Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
@ Stunna

Enig. Vi har både Marin, Malouda, Ramires og Sturridge til kanterne hvorimod en backup til Torres vel kun består af Sturridge.

Synes dog at vi har 4 gode spillere til midteraksen, men mangler er HB. Håber og tror at det er vores første prioritet.
come on Chelsea
Skrevet af Donnie_
Central midt er da slet ikke en nødvendighed medmindre Essien eller Meireles ryger.

Lige nu har vi fem spillere til to pladser (Mikel, Lamps, Essien, Romeu og Meireles). Samtidig er McE netop blev sendt afsted på et lån, og vi må regne med, at han får chancen næste år, hvis han viser sit potentiale i Championship. Dog afhænger meget af, hvad med vil med Lampard og Essien. Mener at begge har kontraktudløb i ´13 (Lamps har med garanti), så hvis ikke man ønsker at forlænge med dem, så kan det give godt mening, at hive en erstatning ind.
Skrevet af Mugesh
" men mangler er HB. Håber og tror at det er vores første prioritet."


Enig, men undre lidt over at vi ikke er interesseret i ham fra Lille længere, eller er han blevet solgt?

Azpi skulle være et stort talent, som vi åbenbart er meget tæt på, dog bekymre det mig at han har været så meget skadet som han nu har.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Stunna
Mugesh:

De siger jo M´Vila skulle være en dygtig mand. Jeg synes bare Mikel kan være lidt langsom både i sin boldomgang og rent løbemæssigt. Romeu irriterer mig lidt. Han skal sikkert nok kunne blive en god spiller, men så henter Barca ham bare tilbage for 1/3 af hvad man kunne forlange for ham.
Men skal vi snakke etablerede spillere, ville jeg ikke røre nogen fra Barca med en ildtang. Deres attitude kan jeg ikke udstå på nogen måde. De Rossi ville forstærke ethvert hold, men ham ser jeg heller ingen grund til at hente.

Jeg håber inderligt også, at Torres kommer tilbage i den her sæson, men det er egentlig også mest fordi, jeg synes det er lidt tyndt med kun Sturridge og Torres på toppen. Derfor synes jeg det er lidt synd at vi har lejet Lukaku ud, men man kan godt forstå han ønsker fast spilletid, omend lidt CL bold nok ikke havde skadet ham.

I min verden burde vi stoppe efter vi har hentet Azpilicueta. Eller også skulle man overveje en angriber som 3. valg. Eventuelt et ungt talent, der langsomt kan spilles ind - og her mener jeg ikke talenter i Oscar, Hazard, Moura osv-klassen.

Edit: Det har faktisk også længe undret mig, vi ikke har været mere interesseret i Debuchy. En fransk landsholdsback må vel altid være interessant - specielt prisen taget i betragtning. (Mener der var snakke om +50 mio kr).
Skrevet af Mugesh
Ja det siger de, og vil da heller ikke afvise at han ikke er det. Men hvis du går efter en type som De Rossi eller den gamle Essien, så er M´vila slet ikke spilleren man skal se efter. Mikel bliver ofte kritiseret for at spille for meget alibi-bold(korte sidelæns og bagud-afleveringer), men hvis der er en DM som gør nogenlunde det samme så er det M´vila. Det gode ved begge spillere er at de er gode til at trække tempoet ud og holde boldbesiddelsen. M´vila er hurtigere end Mikel(hvem er ikke det?). Men boldteknisk og fysisk er Mikel bedre. Derudover skal M´vila nok bruge en sæson til at vænne sig til PL, som ofte resulterer i mange røde og gule kort(Essien og Mikel i deres første sæsoner i PL)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"men hvis der er en DM som gør nogenlunde det samme så er det M´vila."

Det passer nu ikke. M´Vila sender skam en del chanceskabende afleveringer afsted, og især de lange stikninger i dybden er en af hans varemærker.

