Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CarefreeCFC
Nej nej, mere bare lidt pjatteri efter han nærmest behandlede pokalen som var det en ring fra sådan nogle eventyrbøger. :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Donnie_
Lidt fra rygterbøren. Kilde: Football Transfer (side på Facebook):

NEWS IN : Eden Hazard is confirming that Chelsea winning the Champions League and their last bid is making him think again. He´s asking for more time.

Han sagde jo tidligere, at han ville skifte til en Manchester-klub, så det her er gode nyheder. Han er en vanvittig interessant spiller, som vil gøre ethvert europæisk tophold bedre. Men han vil være meget dyr. Tænker omkring 250 millioner. Imo er Kagawa et bedre alternativ af økonomiske årsager, men Hazard vil uden tvivl være et kvalitetskøb.
Skrevet af stofferc
Det sidste jeg har læst ham sige, er at han fra næste sæson vil spille i England, og at det vil blive i en blå trøje.
-
Skrevet af Donnie_
Det sagde han rigtig nok for nogle uger siden, men senere hen har han sagt, at han skifter til en af de to Manchester-klubber.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Men han vil være meget dyr. Tænker omkring 250 millioner. Imo er Kagawa et bedre alternativ af økonomiske årsager, men Hazard vil uden tvivl være et kvalitetskøb."

Hvis I fanger Roman på en god dag, er 250 mio. nok ikke så forfærdeligt meget...
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Donnie_
Det kan man mene, men hvis Chelsea nogensinde skal blive en rentabel forretning, så bliver man nødt til at være uafhængig af Abramovichs kapital.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Jo, men vil man følge med resten af feltet kan det ikke blive lige nu.

Det er jo nærmest en hel stamme af nøglespillere, som står foran udskiftning de næste et-to år. Det er alligevel umuligt at gøre Chelsea til en rentabel forretning, mens vedligeholdelsen af truppen står på.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Donnie_
Hvis man vil opretholde samme topniveau på den korte bane, så ja, men forhåbentlig vil man i højere grad forsøge at give egne akademi-spillere chancen. Ser man eksempelvis på midterforsvaret, så er Terry 31, Cahill 26 og Luiz 25 (vist nok?). Terry holder ikke evigt, men mon ikke han minimum har 2-3 gode år i sig endnu. Forhåbentlig behøver man ikke at hente dyre spillere udefra, men i stedet giver chance til Jeffrey Bruma, Tomas Kalas eller Nathaniel Chalobah.

Men det er klart, at spillere som Hazard vil gå ind og forstærke holdet øjeblikkeligt, og Chelsea havde tydeligvis efter efterslæb i ligaen, så man vil formentlig også se opgraderinger, som giver resultater på den korte bane. Men det er i højere grad et strategisk spørgsmål, og ansættelse af en ny manager bliver en vigtig indikation på, hvilken vej Chelsea ønsker at gå.
Skrevet af Donnie_
Edit: Dobbeltpost
Skrevet af ThePensioner
Det eneste der er helt sikkert er vel, at vi har brug for en kvalitets HB. Ellers afhænger meget vel af hvem der smutter og hvem der får posten som manager.

Roberto bør efter min mening få chancen - er ikke så nervøs som andre for, at vi bliver et cup-hold. Denne sæson handlede om at klare os igennem på bedst mulig måde, hvilket man jo må sige, at han klarede ganske udmærket.

Drogba må såmænd også gerne smutte. Det er på grænsen til umuligt at genopbygge holdet når han er i truppen.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Donnie_
Jeg er stadig uenig i, at Chelsea behøver en kvalitets HB. Ivanovic må være det sikre førstevalg, og han er vel også blandt de bedste på positionen, når han er bedst. Bosingwa smutter, så der mangler umiddelbart en back up, men Ferriera kan altid spille en stabil back. Intet flashy. Fordi Ivanovic bør være et sikkert valg på højre back, så vil det efter min mening være nonsens at hente Van Der Wiel, Debuchy, Piszczek eller en anden god højreback. Det vil simpelthen være økonomisk uansvarligt, at smide så mange penge efter en backup. Det mest optimale vil naturligvis være, hvis en ungdomsspiller var klar til at få chancen (a la Bertrand på venstre back), men Kane er endnu for ung. Derfor så jeg nok helst, at vi signede en erstatning på fri transfer. Danny Simpson har været nævnt. Han vil sagtens kunne bruges som gardering, men jeg tror han vil kræve mange penge.

