Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheBridge
Hmm ville det være helt væk at købe falcao og beholde torres? Hvis vi sammenligner med City, har de alligevel 4klasse angribere, dzeko, aguero, tevez og balo.. United har også 2-3klasse angribere og et par virkelig gode upcoming.. Vi har 1 som i øvrigt ikke scorer... Så torres, falcao og sturridge i truppen vil vel ikke være overdrevet sammenlignet med hvad konkurrenterne har i deres trupper?
ChelseaFC
Skrevet af Gianfranco
Måske ville det ikke være dumt at have både Torres og Falcao i truppen, men er bange for at Torres vil blive tøsesur hvis han skal sidde på bænken. Men enig i det kan blive svært at afsætte Torres til Atletico grunden løn, men hvis der er en klub hans hjerte banker for så er det Atletico.
Håber bare vi får Falcao 121 mål i 147 kampe taler sit eget sprog, og vi har brug for en angriber der kender vejen til nettet, en sådan findes ikke i vores trup idag.
Skrevet af Mercenary
Et sådant køb ville vel kræve en lille justering af den ellers så fine overskrift? Er I villige til det?
Lose all to save a little
Skrevet af Priest
Et sådant køb ville vel kræve en lille justering af den ellers så fine overskrift? Er I villige til det?


Does the bear crap in the woods, and does the pope crap on the broken lives and dreams of 200 deaf boys?
Skrevet af Mercenary
I guess...
Lose all to save a little
Skrevet af Didier
Jeg har en kærlighed til Cavani. Er han helt ude af billedet jf. rygterne? Han er vel lidt billigere end Falcao.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Gianfranco
Har Cavani ikke lige forlænget sin kontrakt?
Skrevet af Didier
Hvornår har det gjort en forskel? ;)
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af bennedreng
@ Didier

Det citat dér... Er det noget du selv har fundet på? I modsat fald skal der vel kilde på??
Skrevet af Kongen
Så giv dog idioten et ban!

http://www.bold.dk/snak/…=10#2949604
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kemosabe
Kurt Thyboe stjal citatet fra mig, og Jose stjal det fra Kurt Thyboe.
Skrevet af Mercenary
@Didier

For hver gang du laver indlæg med det citat skylder du Mourinho 0,012 kr. med tilbagevirkende kraft.
Lose all to save a little
Skrevet af Priest
Kan man tage patent på et sprog? I såfald vil jeg gerne have det på Spansk, Engelsk og Kinesisk. Jeg skal kun have 0,1 øre pr. ord
Skrevet af Mercenary
Det skulle du have tænkt på inden du slog over i det engelske tidligere... Host op. 3,75 tak.
Lose all to save a little
Skrevet af Didier
Heldigvis er jeg filthy rich. Mou og jeg har en aftale, hvor vi afregner årligt. Fantastisk at Bennedreng forfølger mig og påminder mig ved hver eneste tråd. Tak min ven.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Mugesh
Diskussionen om vi skal have en mere angriber ind er jeg ikke afvisende overfor, men at det skulle være Falcao synes er at gå for langt og dyrt. Som en anden også skriver at vil Torres muligvis blive tøsefornærmet, men hvem siger ikke at Falcao vil reagere på samme måde hvis han bliver bænket en kamp eller to?

Man City har jo heller ikke kørt det uden små-problemer, f.eks. var Dzeko ofte rygte væk pga. manglende spilletid. Manu kunne hente RVP fordi man vidste at Rooney kunne spille andre positioner, samt Manu i størstedelen af kampene spiller 4-4-2(som city også gør), og derfor kan have plads både Rooney og RVP, så der netop ikke kommer for meget stjernetuderi.


