Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CarefreeCFC
"Når i nu har tyvstjålet en mere end velfortjent CL-plads af Spurs så ville det i den grad pynte ovenpå dette års pauvre indsats, at vise lidt format og ikke fucke titelforsvaret op som Loserpool gjorde i deres pinlige forsøg herpå i 2006."


Hvis vi havde taget 4. pladsen fra Newcastle, så ville jeg måske have en dårlig smag i munden. Spurs har jeg intet ondt af. Både fordi jeg ikke har meget til overs for dem, og også fordi de nemt kunne have sikret sig 3. pladsen hvis de havde taget sig en smule sammen.

Men tak - jeg håber absolut at næste sæson bliver bedre end denne (liga mæssigt).
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Donnie_
Har Chelsea stjålet noget fra Spurs? Næppe. Bebrejd UEFAs reglement, hvis du vil kritisere nogen. Det er kun fordi, at England i forvejen har 4 CL-pladser, at Spurs bliver odd man out. Havde Napoli vundet CL, så var der kommet 4 italienske hold med i stedet for de nuværende 3. Hvorfor UEFA har sat en øvre grænse på 4 hold virker en anelse uforståeligt - og uretfærdigt for Spurs, som med rette har tilspillet sig retten til kvalifikationskampe.

Desuden: Pauvre indsats = vinder af Champions League...
Skrevet af stofferc
Grækenland gjorde det godt i 2004.
Det må være pinligt for resten af Europa, at et så dårligt hold som Chelsea kan vinde CL. Der går vel ikke lang tid, før Copa Libertadores overtager statussen som verdens bedste klubturnering.
-
Skrevet af Gaggen25
Regler er regler, og så længe reglerne bliver fulgt kan der vel ikke være tale om snyd? Personligt mener jeg reglen er fuldkommen idiotisk, og jeg mener det giver klart mere mening hvis man kvalificerer sig til CL igennem en liga hvor man skal præstere gennem en hel sæson, frem for CL, der mere eller mindre drejer sig om 3 svære kampe.
Meeeen, så længe reglen siger at CL vinderen får pladsen, så er det da fuldt ud naturligvis at chelsea satser benhårdt på at vinde den, da det går op for dem hvor tæt på de er. Om de så fortjente at vinde finalen eller ej, er så en helt andet, og langt mere fjollet diskussion :)
123
Skrevet af CarefreeCFC
Mugesh
"For mig er det ikke holdbart at hente en stjerneangriber ind, når man har en i forvejen, Torres. Det skaber uro i truppen, og kun en af dem kommer til at fungere. Derudover, hvornår havde du tænkt dig Lukaku skulle slå til, hvis vi henter en top-angriber på 25år? Så ender han netop som Mancienne, to udlejninger og derefter skifter han permanent. Et talent til 180mil, burde få chancen, og det får han ikke ved at vi konstant henter spillere til hans plads."

Lukaku mangler stadig at vinde mig over, jeg synes ikke han bidraget med noget når han får spilletid. At han er et kæmpetalent er bare svært t forholde sig til hvis det ikke bliver bevist for os. Giv ham lidt PL, CC, FA og CL gruppekampe næste sæson. Dog vil jeg gerne have et rigtigt alternativ til Torres i ligaen. Hvis Torres bliver skadet er Sturridge og Lukaku ikke et holdbart angreb - vi spiller simpelthen med i så mange turneringer at et angreb der hedder Torres, Lukaku, Sturridge, ikke er nok.

Ang uro i truppen, så virkede det med Drogba, Anelka (og Malouda), men det var selvfølgelig også en anden formation vi spillede med dengang , og hvis vi fortsætter den nuværende 4-2-3-1 så vil andre angribere blive skubbet længere tilbage end i en 4-3-3. Lukaku kan dog godt prøves på toppen med Torres som hængende, men det tror jeg ikke hjælper Torres med at komme rigtigt i gang.

Edit: Fiksede lige lidt opsætning.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Enig carefree og Donnie. Dog synes jeg godt vi kan spendere en smule på en HB, altså en ung en. Hvis man kan få Van Der Wiel til rimelige penge ville jeg meget gerne se ham.

Carefree Johnson og Hazard ville være fantastiske, eller Hulk. Jeg vil også mene vi skal have en rigtig CF, og udleje Lukaku.

Mine ønsker ind og ud

Ud: Kalou, Malouda, Turnbull, Drogba :( Essien Raul, BosWinger! Lukaku, Chalobah, Kane og Piazon, De Bruyne (skal udlejes)

Ind: Storari eller lign. Van Der Wiel, Joe Allen og/ eller Modric/ Moutinho/Sahin, hazard/ Jovetic/ Kagawa, Johnson/ Hulk/ Willian Helst Hazard og Hulk for mig, Og så måske en Falcao.