Ser man på truppen, så har Bosingwa, Kalou og Drogba kontraktudløb nu. Derudover har Ferreira, Cech, Cole, Lampard, Sturrigde, Hilario, Turnbull og Malouda kontraktudløb næste sommer.

Hvem vi henter denne sommer afhænger i høj grad af, hvem vi vælger at skille os af med.
- Bosingwa: Er næsten med 100% sikkerhed fortid i Chelsea.
- Kalou: Hvorvidt man forlænger med Kalou afhænger formentlig i høj grad af, hvorvidt Di Matteo bliver ansat som træner.
- Drogba: Har vist, at han er uden sammenligning i de store kampe. Dog fylder han snart 34, og tiden er måske inde til, at Chelsea og Drogbas forhold skal afsluttes. Det vil være en smuk slutning. Hvis man forlænger med ham, så bliver det kun endnu sværere at indarbejde Torres som fast starter, men omvendt så har han heller ikke bevist, at han manden, der skal satses på.

Ift. 2013 så forlænger man formentlig med Cech, og hvis ikke er Courtoius måske den bedste erstatning man kan ønske sig. Cole har virkelig spillet sig op, så en 2-årig forlængelse vil give god mening. Lampard det samme. Malouda kunne jeg dog sagtens se, at man sælger til sommer. Man bør ligeledes finde ud af, om man vil satse på Sturrigde. Hvis ikke så bør man sælge ham til sommer, da han sikkert vil kunne indbringe en god pris. Jeg mener dog, at man i stedet bør forlænge med ham, men jeg vil hade at han forlader klubben på en fri transfer næste sommer.

Marko Marin og Kevin De Bryune er allerede signet for næste sæson. Gael Kakuta kommer tilbage fra lån, og hvis man ikke giver ham chancen nu, så får han den aldrig. Josh McEachran kommer også tilbage fra lån, og han bør alt andet end lige få chancen. Af andre unge spillere kommer Kalas, Bruma og V. Aanholt tilbage fra lån. Jeg tror de alle tre ville have godt af, at blive lejet ud endnu en sæson.

Truppen er altså bred nok, men der mangler formentlig kvalitet i toppen. Jeg håber, at man signer en midtbanespiller, som kan sætte spillet op. En dybdeliggende playmaker, eller regista om man vil. Modric er den dyre model. Sahin den billigere, og McEachren er svaret, hvis man satser på egne spillere. Derudover er der offensive mangler, og hvis Kalou og Malouda smutter, så er der for alvor brug for offensive kræfter. Hazard eller Kagawa lignende ligner oplagte bud (der har også været rygter om Schurlle og Hackney ønsker Adam Johnson til klubben), medmindre man satser på, at Marin og De Bruyne kan løfte opgaven (hvilket jeg tvivler på). Derudover er det slet ikke usandsynligt, at man skiller sig af med Raul Meireles og/eller Michael Essien. I så fald vil man mangler en box-til-box-midtbanespiller. Og medmindre man beholder Kalas eller Bruma, så ser vi også sårbare ud i midterforsvaret. Men lige nu er der så mange hvis´er, at det ikke rigtig giver mening at opstille scenarier.
Skrevet af Kemosabe
Jeg er meget enig i din analyse af truppen, Donnie.

Personligt håber jeg, at Drogba takker af på toppen (dvs nu), så han ikke risikerer at ødelægge sit eftermæle. Bortset fra det flotte hovedstødsmål, synes jeg egentlig ikke hans performance i finalen var voldsomt imponerende, men han kender sin besøgstid og naturligvis var det også sejt, at han kunne styre nerverne og sætte det sidste straffe ind.

