Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Det er meget spændende med købet af Marin, men han må betegnes som en god back up til at starte med, og er med til at styrke den bredde der ikke er hvad den har været.

Og så er det super lækkert at Newcastle lige pt er bagud 3-0 ved pausen imod Wigan!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Donnie_
Hvis prisen passer er der jo tale om åbenlyst tyveri. Marin er en utrolig spændende spiller, som har nogle kvaliteter, Chelsea åbenlyst mangler. Chelseas største problemer er oftest på den sidste tredjedel, og man sidder oftest med fornemmelsen af, at Mata er den eneste, som kan låse modstanderens forsvar op. Marin er utrolig driblestærk og en god pasningsspiller. Jeg ved ikke om Marin vil blive en øjeblikkelig starter, men han kan virkelig noget med en bold er og er ikke kun en trussel pga. fart (modsat eksempelvis Kalour og Ramires).
Skrevet af maarkap
Nu ved jeg ikke hvor hurtigt Marin er. Men det største "problem" med Mata er at han er for langsom til at være super gennembruds stærk på kanten, han er dog genial med bolden, og vel også derfor at han nok passer bedst ind i rollen bag angriberen, hvor han kan fordele og bevæge sig rundt.

Hvis Marin er hurtigheden med sig, er det jo et godt indkøb til kanten. Jeg husker bare at han har kvaliteterne til at være en god back up til Mata.

Jeg har dog gjort klart før, at min viden om tysk fodbold ikke er særlig stor.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Donnie_
Hvis det ikke fremgår at ovenstående indlæg er jeg vanvittig begejstret for købet af Marin. 60 millioner er jo en latterlig lav pris (må være pga. skader), og Mata + Marin kan virkelig blive en smuk duo.
Skrevet af Donnie_
@mark: Marin er klart hurtigere end Mata. Umiddelbart er det svært at sammenligne de to, fordi Marin er en udpræget dribler, mens Mata i højere grad støber kuglerne. Så i den henseende er Marin en del mere gennembrudsstærk.

Så de to vil også sagtens kunne spille sammen, hvis Mata spiller centralt og så Marin på venstre kant. Jeg er dog meget i tvivl om, hvorvidt han kan forsvare.
Skrevet af Forza Zola
Det er helt sikkert et røverkøb. Marin er en utrolig dygtig og driblestærk spiller med en fin fart. Havde et godt øje til ham for et par år siden, men havde nærmest glemt ham. Jeg jubler ihvertfald. Godt gået Chelsea.
come on Chelsea
Skrevet af Mr. Pink
Har aldrig hørt om ham. Og jeg spiller endda drømmehold (holdet.dk) i Bundesligaen
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Geddar , moderator
I så fald har du ikke fulgt bare det mindste med i hvad der sker i Bundesligaen.

Glimrende spiller. God pris. Tillykke med ham!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CarefreeCFC
Godt køb tror jeg! Jeg følger (igen) ikke med i den der Bundesliga, men jeg scorede engang 3 mål med ham i FIFA, så fundamentet er ligesom lagt til at jeg kan lide ham.

Ps. UUUUUUH den her liga er spændende efterhånden. Arsenal har smidt point nu, Newcastle tabte, og med et nederlag til Tottenham imorgen, så ligger vi på en 5´e plads, med meget få point til Newcastle. Selvfølgelig kun hvis vi vinder over QPR - Men SÅ er der også spænding i det! Ikke at det betyder noget da vi selvfølgelig vinder CL!

CL, FA Cup og en 4 plads, så skal RDM ikke være træner, han skal balsameres og forgyldes!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Knoblauch
Flere lave spillere!

Faldt forresten lige over det her: http://www.belgofoot.be/…league.html


Ærgeligt at han er skadet, men jeg glæder mig til at se ham på USA turen til sommer. Især efter at det lige er gået op for mig, at han har spillet som central midtbanespiller de sidste par måneder.
Skrevet af Kemosabe
Spændende med Marko Marin. Jeg kender absolut intet til ham, da jeg mit kendskab til Bundesligaen begrænser sig til at glo på tabellen i ny og næ.

