Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Donnie_
Nogen skal jo smutte.

Ind: Hazard, Hulk, Marin, De Bruyne og Kakuta
Ud: Drogba, Kalou

Det regnestykke går jo ingenlunde op.
Skrevet af Nepech
Dog meldte L´Equipe i går, at Hazards lån skulle være under 100.000 pund pr. uge (og altså langt fra de 170.000 som først var rygtet). Hvis det passer, så er jeg begejstret.


De 170.000 er før skat hvilket bliver til 100.000 pund efter skat sjovt nok.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Hulk for 40 mio...Stop Roman, stop!
Selvfølgelig smutter Sturridge, hvis Hulk kommer. Tvivler på at hans ego og ambitioner rækker til at være 3 valg på wingen, samt i angrebet.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af De La Barca
Hvad kan vi mon få for Sturridge 100 - 150mil?

Tror du virkelig det er så højt? Jeg kan ikke rigtig se nogle potentielle købere. Kan ikke se hverken Manchester City eller Sturridge være interesseret i sådan et bytte. City har bedre spillere her og nu (og henter nok flere) og skal til at spille CL for alvor. Sturridge skal have spilletid og på trods af hans talent og ego kan han vil næppe bilde sig selv ind, at han får en startplads i City.

Jeg kan heller ikke rigtig se ham spille udenfor England og City er vel den eneste klub, der har den slags penge til sådan en spiller.

Er et lån helt udelukket?
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af Bruhns passion
Kan ikke på nogen måde se et lån være en option. Og Prisen vil være under 100 mil med det forår han præsterede og det faktum at han umiddelbart ikke er i nærheden af en startplads.

Det der virker mest underligt er hvor meget man måske spenderer på spillerkøb inden der er en træner på plads.
Skrevet af Nepech
Tilgengæld så er han jo englænder og det har man jo set gang på gang trækker prisen op
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Donnie_
Jeg tvivler på, at nyheden omkring den lavere løn handlede om, at det nye tal var efter skat. Det har jo intet med Chelseas udgifter at gøre.

Og angående Danny, så trækker det helt bestemt prisen op at han er englænder. Omvendt stiller det jo Chelsea i en ugunstig position, når Sturrigde åbenlyst er i overskud og kun har 1 år tilbage af sin kontrakt.
Skrevet af Bruhns passion
Rigtigt, men er det ikke lidt noget andet når vi snakker en mand der spiller fast og er vigtig for sælgende hold. Det er helt naturligt, at vi snakker overpris på Downing, Henderson og Carroll, da alle var vigtige for holdet modsat Sturridge.

Milner ville fx heller ikke i et rent salg indbringe meget mere end 100 mill. Adam Johnson tror jeg heller ikke ville.

Alle ville ligge tæt på 100
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg tvivler på, at nyheden omkring den lavere løn handlede om, at det nye tal var efter skat. Det har jo intet med Chelseas udgifter at gøre."

Det var noget der blev nævnt flere steder samtidig med de 170 kom frem. Tager man fat i artiklen står der "salaire net mensuel de 550 000 euros." Det svarer til ca. £100k/ugen. Såfremt Google Translate passer er det nettolønnen, der nævnes.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Donnie_
@Geddar: Jeg så blot rygtet på Twitter, og der blev refereret til L´equipe, så jeg læste ikke den oprindelige artikel. Det eneste der ikke giver mening er, at en oprindelig nettoløn på £170k/uge er helt ekstremt meget. Det virker næsten for vanvittigt. Når det er sagt, så kan det ganske givet bare være en økonomisk manøvre, hvor sign-on-fee øges mod at den månedlige løn falder. Uagtet hvad der er op og ned, så må formuleringen ´to drop his wages´ skulle tolkes positivt.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg er endnu ikke stødt på en nettoløn på 170. L´Equipe nævner som sagt 100 som nettoløn, hvilket altså passer meget godt med at Chelsea betaler de 170.

Falder du over en kilde der siger at Chelsea kun betaler 100 i måneden ser jeg den selvfølgelig gerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Donnie_
Det har jeg ikke. Jeg så denne tweet:

"L´Equipe: Chelsea have convinced Eden Hazard to drop £70K from his wages. He is going to earn 100K a week."

