Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ponmani
Tillykke med sejren:)
And it's Arsena-al, Arsena-al FC, we're by far the greatest team the world has ever seen that is Arsena-al, Arsena-al FC
Skrevet af ThePensioner
nej, det kommer slet ikke bag på mig, at der er nogle ´Pool-fans som opfører sig åndssvagt...
Og jeg bliver cirka lige så indigneret, som du bliver over at nogle engelske fans buher af andre engelske fans... Men du misser jo den simple pointe du selv ligger for dagen: Spørgsmålet om stil.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Fribytter
LFC-fans udviste da ikke den samme mangel på respekt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CarefreeCFC
Men min far kan banke din far.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
Så er det første af de to trofæer RDM skal vinde for at være nogenlunde sikker på en fastansættelse i skabet. Og som sædvanlig valgte han på Didier på toppen, når det virkelig gælder, og det var et godt valg.

Cech: Han var igen verdensklasse igår, især hans redning på Carrols hovedstod. Det her niveau er krævet mod Bayern, så er det sgu ikke utænkeligt at vi får CL-trofæet med hjem.

Forsvaret: Faktisk har vores bagkæde næsten ingenting at lave de første 60-65min, men så kom Carrol ind og Ivanovic´s problemer som CB begyndte at blive udstillet. Før dette havde Ivanovic også problemer, men det var mere når vi havde bolden, i stedet for at spille den sikkert til JT, Bos, Mikel eller Lampard, forsøgte han næsten hver gang med en lang bold at finde Drogba eller en stikning til Kalou eller Ramires, hans utålmodighed ødelagde lidt vores spil. Cole havde en ok kamp og det samme havde Bos. JT synes jeg heller ikke rigtig bliver presset før Carrol kom på banen. I går var det ikke Bos, der var den dårligste i bagkæden, men Ivanovic.

Midtbanen: Mikel, Lamaprd og Mata, de fungerer virkelig godt sammen, de er alle tre meget sikre i deres pasninger og panikker sjældent og derfor kan vi med den her centrale midtbane dominere de fleste hold. Lampard og Mikel arbejder virkelig godt sammen, både defensivt og offensivt, og de læser spillet eminent, hvilket giver Mata plads til at sætte de forreste op.

Angrebet: Drogba kan man vel aldrig komme udenom, når man spiller på Wembley? Synes godt nok det er imponerende at manden kan sætte sig så meget op til de her kampe. Jeg har godt nok svært ved at se hvordan vi skal klare os uden Drogba til netop de her kampe, så jeg håber inderligt på at vi forlænger med ham. Ramires er en helt anden spiller når han kommer væk fra venstrekant, offensivt var det ikke hans bedste kamp, på nær målet, men han støtter til gengæld Bos virkelig meget i den her kamp, og er blevet bedre til at læse spillet, frem for at buse frem og lave frispark. Kalou, var bedre end Ramires offensivt, indtil der skulle afsluttes. Han gør mange rigtig ting, men når det kommer til skud uden for feltet, så er der virkelig elendigt. Enten skal han bruge sommerferien til at øve skud ellers også skal man vende ham helt af med at skyde på mål fra mere end 10m, ellers en godkendt kamp fra ham.

Drogba skriver historie, som den første spiller til at score i fire FA-cup finaler.

JT skriver historie som den første til at vinde fire FA-cup som kaptajn.

Også må jeg vidst lige også takke Kenny for at overse at vi kun spillede med én ”normal” CB´er og at starte med Carrol ude :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
gad godt være inden i Robertos hoved lige nu - skal han sælge 4. pladsen eller gå efter den teoretiske mulighed...? Jeg ser ikke Spurs sætte point til mod Fulham, men Newcastle på Goodison kunne godt blive et drama...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Tror han er helt ligeglad med 4. pladsen. Mon ikke vi ser Cole, Mikel, Lampard, Ramires, Mata og Drogba blive sparet på tirsdag, og Bertrand, Romeu, Essien, Meireles, Sturridge og Torres starte inde mod LFC?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Hvis vi på en eller anden måde kan liste en sejr hjem på tirsdag, lever håber stadig omend det er yderst spinkelt. Dog må man antage at Liverpool vil stramme sig lidt mere an fra start hjemme på Anfield, og de stiller næppe med reserverne i sæsonens sidste hjemmekamp, selvom der ikke er så meget på spil.

Jeg synes dog at vores egne spillere så helt smadrede ud i den afsluttende fase af gårsdagens kamp - selv Ramires så flad ud, og det kunne godt tyde på, at et par af de vigtige spillere får en pause.

Hviler vi Lampard, Mata og Cole som mod Newcastle tror jeg ihvertfald ikke på sejren, men omvendt ville skader til en af de tre næsten gøre vores mission i Bayern umulig.
Skrevet af CFCHackney
Man kan godt spare at par spillere, men man skal da bestemt gå efter 4. pladsen.

Selvom RDM har gjort det fantastisk i pokal turneringerne har vores resultater i ligaen ikke været specielt gode.
Vi har spillet uafgjort mod Fulham på Craven Cottage( det kan ske), tabt til CIty, kan også ske. Men mod de 3 andre store vi har mødt har vi spillet 2 uafgjorte og tabt en, og 2 af dem har været på hjemmebane. Vi har fået 15 ud af 27 point for 9 PL kampe so far, 4-3-2.
Og vi er gået fra 5 til 6. pladsen efter han tog over. Ved godt FA Cup´en og CL er blevet prioriteret højest, men man kan godt forvente lidt bedre resultater i PL. Det synes jeg han mangler at bevise at han kan.

