Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Synes som sagt ikke en angriber er nødvendig, og tror heller ikke det sker. Robbie har haft en samtale med Torres, og eftersom Torres ikke skabte ballade efterfølgende, så lur mig ikke om han er føsteangriber. Så spekulationerne med Cavani og Lewandowski forbliver (heldigvis, jaaa!!) kun spekulationer. Og endnu en grund til, at Lukaku ikke skal til Fulham er fordi, at han ikke kommer til at spille soloangriber der, som han gør i Chelsea, altså endnu et af mange minusser ved udlejning for mit vedkommende. Fulham har heller ikke tre kreative offensive midtbaner (kanter går indover midtbaner red.), de har måske kun Dembelé der er en kreativ playmaker-type så vidt jeg husker. Swansea ville være mere oplagt hvis han skal udlejes, men tvivler på det har brug for en tankforward.

- Hackney; der går sandsynligvis en god portion tid, for jeg overvejer at gøre det, når jeg skal på studietur til foråret. Det ser vist ud til at blive London, hvilket jeg er den eneste der er glad for. Guess why. ;)
Thank you, José.
Skrevet af Forza Zola
Jeg synes at det er utrolig svært at spå om en start 11er. Vi har virkelig fået nogle luksus problemer angående vores offensiv. Håber blot at ingen føler sig forbigået og forventer at være faste startere. Alle må starte på lige fod, og så må de mest formstærke spillere være førstevalg. Tror også vi får en del rotation at se, så alle spillerne holdes sultne og skarpe hele sæsonen.

Tror også at Lampard og Terry får færre kampe end de har været vant til.

Forsvarskæden giver lidt sig selv indtil videre.

Ivanovic-Luiz-Terry-Cole

De to centrale pladser må formodes at blive et anliggende mellem disse spillere:

Lampard-Ramires-Mikel-Essien-Oscar. Er lidt i tvivl om Oscar vil befinde sig til rette på denne position, da han trods alt ikke har den store erfaring som denne plads kræver. Ramires kunne bruges som en box-box spiller grundet sin hurtighed og mange fremragende dybdeløb. Tror mere vi får Lampard at se i en pirlo rolle fremover. Mikel kan også sagtens blive den som spiller den ene af pladserne. Synes bare at med både en Lampard og Mikel på banen samtidig at det bliver en anelse for omstændigt.

De forreste pladser ser til gengæld spændende ud, og her er der flere muligheder:

Hazard-Oscar-Mata kunne udgøre en trio. Hvor de bliver placeret skal jeg ikke gøre mig klog på, og tror måske at de ville kunne flyde rundt på de forskellige pladser. Marin giver vores spil en anden dimension, da han er utrolig driblestærk og udfordrende i sit spil. Han indgår desuden fint i kombinationerne. Raimeres kan ligeledes fungere på højrekanten i visse kampe. Sturridge kan også spille på begge kanter. Vi har ihvertfald massere af spændende muligheder her. Tror vi får en opstilling uden Oscar at se i starten af sæsonen, da han lige skal lande fra OL, og ikke kender sine medspillere endnu.

Torres er vel den som har mindst konkurrence til en start plads. Her er det kun Sturridge der kan presse ham. Der i mine øjne brug for en konkurrent til Torres. Sælges Sturridge skal der købes en erstatning herfor. Hvad nu hvis Torres ikke slår til? Kan vi så evt hente Lukaku hjem fra hans ophold i Fulham osv?
come on Chelsea
Skrevet af aagaard2
Jeg er enig, jeg synes de bagerste geledder ser ganske fine ud. Der mangler lige en backup/konkurrent til højrebacken, men ud fra de seneste udtalelser der kommer fra Marseille, så skulled et være realistisk at de sælger Cesar Azpilicueta. Her står Chelsea som favorit til at hente ham og Liverpool som "konkurrenten". Jeg kender ikke meget til ham, men ud fra hvad jeg har læst mm. virker han interessant. Og med ham ind på holdet, så ser jeg defensiven som komplet.