Selvfølgelig er han en legende, men der er brug for fornyelse, og lad os ikke føre os selv bag lyset p.g.a. CL-triumfen. Der ER brug for at styrke truppen især på den centrale midtbane, og personligt er jeg ikke overbevist om, at RDM er den helt rette til at føre det ud i livet. Omvendt virker det måske også barskt ikke at give ham chancen, når nu hans sats (det er hvad jeg vil kalde det) gav pote.

Triumfen bør ikke sløre den kendsgerning, at der har været meget, meget langt imellem de "overbevisende" præstationer i denne sæson såvel under AVB som under RDM.

Reaktionen på vores sidste double-triumf var at skære truppen ind til benet ved at vinke farvel til Ballack, Deco, Joe Cole, Carvalho osv. Da det så var klart halvvejs inde i sæsonen, at truppen ikke var stærk nok, gik man i panik i januar og smed kæmpebeløb efter Torres og Luiz.

Jeg kan godt frygte at denne sæsons pokalhøst vil føre til overbevisningen om, at truppen således er rigeligt stærk og at det bare var manageren (AVB), som var problemet. Jeg håber Roman og Emenalo eller hvem der nu bestemmer gør sig selv og os andre den tjeneste lige at se lidt på resultaterne i ligakampene, før de beslutter sig.
Skrevet af CFCHackney
Vi mangler bestemt en god backup HB. Simpson har slet ikke niveau til at være backup, og det har Paulo heller ikke. Vi behøver ikke købe den dyreste, men gratis får vi sgu nok ikke en backup.

2 år til Cole er det ikke lige i overkanten til en spiller, der er oppe i årene? Lamps vil jeg også sige skulle have et år ad gangen. Men med sin status i klubben kan han måske godt få 2 år.Cole synes jeg ikke man skal forlænge med, eller man skal i hvert fald vente til næste sæson.

Sturridge og Cech skal der forlænges med.

Kalou, Malouda, Bosingwa, Turnbull og Drogba bør man sige farvel til. Hilarious burde man have sagt farvel til.

Derudover bør vi også skille os af med Raul eller Essien.
Eller dem begge.Jeg synes Carefree havde meget godt ret i sin liste for en uges tid siden. Dog synes jeg ikke vi mangler en CB lige nu(Carefree snakkede om Agger). Men noget skal, der ske for vi er langt efter Shitty og Fergie lige pt.

Ikke så forskellig fra din Donnie, men jeg synes dog at man burde hente yderligere en spiller eller 2 udover dem du nævnte.

ny HB, Van Der Wiel, Azpilicueta, Piszczek, Pereira(hvis Valencia ikke har snuppet ham endnu) etc.

En wing eller 2 Hulk, Hazard, Willian, Johnson, Moses, Pereira, Rodriguez etc. Carefree ville nok foretrække Johnson over dem alle.

Midtbane JOE ALLEN! Moutinho, Modric Sahin etc.

Ny angriber Falcao, Cavani, Lewandowski. etc.

Ny backup til Cech Marco Storari eller lign.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mr. Pink
Et forsinket tillykke med den meget fortjente CL-mesterskab.

I vinder det bare nogle år for sent, men nu kan russeren vel slappe lidt af
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Donnie_
Nej, grundlæggende er vi ikke så langt fra hinanden, Hackney.

Lad os tage positionerne:

HB. Ja vi mangler en backup, men alle dem du har nævnt, kommer jo minimum til at koste 7-8 millioner euro. Det er imo for meget for en back up. Vi kan godt blive enige om, at Simpson på nuværende tidspunkt ikke har det ønskede niveau, men han kan udvikle sig. Og da kapital er en knap ressource, så bør vi overveje, hvordan man får mest nytte for pengene. Det mener jeg ikke man gør ved at hente en back up HB.

