Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
næh det synes jeg heller ikke, det eneste kriterie jeg ville gå efter var at det skulle være en angriber der kunne være en trussel i feltet. Det synes jeg virkelig i mangler.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af CFCHackney
næh det synes jeg heller ikke, det eneste kriterie jeg ville gå efter var at det skulle være en angriber der kunne være en trussel i feltet. Det synes jeg virkelig i mangler.


Det er jeg helt enig i.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
I bliver ved at snakke om en ny angriber, men hvad så når Lukaku kommer tilbage fra lån? Hvis der bliver hentet et etableret navn ind, ender det jo med at Sturridge og Lukaku står og skal kæmpe om bare at være tredje angriber, i et system hvor der bliver spillet kun med en i front.

Det er jo heller ikke holdbart.

Er enig mht at to angribere ikke er nok til hele sæsonen, men er uenig når Hackney siger at det ikke behøves at være en "gammel ræv".

Hvis der skal hentes en ind, skal det være en der kun har et par tilbage i sig og kan affinde sig med at være 2./3. angriber i en sæson eller to.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Jeg forstår tildels argumenterne for, at vi skal hente en gammel målræv ind af hensyn til Lukakus fremtid i klubben, men jeg må indrømme at jeg ikke er enig.

Personligt vil jeg fx blæse på om Lukaku føler sig snydt for spilletid. Jeg vil se Chelsea vinde fodboldkampe, og hvis træneren ikke synes der er plads til at give spilletid til Lukaku, er det vel fordi han ikke er god nok, hvilket i den grad stemmer overens med mit indtryk af hans præstationer i den blå trøje - sindsygt uskarp og rystende dårlig teknik.

Hvis Moses ikke kan spille central angriber, dækker han nok ikke helt vores behov og så er Schürrle, som jeg tror bliver en stjerne, et bedre omend dyrere alternativ. Han kan spille helt i front eller med udgangspunkt på kanten. Han er utroligt bevægelig, arbejder stenhårdt og har et super højreben.

Glem Hulk, han er på ingen måde så meget værd som Porto forlanger og vil formentlig også forlange en obskur løn samt et klækkeligt honorar til sin agent.
Skrevet af Donnie_
Jeg er helt på maarkaps side her. Det er jo vanvittig kortsigtet at mene, at Chelsea skal hente en ny CF. Problemet bliver jo bare endnu større, når Lukaku kommer tilbage. To angribere er for lidt til en hel sæson, men så må vi overveje en lånemulighed eller bruge nogle af talenterne som back ups (Bramford, Phillip m.fl.). Hvis Chelsea nogensinde skal blive en blot nogenlunde veldreven virksomhed, så er det i situationer som disse, hvor ledelsen skal slå koldt vand i blodet og tænke en anelse langsigtet.
Skrevet af Mugesh
Det kan du næsten være sikker det ikke sker!

1, Det er der ikke noget, der har tydet på over sommeren.

2, Roman, ledelse og fans vil ikke være tilfredse med at kæmpe om 3-4 pladsen.

3, City er foran, men med de indkøb vi lavede havde vi halet lidt ind på Manu, men med deres køb af RVP, får nok ledelsen til at smide 450mil efter Cavani og 400mil efter Hulk.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Donnie_
Jovist. Men jeg beskriver ingenlunde et sandsynligt scenarie, men hvad jeg mener, klubben bør gøre.
Skrevet af Bønne
Halløjsa Chelsea-eksperter....

Hvordan stiller i op på søndag?
Overvejer at smide en del penge på jer. I er temmelig store favoritter i mine øjne, men oddset er steget fra 1,44 til nu over 1,60....
Nogle der ved hvad der ligger bag denne stigning?
Ik ben Ajacied !!! 33 * Landskampioen Jeg var der! -----> http://www.youtube.com/watch?v=zldOTD9xJNU ----------------------> http://www.youtube.com/watch?v=lXJ1XuNlkGE
Skrevet af CFCHackney
Schürrle ville være lækker, kemosabe!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Hasselbaink.
@ Bønne

Mit bud ville være

Cech
Ivanovic - Luiz/Cahill - Terry - Cole

Lamps - Mikel

Ramires - Mata - Hazard

Torres

Er meget i tvivl om, om det bliver Luiz eller Cahill efter City kampen..
Hvad tror i andre ? (Er nemlig lige ved at sætte drømmeren)
Skrevet af CFCHackney
Luiz.