Edit: Lidt tal der ikke ligefrem underbygger din beskrivelse: http://news.arseblog.com…he-numbers/
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Madrid-Choko
Enig med Geddar.. Af hvad jeg har set til M´Vila, så sender han en masse gode afleveringer frem af banen..
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Skrevet af Mugesh
har du et statistik over hvor mange lange bolde Mikel laver? Ellers kan den du poster ikke bruges til så fandens meget.

Imponerende 2 ASSISTS........... SIGN HIM CHELSEA!!!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Mikel pr. kamp - M´Vila i parentes: 0,4 nøgleafleveringer (1,1), 3,7 lange bolde (7,7).

Der er i øvrigt ingen grund til at gøre argumentationen fjollet. Dit udgangspunkt var at han leverede alibi-fodbold i pasningsspillet, ligesom Mikel. Og det er forkert. I øvrigt er assists ikke en nøgleparameter for en dyb midtbanespiller i 4-2-3-1.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Kilde til dine tal tak.

”Der er i øvrigt ingen grund til at gøre argumentationen fjollet.”


Det ved jeg nu ikke. Du skriver følgende:
”M´Vila sender skam en del chanceskabende afleveringer afsted, og især de lange stikninger i dybden er en af hans varemærker.”


Varemærker som har resulteret i 2 assists vel og mærke. Ja han har fine tal med nøgleafleveringer, men hvis det er parameteret så burde Song vel også have det samme egenskab som varemærke? Eller spiller M´vila med utrolig dårlige angribere, at de brænder den ene sukkerbold efter den anden leveret af M´vila?

Jeg har set M´vila for Frankrig efterhånden en del gange, og det er satme ikke mange dybe stikninger manden får lavet der. Men det kan jo hænge sammen med at han har en anden rolle der end på klubhold, som gør han skal tænke mindre kreativt. Men her er du vel også uenig, så vidt jeg kan huske så afgøre en spillers rolle ikke i hvor kreativ han kan være, ifølge dig.

For Frankrig er M´vila(det jeg har set) lidt a la Mikel, men det kan godt være at han er den sorte Redondo med dårlige medspillere omkring sig for Rennes.

Hvis det sidste er rigtigt så undskylder jeg for påstanden.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Whoscored.com

"Varemærker som har resulteret i 2 assists vel og mærke. "

De lange stikninger er jo ikke nødvendigvis kun direkte chanceskabende afleveringer. Ud fra det jeg har set er det især kanterne, der er blevet sat i scene på den måde.

"Ja han har fine tal med nøgleafleveringer, men hvis det er parameteret så burde Song vel også have det samme egenskab som varemærke?"

Huh? Song forsøgte sig i sidste sæson med masser af dybe afleveringer. Dog var det en lidt anden type, hvor der primært blev sigtet efter Van Persie, og det lidt længere oppe på modstandernes banehalvdel.

"Jeg har set M´vila for Frankrig efterhånden en del gange, og det er satme ikke mange dybe stikninger manden får lavet der. Men det kan jo hænge sammen med at han har en anden rolle der end på klubhold, som gør han skal tænke mindre kreativt. "

Det kan tænkes. Hos Rennes har han i hvert fald vist fine offensive evner, og en vilje til at tage offensivt ansvar. Vi var derfor netop flere, der så ham som den tovejsspiller Arsenal havde manglet.

"Men her er du vel også uenig, så vidt jeg kan huske så afgøre en spillers rolle ikke i hvor kreativ han kan være, ifølge dig."

Du kunne ikke huske mere forkert.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Stunna
Når man sidder og ser Kalou brænde en så stor chance, som han lige har gjort mod FCK, bliver jeg bare endnu gladere for vi endelig fik ham sendt afsted. Puha da...
Skrevet af Mugesh
Røv og nøgler med Sinclair. Sinclair er et godt eksempel på hvor utålmodig vores F_cking klub, ledelse, ejer og fans er. Sinclair var spået en stor fremtid af diverse ungdomstrænere, men tålmodighed med den unge knægt var der ikke. Og se ham nu? Vi havde ikke siddet her og gabt efter Moses, hvis man havde en smule tålmodighed!!!