Min pointe er blot, at formuleringen "to drop £70K from his wages" ikke har noget med netto- kontra bruttoløn. Jeg forstår formuleringen som om, at Hazard er gået med til at tjene £70K mindre end han først har krævet. Om de omtalte cifre så er netto- eller bruttoløn er selvfølgelig utrolig afgørende, men der er stadig tale om en nedgang ift. Hazards udgangspunkt. Men igen, det er jo bare rygter, så man skal næppe tage det for mere end det er. Hazard har jo end ikke underskrevet kontrakten.

Skrevet af Geddar , moderator
Om det er nedgang fra oprindeligt udgangspunkt eller ej er underordnet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Tja lønnen er svær.. nogle steder er den £200K andre er den 100K og 170K.

Han forventes iøvrigt præsenteret med interview til CTV og hele lortet på søndag. Hazard altså.

Hulk er en lidt anden størrelse og svær at blive klog på. The Telegraph siger at han er 90% sikker, og at han er blevet enig med klubben om sine personlige vilkår(rygterne går på mellem £90K og 120K om ugen).

Abola sagde det samme. Derefter hed den at de 2 klubber var £5 mio fra hinanden. Og så stod, der på Abola senere at dee var ca. 25€ fra hinanden. Altså Porto og Chelsea self.

også går der meget skræmmende rygter om Guardiola!

Derudover er det fuldstændig sindssygt hvis kubben forlænger og giver højere løn til Malouda og Lamps!!! Lamps kan man godt forlænge med, men satme ikke for flere penge! han får endda en bonus på £1 mio i 2013. Og Malouda skal ud af døren sammen med Kalou, Drogs,BosWinger, Essien og Raul.

Og nej BIF Essien har intet at gøre i Chelsea længere.. Desværre!

Kalou skulle eftersigende være på vej til Schalke, og Drogba ligner stadig en ny Shenua spiller.

Også vil jeg gerne ønske alt held og lykke til vores gamle dreng Rodgers! Han kan passende bruge LFC, som springbræt så han kan komme hjem til Chelsea!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Og så er Hulk vist mere eller mindre en done deal. Fantastisk spiller! men når Hazard koster 32 mio, så er 38 for Hulk lidt for meget.

http://www.guardian.co.u…-hulk-porto

Selvom jeg elsker Hulk, så bliver jeg dog ked af at de formentlig betyder at Sturridge smutter.. Kan sgu godt lide den knægt! Han har potentialet til at blive en af de bedste Engelske spillere!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Donnie_
Fra Guardian-artiklen:

"Along with Drogba, José Bosingwa and Salomon Kalou have been released while the club are open to offers for Florent Malouda and Michael Essien, both of whom have one year to run on their contracts."

Gourlays udmelding om at forlænge med Malouda og Essien kan sagtens have været et røgslør. Nu må vi se.
Skrevet af Agit
Har læst på twitter, at de begge skulle blive præsenteret i morgen.
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af Eroh
Med Kalou og Malouda ude, bliver der da rum plads til en som Sturridge i en rotationsprincip.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Donnie_
@Eroh:

Jeg gentager lige regnestykket:


Ind: Hazard, Hulk, Marin, De Bruyne og Kakuta
Ud: Drogba, Kalou

Jeg kan ikke se, at der er plads til Sturridge. Hulk og Ramires er førstevalg til højre kant og Hulk og Torres er førstevalg til toppen.
Skrevet af Eroh
Donnie, det kommer da an på, hvordan en evt. ny træner vil stille op på kanterne. Med AVB blev Sturridge trods alt brugt meget.
Hvem siger, at Ramires ikke kan spille den centrale? At han spillede positionen i starten, hvor han skulle vænne sig til at spille i ligaen og hvor han klarede det mindre godt, kan sagtens have ændret sig nu. Og det ser vitterligt ikke ud til, at Lampard holder meget længere.

Og om ikke andet, så tror jeg at Sturridge om ikke andet vil være foran Marin, De Bruyne og Kakuta. Så der er ikke langt til start-11´eren, som jeg ser det.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
annonce
0