Rent faktisk ser jeg holdet som komplet. Jeg synes der er kommet nogle rigtig spændende offensive spillere ind. Hazard kender vi alle sammen i forvejen, og vi har sikkert alle kæmpe forventninger til ham. Marin var billig og blev også kaldt for "færdig", han ville aldrig nå det potentiale han havde for to år siden, men jeg synes han har vist rigtig flotte takter i pre-season. Måske han bare havde brug for luftforandringer og nu kommer ud for fuld styrke, og så kan han vise sig at være et rigtig godt køb.

Og så Oscar, jeg bliver mere og mere begejstret for ham. Jeg så Brasilien - Egypten, OL kampen - og her var Oscar klart den bedste spiller med to assist. Det der glædede mig mest var at se, hvordan han falder dybt ned i banen og henter bolden, og fordeler den perfekt - og hurtigt efter (på trods af at han ikke er verdens hurtigste), er han med i offensiven og ligger dødbringende bolde ind i feltet. Og han har netop udtalt sig, at han er villig til at spille alle positioner, han vil bare have sin chance på broen. http://www.sportinglife.…ay-anywhere

Det betyder at han eventuelt også kan bruges på den dybe midtbane, ved siden af en Mikel. Men mon ikke det vil være mest fornuftigt at bruge ham på en offensiv position, og så lade ham falde tilbage.

Det eneste sted Chelsea (i mine øjne) er tyndt besat, taget i betragtning at de får en højreback, er angrebet. To angribere (Torres, Sturridge) er ikke nok til alle de kampe der skal spilles i denne sæson. Det nægter jeg at tro på. Men jeg mener helt klart at klubben skal sætte alt ind på Torres som førstevalg. Jeg tror Torres kan kommet til at shine og score rigtig mange mål, hvis han får tre typer som Hazard, Oscar og Mata bag sig. De kan alle spille ham i dybden, holde på bolden mm. lige efter Torres hoved. Så jeg håber inderligt at der satses på ham.

Sturridge ser jeg meget mere som kant end som boksspiller. Men efter hans eget hoved er han boksspiller, så jeg mener man bør give ham chancen for at bevise det. Og nu er muligheden der til det. Jeg synes Sturridge er en rigtig dygtig spiller, han er engelsk, hvilket også er et kæmpe plus og han har potentiale til noget stort. Desværre viste han alt for mange egoistiske tendenser sidste sæson, alt for mange. Og det er der bestemt ikke brug for, specielt ikke med den offensiv klubben har nu, hvor der lægges op til meget boldflytteri. Men jeg mener man bør give ham chancen, og så ellers gøre det klart for ham, at han spiller for holdet og ikke for sig selv.

Men hvem skal den sidste angriber så være. Jeg er meget imod at hente Falcao, Lewandowski eller Cavani for et stort beløb. For hvem er så førstevalget af den nye og Torres? Så er der muligheden for at hente en yngre, semi-god angriber, men hvad skulle pointen være i det når klubben har Sturridge? Jeg mener derfor, om han er klar eller ej, så behold Lukaku. Han er en type spiller som er meget svær at stå overfor. Lad ham blive spillet ligeså stille ind, i cup kampene f.eks. Så kan Torres og Sturridge klare liga og CL. Jeg tror det vil være godt for Lukaku at blive lånt ud, men hvorfor skulle det ikke også være godt for ham at blive, hvis han altså får spilletid? Specielt når det lige er ham vi står og mangler - en tredje, ikke alt for "fokus-tagende" angriber. Og en type der er meget anderledes end de to vi allerede har.

Så kør angrebsrangerigen: Torres - Sturridge - Lukaku, og hvis det så ikke giver nok mål, ja så må man se på mulighederne for at udleje Lukaku og købe en ny angriber til Januar.
Skrevet af CarefreeCFC
JCech - Dit generelle niveau gør at jeg ikke kan vurdere hvad der var ironi. Det hele kunne være ironisk. Skal jeg også linke til en sang? Eller var det ironi igen?

