Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Candlebox
"Hvis Barca og Real spillede i PL var de gået fallit. Både pga. bankerne og den kollektive tv-aftale."

Ja og hvis Shitty, Scum eller De GasBlå Russere spillede i PD var de rykket ned. Alene fordi de ikke er dygtige nok på grønsværen. Der skulle jo ikke meget til at give de to Manchester klubber tørt på i CL sidste sæson.
.
Skrevet af Candlebox
"Mata er jo blevet bedre og bedre og har udviklet sig siden sidste sæson, "

Ja ja, lad du bare Chelsea´s akademi tage æren for det. Jeeeesus...
.
Skrevet af Kongen
Det er vel bedre at rykke ned end at ophøre med at eksistere.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af LeTrollFace
Kunne du ikke tude i barca eller real tråden istedet?
Chelsea FC
Skrevet af hnansen2
Klubtråde burde være et frirum fra typer som Candlebox som, af uransagelige årsager, finder det passende at belemre Chelsea fansene med hans overflod af ligegyldigheder.

Smut tilbage til artikelforum med dig og lad de blå have tråden for sig selv.
Jeeeesus...
Skrevet af FrækFyr17
Silvas klasse var væsentligt mere tydelig.

Tja, den er svær. Mata bidrog uden tvivl med mere i det spanske samt nåede flere kampe og mål i en yngre alder som fortrinsvis midtbanespiller, hvorimod Silva med tiden blev hængende angriber, men simpelthen var alt for skadet og ustabil.

I korte perioder viste han et noget større talent end Mata, men jeg vil ikke kalde den overordnede klasseforskel væsentlig.

Jeg må nu erkende, at jeg er mere imponeret over Silvas udvikling, også med det større prisskilt og dertilhørende pres in mente - men det har måske også noget at gøre med myten om små eksotiske spillere i Premier League, etc.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af pharzon
men det har måske også noget at gøre med myten om små eksotiske spillere i Premier League, etc.


En gruppe som Silva tilhører, men ikke Mata? Hmm.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Candlebox
"Kunne du ikke tude i barca eller real tråden istedet?"

Fordi det ikke er nogen af de de tråde du tuder i, over at Mata bliver forbigået på det spanske landshold. Jeg prøver bare på at forklare dig at det er fordi du ikke ved bedre.

Selvom Mata uomtvisteligt er EPL´s bedste spiller pt. så er han ikke dygtigere end til at være reserve for La Roja. Beklager.
.
Skrevet af Candlebox
"Det er vel bedre at rykke ned end at ophøre med at eksistere."

For en engelsk klub ville det være det samme.
.
Skrevet af Peppen
Candlebox, du får ret, vi får fred.

Back on topic:

Jeg synes Hazard, Mata og Oscar er gode sammen.
Chelsea FC siden 2001 :)
Skrevet af FrækFyr17
En gruppe som Silva tilhører, men ikke Mata? Hmm.

Nej, men Silva aflivede i højere grad myten for mig, eftersom han 1) er mere skrøbelig jf. sidste indlæg 2) skiftede dertil inden Mata, som i øvrigt blev Valencia-viceanfører så han må nødvendigvis være mere hårdfør.

Der skal dog nok være andre pragteksempler inden de to.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af CFCHackney
Candlebox troller rundt i Chelsea tråden fra tid til anden. Det er bedst bare at ignorere ham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af PellRigt
Hazard, Mata og Oscar er også klart min favorit-trio.

Jeg synes dog at Oscar til tider har en tendens til at falde lidt ud af kampene, men han har klart imponeret mig siden han kom til, og når han har vænnet sig 100 % til ligaen og spillet så kan han blive en af ligaens største profiler.

Jeg mener også at det er smart af RDM, at bruge Ramires på den centrale midtbane da han helt klart bedst fungerer dér.
Skrevet af CarefreeCFC
Mirror siger at vi ikke vil forlænge med Terry i 2014, at vi har tilbudt Cole en 1 årig forlængelse, som han ikke vil skrive under på, og at Romans mundvand er begyndt at løbe, åbenbart over Busquets.

Alt dette lyder forfærdeligt. Fy for en skefuld.