CB. Positionen hænger sammen med, hvad man gør på HB. Hvis man henter Van Der Wiel eksempelvis, så vil jeg mene, at man godt kan undgå at hente en CB. I så fald kan man bruge Hutchinson som sidste back up løsning og lade Ivanovic vikariere, hvis to af de tre foretrukne startere er ude. Ellers bør man overveje, om Bruma eller Kalas er godt nok til at agere 4. mand. Det tvivler jeg på. Men jeg er helt enig med dig i, at man ikke bør gå ud og købe en spiller a la Agger, som forventer fast spilletid.

CM. Mikel og Lampard ligner sikre startere. Mikel har en oplagt back up i Romeu, og bag Lampard har man McEachran (kan også spille længere fremme), Meireles og Essien. Lige meget hvad, så mener jeg, at Chelsea bør hente en ny central midt. Det bør dog medføre, at enten Meireles eller Essien bliver solgt. Der er brug for en reel forstærkning. Primært fordi Chelsea oftest har problemer med at skabe kampene. Som det er nu, så går al offensivt (medmindre der er tale om omstillinger) igennem Mata. Vi er alt for afhængige af ham. Der er behov for en dybdeliggende playmaker som kan sætte spillet op, støbe kuglerne samt holde fast i bolden. Jeg har gentagne gange ytret, at man bør forsøge at hente Sahin. Modric er et alternativ - ligesom Joe Allen er det. Hvem man vælger af de tre, er i høj grad et økonomisk spørgsmål (og naturligvis et spørgsmål om, hvorvidt klubberne vil sælge). Montolivio var imo også en oplagt signing (fri transfer), men han skiftede desværre til AC Milan. Et alternativ var at undersøge, om Gourcuff kunne være en mulighed. Han var en aldeles fremragende spiller hos Bordeaux, men er gået fuldstændig i stå hos Lyon, som nu vil sælge ham. Han er mere en blanding af en klassisk 10er og en box-til-box-spiller, og ingenlunde en regista. Men som det er lige nu, så er han nok for meget en lotto-kupon.

OM. Som skrevet ovenfor er Chelsea for afhængige af Mata. Marin, De Bruyne og Kakuta kommer alle tilbage, men spørgsmålet er, om det er nok. Jeg ville foretrække at man solgte Malouda (og måske Kalou). Derudover bør man virkelig undersøge, om man kan hente en offensiv midt, som kan dække 10er-rollen og venstre kant. Hazard, Kagawa og Jovetic er imo de bedste bud. Alle tre har en fremragende teknik, sublim boldomgang, rigtig god fart og et godt blik for spillet. Der er virkelig behov for mere kreativitet og variation i det offensive spil.

CF. Jeg tror der er stor enighed om at Drogba har udtjent sin værnepligt hos Chelsea. Hvis Chelsea skal fremtidssikres, så skal en ny stil implementeres - hvor man ikke er afhængig af Drogba spidskompetencer. Nu spiller Chelsea alt for ofte den lette bold op på Drogba. Det er alt for ofte den lette løsning for boldholderen. Spillere som Falcao, Cavani m.fl. vil naturligvis forbedre holdet øjeblikkeligt, men jeg mener dog ikke, at det er den position, hvor det er mest påtrængende at smide mange millioner efter en ny spiller. Torres bør få chancen, Lukaku skal spilles ind, og så bør man afprøve Sturridge på toppen. Han er ganske vist ikke en klassisk spidsangriber, men heller ikke en falsk 9er. Når Chelsea kun spiller med en mand på toppen, så er kombinationen af Torres, Sturridge og Lukaku tilstrækkeligt.

Derfor bør opskriften imo være:

Ind:
HB: (back up) og/eller CB (back up) alt efter, hvem man henter ind som HB.
CM: En dybdeliggende playmaker samt en box-til-box.
OM: En spiller der kan spiller venstre kant samt 10er

Altså 4 eller 5 nye spillere.

Ud: Bos, Meireles og/eller Essien, Malouda, Kalou og Drogba

Altså 5 eller 6 spillere.