The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Jeg er helt på linje med Mugesh i diskussionen om en ny angriber. Hvordan skal Lukaku nogensinde få chancen, hvis man henter en 25-årig angriber nu? Jeg ser langt hellere, at man spendere 25-30 millioner euro på en virkelig god offensiv midt end på en angriber.

Desuden bør både Torres og Sturrigde få chancen for at bevise deres værd. Det er nu eller aldrig for begge to. Torres må sælges efter sæsonen, hvis han endnu ikke har slået til, og Sturridge skal bevise, at han er fremtidens mand (læs: kontraktforlængelse).

Det er muligvis korrekt, at 3 mand er for lidt, men omvendt så vil indkøbet af en 4. angriber blot betyde, at Lukaku kommer endnu længere bag i køen, og hvad sker der med Torres, hvis man henter Falcao/Higuain/Cavani? Han kommer endnu engang til at spille andenviolin. Har Chelsea virkelig betalt 50 millioner for en back up angriber? Nej.

Der er desuden rygter om, at Drogba i dag har fortalt spillertruppen, at han ikke fortsætter i Chelsea. Det er stadig kun rygter, men det vil i min bog være en smuk afslutning på en fantastisk karriere hos Chelsea. Jeg vil hade at se ham som en udbrændt angriber de næste par år.
Skrevet af CFCHackney
Man skal så også lige huske på at vi udover CL, PL, Carling Cup og FA Cup har Charity Shield kampen, Super Cup´en og VM for klubhold. Det giver en del flere kampe end vi i forvejen har.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider

Antagelser
Ud: Kalou, Malouda, Drogs, Bosingwa, Meireles, Essien
Ind: Tja?

Opstilling: 4-2-3-1
GK: Cech, Turnbull, Hilarious
VB: Cole, Bertrand
RB: Ivan, Ferreira, (Hutch?)
CB: Terry, Luiz, Cahill, Bruma?, Hutch?
CM: Lampard, Mikel, Romeu, McE, (Ramires)
OM: Mata, Kakuta, Marin, Ramires, De Bruyne, Piazon
ST: Torres, Sturridge, Lukaku

Bemærkninger

Kakuta og Marin er lotto-kuponer. Det er simpelthen ikke til at vide, hvad de bidrager med.

De Bruyne og Piazon er unge, henholdsvis 20 og 18. Så vidt jeg ved har de begge bunker af potentiale, men bliver det udløst? Er de klar? Jeg ser hverken reserve-kampe eller belgisk bold og har sgu ikke engang spillet FM de sidste par generationer, så jeg aner helt oprigtigt intet om deres nuværende niveau, fysisk, teknisk, og mentalt.

På toppen er der i princippet rigelig dækning, såfremt Torres ellers har lyst og vilje til at være samme angriber, som han engang var for Liverpool. Sturridge var originalt midtangriber og Lukaku er antageligt også ved at være klar. Tre spillere til én plads burde være nok. Fire dedikerede spillere til én plads er simpelthen for mange.

På den centrale midtbane er det ikke åbenlyst, hvordan situationen er. McE burde vel egentlig blive lejet ud endnu en gang, for opholdet i år har da ikke hjulpet ham ret meget. Han er stadigvæk kun 19 så egentlig er der tid nok. Får han chancen, så er der i det mindste 4 CM´ere og så Ramires. Og vel også Benayoun, medmindre Arsenal nosser sig sammen til at holde på ham.

Defensivt ser situationen nogenlunde habil ud, men mere dækning centralt og på HB er selvfølgelig fint. Dog ikke noget, vi bør betale en bondegård for.

Hvad mangler vi? Vi mangler en playmaker, såfremt vi ikke har vundet hovedgevinsten på vores lotto-kuponer. Mata kan ikke gøre det hele alene. Vi mangler en pålidelig boks-til-boks spiller, for Romeu er lige ung nok, og Mikel og Lampard kan ikke spille hver gang. Vi mangler ikke som sådan en ny midtangriber, men at bytte Torres for Falcao kunne da være lidt sjovt. Får vi Hazard, og har Torres lyst til at score mål, så bliver vores offensiv faktisk at ligne noget. Kunne vi så også liste Modric fra Spurs, så tror jeg faktisk, vi har et nogenlunde anstændigt hold.