Forlæng Terrys kontrakt med 1-2 år, forlæng Cole med 2, Køb Busquets og få lægestaben til at erklære ham fodboldinvalid. Bare for ikke at se ham på en fodboldbane igen.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Jeg synes måske nok også, at man kunne gøre en undtagelse for Ashley Cole. Der er meget få venstrebacks på hans niveau, og han kan sagtens levere i to sæsoner endnu efter denne. Selvfølgelig kan han være uheldig og få ødelagt sine sidste år af skader, men skader kan også ødelægge det for en yngre spiller og Cole har ikke været voldsomt skadesplaget.

Uden ham og uden Terry, hvem skal så være vores panto-villains?

Iøvrigt synes jeg, at Hazard er gledet lidt ud af rampelyset efter sin ellers yderst lovende start. I lørdags var det ret begrænset hvad han fik ud af sine anstrengelser. Det forekommer mig ihvertfald, at han taber bolden for mange gange. Til gengæld skal han have ros for at tage et par returløb, hvor han får løbet modstanderne op og lavet frispark, så en potentielt farlig kontrasituation blev afværget.

Torres arbejder jo stenhårdt, men igen må man bare sige, at det forventes at en 50-mil-angriber i det mindste FORSØGER at afslutte, når han nærmest får serveret en friløber. Mentalt er han altså ikke tilbage på toppen, selvom han naturligvis bidrager med meget til holdet.

Midtbane duoen med Mikel og Ramires fungerer overraskende godt, og jeg må bare indrømme, at Ramires har gjort det langt bedre end jeg havde forventet. Mikel er i sit livs form, og det har også givet ham selvtilliden til at tage løb fremad i ny og næ, hvilket man ellers aldrig så fra ham. En del af forklaringen på Ramires succes på midten er selvfølgelig også, at kampen i lørdags var karakteriseret ved forbløffende lidt etableret pasningsspil men derimod en hel anden halveg med ping-pong-indianer-bold, som lige er vand på Ramires´s mølle.

Ivanovic har også spillet sig op efter sin sløje start på sæsonen, og som det ser ud nu bliver det svært for unge Dave at komme til faddet.

Endelig er det dog værd at nævne, at det Spurs-lineup vi slog i lørdags måske var det ringeste vi har spillet imod i mange år - ingen Bale, Parker, Assou-Ekoto eller Dembele. Og selvfølgelig heller ingen Modric, King eller Van der Vaart. Man Udt og Man City hjemme i den kommende tid bliver den virkelige test.

Skrevet af ThePensioner
bliver spændende at se om Terry rent faktisk bærer sit "Unite against racism"-armbind i aften...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
Det er jo en lose-lose situation. Hvis han ikke har det på, så vil der blive et ramaskrig, og hvis han har det på (hvilket han sandsynligvis har), så vil folk snakke om hvor ironisk det er. Men hvorfor skulle han ikke have det på? Jeg er ret sikker på han går ind for kampen imod racisme.
-
Skrevet af Peppen
Tror kampen bliver endnu mere spændende :)

Det bliver en svær kamp, eftersom Shaktar er ubesejrede i noget der minder om 25 kampe. Det aftvinger respekt uanset hvilken liga man spiller i, og jeg regner med at det bliver en tæt affære, dog med en snæver Chelsea sejr.

Jeg tror at Di Matteo stiller en noget nær stærkeste opstilling, dog med Moses i stedet for Oscar, som har spillet en del på det seneste, både med Chelsea og Brasilien, og Terry som spiller i forsvaret igen.

Cech
Bran - Luiz - Terry - Cole
Mikel - Lamps
Moses - Hazard - Mata
Torres

God kamp, og lad os tage de vigtige 3 point!
Chelsea FC siden 2001 :)
Skrevet af Razz
Ja det er nærmest ligegyldigt, hvad han gør.

Tager han det på vil de fleste nok sammenligne det med, at Rudy Frederiksen skulle gå i en t-shirt med reklame for sikker chat på arto.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Kemosabe
Ja, det er helt utroligt spændende hvordan man har tænkt sig at tackle situationen.

Et kompromis kunne fx være, at han får lov at bære armbåndet, men samtidig skal spille med en Ku Klux Klan hue, så ingen bliver forvirrede.
annonce
0