En spiller som jeg har fulgt lidt er Bony, mest pga. Kakuta blev udlejet til Vitesse. Som type minder han meget om Hasselbaink, rimelig hurtig og god fysisk, men vigtigste af alt har et super godt skud og står ofte de rigtige steder. Hans kamp mod Ajax: http://www.youtube.com/w…O2kIEq5kT_w

Lige netop mod LFC miste vi jo ikke to point pga. Torres er uskarp, men pga. de tre bagved ham er det.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
I stedet for at spille 50 millioners drengen ud, så er jeg efterhånden tættere på at skippe Sturridge afsted (eller smide ham på kanten), også hente en bedre anden angriber. Det kan være Lukaku er løsningen om et år.

Dzeko ville være klasse for os i stedet for Torres, Berbatov ville have været klasse for os som anden angriber - men det gad han nok ikke.

En mellemsæson er også ok, men helst ikke mere end en. CL kan rende mig, fokus skal altid være på PL. Og FA.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Flemming!
Hvad er din begrundelse for at skippe Sturridge, carefree? Han var da klasser over Torres under AVB, og han har været skadet i store dele af denne sæson. Torres har vel mistet mange af de nødvendige egenskaber, at han havde i Liverpool nemlig hans målnæse, hurtighed. De seneste to sæsoner har Sturridge imo spillet bedre end torres, dog grundet hans store prisskilt, har Torres altid været foran ham i køen.

Hvad med at vise de unge lidt tillid, frem for at købe nye stjerner hver eneste sæson, ellers kunne vi da bare droppe ungdomsakademiet, det gavner vel ikke at have det, når de unge aldrig får chancen.
Skrevet af Eroh
Sjovt som der altid er fokus på at købe 15 nye spillere, når man kigger i denne tråd. Vi er aldrig rigtig tilfredse med, hvad vi har. Vi ligger over al forventning taget i betragtning af, hvor mange nye spillere og pladser, der har skulle spille sammen siden sæsonstart.

Som fans så ejer, tålmodighed er ikke et ord i bogen. Hvis Roberto taber 3-5 kampe mere, skal de først i denne tråd nok nævne Hiddink eller Guardiola.

Fortsat god dag, og her er et par linjer fra en dansk vintersang:

"giv tid! og hver en kvist får blad;
giv tid! - hver blomst udspringer.

Giv tid! og livets træ bli´r grønt,
må frosten det end kue;
giv tid! og hvad du drømte skønt,
du skal i sandhed skue."
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Contractor
Det handler vel ikke kun om at vi ikke er tilfredse, men snarere om at Torres er og altid har været et flop. Han er mildest talt på niveau med spillere der vel ville koste maks. 100 mil. Se eksempelvis Podolski (€6-13m alt efter kilde) der vel er på niveau med/over Torres .

Han er en evig påmindelse om at vi har smidt penge, og en meget stor løn efter en spiller der på ingen måde har leveret. Ingen gider at kigge på en fejltagelse der samtidig koster penge, det er ikke rart. Desuden er hans attitude til tider elendig(især hvis han ikke er med fra start), og han er en diver. Det er ikke let at skulle erstatte Drogba men det kunne gøres langt bedre, Wilfried Bony bliver nævnt af en anden bruger, og han vil sikkert kunne lever på mindst samme niveau som Torres, til en helt anden pris og løn. Dog tvivler jeg på at han helt har niveauet til at blive en af verdens bedste, som vel er det vi må gå efter.

Torres har vist fået den tid han skulle til at blive et smukt grønt træ, han er en vissen pind.

Vi kan ikke forvente at kæmpe med i toppen af europæisk fodbold med så uskarpt et angreb, kigger vi på klubber vi gerne sammenligner os med, har de langt bedre angreb end os. Cavani kunne være rar at få tilføjet truppen, især fordi hans fysik er bedre end Falcaos og er der noget vi pt. mangler i offensiven med en hær af spiller i hobbithøjde er det lidt fysisk presence. Seydou Doumbia kunne også være interessant. Dog kan som tidligere nævnt langt billigere spillere sagtens erstatte Torres, Jeg kan bare ikke holde ud at kigge på ham længere.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
annonce
0