Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Jeg det vil jeg mene at man gjorde både i det 11. minut og efter kampen.

Iøvrigt var han med i The Graham Norton show!!!!! før FA Cup Cup finalen hvor han lige snakkede lidt, om sin tid i Chelsea og og sine bedrifter på banen og udenfor banen.

Det kan findes på Youtube hvis nogle er interessederede "The graham Norton show drogba" ellers kan jeg lige linke det når jeg er kommet hjem. Meget fin lille afsked hvis han nu smutter!

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Ok. Jeg kom nok først ind i første halveg efter 15-20 minutter, så hvad der skete i det 11. minut aner jeg ikke :-) Så City hos en kammerat, så streamede bare første halveg af Chelsea. Gode takter af Lukaku.
Skrevet af CFCHackney
Folk er sikkert skide ligeglade!! men jeg kan godt lide graham Norton og jeg kan godt lide Didier Drogba Så here you go! http://www.youtube.com/w…6Rw-cuoIrRo

Hvis i dag var Drogba´s sidste kamp på The Bridge så tak til dig og glæder mig til at se dig tilbage i klubben en dag! fantastisk arbejde du har gjort på og udenfor banen. En sand legende!!

Er jeg den eneste der sidder tilbage med en lidt tom fornemmelse efter i dag? ligaen er for MIG større end alt det andet, så efter mange års succes er det skuffende at slutte under Arsenal, Spurs og Newcastle.. Jeg havde personligt gerne givet FA Cup´en væk for en 3. eller 4. plads.. Men nu må vi jo så bare vinde CL!

Hvis man skal tro på Bucks udtalelser (kan findes på Skysports eller i kamp programmet) Så sker, der nok et eller andet stort til sommer så vi ikke har sådan en lorte sæson i ligaen igen. Eller han siger i hvert fald dette:

"We do not consider that to be satisfactory and Roman and the board will be working over the summer to try to ensure that doesn´t happen again."

Den udtalelse og Roman tyder i hvert fald på et eller endet, hvis man kender Roman ret, hvilket man ikke gør.
£X mio til spillerindkøb kunne man jeg godt forestille mig i hvert fald..

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Bare han giver RDM en sæson(måske halv) mere så er jeg godt tilfreds. Spørgsmålet er bare om vi har råd til de store transfers?

Vi skal vel uden for PL for at finde en forstærkning til vores trup, da de spillere i PL som kunne forbedre os markant er allerede i City, manu og Tottenham.

Håber Drogba forlænger, vil gerne have han slutter af i Chelsea, min absolut favorit angribere i den tid jeg har holdt med klubben(lige efter Hasselbaink og Flo).

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Så er "absolut" vel et unødvendigt ord. Drogba er for mig en af de aller største i klubbens historie. Han er absolut oppe blandt Zola, Ossie, Lamps, JT og Hasselbaink (og min personlige favorit Makelele:)).
-
Skrevet af CFCHackney
Jeg håber bare at den næste træner bliver i lang tid, og kan styre truppen og håndtere presset. Der er ingen grund til at have en manager i et år, det må stoppe nu. Roman må enten tro på træneren eller lade være. Jeg tror ikke RDM vil vinde os mesterskaber, men jeg tror vi vil blive et rigtig godt Cup hold. Derfor er jeg splittet omkring ham. Men bare den næste træner, RDM eller ej bliver i lang tid ( eller ind til Mourinho kommer tilbage) så er jeg fint tilfreds.

Hvorfor skulle vi ikke have råd til store transfers?? Vi har tjent masser på CL og Roman har jo stadig masser af penge. Og jeg tror helt bestemt han, og de andre klubber med rige ejere finder en vej rundt om, så penge tror jeg ikke bliver noget problem overhovedet..

Og hvis vi vinder CL så tager vi jo CL fra Spurs hvilket vil gøre triumfen ekstra fed!! Så man kan da rippe dem først. Ellers må man snuppe Joe Allen. Eller nogle fra Shitty´s overskudslager Johnson, Carefree.

Men vi plejer jo som regel også at købe spillere ind, der ikke spiller i PL så det vil vel heller ikke være noget problem.

Ville på en måde være fedt at Se Drogba slutte i Chelsea. Problemet er dog at han næsten kun præsterer i de store kampe, hvilket er vigtigt nok, men vi har brug for en angriber, der præsterer hver uge. Men den er svær, for han er en legende på højde med Jimmy ( både greaves og hasselbaink) og Flo.

Men en ny angriber med mål i støvlerne og i den rigtige alder tror jeg ville være bedst for klubben. Men jeg ville da ikke klage hvis Drogba bliver!