Newcastle har givet os en kærkommen mulighed for at lukke hullet, og nu håber jeg bare vi napper den imorgen mod QPR. Desværre har de jo også ryggen mod muren og med vores karantæner og skader in mente, er et pointtab desværre ikke helt utænkeligt, selvom vi stadig bør have nok kvalitet i truppen til at sende dem tættere på nedrykningen.

Der vil næsten helt sikkert blive skiftet godt ud i startopstillingen fra i tirsdags og vi kan nok regne med at se fx Essien og/eller Romeu i aktion som mod Arsenal, da midtbanefolkene må antages at have meget tunge stænger.

Skrevet af CFCHackney
Kemosabe Helt bestemt. Og vi plejer altid at tabe point når vi kan udnytte de andres point tab.. Og det hele startede tilbage i Oktober mod netop QPR.. Men lad os håbe på en sejr!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af averiks
Nogen der ved om Chelsea har hjemmebane i CL finalen ? Ved selvfølgelig godt at finalen spilles på Bayerns hjemmebane, men mener at et af de 2 hold i finalen officielt har hjemmebane.. Det har jo betydning for valg af spilletrøjer og omklædningsrum m.m.
Chelsea is back again
Skrevet af CFCHackney
Hvis du kigger på tabellen på Uefa´s hjemmeside ser det ud som om vi har "hjemmebane".. http://www.uefa.com/uefa…/index.html

Men ude til højre ser det ud til Bayern har hjemmebane.. hmm
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Bestemt spændende med Marin - ikke at jeg nogensinde har hørt om ham, aner hvordan han ser ud eller hvor gammel han er, men det lader til, der er generel begejstring, så jubii her fra også...

Hvad angår kampen i morgen, så skal den bare vindes! Mon ikke Torres starter på toppen flankeret af Sturridge og Kalou? Maluda spiller vel centralt...? Romeu og Essien på den centrale og Bos, Paolo, JT og Bertrand i forsvaret. Det burde være nok.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Mon ikke vi spiller i blåt og Bayern i rødt under alle omstændigheder? Det er vel lettest for alle. Hvem der først får lov at vælge pladser i boblebadet, har jeg ikke den fjerneste anelse om, og med al respekt er det måske også mindre væsentligt.
Skrevet af Forza Zola
Angående Marin, så er her et lille udpluk http://www.youtube.com/r….368.5.5.0.

Nu skal vi bare vinde imorgen. Kom så drenge.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Så lige hurtigt lodtrækningen til kvart-semi og finalen igen og bayern som var Semifinale 1 har hjemme fordel.

TP:

Jeg har også kun set ham et par gange for Tyskland og et par gange for Bremen, men han virker spændende. Han var ikke med for Bremen i dag, så gad vide om han laver en Cahill og sidder på tribunen i morgen? hvis han gør så ser han sådan ud: http://www.footballjusti…n-69b17.png

http://www.youtube.com/w…0Wa9Q43eBiU En lille compilation den er fra 09/10.. Alle kan se gode ud I know, men han har set nognelunde sådan ud de få gange jeg har set ham. han laver da i hvert fald et par Messi´ish Chips over keeperen ;)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Her er der også en 6 minutter lang video med Marko marin mod Frankfurt, den er fra April 2011 så lidt nyere end de fleste compilations med ham på youtube :)

Edit glemte at smide videoen ind, men her er den. http://www.youtube.com/w…TMs6dhMn0eE
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Parfit
Så vidt jeg har læst er han ikke engang tæt på at komme med i den tyske EM trup, desuden må han da være faldet i niveau hvis man kun vælger at tage 60 millioner for ham. Hvis han var en af deres stjerne spillere ville han da koste minimum 80-100 millioner kr.

Muligt han har noget potentiale og før har haft et højt niveau, jeg undrer mig bare over den lave pris og den manglende udtagelse til landsholdet.
annonce
0