Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Jeg kan iøvrigt ikke finde ud af, hvad der er mindst sandsynligt: At dommeren skulle have sagt noget racistisk, eller at Ramires og/eller David Luiz skulle have forstået et klap af det.

Det er nok desværre alt forsent, at trække sig ud af det rod på en fornuftig måde, men man kan så håbe på, at klubben (Di matteo, Gourlay eller hvem det nu er) måske en anden gang tænker sig om en ekstra gang, før de fremsætter den slags anklager.
Skrevet af CFCHackney
“I didn’t follow the whole Clattenburg story completely but I am a deep supporter of doing these things internally.


I tilfælde af at der er blevet sagt noget racistisk, skal det da bestemt ikke holdes internt. Den der er et kæmpe selvmål af Wenger, og den er også blevet vendt og drejet et par steder herovre i går.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Razz
Nu er det vel ikke at holde den internt at nøjes med at påpege det overfor de relevante myndigheder som man så må regne med tager affære.

Chelseas variant med at melde bombastisk ud for så senere at måtte trække i land gør ihvertfald ikke noget godt for sagen.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af howalt90
@Wenger-citatet: Det er vel ikke så overraskende, at Wenger endnu engang sætter sig op på moralens høje hest og skuer ned på alle andre...(?)


Det er jo netop heller ikke det han gør. Prøv at læse det igen.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er ret tydeligt, at med "internt" mener Wenger de instanser som reelt har noget at sige i sagen, og dermed at man undlader at udbasunere det i medierne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af SørensenCFC
Hvordan er spillet her de første 40 min ?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Forza Zola
Skidt.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Meget skidt. Jeg kunne godt forestille mig at Ramires kommer ind i pausen i stedet for Romeu.
-
Skrevet af Kemosabe
Jeps, der er mange svage led i den kæde. Jeg har svært ved at se, hvad Romeu bringer til holdet. Han fanger ikke meget i forsvarsfasen, ser tonstung ud og hans bidrag i opspilsfasen er som regel at aflevere til Mikel, der står 5 meter væk.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Det håber jeg. Romeu tilføre (desværre) stortset intet. Vi kunne gøre rigtig god brug af Ramires presspil.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af SørensenCFC
Ok har der slet ikke været nogen lyspunkter ?
Har ikke mulighed for at se kampen da jeg er til min kærestes 20 års fødselsdag :)
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af ScouserBoy
Spillede Romeu godt i onsdags?
Forstår altså ikke hvad man ser i ham.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af stofferc
Romeu var elendig i onsdags, men med Lamps ude har vi ingen bredde til de centrale pladser. Det er helt sikkert noget man i indkøbsafdelingen bør tænke på til nytår.
-
Skrevet af Mugesh
@S-boy

Han var nu rimelig lovende sidste sæson, bestemt en talentfuld spiller, men som andre skriver så tilfører han pt kun korte afleveringer. Men omvendt er det jo netop Mikel "gamle" opgave han har taget, så må det vel være op til Mikel at være mere offensiv-tænkende?

Har kun set de sidste 20min, men hvor er Oscar, han er da også helt væk?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Har kun set de sidste 20min, men hvor er Oscar, han er da også helt væk?


Nu har vi jo slet ikke bolden nok, og synes egentlig Oscar gør det fornuftigt de gange han er med i noget. Det er dog tydeligt at se, at vi har den samme dynamik oppe foran, når Mata ikke er med. Det er nu spillere som Oscar og Hazard skal vise karakter.

I øvrigt respekt til Swansea. De har været meget bedre end os i pasningsspillet, og har egentlig bare lige manglet det sidste for at komme foran. Vi skal i hvert fald stramme op over hele banen.
-
Skrevet af ScouserBoy
Romeu var elendig i onsdags, men med Lamps ude har vi ingen bredde til de centrale pladser. Det er helt sikkert noget man i indkøbsafdelingen bør tænke på til nytår.


Hvis man tror på Romeu bør han vel også have spilletid. Jeg har dog stadig til gode at se ham spille en god kamp. Bevares, jeg ser heller ikke alle Chelsea kampe, men har efterhånden set en del af de kampe, hvor Romeu har spillet og jeg ser bare intet i ham. Synes han er ret dårlig i det opbyggende og heller ikke decideret imponerende i det organiserende defensive aspekt. Han virker generelt tung og langsom.
Men jeg kan selvfølgelig godt tage fejl. Det kan være at han om noget tid blomstrer op og de der følger ham til dagligt ser jo åbenbart et talent i ham.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Kemosabe
Moses må gerne være mere direkte. Han stopper hele iden op, og så er muligheden væk.
Skrevet af NeddamxD
Sådan Moses!!!

Er desuden godt træt af, at hver gang der er frispark til Chelsea, så kommer den samme kommentar: "det er godt nok ikke det største frispark"
Skrevet af Priest
Nej, men nu går Swansea spillerne heller ikke efter at låsse hovedet af Chelsea spillerne... Se DET ville være et stort frispark :)
Skrevet af Kemosabe
Kampen bliver kommenteret , som var det en landskamp, men det er vel Laudrup-effekten.
annonce
0