Noget er spillernes skyld og noget er forkert tilgang til kampene, fra RDM´s side.

Kan RDM med nye tilgange føre os til PL titler, og være med til at føre vores generationsskifte igennem?

Og har han autoriteten til at bære klubben og spillerne igennem en krise tid? Han har fået dem i gang igen, men kan han også få dem igennem når han selv har haft direkte indflydelse på krisen?

Han må for min skyld godt få chancen, ( medmindre Mourinho er ledig) men jeg ville være små nervøs ved PL og en krise tid.

Men hvis alternativet ville være Capello ved jeg godt hvem jeg ville foretrække..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Der vil altid være risiko ved valg af spillere og trænere. Ja RDM´s statistik er ikke imponerende i PL-sammenhæng, men man skal også huske på at det er slutningen af sæsonen, hvor mange af de store hold mister point, blandt andet pga. træthed, skader og for tynd trup. RDM har haft de samme problemer også har han skulle vælge hvad han ville satse på(Pl-placering nr 4 eller 2xCups som vil gøre ham udødelig i klubben). Jeg ved godt hvad jeg selv ville vælge :-)

Vil gerne give ham et år mere, især det her transfervindue, for at se hvad han har af idéer til truppen. RDM var jo en offensiv manager både i MK Dons og i WBA, så jeg frygter ikke en ny Mourinho-spillestil under RDM.

Jeg frygter dog at den kære Roman igen vil gå efter en Golden Boy, og muligvis Guardiola.

Men hvis RDM skaffer CL-trofæet, så kan Roman vel ikke gøre andet end at fastansætte ham?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
jaja der er risiko, men hans statisik i ligaen er værre end AVB´s.. ikke for at male fanden på væggen for det er i slutningen af sæsonen, og det er fint at prioritere, men af klub en Chelseas kaliber, selvom truppen ikke er hvad den har været så skal man stadig kunne vinde en kamp i ligaen selvom man har en CL kamp 3 dage efter! :)

Mourinho glæder jeg mig stadig til vender tilbage, men han skal nok lige vinde den skide CL med Real først!!! Også må det være retur til Chelsea.

Spillestilen er jeg ligeglad med så længe vi vinder. Hvis vi spiller dynamisk og vinder kampe, men kun har bolden 45-50% af tiden, så er det helt fint for mig. Jeg elskede vores spil under Mourinho og under Carlo også. Hiddink ligeså.

hvis vi spiller mere offensivt og det virker jamen så er det også fint.

Guardiola of Capello er for mig begge No go´s! For min skyld behøver vi ikke spille tiki taka bold. Det er vist kun Roman, der forlanger det.

Hvis man gav RDM en et års kontrakt også hentede Mourinho tilbage til næste sommer ville jeg være helt ok med det. Jeg ser bare ikke lige RDM som manden der skal vinde os PL. men jeg kan selvfølgelig tage fejl.

louis van Gaal kunne være spænende i en enkelt sæson, da han kan bygge hold op og vinde kampe.

Men hvis RDM skaffer CL-trofæet, så kan Roman vel ikke gøre andet end at fastansætte ham?

Roman er til tider mere eller mindre hjernedød.. Om RDM så havde vundet The Treble ville han stadig ikke være sikker på en fastansættelse. bare se Mourinho..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Det skal iøvrigt ikke tages som om jeg er modstander af RDM, for det er jeg bestemt ikke! Men jeg har mine betænkeligheder.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fribytter
Det kan jeg nu godt forstå. Han har vist en god sans for resultatorienteret cup-fodbold, men i ligaen skal CFC helst kunne andet end at stå solidt defensivt og satse på omstillingerne.

I øvrigt bliver Mourinho nok tilbudt en fireårig kontraktforlængelse af Real Madrid.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CFCHackney
Lidt det jeg også tænker.. Men ny må vi se.

Det kan godt være, men Mourinho skal nok snart komme tilbage til sit elskede England, og London. Helst så hurtigt som muligt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
http://www.givemefootbal…ale-rumours

Må ærligt indrømme har slet ikke lagt mærke til ham. Er der nogen der ved hvor han ligger i niveau-mæssigt i forhold til Luiz og Cahill?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror han spiller højre back, og det er vel overvældende sandsynligt, at han er bedre end Bosingwa. Men det er jo bare et rygte, der vist baserer sig på den ene kendsgerning, at han nok gerne ville have lidt mere i løn.
Skrevet af Mugesh
Ja selvfølgelig :-)

Undrede mig også lidt over hvorfor vi skulle være interesseret i en CB´er:-). Hans stats minder meget om Santons som jeg gerne så i klubben.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Jeg har næsten kun set Newcastle i deres kampe mod os, så jeg tør ikke sige, om han er god eller ej.

Her er en journalist, som synes han er fin:

http://www.chroniclelive…3-30698212/


Forhåbentlig har Jose Bosingwa ikke været så letsindig, at oprette en twitter-konto.

Skrevet af Donnie_
Simpson er da fin, men stadig et stykke efter Ivanovic. Han er muligvis en opgradering over Bos (hvem er ikke det?), men han vil udelukkende være en breddespiller, og der må kunne findes tilsvarende, og billigere, spillere på fri transfer.

Det vil være et klassisk Liverpool-køb (no pun). Udelukkende til bredden.
annonce
0