Stofferc

Åh ja Maka! Tambling og Ossie er der også.. Men ingen overgår Joe Cole ;)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ardiles
Spillede Greaves ikke for kort tid i Chelsea til at kunne betegnes som en legende i klubben?
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af CFCHackney
han spillede der i 4 år og er den spiller der har scoret flest mål i en sæson nogensinde.. Han bliver i hvert fald betragtet, som en legende.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Jeg er ikke helt med på, hvorfor Tore Andre Flo skal nævnes i samme sætning som Drogba. Handler det ikke mest om, at folk gerne vil vise, at de kan huske længere tilbage end sommeren 2003?

Drogba er med afstand den bedste angriber jeg har set spille for klubben, og hans betydning for Chelsea i de sidste 8 år har været kolossal. Hasselbaink havde det bedste og hårdeste skud, Zola var teknisk sublim og en flink fyr, men Drogba var sgu den fulde pakke og skræddersyet til Premier League.

Det er naturligvis lidt ærgerligt, at Didier vil blive delvist husket for sine teatralske tendenser, som han ellers havde lagt pænt på hylden i et par år, for så lige at hive en sidste performance op af posen, så selv Sergi Bisquits et al måtte se sig slået i deres eget game - høj, høj klasse.

Skrevet af CFCHackney
Drogba er nturlugvis en hel del bedre end flo. Men det var nu imponerende hvordan han altid formåede at score når han kom på banen, og han var en der spiller type. Det nol mere der den ligger :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Jeg er også på Kemosabes side her. Tore Andre Flo er legendarisk, men ingenlunde en sammenligning med Drogba værd. Jeg har det også lidt ambivalent med Hasselbaink. Jovist, han gjorde det fremragende for os i de 4-5 sæsoner, hvor han spillede i blåt, men han havde allerede bevist sit værd for Leeds og Atletico.

Selvfølgelig var Drogba også god i Marseille, men enhver fodboldfan vil til evig tid knytte Drogba og Chelsea sammen. Tilmed er Drogba vel sammen med Henry og Ruud de tre bedste angriber i PL i 00erne. Det siger en hel del.

Jeg har det lidt på samme måde med Zola. Jeg husker ham som Parma-spiller (men er for ung til at have set ham hos Napoli), men internationalt vil Zola altid blive husket for sin tid i Chelsea. Han var sammen med Wise, Desailly, Di Matteo osv. med til at gøre Chelsea til en magtfaktor (okay, det blev de nok først i anden omgang - Abramovich´ tilgang), men han var arkitekten bag Chelseas genrejsning i slutningen af 90erne og starten af 00erne. Han kunne naturligvis noget helt andet end Drogba, så jeg synes det er synd at sammenligne dem.
Skrevet af Kemosabe
Donnie;

Jeg er enig langt hen ad vejen. Med risiko for at blive anklaget for blasfemi, vil jeg dog sige, at jeg synes dog, at Zolas status i klubben til tider bliver blæst en anelse ud af proportioner.

Ja, han var en spiller, der kunne levere det sublime, og ja, han var let at holde af, og hans frispark savner man jo hver eneste gang Super Frank tager opstilling til endnu engang at tyre bolden ind i muren (Det er ikke nok at score 1 flot frisparksmål, når man konsekvent tyrer de andre 80 ind i muren eller langt over mål, Frank), men der var jo altså også perioder, hvor han havde ret svært ved at finde formen og ikke kunne spille Eidur og Jimmy af.

Drogba har, måske bortset fra sin første sæson, været BOSSEN i angrebet, og det er jo ikke fordi det har skortet på kvalificeret konkurrence med klassespillere som Crespo, Sheva og sidenhen Torres i truppen. Drogba har jo, fordi han har helt enestående spidskompetencer, været fuldstændigt styrende for den måde vi har spillet på siden 2005 velsagtens, og hans betydning rækker derfor langt ud over de mange mål, som han også har lavet. Således er det også slutningen på en æra og den første i en række afskeder med de bærende spillere i den midterakse, som har været nøglen til Chelseas succes: Cech, Terry, Lampard og Drogba.

Skrevet af CFCHackney
Mit indlæg gav absolut ingen mening.. Men Flo var jo fantastisk når han kom på banen. Mit kendskab til ham er meget ham, som spiller i Chelsea er ikke så stort pga alder, og jeg var heller ikke fan/ fulgte Chelsea/ fulgte ordentligt med i fodbold indtil jeg var omkring 10-11 år tilbage i 01-02. Så de få kampe jeg så med ham for Chelsea var før jeg fuldte ordentligt med i fodbold og Chelsea, men det var dog ganske imponerende hvad han kunne udrette. Og så har jeg selvfølgelig set de fleste af hans mål sidenhen. Men han er ikke i nærheden af Drogba, dog en spiller man ikke kan andet end have respekt for.

Eidur, Hasselbaink og Zola i starten af 00´erne var dog ganske fantastiske. Og på sine bedste dage var Zola jo urørlig, så jeg synes bestemt han fortjener den kredit han får.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@Stofferc

”Så er "absolut" vel et unødvendigt ord. Drogba er for mig en af de aller største i klubbens historie.”