Cech
Ivan, Luiz, Terry, Cole
Modric, Lampard
Ramires, Mata, Hazard
Torres

Det ser da ikke helt horribelt ud, gør det? Mindre hundedyre spillere end Modric kan selvfølgelig også gøre det, men omvendt er der noget smukt i, at vi napper ham efter at have snuppet deres i øvrigt velfortjente CL plads. :-)
Skrevet af Candlebox
"Har Chelsea stjålet noget fra Spurs?"

Deres fortjente CL-plads.


"Bebrejd UEFAs reglement, hvis du vil kritisere nogen."

Præcis, men det ændrer ikke på tyveriet.

Det var en regel som en anden engelsk G14 klub fik trumfet igennem efter de vandt i 2005 - nøjagtig fordi de var ligeså piv-elendige som Chelski har været i denne sæson."Desuden: Pauvre indsats = vinder af Champions League..."

Ja man skal lede langt efter ord som dygtighed, format og klasse. Det er jo et mirakel (nogen omtaler det som eventyr - jeg foretrækker mareridt) at CFC overhovedet er kommet så langt som til finalen. Det har været på lodder og trisser - og det startede allerede i gruppespillet.

Det eneste denne triumf reelt viser er at man godt kan være dårlige og stadig vinde i fodbold. Man skal bare være heldige nok. Deraf koblingen til Greece 2004.
.
Skrevet af CFCHackney
Haha Candle underholdende er du sgu altid!

Her er lidt til Hazard historierne fra Auclair. Og historien om Didier´s afsked med spillerne i går.

http://www.talksport.co.…lsea-172584
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Hvis Torres ikke fungerer, så har vi Sturrigde, som er mere angriber end kant, og der er mål i ham.

Anelka og Drogba fungerede jo kun godt fordi Anelka kunne spille næsten alle de offensive pladser og var villig til at "ofre" sin favoritplads. Ser du en Torres gå med til at afgive angriber-pladsen til Falcao eller Cavani og "nøjes" med en kant? Det tror jeg ikke. Hvis vores klub nogensinde skal kunne stå på egne ben(økonomisk), så skal pengene bruges noget mere fornuftigt, og ikke på en plads hvor vi har tre spillere i forvejen.

Carefree og Hackney bliver ved med at sige at vi har 60 kampe at spille, ja men af de 60 kampe, har vi nok 15 kampe som er storkampe, og her vil hverken Torres, Cavani eller Falcao finde sig i en bænkeplads. Hverken Cavani eller Falcao har den status som Drogba har i klubben, men alligevel var Torres skuffet over at starte på bænken, hvad tror I der sker når en "lavere" status spillere som Cavani eller Falcao tager pladsen fra Torres i de store kampe?

@Hackney

Du skrev også at andre storhold har flere klasseangribere, og her nævner du Manu, men det er jo ikke sandt. For det første spiller manu ofte med to angribere, men der er en "main man" og det er Rooney. Berba blev jo heller ikke hentet for at give Rooney modstand/konkurrence, men som en mulig makker. Hernandez og Welbeck har/havde jo samme rolle som Sturridge, backup, at de så har udviklet sig som de har gjort er så en anden sag. Det samme kan jo også ske for Sturridge.

Real, har man både Higuain og Benzema, og begge har til tider været utilfreds med deres spilletid, og nu vil den ene helt væk(måske), netop fordi han misser de store kampe.

Barca, har kun Villa, som er rigtig angriber, og før ham, Zlatan, og før ham Eto´o.

Bayerns har Gomez.

Milan har Zlatan.

Og vi har både Torres og Drogba, og ingen af dem fungere optimalt(på nør Drogba i storkampe). Hvis man ikke regner med Torres(450mil) kan hjælpe os med at kæmpe om mesterskabet, skal han sendes videre, 450mil for en mand på bænken i de store kampe er sgu da at ødsle fuldstændig ubegavet med penge(ikke noget nyt for vores ejer).

Kun City har flere klasseangribere, men en mand er nu stadig at finde i alle topkampe og det er Aguero. Efter Tevez vendte tilbage, har Mancini gået over til at spille med to angribere, for netop at gøre plads til både Tevez og Aguero.

Hvis vi skal hente en klasseangribere mere, så er det fordi den kommende manager har tænkt sig at spiller med to angribere.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Tyveri ifølge Den Store Danske:

"Tyveri, forbrydelse, der begås ved at tage en ting, som en anden besidder, uden at denne samtykker til fjernelsen."

Kilde: http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/Kriminalret,_speciel/tyveri

Gennem Tottenhams deltagelse i FA Premier League accepteres de gældende regler. Herunder fremgår regler for deltagelse i Champions League med stor sandsynlighed. Ergo kan der ikke være tale om tyveri, da Spurs ikke mister deres CL-plads uden samtykke.