Lukaku har jeg fra sådan ca. dag 1, ikke ment var god nok. Han blev signet fordi det var en "for stor mulighed til at sige nej", hvilket minder mig om en Hr. Bebe. Lukaku er god, men han skal løfte sit spil for at spille for os. Der ville en lejeaftale næste sæson være en rigtig god ide.

Jeg synes ikke vi skal hente Zlatan, Benzema, Rooney og Tevez for at kunne konkurrere, men hvis vi henter en spiller ind, så skal han have niveauet. Derfor mener jeg ikke at det er nok med Torres, Sturridge og Lukaku. Specielt ikke hvis Lukaku lejes ud. Torres er en svækling så han skal nok løbe ind i noget der ødelægger hans form (mentalt eller fysisk).

United lejer da tit folk ud, det er pjat.

Angående en tur til London, så var jeg og 4 kammerater derovre for halvandet år (ca) siden.

Fly tur/retur, 5 overnatninger, Chelsea-Fulham, Chelsea-Sunderland, og Millwall-Wycombe Wanderers, eller Sheffield, eller sådan noget. Og 3 byture kom til at koste mig 5000 ca. Det var inkl alt.

Vi var ude og spise hver dag, shoppe lidt, besøge Fullers bryggeriet (med smagsprøvning), inkl oyster card, og alt det andet pjat. Tror også jeg fik et chelsea halstørklæde med hjem. Jeg og to af mine venner havde True Blue Ticket Membership, så er det nemmere og billigere at få fat i billetter. Crestfield Hotel, Kings Cross ligger forresten perfekt, og var ret billigt. Standarten var også helt fin.

Hvis du skal på studietur derover, så prøv at få fikset en guided tur på Wembley - det var en god tur. Ellers har jeg også taget guiden ved Stamford Bridge, hvilket også er en fin tur.

Crazio - Det kan jeg så godt følge dig i. Hverken Turnbull eller Hilario er fantastiske målmænd, men jeg synes nu alligevel altid de leverer en stabil indsats når Cech en sjælden gang imellem får problemer med hjelmen. Jeg har ikke set særligt meget med Blackman, men jeg ville foretrække at bruge ham i CC kampene.

Oscar - tror også han får længere snor, men jeg tror ikke på at han starter inde i starten af PL sæsonen.

Med Stamford Bridge, så foretrækker jeg Matthew Harding Lower, eller Shed Lower, for stemningen. Hvis du gerne vil sidde lidt mere og se kampen bedre så er East/West upper også fint nok.

Hackney - Hippie.

Vi burde hente Shane Long som angriber. Han kan ikke være dyr, han scorer mål, også er han hurtig.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af JCech
Dit generelle niveau gør at jeg ikke kan vurdere hvad der var ironi. Det hele kunne være ironisk. Skal jeg også linke til en sang? Eller var det ironi igen?

Generelle niveau? For lamt at tale ned til en over nettet.
Det eneste jeg mente ironisk var det med 18 spillere, hvilket bare ikke kan misforståes, helt ærligt.

Lukaku den nye Bebe? Nej. Lukaku blev topscorer som 16 årig i den belgiske liga. Nej den er ikke supergod, men det siger stadigvæk nok, talenter tager man ikke fejl af. Og som vi så med Torres, så ramte han måltørke, fordi han aldrig startede inde, og det behøves vist ikke at pointeres, hvor svært det kan være, at blive kastet midt ind i en kamp. Hvis man starter med Lukaku et par kampe, så scorer han, tro mig.
Thank you, José.
Skrevet af CarefreeCFC
Med Lukaku - Bebe sagen, så sammenligner jeg ikke spillerne (da Bebe er supertalent), men mere måden hvorpå klubberne signede spillerne.