Det samme kommer til at ske for Kakuta(som er langt større talent end Sinclair, som heller ikke imponerede i sine udlån), ryger nok til en fransk klub og imponerer, og ender nok i manchester for 200mil!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Stunna
Word Mugesh, word.
Det er belastende at se på. Hvad blev der i øvrigt af en spiller som Miroslav Stoch? Han imponerede da så vidt jeg husker meget for Twente, men så solgte vi ham?
Skrevet af CFCHackney
Det samme kommer til at ske for Kakuta(som er langt større talent end Sinclair, som heller ikke imponerede i sine udlån), ryger nok til en fransk klub og imponerer, og ender nok i manchester for 200mil!


Hvorfor har Kakuta et "langt større talent" end Scott?

Da han var på alder med Kakuta, var han trods alt fast mand i Swansea. Og det er noget sludder, at han ikke imponerede, da han var udlånt. Nej det gik ikke godt i Wigan, men i Plymouth og Palace gik det ganske fint. Specielt i Plymouth.

Vi burde dog aldrig have ladet Sinclar smutte.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Hvorfor har Kakuta et "langt større talent" end Scott?”


Ved det ikke måske fordi hans mor og far havde bedre fodboldgener at give knægten...

”Da han var på alder med Kakuta, var han trods alt fast mand i Swansea.”


Fast mand??? Nej, han skiftede til Swansea da han var på Kakutas alder, derefter blev han fast mand.

”Og det er noget sludder, at han ikke imponerede, da han var udlånt. Nej det gik ikke godt i Wigan, men i Plymouth og Palace gik det ganske fint. Specielt i Plymouth.”


Og Kakuta var en succes i Dijon, men skuffede i starten i Fulham og senere i Bolton. Det de har tilfælles er at begge skuffede da de blev udlånt til PL-hold og klubben og fansene mistede tilliden efter det. Men de fik deres spil i gang for mindre ligaer, samt de kom under en træner og spillestil som passede dem.

Kakuta bliver en succes, og kan blive det i Chelsea, hvis RDM giver ham chancen.

@Stunna

Stoch var en succes i Holland, men faldt helt igennem i Tyrkiet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Ved det ikke måske fordi hans mor og far havde bedre fodboldgener at give knægten...


Du sagde han havde et større talent?

Fast mand??? Nej, han skiftede til Swansea da han var på Kakutas alder, derefter blev han fast mand.


Han blev ret hurtigt fast mand, og han var 21, da han skiftede. Så jo da han var på Kakutas alder.

Og Kakuta var en succes i Dijon, men skuffede i starten i Fulham og senere i Bolton. Det de har tilfælles er at begge skuffede da de blev udlånt til PL-hold og klubben og fansene mistede tilliden efter det. Men de fik deres spil i gang for mindre ligaer, samt de kom under en træner og spillestil som passede dem.


Sinclair var en succes, i alle de klubber han var udlejet til pånær Wigan og Charlton. Og han fik trods alt 18 PL kampe for Wigan, omend det ikke var nogen stor succes.

Kakuta bliver en succes, og kan blive det i Chelsea, hvis RDM giver ham chancen.


Så skulle han måske sige ja til en udlejning? Evt. til en klub i toppen af Championship eller en klub, som højst sandsynligt kommer til at mangle en wing inden længe.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
”Du sagde han havde et større talent? ”


Ja, men jeg ved da ikke, hvorfor han har et større talent... hvis du vil have jeg skal ind på hvad der specifikt gør ham til et større talent, så vil jeg siges teknisk, skud og overblik.

”Han blev ret hurtigt fast mand, og han var 21, da han skiftede. Så jo da han var på Kakutas alder.”


Og det ville Kakuta ikke hvis han skiftede til Swansea eller lignende type klub?

