Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
”Igen, jeg spørger ind til om måske folk skal revurdere om han er 3. valg, når han kommer i form igen.”


Jeg tror det er det største problem, hver gang han har været på vej tilbage i form, får han en ny skade.

”Et eller andet sted prøver jeg at undgå I kommer i en situation, hvor at I sidder, om 5 måneder og råber at Essien er gud, og har glemt hvad I mente nu, som så mange fans med korttidshukommelse, samt omskiftelige meninger alt efter den sidste kamp.”


Det er vel nok også derfor kritikken først er kommet efter denne sæson, Essien har jo været dårlig i næsten to år og først for alvor fået kritik de sidste to-tre mdr.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
Et eller andet sted prøver jeg at undgå I kommer i en situation, hvor at I sidder, om 5 måneder og råber at Essien er gud, og har glemt hvad I mente nu, som så mange fans med korttidshukommelse, samt omskiftelige meninger alt efter den sidste kamp.

Det er pænt af dig, BIF, men jeg tror ikke, du behøver at bekymre dig. Dels plejer vi ikke at have så dårlige hukommelser, og dels tror jeg ikke på, at Essien er bedre om fem måneder. Jeg ville meget gerne tage fejl, men jeg tror det simpelthen ikke. Men hvis Liverpool er interesseret, så ønsker jeg ham Bon Voyage uden betænkning, og med et oprigtigt ønske om, at han kommer tilbage til noget der bare minder om hans gamle niveau.
Skrevet af Geddar , moderator
"PS Jeg skulle hilse fra Arsenal folket, at Carlton Cole og Kenwyne Jones ville være bedre valg end Hulk, da Hulk kun har bevist sit værd i Japan... jeg mener Portugal. "

Wauw BIF. Selv for dig er det sgu dumt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af The Blues
Torres har lige scoret et fremragende (!) mål for Spanien. Mata starter desuden inde med Torres.
Skrevet af maarkap
Ud fra den artikel her på bold, lyder det rimelig meget som at de stillede med "reserve"-holdet.

Men derfor gør det stadig ikke noget at Torres får skudt sig varm og måske rykker tættere på at starte inde for Spanien.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CarefreeCFC
Højest sandsynligt at det var boblerne der spillede de her kampe, så de forskellige træner kan vurdere om der er nogle der skal tættere på at spille de vigtige kampe.

Jeg har Torres på mit manager hold, så hold formen i gang!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
http://shop.tottenhamhot…-jpg/45514/

Man får jo næsten lyst til at købe sådan et til sine spurs-venner, når nu de er så billige.
Skrevet af gerre
Begrænset hvad man kan bruge spaniens kamp i aften til. Ingen Barcelona eller Bilbaospillere med på holdet, og Dominguez, Monreal, Adrian, Bruno, Benat og Soldado fik alle spilletid og skal ikke med til EM.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Jeg er dybt forarget over den højst sandsynlige transfer af Hulk. Er det ikke nok med Hazard? Det er 360 mil direkte ud af vinduet. Ikke at Hulk er dårlig- langtfra, men jeg tvivler stærkt på at han kan præstere på et højere niveau end Ramires. Da Hulks agent for ca 2 uger siden afslørede at Hulk kun var formaliteter fra at blive blå, var jeg ekstremt begejstret. På det tidspunkt anså jeg også Hazard som værende uden for rækkevidde. Derudover er der heller ingen grund til at lægge pres på Torres. Torres SKAL være førstevalg på spydspidsen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at han får en af sine største sæsoner nogensinde, så længe vi ikke køber en konkurrent, eller delvis konkurrent. Hulk går under sidstenævnte. Det er tydeligt at Drogbas indblanden var en stor stopklods for Torres´ præstationer. Torres skal behandles som en uundærelig nøglespiller. Hulk vil både ødelægge balancen i angrebet og på wingen. Vi har 2 fuldgode backups i Sturridge og Lukaku. Selvfølgelig kan Lukaku spille som 3´valg. Han har vist fin kvalitet i sine indhop, og imod Blackburn var jeg decideret slået omkuld.

Derudover er det på tide at vores øvrige kæmpe talentmasse får et par chancer, istedet for at give dem en stor dundrende fuckfinger. Her tænker jeg selvfølgelig på Kakuta, Piazon, Mceahcran, Hutch og evt Lalkovich, Feruz, (Chalboah) osv.
Jeg er villig til at give Essien en chance. Jeg ville dog foretrække at vi sælger ham, og henter Diame istedet. En spiller jeg har være forelsket i hele sæsonen. Derudover en Backup for Ivan- Van Der Wiel er min favorit.
Således ville vores trup være perfekt, og ligeledes den hierakiske balance.

Jeg har ikke læst samtlige indlæg på det seneste, så mit indlæg er muligvis en unødvendig gentagelse af et par kløgtige Chelsea fans :)
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Agit
Noget der er trist, er helt klart Chelsea´s shop.. De har virkelig intet fedt tøj!
Arsenal og Tottenham har nogle vildt fede trøjer!
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af Lion King
Jeg synes vores CL træningtrøje med hætte er vild fed, men jeg kan desværre ikke finde den..