Lukaku var godtnok rygtet til os i lang tid, men da vi hentede ham så virkede det ret spøjst at hovedargumentet var "En spiller vi ikke kan gå glip af". Talentet er der, men det jeg har set af ham i CC, FA og PL, så synes jeg han skal løfte sit spil.

United fik samme tanke med Bebe - han skal signes før andre kommer for tæt på.

Hvis det giver mening.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af JCech
Nej selvfølgelig kunne Chelsea ikke gå glip af en spiller, som er glødende Chelseafan, og som er blevet topscorer i den belgiske liga som 16-årig. Tænk på hvis en folkeskoleelv blev topscorer i SAS-ligaen. Det vil sige en del om talentet.
Første halvdel af sæsonen kan du ikke regne med, han blev brugt som kant af AVB. Ja du læste rigtigt, og se hvordan han ruller og ryger alle på reserverne. Han skal bruges og formes, i stedet for at spildes. Chelseas ledelse og store grupper af fansne er for liderlige efter trofæer, det skal nok komme, men først skal fundamentet være på plads, og det gøres ved talentarbejde, for købe-købe taktikken holder kun i to-tre sæsoner, og er ikke økonomisk ansvarligt. Jo mere flydende man gør det, jo mere succesfuldt bliver det (se United), i stedet for at enten gøre som Arsenal, hvor du laver megatalenter men ikke vinder noget, eller du kan gøre som Chelsea og City gør. Man må gå på kompromis med trofæer og talentarbejde når man spiller i PrL, for her er alle holdene ligeværdige modsat i Spanien, hvor Barca kan lave det nummer de gør med talentarbejde og stadigvæk vinde.
Nu har Chelsea vundet to trofæer sidste sæson, en ny sæson venter, derfor mener jeg man skal sigte efter ChL-kval igen i år, og spille de nye spillere ind, og så kan vi mose alle holdene næste sæson.
Thank you, José.
Skrevet af The Blues
Kort kommentar til opstillingen: Jeg mener, at Cahill og Terry bør starte sammen. Grunden til dette er, at Luiz snart skal lære at holde et acceptabelt koncentrationsniveau i en hel kamp, og dette kan man også forvente af ham, selvom der er tale om pre-season kampe (min kritik af ham kommer netop på baggrund af vores pre-season kampe, hvor han mildest talt har været ret elendig i min optik). Nu gjorde han det lige så godt mod slutningen af sidste sæson, så det skuffer mig lidt at se nogle af hans hovedløse beslutninger igen - pre-season eller ej. Jeg er overbevist om, at han hurtigt kommer tilbage på det niveau, som han havde mod slutningen af sidste sæson, men jeg tror, at det bedste ville være at starte med Cahill, der ikke laver alt for mange hovedløse ting. Blot til at starte med - det vil få Luiz til at oppe sig.
I henhold til snakken om CF positionen synes jeg, at Hulk/Moses (Hulk er for dyr, men det er den type spiller, jeg tænker på) ville være et fornuftigt køb. Vi skal ikke ud og købe en decideret angriber, men en højrekant, der også kan spille på toppen, såfremt det skulle gå hen og blive nødvendigt. På den måde kan vi løse vores ´´problem´´ på højrekanten samt i angrebet, hvis Torres/Sturridge/Lukaku ikke scorer eller ikke gør det godt nok i det hele taget. På denne måde får vi ´´2 for 1´´, og vi lægger samtidig ikke unødvendigt pres på Torres, der fungerer bedst, når der ikke er for meget konkurrence om hans plads.
Det skal dog pointeres, at jeg ikke ubetinget går ind for, at klubben i det hele taget henter en ny højrekant (en HB er dog nødvendig), da truppen mere eller mindre er komplet. Dog er jeg realistisk og opmærksom på vores potentielle problem i angrebet, og jeg vil derfor ikke nødvendigvis fare i flint over en eventuel ny signing til de forreste pladser. Jeg forventer dog - såfremt der overhovedet sker mere på markedet -, at der hentes en højrekant og ikke en decideret angriber.
Skrevet af The Blues
Desuden virker til det, at Oscar kommer til at blive vores nye 11´er. Det kræver godt nok sin mand at overtage Drogbas nummer, så jeg håber, at Oscar kan udfylde skoene efter Drogba.
http://imageshack.us/pho…glarge.png/