Enig, beklager min formulering :-)

@Kemosabe

”Jeg er ikke helt med på, hvorfor Tore Andre Flo skal nævnes i samme sætning som Drogba. Handler det ikke mest om, at folk gerne vil vise, at de kan huske længere tilbage end sommeren 2003?”

Jeg mente ikke for klubben, men for mig selv, har altid holdt lidt af atypiske og akavede spillere, og det var Flo i høj grad, ligesom jeg lidt fascineret af Storken :-)

Jeg er også enig i at Zola, til tider bliver blæst op, men han havde jo heller ikke samme klassespillere omkring sig som Drogba har haft. Betydningsmæssigt er det jo meget lige mellem Drogba og Zola, hvor vores hold har været meget afhængige af deres form i hver kamp. Det der gør Drogba måske større end Zola er Drogba har en vindermentalitet, vilje og lederskab som jeg ikke synes Zola havde, og som meget få har.

Jeg tror nu stadig på at Drogba stadig har 1½ god sæson i sig endnu.

@Hackney

Drogba er jo også urørlig på sine bedste dage?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mugesh

har jeg sagt påstået andet??
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Endelig en kommentator som giver Chelsea lidt kærlighed: http://ekstrabladet.dk/s…1759076.ece

Morten Bruuns bud på årets hold:

Joe Hart (Man. City)

Kyle Walker (Tottenham) - Vincent Kompany (Man City) - Daniel Agger (Liverpool) - Gareth Bale (Tottenham)

Yaya Toure (Man. City) - Cheick Tiote (Newcastle)

Ramires (Chelsea) - Wayne Rooney (Man. United) - David Silva (Man. City)

Robin van Persie (Arsenal)

Bænken: Petr Cech (Chelsea), Rio Ferdinand (Man. United), Alexander Song (Arsenal), Juan Mata (Chelsea), Sergio Agüero (Man. City).

Jeg synes grundlæggende, at Bale er malplaceret på venstre back - den position spiller han ikke mere for Spurs. Baines havde været det rigtige valg. Derudover mener jeg grundlæggende, at Tiote er voldsomt overvurderet. Hvis man skulle medtage en Newcstle-spiller, så havde Cabaye været et meget bedre valg, men for at gøre opstillingen lidt mere realistisk, så havde jeg nok valgt Song, som også har gjort det godt for Arsenal. Ellers har Carrick i den grad også spillet en god, men overset sæson for United.

Det er fedt, at Ramires får noget kredit. Duracell-kaninen er simpelthen en fornøjelse at se på. Mata kunne måske have erstattet Ramires, men han har aldrig spillet højre kant, så det ville også være en smule urealistisk. Og godt med anerkendelse til Cech. Lige præcis i PL er det vel fair at Hart er foretrukket, men Cech har været fænomenal i FA Cuppen og CL.
Skrevet af CFCHackney
Mata har spillet højrekant et par gange, så der er ingen undskyldninger der! :) men det er vel også helt fint med Ramires.

Gareth Bale er vel rykket ned på VB for at både han og Silva kan være med, mon ikke? Ville være svært at smide en af de 2 på bænken i hvert fald, sp den forstår jeg egentlig godt. Også spillede han faktisk også pladsen i gå.

Tiote vil jeg godt give dig ret i. Jeg synes selv han er ganske fantastisk, men jeg ville heller ikke sætte ham på årets hold.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Mata har kun spillet højre kant enkelte gange. Og slet ikke nok til at det retfærdiggør, at han indtager den plads på årets hold. Det samme med Bale og venstre back. Vi skal efterhånden over halvanden sæson tilbage, før han spillede venstre back fast. Nu benyttes han næste udelukkende som kant (spillede kun back fordi Askou-Ekotto var skadet og Danny Rose var ude med karantæne).

Og jeg synes egentlig sagtens, at man kan udelade Bale fra årets hold. Han spillede fantastisk i efteråret, men jeg har ikke været synderligt imponeret over ham i foråret. Silva har været lidt den samme historie, men han er trods alt faldet knap så meget i niveau.
Skrevet af Donnie_
Hulks agent på Twitter: "Hulk is but one foot in Chelsea. Agreement shall be final only when the player back from vacation."

https://twitter.com/#!/CarlosLeitee
Skrevet af Mugesh
@Hackney

”Og på sine bedste dage var Zola jo urørlig, så jeg synes bestemt han fortjener den kredit han får.”

Det var henvendt til denne kommentar at Zola var/er berettiget til den kredit han får, med argumentet at han var urørlig, mens Drogba måske ikke får den samme kredit, selvom Drogba nok har været mere urørlig for modstanderen end Zola var.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0