Oscar får iøvrigt nok debut på søndag!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Hasselbaink.
Mon ikke det bliver som indskifter ?

Er det så Ramires´ plads han skal tage ? For jeg ser ham bestemt ikke som Wing, og jeg tror Lampard får en stor rolle denne sæson.
Skrevet af Donnie_
RDM indikerede at Mata har behov for en pause ovenpå EM og OL. Hvorvidt den allerede kommer på søndag skal være usagt, men det åbner da for, at Oscar kan få chancen centralt i den nærmeste fremtid.
Skrevet af CFCHackney
Formentlig nok fra bænken ja, men det ændrer jo ikke på, at han formentlig får debut.

Han kan iøvrigt godt spille kant, men jeg tror også det bliver fra bænken.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
"Personligt vil jeg fx blæse på om Lukaku føler sig snydt for spilletid. Jeg vil se Chelsea vinde fodboldkampe, og hvis træneren ikke synes der er plads til at give spilletid til Lukaku, er det vel fordi han ikke er god nok, hvilket i den grad stemmer overens med mit indtryk af hans præstationer i den blå trøje - sindsygt uskarp og rystende dårlig teknik."

Aldrig har jeg hørt nogen fyre noget så kortsigtet af. Lad os da droppe manden på 19 år, der er givet 150-180 mio for fordi han ikke lige imponerer med det samme.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Hvis nu Lukaku virkelig var lovende, kunne jeg måske forstå, at man forestiller sig, at han måske kunne blive god nok til at blive førsteangriber.

Virkeligheden er jo desværre bare således, at han er omtrent ligeså farlig foran kassen som Noel Whelan, og det eneste ved ham, der leder tanken hen på "klasseangriber" er transfersummen.

Jeg siger jo ikke vi skal forære ham væk, men jeg synes det er absurd, at vi absolut skal hente en oldgammel angriber ind til en stor hyre på en toårig kontrakt, fordi vi for Guds skyld skal gøre plads til at et hamrende uskarpt kæmpe lokum med stjernenykker måske en gang om 2 år har tænkt sig at spille nogenlunde godt.

Det er ikke Chelsea FC´s opgave at udleve Romelu Lukakus fantasi om at spille angriber i Chelsea. Hvis han er god nok, skal han nok få chancen, men hvis han selv tror, at han med det han har vist, kan udfordre Torres eller, ja, selv Sturridge, har han sgu brug for at vågne lidt op.
Skrevet af JCech
Lukaku blev belgisk topscorer som 16-årig, han har noget at have sit syn på sig selv i. Han har ikke fået en ærlig chance som sådan, og det tager tid at falde til. Rami spillede af lort sidste sæson, men blev nærmest den store frelser sammen med Mata sidste sæson.
Thank you, José.
Skrevet af Hasselbaink.
Med hans prisskilt må man vel et eller andet sted forvente, at det er en mand klubben har tænkt sig noget med..
Hvis ikke, er det en ufattelig dårlig handel der ingen mening giver.. Man køber vel ikke en dyr spiller, og håber han bliver god nok med tiden ved at træne med nogle stjerner, og spille kamp med nogle knap så gode..
Skrevet af Mugesh
”Hvis nu Lukaku virkelig var lovende, kunne jeg måske forstå, at man forestiller sig, at han måske kunne blive god nok til at blive førsteangriber.

Virkeligheden er jo desværre bare således, at han er omtrent ligeså farlig foran kassen som Noel Whelan, og det eneste ved ham, der leder tanken hen på "klasseangriber" er transfersummen.”


Og det baserer du på, hvad en håndfulde indskiftninger han fik sidste sæson? Rolig nu manden er sgu da for fanden stadig teenager.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
det handler vel om at en manager skal formå at udvikle den unge spiller/talent samtidig med, at klubben får succes - a la det arbejde Ferguson har gjort med Rooney i ManU. Nej, jeg sammenligner ikke Rooney og Lukaku, men pointerer blot, at talentet sjældent udfolder sig selv. Det kræver en manager af format at lykkes med succes på begge baner.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0