundplacering til top-3 igen. Og det uden de store profiler. Hvis du kigger lidt rundt så finder du hurtigt ud af at de fleste Valencia fans er ganske glade for ham :)
Men om han er manden er en helt anden sag.

Vores "kommende" forsvar kan godt spille med høj linje, da både Cahill og Luiz har speed, og mon ikke Roman stadig vil have os til at spille noget der ligner Barca bold? Så Klupp, Löw, Emery etc. er nok ikke heeeeelt usandsynlige.

Men hvis det ikke bliver noget revolutionerende spil der bliver lavet kan jeg ikke se hvorfor man ikke beholder RDM indtil enten Mourinho har vundet CL, Pep gider træne igen, eller en ny manager komet bliver tilgængelig.. Eller også kan Robbie allerede være manden, også på længere sigt. Eller i hvert fald indtil Mou har vundet CL med Real og tager tilbage til England, og Chelsea.:)

Og det er jo ikke fordi vi ikke har haft en masse "proven" managers før? Scolari, Ancelotti og Hiddink efter Mourinho. Det blev til 2 fyringer og en der stoppede, desværre.

Men jeg kan ikke se ideen i at hente Capello.. Han behøver åbenbart ikke mere end 100 ord for at udføre sit job..
Han vil ikke træne længere end 2 år, og det ødelægger alle drømme om bare en smule kontinuitet, selvom 2 år ville være kontinuitet i Chelsea, Ledelsen vile jo nærmest virke helt kompetent hvis en manager fik så lang tid!
Hans defensive tilgang til spillet er nok mere Roman´s og enkelte CFC fans, der hellere vil se "Barca-bold".. Personligt har jeg aldrig haft noget i mod vores spillestil, kontrafodbold og dynamisk fodbold synes jeg er godt at se på. Jeg ville dog ikke have noget i mod at se et par Mata-typer, nogle der er gode teknisk og gode i pasningerne, da det giver os flere muligheder rent offensivt og fra kamp til kamp.

Men RDM gør jo meget af det samme, og det med succes. Eller nogenlunde succes for han mangler stadig resultaterne i ligaen, men får han dem i de sidste 4 kampe ser jeg ingen grund til at smide ham på porten, medmindre Löw eller Mourinho står klar.

Hvis man endelig skal ud og have en "proven" manager( som også er en smule oppe i årene), jamen så køb Hiddink ud af Anzhi!!

Edit: Donnie jeg kan godt se hvad du mener med RDM´s forhold til de "aldrende" spillere, og det kan måske blive et problem..

Jeg synes helt bestemt der er andre meget spændende managers udover Robbie, som jeg gerne ville se i klubben.
Men hvis alternativerne hedder Capello, Sven-Göran og Benitez, så vil jeg langt langt langt hellere have Robbie. :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Evnen til at udføre et højt pres, og i særdeleshed være stærke i genpresset har været helt essentielt for Dortmund. Det ændrer perioder i enkelte kampe ikke på.”


Og dog, Dortmund pressede på ingen måde Bayern højt sidst de mødtes(selvom de var på hjemmebane), og det er måske en erkendelse af at et højt pres ville være selvmord mod Bayerns offensiv, samt at dortmund bedre leve med et uafgjort end Bayern kunne. Så jo han er for mig mere pragmatisk end AVB.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Emery har ikke haft de bedste betingelser, men jeg husker ikke, at han har hevet dem op fra et bundhold til et tophold. Det er vist en sandhed med modifikationer.
Skrevet af CFCHackney
Iøvrigt misser Luiz og Cahill søndagens kamp. Hvad gør vi så? Ferreira-Bosingwa-JT-Cole? Bosingwa-Essien/Romeu-JT-Cole? Hvorfor fanden kunne Ivanovic ikke have fået 2 dage i stedet for 3!?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
"Og dog, Dortmund pressede på ingen måde Bayern højt sidst de mødtes(selvom de var på hjemmebane), og det er måske en erkendelse af at et højt pres ville være selvmord mod Bayerns offensiv, samt at dortmund bedre leve med et uafgjort end Bayern kunne. Så jo han er for mig mere pragmatisk end AVB. "

De pressede ikke så højt som de gør i mange andre kampe. Men de stod nu, bortsat fra da de skulle forsvare føringen, ret højt på banen. Om han er er mere eller mindre pragmatisk end AVB er ligegyldigt. Det handler om hvorvidt materialet hos Chelsea, og den måde man har været vant til at spille på passer sammen med Klopp´s grundprincipper. Og der er som sagt tale om et ganske dårligt match.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Donnie_
Ferreira spillede engang midterforsvar sammen med Essien. Det skal ALDRIG prøves igen. Jeg ved sgu heller ikke helt med Bos. Vi stop jo ret dybt mod Barca - hvordan positionerer han sig længere fremme på banen? Jeg tror jeg vil foretrække Romeu.