”Sinclair var en succes, i alle de klubber han var udlejet til pånær Wigan og Charlton. Og han fik trods alt 18 PL kampe for Wigan, omend det ikke var nogen stor succes.”


Bemærk, som var udenfor PL. Kakuta har kun været lejet ud til PL og fransk liga, grunden til det kan blandt andet være at talentet er for stort til lavere ligaer eller klubben og spilleren ikke kunne blive enige. Kakuta kunne være lejet ud til mindre ligaer i en tidligere alder, hvis han ikke havde været så meget skadet som han har(næsten 2år sammenlagt).

”Så skulle han måske sige ja til et udlån? Evt. til en klub i toppen af Championship eller en klub, som højst sandsynligt kommer til at mangle en wing inden længe.”


Det er jeg skam heller ikke uenig i, men når klubben bliver ved med at hente forstærkninger ind på hans plads(er), så kan jeg da godt forstå manden, at han ikke ser nogen mening i at blive lejet ud igen, og måske igen næste sæson. Så er det klart bedre for ham at skifte til en klub som giver unge spillere chancen.

Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har klubben ikke mistet tilliden til ham, endnu. Så jeg håber han griber chancen under RDM.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
nå men til noget positivt. McE debuterede med en sejr og spillede hele kampen. Har prøvet at finde kampen, men det har nærmest været umuligt. Så hvis der er nogen der sidder med en god side til at se CS-bold, må de gerne sende en mail til: nosidenigga@hotmail.com
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Ja, men jeg ved da ikke, hvorfor han har et større talent... hvis du vil have jeg skal ind på hvad der specifikt gør ham til et større talent, så vil jeg siges teknisk, skud og overblik.


Men de er meget forskellige typer. Og skud ligefrem? Sinclair kan sgu godt klaske til læderet. Sinclair er langt mere direkte i sin spillestil, og kakuta er en mere bevægelig type. Det er 2 spillere man ikke, kan lave en direkte sammenligning mellem.

Men jeg forstår ikke hvorfor, han er et større talent. Men fair nok.

Og det ville Kakuta ikke hvis han skiftede til Swansea eller lignende type klub?


Har jeg sagt, han ikke kunne? Det var sådan set bare dig, der sagde at Sinclair ikke var fast mand, da han var på kakutas alder.

Bemærk, som var udenfor PL. Kakuta har kun været lejet ud til PL og fransk liga, grunden til det kan blandt andet være at talentet er for stort til lavere ligaer eller klubben og spilleren ikke kunne blive enige. Kakuta kunne være lejet ud til mindre ligaer i en tidligere alder, hvis han ikke havde været så meget skadet som han har(næsten 2år sammenlagt).


Du nævnte intet om ligaer. Du sagde bare, at Sinclair heller ikke havde held med sine udlejninger. Det sagde jeg jo, så bare var forkert.

Men ja kakuta har været udlejet til større klubber end Sinclair. Men der har han jo så også floppet. Dijon var var vel en succes i starten, men han sad en hel del på bænken til sidst.

Det er jeg skam heller ikke uenig i, men når klubben bliver ved med at hente forstærkninger ind på hans plads(er), så kan jeg da godt forstå manden, at han ikke ser nogen mening i at blive lejet ud igen, og måske igen næste sæson. Så er det klart bedre for ham at skifte til en klub som giver unge spillere chancen.

Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har klubben ikke mistet tilliden til ham, endnu. Så jeg håber han griber chancen under RDM.


Dog har han snakket en del om Marseille. Hvis han er god nok, så spiller han også. Det har vi allerede set med Studge og Bertrand.

Men vi må se hvad der sker..

Men jeg gider/ gad egentlig ikke rigtigt diskutere Kakuta. Vi bliver aldrig enige, og vi har vendt den en 4-5 gange allerede.

Jeg var bare nysgerrig efter, at høre hvad der gør Kakuta til et større talent end Scott. Jeg forstår det stadig ikke helt.. Hvis du mener han var spået en større fremtid/ mere hypet, så forstår jeg derimod godt, hvad du mener.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0