Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af K-Ching
Marko Marin kommer ikke med til EM.. Af 2 grunde.. Han har været dårlig denne sæson som hele Bremen holdet.. Og den anden grund er, Tyskland har altså spillere som Podolski, Götze, Müller, Reus, Schürrle, Ôzil og Kroos på de offensive pladser.. Det fås altså ikke meget større i andre lande..

Det er lidt skuffende at næsten ingen af jer følger med i Bundesligaen, den er særdeles attraktiv, og da næsten alle spillere på det tyske landshold spiller der, vidner det om HØJ kvalitet..

Jeg læste at en af jer ville ha "Alabe"? What? Det burde være på sin plads at ku spillerens navn hvis man sys han var interessant.. Kan godt være jeg forlanger for meget af fodboldfans :) Men jeg kender da fx alle Chelsea spillere, selvom jeg aldrig ser dem spille, udover måske de unge talenter der aldrig kommer på banen.. Jeg regner med at de stiller således op mod Bayern..

Cech, Bosingwa, Cahill, Luiz, Cole, Mikel, Essien, Lampard, Kalou, Mata og Drogba..

I er sikkert i tvivl om to pladser.. Kalou og Essien.. Jeg tror Essien spiller pga hans erfaring, på trods af at han ikke har været god.. Kalou er jo kommet ind de sidste store kampe, så mon ikke han får chancen istedet for Malouda/Sturridge
What you see is what you get.
Skrevet af Donnie_
Der er vel heller ikke nogen her i tråden, som omtaler Marin som en stjerne eller verdensklasse spiller...

Jeg undres da også over, at der er en del her i tråden, som ikke følger Bundesligaen, men at kalde det skuffende forstår jeg ikke. Hvorvidt man følger med i Bundesligaen eller ej, er da ens eget valg og et udtryk for prioritering. Og hvis en person skriver Alabe i stedet for Alaba, så tvivler jeg på, at folk med indsigt i den tyske bundesliga ikke kan regne ud, hvem der er tale om.

Jeg følger ikke periferien af den tyske EM-trup tæt nok til at vide, om Marin er tæt på udtagelse, men det er da klart, at spillere som Götze, Reus, Müller, Özil og Schurlle står foran Marin. Dog har jeg svært ved at se en direkte sammenligning mellem de nævnte spillere og Marin. Götze og Özil kan måske minde lidt om Marin, men de er alle markant anderledes spillertyper på trods af, at de kan dække samme positioner (Kroos er lidt i en anden kategori).

Når det er sagt, så mener jeg stadig, at det er en yderst fornuftig signing af Chelsea. Marin har ganske vist døjet med skader og er gået en anelse i stå, men det er svært at købe kvalitet for 60 millioner dkk (uden sammenligning kostede Reus jo mere end det dobbelte da Dortmund hentede ham). Så man får en spiller, der ikke er færdigudviklet og som endnu ikke kan gå direkte ind på Chelseas hold, til en fornuftig pris. Samtidig ved man, at han tidligere har vist kvaliteter, der indikerer, at han kan gå ind på højeste niveau, hvis han fortsætter sin udvikling. Signingen er altså hverken risikofyldt hvad angår pris eller spillerens niveau.

Hvad angår opstillingen så er det da meget realistisk, men når 4 spillere er ude med karantæne, så er det også begrænset, hvor meget der er at rafle om.
Skrevet af stofferc
Jeg følger meget løst med i den tyske liga, og det er som regel Eurosport 2 jeg ender på i weekenden, hvis PL-kampen på 6´eren virker uinteressant. Jeg mindes dog ikke at have set én eneste Werder-kamp i denne sæson, så jeg er ikke up-to-date hvad angår Marin. Jeg kan også forstå han har været meget skadet.
For et par år tilbage var dog et stort europæisk talent, og er som spillertype lidt en vi har savnet i Chelsea. Jeg håber at den nye luft i London får ham tilbage på sporet. Jeg er optimistisk.
-
Skrevet af K-Ching
Det var nu mere fordi han skrev Abale :) så det er nok ikke slå fejl.. Selvfølgelig kan man ikke sige det er "skuffende", fordi folk selvfølgelig selv bestemmer hvad de ser.. men det var det mest passende ord sys jeg :) Jeg havde jo bare "forventet" at man som fodbold fan fulgte med i de store ligaer. Og kendte en del spillere udover dem fra egen liga og klub.. Men det er jo ikke alle der er så entusiastiske :)

