Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af krolletop
Fremragende mål og ikke mindst Hazards oplæg
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af krolletop
Hazard er vanvittig .
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Donnie_
Hazard skulle bruge 5 minutter til at lave en fremragende assist og fremtvinge et straffespark.
2-0 er sgu godkendt efter 6 minutter:-)
Skrevet af MIghtyBlues
Godkendt start
Skrevet af MIghtyBlues
Tak skæbne for en tackling på Hazard.

Skrevet af ScouserBoy
Hazard vælger simpelthen lige at skabe 2 mål på fem minutter i sin PL debut.. Udmærket.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af MIghtyBlues
Ja det er godkendt. Synes dog han er faldet lidt i niveau de sidste 6-8 min.
Skrevet af MIghtyBlues
Haha... hvordan undgik dommeren at dømme noget til Torres der ??
Skrevet af Donnie_
Haha... hvordan undgik dommeren at dømme noget til Torres der ??


Wigan-spilleren gik i hvert fald ikke efter bolden.

Ærgeligt at Chelsea stiller sig så langt tilbage ovenpå føringen. Wigan har muligvis kun haft et nærgående forsøg, men det bliver en lang 2. halveg, hvis ikke Chelsea formår at holde bedre fast i bolden.
Skrevet af stofferc
Det er sgu en blandet omgang vi får stillet for dagen. Starten var aldeles fremragende, og vi udnyttede groft, at Wigans venstreside stadig var halvt på sommerferie i de første 5 min.
Efter 2-0 har det dog været rigtig sløjt. Både Cole og Ivanovic har slet ikke haft styr på deres sider, og Mikel har slet ikke været oppe i omdrejninger. Jeg kan ikke helt se fidusen i Bertrand på midtbanen. Pointen er vel at han skal støtte Cole både defensivt og offensivt, men især offensivt kan han ikke finde de rigtige positioner. Enten må Essien og Meireles undre sig over at de står bag Bertrand i køen, eller også siger det bare noget om hvilket niveau de ligger på lige nu. En udskiftning af Bertrand bør overvejes, og så er vi også fri for at høre på Claus Jensens franske udtale af navnet.

I øvrigt irriterende at Caldwell får lov at blive på banen efter sådan en tackling.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Satans... Den kunne jeg godt ha undet Torres.
Skrevet af Donnie_
Spillet er blevet bedre i anden halveg. Specielt når spillet flyttes fra den første til den anden tredjedel ser samspillet fint ud. Chelsea har dog tydelige problemer med at spille bolden fra bagkæden her hen mod slutningen.

Ærgeligt at Torres ikke fik prikket den ind til 3-0. Wigan har haft nogle gode chancer her hen mod slutningen, så kampen er ikke lukket endnu.
Skrevet af Forza Zola
Fin pointmæssig start. Spillet var periodevis glimrende, men der var for langt imellem de perioder. Tilgengæld laver vi ufattelig mange dårlige afleveringer og underlige fejl.

Skal vi true Manchester klubberne i år, så skal alle kæder minimum et niveau op i forhold til præstationen idag.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Ja, ikke helt igennem overbevisende, men 2-0 er en super start på en halvsvær udebane, hvor vi har sat point til på det seneste.

Mikel og Lampard havde svært ved at sætte sig på midtbanen og Luiz var sit eget overaggressive jeg. Dog var det til grin, at han skulle have gult for sit første frispark, når man så hvad Wigan slap afsted med af grimme frispark og klare nødbremser.

Oscar så sgu god ud. Han oser bare af klasse, men nu må vi passe æpå ikke at skrue forventningerne for højt op.
Skrevet af Forza Zola
Kunne ihvertfald være vildt interessant at se denne formation oppe foran.

Hazard-Oscar-Mata
Torres

Glæder mig også til at se Marin. Han virkede utroligt velspillende pre-season.
come on Chelsea
Skrevet af Kadiköy
Dejligt at se Oscar fik spilletid, selvom han lavede et par fejlafleveringer.
Skrevet af stofferc
Jeg kan nemt leve med, at angrebsspillet ikke kører flydende, og at afleveringerne ikke altid finder sin mand. Jeg synes dog det er kritisk så meget fumleri og placerings vanskeligheder på defensive side, hvor det især så grelt ud med Ivan og Cole. Resultatet var bestemt godkendt, men det kommer jo i hus ved at Wigan intet fik ud af deres utallige gennembrud på fløjene, og det var værd at bemærke hvor ineffektiv Moses var.
-
Skrevet af Mugesh
Glippede desværre de første 7min af kampen! :-(

Meget enig med mange af jer, og som nogle af jer nævner så laver vi ganske enkelt for mange fejlafleveringer. Det er som om vi nogle gange prøver at spille i et tempo som vi ikke er gearet til endnu. Hazard laver rigtig mange gode ting, men synes det blev lidt for meget yderside og hæl-afleveringer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Hazard faldt lidt ud af kampen i 2. halvleg, men der er inge tvivl om, at han bliver en kæmpe gevinst! De ting han laver kombineret med hans hurtighed, er helt fantastisk. Oscar var også imponerende. Et par fejlafleveringer, ja, men nogle god afleveringer og hurtighed. Jeg tør slet ikke tænke på hvad, han kan, når han har trænet med holdet i mere end 2 dage.

Moses er mere end velkommen iøvrigt. Der mangler en smule "end product," men derudover kan han også blive en gevinst.

Lidt en off-day, men det er også første kamp, og vi fik et godt resultat på en til tider svær udebane.

Jeg er i hvert fald yderst fortrøstningsfuld, og jeg tror det kommer til at se langt bedre ud hjemme mod Reading.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
dejligt med tre point på en udebane, som en del hold kommer til at smide point på denne sæson. Og dejligt vi holder nullet! Jeg er dog en anelse bekymret over vore forsvarskvadrant Terry, Luiz, Lamps, Mikel, som alle ser ud til at have bly i både røv og støvler - mod mere rapfodede spillere a la Tevez, Agüero, Nasri frygter jeg lidt de vil blive revet lige lovlig meget rundt i manegen... Kunne godt tænke mig en CB og defensiv orienteret midtbane med lidt mere fart i!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0