Dertil skal man huske på, at McE, Kakuta, De Bruyne, Marin samt Kalas/Bruma og måske Piazon er at opfatte som "nye" spillere ift. truppen fra 2011/12.
Skrevet af simplyjonathan
Kalas har vist ret tydeligt meldt ud at han forventer at være en del af Vitesse i næste sæson også. Ham tror jeg ikke på i næste sæson. Bruma ser ud til at komme tilbage, men om han indgår i planerne kan jeg ikke lige vurdere.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Donnie_
Det mener jeg også at have læst, men det er klart, at Chelseas trupsammensætning er temmelig afgørende for, om Kalas spiller for Vitesse eller Chelsea næste år. Jeg ser dog også Bruma som værende markant mere klar til Chelsea senior-hold, da han trods alt er det ældre og har mere erfaring. Jeg må dog indrømme, at jeg har set for få HSV-kampe i år, så jeg er ikke i stand til at vurdere hans nuværende niveau.
Skrevet af CarefreeCFC
Donnie: Agger var ment som en ´erstatning´ til JT, hvis vi hentede ham så ville det være fint at Bosingwa smuttede uden at vi behøvede at hente en HB ind, da Luiz så kunne dække den plads. Selvom det ikke ville være optimalt.
Hvordan ville Hutch klare sig som HB?

Generelt - Det sidste jeg husker at have læst med Bruma ang sin Chelseafremtid, var at han pt. slet ikke havde Chelsea i tankerne og bare tænkte på sin fremtid i HSV. Det er dog noget tid siden, og hvis vi kom og bankede på døren for at hente ham hjem tror jeg ikke han ville være helt afvisende. Han skal dog have spilletid, og det er der lige pt lange udsigter til. Jeg tror ikke han gider sidde på bænken, så er chancen større for at han gør som Mancienne, skifter permanent.
Kalas ved jeg intet om, men jeg kan kun forestille mig at Bruma er tættere på Broen (Battersea snart?) end han er.

Hvis vi skiller os af med: Drogba, Malouda, Bosingwa, så ville Marin, Hazard og Adam Johnson være fint til midtbanen/wings. De Bruynje kommer også til snart skal vi huske på.

Jeg mener ikke at Lukaku har udsigt til spilletid for os næste sæson, lån ham ud til en mellemklub i PL hvor han kan blive prøvet lidt mere af, også kan han komme tilbage for os. En rigtig angriber skal gerne hentes ind. Higuain, Lavezzi, Cavani, Falcao - svært at sige. Helst en spiller omkring 25, som har bevist at han kan få nettet til at blafre.

Torres, (Ny angriber), Sturridge, Lukaku, ? - Det kunne godt gå..


Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Candlebox
Tillykke med trofæet (til Grækenland anno 2004...)

Når i nu har tyvstjålet en mere end velfortjent CL-plads af Spurs så ville det i den grad pynte ovenpå dette års pauvre indsats, at vise lidt format og ikke fucke titelforsvaret op som Loserpool gjorde i deres pinlige forsøg herpå i 2006.

En semi-finale er vel ikke for meget forlangt?
.
Skrevet af Mugesh
"En rigtig angriber skal gerne hentes ind. Higuain, Lavezzi, Cavani, Falcao - svært at sige. Helst en spiller omkring 25, som har bevist at han kan få nettet til at blafre.

Torres, (Ny angriber), Sturridge, Lukaku, ? - Det kunne godt gå.."

For mig er det ikke holdbart at hente en stjerneangriber ind, når man har en i forvejen, Torres. Det skaber uro i truppen, og kun en af dem kommer til at fungere. Derudover, hvornår havde du tænkt dig Lukaku skulle slå til, hvis vi henter en top-angriber på 25år? Så ender han netop som Mancienne, to udlejninger og derefter skifter han permanent. Et talent til 180mil, burde få chancen, og det får han ikke ved at vi konstant henter spillere til hans plads.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0