Men når Tyskland har de ovennævnte spillere til rådighed, er der ikke plads til Marin pt. Både Podolski, Müller, Ôzil, Schürlle, Reus og Götze er meget udfordrende i deres spil, så på den måde minder de om Marin.. Marin er en lille vævre tekniker som dribler godt.. Men det er Reus, Ôzil og Götze også.. Kroos er den klassiske playmaker..
What you see is what you get.
Skrevet af Mugesh
Med Kakuta, De Bruyne og nu Marin begynder vi at have en offensiv med noget fremtid i allerede fra næste sæson(førsteholdet).

Jeg tror ikke der vil blive sparet så mange som vi så mod Arsenal. Lampard og Drogba tror jeg får brug for en pause.

Cech
Bos-Romeu/Essien-JT-Cole
Meireles-Mikel
Ramires-Mata-Kalou
Torres

Kom så vi skal fandenme hente tre point i dag, når nu de andre er så flinke at smide point(selvom det vil være atypisk for vores sæson). To mål fra Torres!



Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af De La Barca
Fra Chelseas Twitter profil:

Team v QPR: Cech; Ferr, Bos, JT (c), Cole; Ess, Lamps; Sturr, Mata, Kal; Torres. - subs: Turn, Hutch, Rom, Ram, Meir, Mal, Drog. #CFC (SL)
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Mugesh
Spændende opstilling med Bos på CB.

Men vi slipper heldigvis for Taarabt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Men når Tyskland har de ovennævnte spillere til rådighed, er der ikke plads til Marin pt. Både Podolski, Müller, Ôzil, Schürlle, Reus og Götze er meget udfordrende i deres spil, så på den måde minder de om Marin.. Marin er en lille vævre tekniker som dribler godt.. Men det er Reus, Ôzil og Götze også.. Kroos er den klassiske playmaker..


Jovist, men nu skal diskussionen jo også ses ud fra Chelseas perspektiv - og ikke den tyske landstræners. Af de nævnte spillere er det vel kun Schürlle, som koster under 15 millioner euro. Rygterner går på, at Marin koster 7 milloner pund - altså godt det halve.

Angående spiltyper så er det rigtigt, at Reus, Özil og Götze har nogle af de samme egenskaber som Marin (god teknik, pasningsstærk, driblestærk osv.), men Podolski, Müller og Schürlle kan jo helt andre ting. Alle spillere vil sagtens kunne gå ind i Chelseas trup, men en spiller som Müller vil ikke for alvor tilføje nogle egenskaber, som Chelsea ikke i forvejen har. Han er selvfølgelig en rigtig god spiller, og man ville naturligvis kunne finde plads til ham, men Marin har nogle egenskaber (specielt med bolden), som Chelsea i den grad har manglet siden Maloudas niveau begyndte at falde. Derfor ser jeg det som en god signing.
Skrevet af Forza Zola
Stærkt sparket ind med sin dårlige fod :-)
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
STURRIDGE!!!... med højre? :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Bos i midten er mildest talt risikabelt. Det gik lige akurat mod Barcelona, som spiller uden en rigtig nr 9, og hvor hele holdet alligevel spillede forsvar.

Og så et mål. Lækkert!

Hvad sker der med Sturridges "fejring"? Er han mobset over noget?
Skrevet af Slettet(432058202410)
Sådan!!

Frækt af Lampard og så kom JT ;)
Captain America. FCM
Skrevet af Kemosabe
Sådan JT!
Skrevet af maarkap
Hvor er det dog fantastisk at se hvordan holdet har forvandlet sig. Der er bare så meget mere selvtillid og gå på mod, end under AVB. Plus meget mere direkte spil.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ThePensioner
lækkert med to hurtige - og det var vist en uforbeholden undskyldning fra kaptajnen...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
JOHN TERRY!!!!!!!!!!!!!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Jeg tror ikke Bordingaard har været fordi Chelseas fanshop for at købe en Terry-trøje:-)
Skrevet af Martinovic
Torresssssssss
Mojn do!
Skrevet af Slettet(432058202410)
FERNANDO TORRES :)
Captain America. FCM
Skrevet af Narildsen
Hvor er det godt for ham!
annonce
0