Dog lyder Oscar 11 sexet. Meget sexet endda.
Skrevet af JCech
Er faktisk overrasket over, at Hazard ikke overtog nummer 11. Men Håber Oscar kan bære arven videre, det kræver i hvert fald sin mand, at bære det nummer efter Drogba!
Thank you, José.
Skrevet af MIghtyBlues
Han virker dejlig bitter vores gamle træner, AVB.

- Vi har virkelig en gruppe spillere her i Tottenham, som nyder hvad de laver. Og så er holdånden her helt fantastisk - det noget helt andet end hvad jeg oplevede sidste år, siger Villas-Boas ifølge Goal.com og stikker dermed lidt til sin tidligere arbejdsgiver, Chelsea.

Lad os se hvor længe det tager ham at få ændret på den del i Tottenham, det tog ham jo ikke forfærdelig længe hos os.
Skrevet af CFCHackney
Så er hippien tilbage!

Når JCech.. For det første så har jeg vist understreget, at jeg ikke ser det som en nødvendighed, at hente en angriber. Jeg er dog af samme holdning som The Blues. Vi er tyndt besat, og endnu mere efter Lukaku bliver udlejet. Så selvom jeg ikke vil have en ny angriber, så vil jeg heller ikke gå amok over det. Så er den på plads.

Jeg tror dog, at vi henter en form for angriber. Om vi så både henter Moses/Willian(plus Azpi) og en rigtigt angriber, eller om vi laver en "2i 1" løsning, tør jeg ikke gætte på. Det er bare, hvad jeg tror, at klubben gør.

Til Fulham delen så praktiserede de noget, der lignede en 4-1-4-1. I perioder rykkede de Andrew Johnson ind ved siden af Pogrebnyak eller lidt bag ved ham.

Af kreative spillere har de Dembele, Ruiz, Duff of Frei. 3-4 af dem starter altid. Allerede der er der et par ligheder.
Men uanset hvad så er spilletiden det vigtigste for Lukaku, så han ikke rådner op på bænken.

Den eneste gang Lukaku spillede kant i sidste sæson, var mod United. Derudover blev han, brugt som CF.
Og han imponerede på ingen måde. Han var heller ikke super god for reserverne. Han fik scoret et par mål, men han brændte også en helvedes masse chancer, og mistede ofte bolden.

Han er et kæmpe talent! Det er der ingen tvivl om. Men Lige Pt. har han bare ikke niveauet til Chelsea. Og i stedet for at lade ham sidde og kigge fodbold så kan han ligeså godt spille for en anden klub i en 6-12 måneder.

Og okay, men du kan altid skrive hvis, der er noget :)

Carefree- Adam Johnson in disguise.

Skal vi hente en angriber, der skal være backup for Torres og Studge, så synes jeg faktisk, at Shane Long kunne være yderst interessant at se i Chelsea. Det kommer nok ikke til at blive ham, men det ville Imo. være en bedre løsning end Cavani/Lewandowski.

Jeg er også enig i at Lukaku fra dag 1 ikke, har været god nok. Og netop af den grund glæder det mig, at vi i modsætning til sidste sæson, kan udleje ham i denne. Han skal nok blive stor en dag(ikke i form af krop sørrelse), men lige Pt. er det vigtigste for ham at spille.

Til JCech, Carefree,Zola, Aagaard og jer andre husk at der er kamp i aften fra 23.30(Uk) og 00.30(DK). Der er optakt fra hel.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
MB

Det er the Daily Mirror, der har lavet interviewet. I starten tænkte jeg også dumme svin. Men vi ved ikke hvad spørgsmålet var, eller om det er taget en smule ud af kontekst. Eller hvordan man ska tolke det.