Så kan du diskutere herfra og til dommedag om, hvorvidt Spurs fortjente CL-pladsen, men at tale om tyveri er direkte forkert.

Hvordan du endvidere vælger at klassificere Chelseas indsats står for din egen regning.
Skrevet af CFCHackney
Mugesh Det er et alt for stort sats at tage hvis man kun har én klasse angriber.Og der er jo ingen garantier for at torres banker kasser ind, og det samme gælder Sturridge. Med så mange kampe bliver man nødt til at hente en klasse angriber.

Hvis du tager Man United så har de Rooney, som så spiller sammen med Welbeck, hernandez, berbatov eller Owen ( Macheda).

Milan har vel Pato, Cassano, Lopez og Zlatan. Inter Milito, Zarate, Forlan, Pazzini.

Arsenal har elendige backup´s og derfor bliver de nødt til at spille RvP i alle kampe, hvor han måske engang i mellem kunne bruge en pause. Spurs har Adebayor, Defoe og Saha til én plads.

Liverpool mangler bredde i angrebet. og det samme med Barca, altså på 9´er pladsen hvilket har kostet dem CL og mesterskabet, eller i hvert fald har været en af faktorerne.

Så hvis vi har Torres og Stur og, der kommer skader på kanterne så skal Stur rykkes derud også har vi problemer.

2 spillere til én plads med 60+ kampe er bare ikke nok, ikke hvis man har ambitioner om trofæer i hvert fald.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Hvis du tager Man United så har de Rooney, som så spiller sammen med Welbeck, hernandez, berbatov eller Owen ( Macheda).”

Hold nu op, du nævner jo bare deres angribere, men misser hele pointen at de har én som er deres vigtigste angriber og som spillet er bygget op omkring, det er Rooney.

”Milan har vel Pato, Cassano, Lopez og Zlatan.”

Cassano er ikke angriber, derudover spiller Milan ofte med to angribere. Igen misser du pointen, hvem er deres vigtigste og hvor spillet er bygget op omkring, det er Zlatan.

”Inter Milito, Zarate, Forlan, Pazzini.”

Hvordan går det for deres angribere? Mon ikke de har netop for mange til samme position?

”2 spillere til én plads med 60+ kampe er bare ikke nok, ikke hvis man har ambitioner om trofæer i hvert fald.”

Hvad med Lukaku? Men du kommer da helt klart med den dyreste løsning og langt fra en som kan få Torres i gang igen,og det gør man bestemt ikke ved at købe en angriber til +300mil.

”Spurs har Adebayor, Defoe og Saha til én plads.”

Hvem er main man der? De andre to er backup.

”med Barca, altså på 9´er pladsen hvilket har kostet dem CL og mesterskabet, eller i hvert fald har været en af faktorerne.”

Men sjovt nok har Barca ikke brugt sidste sommer på at hente en konkurrent til Villa, hvorfor mon?

”Så hvis vi har Torres og Stur og, der kommer skader på kanterne så skal Stur rykkes derud også har vi problemer.”

Hvorfor stoppe med én mere klasseangriber, hvad nu hvis Torres, Sturridge og Falcao går i stykker, lad os da være på den sikre side, og hente Cavani og Higuain udover Falcao, så vi da sikre(næsten).
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Fuldstændig enig med Mugesh - ingen nye angribere - med mindre der er planer om at spille med to.

Ferreira giver slet ikke Ivan modspil nok på den plads + han fungerer som backup i midten. HB-pladsen er et must set fra min stol.

Derudover kunne det være fantastisk om man kunne finde en wing/OM som rent faktisk har noget tempo i benene, og som samtidig kan sætte en mand. Hvis Kakuta har fået hår nok på brystet er jeg frisk på at prøve ham, men så vidt jeg har kunnet forstå på forummet er han lidt en lottokupon...

I CS kunne vi for min skyld godt stille op med følgende:
Cech
Ivan, Luiz, Terry, Cole
Lamps, Mikel
Ramires, Mata, Kakuta
Torres

Hvis og såfremt og så videre...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Shane Long fra WBA har jeg også anbefalet tidligere, han er 25, hurtig, og scorer da et par mål af og til. Han kan ikke være alt for dyr.

Hvis Hazard er muligt for omkring 200 millioner, så skal han hentes. Ellers regner jeg ikke med store transfers for os. Det skulle lige være 800 millioner for Neymar der kun kommer for at skabe sig.

Adam Johnson, Hazard, Shane Long, en højreback?