Jeg synes det er fedt at vi køber de bedste spillere, og ligeglad med hvad de koster det er jo ikke vores penge:P.. Hulk ville være perfekt, hans alder og det hele, han er da klart bedre end sturridge, og man kan rykke ramires ned ved siden af mikel, det er jo også der han har spillet hele sin karriere, også kan sturridge være backup for torres..
Jeg tror slet ikke på spillere som marin,kakuta, bruyne.. håber så meget på hulk, han har chelsea dna:P
COME ON CHELSEA!!! #4 David Luiz
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Ramires kan da lige præcis IKKE spille ved siden af Mikel. Til det har han alt for mange boldtab, og Mikel har ikke hurtigheden til at kompensere for dette. Det er kun i absolut yderste konsekvens at han kan spille den (hvis lampard, Essien, Meireles, Romeu, McE er skadet). I en 4-3-3 kan han sagtens spille på midten, da der er to til at rydde op efter hans lort. ligeledes har han øget frihed til at tage sine dybdeløb og raids, end i en 4-2-3-1 opstilling, som vi efter alt at dømme kommer til prakitsere. Hvilket iøvrigt også er den rigtige opstilling.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Lion King
Jeg tror sagtens han kan spille ved siden af mikel, så får han bare at vide at han skal passe på sine afleveringer når vi er på vej op(ligesom luiz har fået det af vide) og angribe, han er da fed at have centralt så han kan tage sine dybdeløb,og skabe ravage hos modstanderne, især mod mindre hold som pakker sig.
COME ON CHELSEA!!! #4 David Luiz
Skrevet af The Blues
Jeg er også lidt i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at købe Hulk eller ej. På den ene side er han fysisk bygget til PrL, og jeg vil derfor mene, at det er godt med en hurtig kant, der samtidig kan bruge sin fysik. På den anden side kan jeg ikke helt se, hvor vi skulle få plads til ham. Det må formodes, at han er tiltænkt en startplads på holdet sammen med Mata, Hazard (hvis det da ellers bliver til noget)og Torres som de 4 forreste. Hvis der ses bort fra forsvaret er der kun 2 pladser tilbage i vores double pivot (jeg går ud fra, at vi kommer til at spille 4-2-3-1), og her vil det være nærliggende at stille med Mikel og Lamps, som har gjort det godt sammen den seneste tid. Mit problem er, at vi med udgangspunkt i ovenstående ikke har plads til Ramires. Vi snakker players´ player of the year, hvorfor han selvfølgelig skal spille. I min optik fungerer han ikke godt lige foran forsvaret i double pivoten, hvorfor jeg ikke har anderkendt den mulighed, at han bare kunne skifte med enten Lamps eller Mikel.
Der vil både være fordele og ulemper ved at hente Hulk, men min konklusion må være, at jeg er glad for, at det ikke er mig, der bliver træner for klubben. Det ville utvivlsomt blive et af de mere problematiske luksusproblemer.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Lige præcis. Jeg ser ingen grund til at bruge 350 mil for muligvis at ødelægge noget, som allerede fungere optimalt. Mikel(gud) og Lamps er selskrevne til midtbanen, så efter alt at dømme ender Ramires som andetvalg. Det har han ingenlunde fortjent.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af The Blues
Nemlig - og det er netop det, der er problemet. Jeg håber, at vi har en manager klar i kulissen, der kommer med sit indspark, men hvis det ikke er tilfældet, vil købet af Hulk bære præg af Romans mere eller mindre gode ideer, der potentielt vil gøre mere skade end gavn.
Alternativet er at spille en 4-3-3 eller ´´juletræet´´ 4-3-2-1. Her vil der være plads til Ramires ved siden af Mikel, men problemet bliver her, at én af Mata, Hazard og Hulk må nøjes med en plads på bænken. Not gonna happen.
Det er ikke verdens bedste idé at hente både Hulk og Hazard, og jeg tror såmænd også, at vi kun henter én af de to. Porto er normalt ikke til at handle med alligevel, så selvom rygterne siger, at vi næsten er i mål med Hulk, tror jeg ikke på det. Det giver ingen mening, medmindre man ønsker at holde Ramires på bænken - gud forbyde det.
Skrevet af [Mig]
Nani og Valencia sidder også på bænken sommetider. Det er da bare fedt at have mange muligheder. Hent endelig både Hazard og Hulk. Så kan vi skille os af med Kalou.
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Donnie_
Eftersigende melder Portugisk TV-station om, at Hulk-handlen skulle være i hus nu. Jeg håber fandme det er løgn. 40 millioner pund. OMG.

Dog meldte L´Equipe i går, at Hazards lån skulle være under 100.000 pund pr. uge (og altså langt fra de 170.000 som først var rygtet). Hvis det passer, så er jeg begejstret.
Skrevet af Mugesh
Så venter vi vel bare på præsentation af Bruce og en transfer request fra Sturridge. Hvad kan vi mon få for Sturridge 100 - 150mil?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Har godt set det med de £40 mio, men ifølge Abola var, der tidligere på dagen stadig langt mellem de 2 klubber.

Selvom Hulk vil være en fantastisk spiller at få sammen med Hazard, så vil det være pisse ærgerligt hvis Stur smutter!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0