Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
så hælder jeg nu mere til Drogba som CB... men helst en af de unge, de skal jo prøves på et tidspunkt.

"Iøvrigt er både Luiz og Cahill nogle svanser! JT kan spille med brækkede ribben, men de 2 kan ikke pga. en forstrækning.."

Hehe... men man kan nu godt bevæge sig med et par brækket ribben, mesn det er langt vanskeligere at bevæge sig med en forstrækning.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Candlebox
"hvor kommer Drugba af? Bare med vilje du staver navnet forkert, eller mangel på bedre indhold i hverdagen?"

Christ... idiot.

Du taler om trist tilværelse etc. men du er kraftedme da den mest mussegrå bruger jeg til dato har skrevet med. Kom ned på jorden istedet for at være så pisse-højtidelig. Fjols.

Bold.snak har alle dage været et åbent internet-forum med højt til loftet og som efterlader plads til langt de fleste. Deal with it cunt!At jeg ingen respekt har for spillestilen de blå russere har praktiseret, og den rustne CL-kampagne de har hutlet sig igennem, samt flere her i trådens, udsagn om taktisk klasse, snuhed og andre tåbelige superlativer, ovenpå 2 opgør hvor en flok trætte gamle fallerede engelske stjerner blev udspillet på alle leder og kanter, og kun gik videre som følge af stolpe-ud for Barca, er jo min holdning som jeg er i min gode ret til at have.

Hvis du har et problem med den - så gå efter bolden, ikke manden. Men straks skal der vræles over tonen. Christ... Men siden det er det eneste de fleste af jer kan, kunne det jo tyde på at i inderst inde udmærket godt ved, hvor pisseheldige i er med at stå i finalen, efter have lignet et hold der har været på totalt på røven, i ikke så få CL-kampe i denne sæson. Miraklernes tid er ikke forbi.


Didienne Diver-Drugba kan ingen sq´ da overhovedet være i tvivl om hvad kommer af..!? Så snart han optræder mod catalanerne bruger ballerinaen jo mere tid på at smide sig som en KÆLLING og ligge på langs end han gør på at stå oprejst. Det er da så fucking sygt at se på! Han er da ubetinget den største DIVER fodboldverdenen har set siden Pippo Inzaghi er gledet ud på sidelinien. Hans enorme fodboldtalent vægter jeg højt, men hans skuespil overskygger jo totalt. Det er sq da åbenlyst for enhver.
.
Skrevet af Candlebox
Mugesh, jeg savner stadig din pointe?
.
Skrevet af CFCHackney
Mugesh Torres har vist nok lidt flere interceptions og han er hurtig! Drogba skal op og slå med Onouha og Ferdinand. :)

Jeg ville nok foretrække Romeu dernede, han har også spillet der før. Chalobah, Ake og Davey er alle store talenter, men den eneste af dem der er klar til noget der ligner PL bold er Chalobah, og han er klart bedst som DM..

jaja han kan da bevæge sig, men de er da stadig nogle svanser! JT har også spillet på sprøjter så de kan også!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Klejne
Jeg ville for resten passe på med at lade JT løfte påkalen hvis i skulle triumfere i finalen. Hans historik får en til at tro, at han får en pæn sjat moneter for at sabotere CFC´s CL-drømme. Det kunne være, han lavede "en Ramos".

Når det er sagt vil jeg se frem til en, for mig, "Neutral" finale. Man kan ligeosm slappe det mere af, og bare nyde begivenheden.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvem har sagt han vil være succes, hvis gik fra dem? "

Dig. Da jeg pointerede at der var et stort mismatch mellem de grundprincipper Klopp arbejder med og Chelseas materiale og den spillestil, de er vante til, begyndte du at ævle om at dygtige trænere da bare tilpasser sig...

Så jeg prøver igen: "Hvornår har du set Klopp skabe succes uden det var baseret på førnævnte grundprincipper? "
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Hold nu kæft candlebox.

Klejne du holder vel med Chelsea i finalen ikke? :D
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@Candlebox

Pointen var, at din påstand om at ingen kunne måle sig med Barca de sidste par år, men sandheden er nu bare at Inter satte dem på plads i 2010, med de samme midler som Chelsea nu gjorde to år senere.

@Geddar

”Dig. Da jeg pointerede at der var et stort mismatch mellem de grundprincipper Klopp arbejder med og Chelseas materiale og den spillestil, de er vante til, begyndte du at ævle om at dygtige trænere da bare tilpasser sig...”