Det burde være fint, men det er stadig nogle erfarne folk der (måske) forlader os.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Black Spider
Mugesh Det er et alt for stort sats at tage hvis man kun har én klasse angriber.Og der er jo ingen garantier for at torres banker kasser ind, og det samme gælder Sturridge. Med så mange kampe bliver man nødt til at hente en klasse angriber.

Der er ikke mange hold i Europa, der har en klasseangriber til sidde på bænken. City kan betale sig fra det, men vi skulle jo helst undgå at være helt i samme situation.

Utd har Rooney, samt et par talentfulde folk og så gamle og grå Owen og Berbatov. Og begge ser jo ud til at smutte. Bayern har Gomez og hvem mere? Barca har Villa og hvem mere? Arsenal har RvP og så Lulu Podolski. Real har Higuain og en frøæder Benzema (edit: så kom hans navn - må være ved at blive gammel).

Vi har Torres som førstevalg, Sturridge som andetvalg, og Lukaku som tredjevalg. Er Lulu bedre end Sturridge? Jeg tvivler. Og vi har så endda Lukaku som plan B. Køber vi fx Falcao, så lægger de to til sammen beslag på 90% af spilletiden, og så er vi tvunget til at bruge Sturridge som kant i stedet for, alt imens Lukaku stadig ikke får spilletid.

Endvidere er det jo værd at bemærke, at Sturridge ikke umiddelbart behøver at spille kant.

Kakuta, Ramires, Marin, De Bruyne, Bertrand, Piazon, og evt Hazard eller Johnson.

Der er rigeligt dækning på kanterne uden Sturridge.

Edit: Så reelt er det vel kun Real, der spiller med én mand på toppen og stadigvæk har et klart bedre andetvalg end vi har?
Skrevet af MIghtyBlues
Selvom det var forventet, og han ikke kunne slutte flottere, så har jeg det fandme stramt med Drogba har sagt farvel til holdkammeraterne. Han har fandme været topklasse, og vil have en stor plads i mange Blå hjerter, mit inklusiv.

Tak for alt Drogba...

http://ekstrabladet.dk/s…1762928.ece
Skrevet af SørensenCFC
Er enig i at vi IKKE skal bruge flere angribere.
Hvis Lukaku var købt som Drogbas arvtager, så er tiden vist til at vise det nu, han har lært fra ham i et år, og nu får han så mulighed for at stå nummer 2 i angrebskø’en, hvilket er en chance han skal gribe.

Og i tilfælde af ham og Torres skuffer grumt, så må vi lave et indkøb til vinter, hvilket godt kunne være Cavani da Napoli ikke skal i CHL. ( Det bliver dyrt, men måske nødvendigt )
Så skal vi jo nok leje Lukaku ud ½ sæson, og så må han se om han kan være backup i 13/14 sæsonen.
Og Torres må så blive solgt 2013 ( altså hvis han ikke slår til ).

Med hensyn til HB synes jeg faktisk godt vi kan beholde Bos som backup, han kender holdet, Prl & så har han spillet sig op de sidste 3 måneder, og så længe vi har Iva til de fleste kampe, så jeg tilfreds. 
Man kunne derefter købe en ung ( G. Van der weil ) sommeren 2013, og han kunne køres i stilling som Iva’s afløser de kommende år  ( Det betyder så Bos skal væk ).

Kalou & Malouda er på vej ud. Og en ny wing SKAL ind, og gerne en kvalitets en af slagsen. Min klare favorit er Adam Johnson, som kende Prl og er stadig ung.

Derud over skal vi have noget afveksling i vores offensive, alt kan ikke gå igennem Mata og en Hazard ville være klart at foretrække Gotze kunne også være spændende. ( Eriksen måske )

Derudover snakker folk om en dybdeliggende playmaker, ( Modric ) jeg kan bare ikke se hans plads hvis vi spiller 4-2-3-1.
Lampard og Mikel sidder tungt på de to centrale, og backup i Josh og Romeu + Essien og Raul ( Håber dog de 2 sidst nævnte bliver slogt til sommer.)
Og tror at Lampard-Modric på de 2 centrale pladser som en anden forslår, bliver for åbent når vi ikke har en ankermand som mikel til at beskytte forsvaret.

Drømme Opstilling ( stærkeste ) næste sæson.
---------------Cech----------------
Iva------Terry-----Luiz-----Cole
-----Lamps----Mikel------------
Ramires----Mata------Hazard
-------------Torres---------------
Bænk:
Turnbull
Bertrand
Adan Johnson
Lukaku
Sturigde
Josh
Cahill.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
annonce
0