Forhåbentlig kommer vi til at dominere kampen, og når de er uden Taarabt bliver noget mindre farlige i omstillingsspillet, hvilket altid er noget.
Skrevet af CFCHackney
Donnie Valencia var endt på 10. pladsen sæsonen inde Emery kom til klubben og var i kæmpe financielle problemer. Hans første sæson i klubben endte med en 6. plads. her er bla. en blog om ham. Jeg siger ikke han skal være træner, men han har dog gjort det rigtig godt i Valencia. http://www.bold.dk/blog/…og-Mourinho

Ferreira og Essien som CB skal aldrig prøves igen, men nu har vi jo også JT.. Romeu-JT kunne være spændende.

Iøvrigt gjorde Bos det også udmærket som CB mod Spurs.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Der er også langt fra 10. pladsen til bundhold. Men det er da rigtig nok, at hverken Koeman, Flores eller hvem de nu ellers havde midt i 00erne ikke rigtig fik det bedste ud af Valencia. Og som jeg skrev i et tidligere indlæg er det klart, at økonomiske omstændigheder har sat en stopper for de sportslige ambitioner (salg af nøglespillere).

Og ja, Romeu - JT kunne være en spændende kombination.
Skrevet af Kemosabe
"Iøvrigt misser Luiz og Cahill søndagens kamp. Hvad gør vi så? Ferreira-Bosingwa-JT-Cole? Bosingwa-Essien/Romeu-JT-Cole? Hvorfor fanden kunne Ivanovic ikke have fået 2 dage i stedet for 3!?"

Hutchinson (hvis han ikke er krøbling længere?) eller Chaloba kunne vel komme i spil. Hvis de duer til noget, er det sgu da når 3 af vores 4 CB´ere er ude, at de skal have chancen. Jeg gider altså ikke se Bosingwa eller Paulo spiller midterforsvar igen.

Et midterforsvar med JT og Essien vil formentlig være det langsomst mulige vi kunne stille. Så ville jeg næsten hellere se Drogba ved siden af JT. Han er suveræn i luften, bomstærk og kan stadig løbe 100 m på under 30 sekunder.
Skrevet af KongLyhne
Emery skal da ikke tilskrives at hive Valencia op fra bunden, det var da en Hr. Benitez som gjorde det "hårde" arbejde.

Ikke at jeg ikke kan lide Emery, for han har gjort det til UG.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Donnie_
@Lyhne: Nu er det jo to helt vidt forskellige perioder i Valencias historie.
Skrevet af Mugesh
"Det handler om hvorvidt materialet hos Chelsea, og den måde man har været vant til at spille på passer sammen med Klopp´s grundprincipper. Og der er som sagt tale om et ganske dårligt match."


En god og talentfuld manager for mig er en, som skaber de bedste resultater fra de forudsætninger han har, om det kræver han skal gå på kompromis med hans "filosofi", så må han gøre det. Både Mourinho og Capello har været succes i forskellige klubber, med forskellige typer spillere. Så den der mismatch teori kan du godt pakke væk, den vogn hopper jeg ikke på. Jeg er også ret sikker på at Mourinho ville blive en succes i Barca, selvom deres spillermateriale ikke passer til Mourinhos "filosofi", hvorfor så det? Fordi han er ganske enkelt en god manager.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Hvornår har du set Klopp skabe succes uden det var baseret på førnævnte grundprincipper?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Donnie Men Valencia lå i bunden i det meste af den sæson. Jeg huskede det som om de sluttede et par pladser længere nede, men det gik bestemt ikke godt for Valencia. De har nu fået rettet op på økonomien, og Emery har gjort det godt. Han har samtidig brugt en hel del unge spillere.

Kemosabe Hutchinson er vist skadet igen, og når han har spillet et par kampe for reserverne efter sin skade har det ikke været prangende. Hvis man skulle hive en op fra Reserverne til CB pladsen skulle det være Ake eller Chalobah.

men mon ikke Romeu-JT vil gøre det ok?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Hvem har sagt han vil være succes, hvis gik fra dem?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Romeu har jeg også hørt kunne spille CB, men jeg synes hans hovedspil minder lidt for meget om Mikels, hvilket er ikke-eksisterende?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Ikke at Romeu er nogen Crouch, men at sammenligne hans hovedspil med Mikel er måske lige at stramme den!!!

Ellers har Torres faktisk lavet langt flere interceptions i år end mål, så måske han kunne komme i spil til pladsen? han kan også med hovedet!!

Ellers har vi jo Mr. Reliable Jose Bosingwa. Eller Ross Turnbull..

Edit Iøvrigt er både Luiz og Cahill nogle svanser! JT kan spille med brækkede ribben, men de 2 kan ikke pga. en forstrækning..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0