Nææ, det gør jeg vidst ikke. Jeg har da på intet tidspunkt sagt at Klopp ville passe til os eller at jeg var interesseret i manden. Jeg kommenterede blot på Donnies indlæg omkring de forskellige trænere, og her mente jeg jo bare at Klopp har også gået væk fra høj linie og boldbesiddelse i nogle få kampe. Tror du ikke, du skal prøve at lade være med at overanalysere det jeg skriver? Ævl om at gode trænere tilpasser sig, ja det er muligvis ævl i din verden, men sådan er du jo, når noget ikke passer i din lille verden er det ævl og bævl, så er fakta jo ligegyldig. Fakta(ævl) er Mourinho og Capello har tilpasset sig til forskellige klubber, ligaer, spillestile og spillertrupper, og de var været en succes fordi de er gode. Så kan du få lov til at ævle løs om din mismatch-teori.

”Så jeg prøver igen: "Hvornår har du set Klopp skabe succes uden det var baseret på førnævnte grundprincipper? "”

Jamen så prøver jeg igen. ”Hvem har skrevet at han ville være en succes, hvis han gik væk fra disse?

Indrøm nu bare du overanalyserede mit indlæg, så kan vi komme videre.Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
pas på vægen, lille lys, du sku´ nødig kløjs i det :-) Men det er jo selvfølgelig også bitre tider for B-holdet...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Candlebox - Det var bare et spørgsmål om hvorfor du stavede hans navn Drugba i stedet for Drogba, ikke henvendt til at du kalder ham en diver/ballerina. Men jeg kan godt se at det var over stregen - det undskylder jeg selvfølgelig.

At du ikke kan fordrage Chelsea (og vores held), har vi efterhånden forstået. Med det i mente synes jeg Tom Henning Övrebö og dig skal tage en snak om fodbold, men helst ikke herinde.

Edit: Hvis vi nu skiber Malouda afsted, så finanserer det vel et køb af Higuain, eller mere?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Klejne
Klejne du holder vel med Chelsea i finalen ikke? :D


Jeg er ikke specielt begejstret for Bayern, selvom de dog får en stjerne for at eliminere Madrid.

Chelsea er jeg meget neutral ifht. Da i havde Mou var jeg nok småirriteret efter de indbyrdes opgør, men jeg så da heller jer tage den end Bayern. Så det gør jeg vel. Især fordi jeg i de fleste tilfælde er tilhænger af at man bør heppe på ens banemænd.

Så ja!

Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af CFCHackney
carefree klasse!

Og Malouda forlader ikke klubben for under £30 mio! Så jo der bør være penge til Higuain..

Klejne godt at høre! så er du jo heller ikke helt neutral mht. finalen ;)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Candlebox
"men sandheden er nu bare at Inter satte dem på plads i 2010, med de samme midler som Chelsea nu gjorde to år senere."

Du lider af yderst selektiv hukommelse.

Inter vandt ret sikkert 3-1 på San Siro i første opgør som følge af en forrygende 2. halvleg hvor de virkelig skabte kampen og havde teten efter at have været nede 0-1. Respekt!

At Italienerne så skamfuldt pakkede sig ugen efter på Camp Nou, som URINHO havde for vane at gøre med Chelski når de mødte Barca, var jo bare sørgeligt for fodbolden. Sørgeligheden nåede jo nye grønser for et par uger siden på Broen hvor de blå russere gravede sig totalt ned og simpelthen NÆGTEDE at spille fodbold i +180 minutter! Og det på perfekt KÆLLING-FACON anført af Didienne Drugba som brugte mere tid liggende end stående.

Beklager, men jeg har INGEN respekt whatsoever for sådan noget KUJONFODBOLD!

Jeg håber i får så FUCKING mange KLØ af tyskerne på deres hjemmebane for Chelski´s CL-kampagne i denne sæson har været den største omgang YNK - båret frem af HELD og TILFÆLDIGHEDER - siden LOSERpool stjal trofæet fra Milan på straffesparks-konkurrence i 2005.
.
Skrevet af Klejne
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Candlebox
"Med det i mente synes jeg Tom Henning Övrebö og dig skal tage en snak om fodbold, men helst ikke herinde."

Hvorfor (ikke) ?
.
Skrevet af CFCHackney
Nu må du sgu holde kæft Candlebox.. du gør dig selv fuldstændig til grin!

haha Klejne +1
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Candlebox
Hackney, hold nu kæft snothvalp!
.
Skrevet af CFCHackney
du glad for det ord, hva?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Candlebox
Ja, det er så rammende for dig.

Er du færdig med at vræle, lille tøs?
.
Skrevet af Mugesh
@Hackney

”Og Malouda forlader ikke klubben for under £30 mio! Så jo der bør være penge til Higuain..”

Argh.. Han har et år tilbage, og har haft en skidt sæson hvor han blandt andet har mistet sin ”stamplads” på det franske landshold, og er fyldt 31år til sommer, og tror næppe de helt store topklubber vil være efter ham. Tror vi skal være glad for at få det halve.

Forstår så ikke købet af Higuain, vi er i forvejen tynd besat på kanterne, også vil du sælge en og hente en angriber, hvor vi har tre(hvis Drogba ikke forlænger)?


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0