"They are a great group who are enjoying what they are doing," he told reporters.

"I think the warmth of the group is excellent to see, and you know two different groups react differently. And we´ve seen that the spirit within this group has been fantastic - it´s different from what I had in the last year."

Den kan tolkes utroligt negativt, eller den kan tolkes, som at han har tingene bare er anderledes.

Der var også en lang debat ind på CFCnet og Weaintgotnohistory, hvor nogle tolkede det på den ene måde og andre på den anden.

Det er en sensationshistorie, som da han havde kritiseret Roman for at fyre ham. Han viste utilfredshed, men selve historien var sensationsjournalistik af højeste(laveste?) kvalitet.

Hvis AVB begynder og svine os, jamen så er han bare en cunt. Selvom det selvfølgelig er klart, man er sur når ens egen fans synger "sacked in the morning" sammen med nogle Brum og Wets Brom fans.. Men begynder han at agere uprofessionelt og decideret svine os, så er han ikke andet end en fucking cunt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Yossi spiller ikke i aften, og han skrev også newssoon på twitter. Mon ikke han snar er væk? Evt. på en lejeaftale hos Fulham sammen med Lukaku.

De to på en lejeaftale hos dem ville være klasse! De kan tæske de andre London hold, og være svækkede når de møder os.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af The Blues
Passer mig fint. Yossi skuffede mig, da han udtalte, at han hellere så Arsenal vinde end Chelsea, og at han bedre kunne lide klubben. Selvfølgelig skal han please den klub, han er udlejet til, men han skal også tænke på den klub, der ejer ham. Gode ting om Arsenal fungerer ikke for mig.. afsted med ham - han bliver alligevel ikke savnet herfra.
Skrevet af CFCHackney
Helt enig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af LeTrollFace
nogen der ved hvor kampen kan ses i aften? :)
Chelsea FC
Skrevet af JCech
Jeg tror mest AVB vil male et potræt, som viser det modsatte af hvad det gjorde i Chelsea, altså at alle er glade. Hans største fejl i Chelsea var mandskabsbehandlingen, så det er logisk at male et billede af, at han har forbedret det, hvilket jeg for ham håber han har. Dog tror jeg også, at han slår lidt igen, for manden er virkelig blevet bitchslapped af Chelseas fans og spillere, hvilket er forståeligt, men det er også klart at man slår lidt igen, da det er hans rygte det rammer.

Har aldrig set hvad vi skulle med Yossi, og kan stadigvæk ikke se det. Og med de udtalelser, så er jeg blot mere klar på, at han skal forlade klubben.
Thank you, José.
Skrevet af aagaard2
Yossi skal afsted, helt klart. Jeg har heller aldrig kunne se hvad Chelsea skulle med ham, og det er da også begrænset hvad han har bidraget med. Fulham har udtalt at de gerne vil leje ham med henblik på en permanent kontrakt. Det ville være fint, selvom jeg helst så at han skiftede permanent allerede imorgen.

Apropos den (måske) kommende angriber, så ser det ikke ud til at blive Cavani: Speaking to Il Mattino, Cavani said: ´The big English clubs want me? I answer: Forza Napoli! - han er nu meget sjov :) Og måske en mand der kan hentes i fremtiden, men nu skal vi satse på Torres.

Kampen i aften (som jeg desværre ikke kan se, da jeg højest sandsynligt har en lille skid på der) kan ses på Chelsea TV. Jeg tror ikke det er tilladt at linke til streams herinde, men du kan helt sikkert finde et stream der viser kampen, hvis du ikke har mulighed for at tage Chelsea TV.
Skrevet af CFCHackney
LeTrollFace

Som sagt på CTV fra kl 00.00 med optakt DK tid, og 23.00 UK og 18.00 ET. Så er tiden vist på plads ;)

Den ligger på samtlige stream sider. Ellers kan du købe en måneds CTV for omkring £5. Det er bestemt pengene værd!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0