Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Razz
Det er i øvrigt også blevet en lidt slidt floskel, at stabilitet på managerposten sikrer trofæer på sigt. Roman har bevist, at det kan også ske, hvis man er hurtig på aftrækkeren og har mange penge. Har man ingen penge, er det jo heller ikke sikkert stabilitet er godt.


ja da ligesom det modsatte også er en kliché

Fyringen af Ancelotti forstår jeg nok aldrig.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Kongen
Og så nævner du ikke hvor tæt på ansættelsen af Grant var på at give den lille double.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af ThePensioner
Jeg har selv stået på Broen og gjort nar ad Grant. Han fik mig overbevist og måtte gerne være blevet for min skyld...
Og nu spiller vi jo åbenbart ikke med "tæt på" ;-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Ja, mere tålmodighed ville formentlig have gavnet Chelsea. Den eneste virkelig gennemført tåbelige fyring retrospektivt var vel Mourinho, og den fulde sandhed bag det forløb kommer vi næppe til at kende. Ancelotti var en god træner og en god mand, men man kan ikke sige, at han endnu har præsteret noget med PSG, som skulle få Roman til at fortryde, at han trykkede på knappen. Foruden disse er der vel mere tale om at man har hyret den forkerte mand og at Roman således blot har "rettet sin egen fejl". Ideen med at lader man blot den samme fyr sidde i tilpas lang tid, bliver han automatisk til Alex Ferguson 2.0 køber jeg ikke. Min umiddelbare reaktion på RDMs fyring var også irritation og frustration, men da jeg havde reflekteret lidt mere over det, var jeg enig i, at fejlen nok snarere lå i at han havde fået en kontrakt i sommer.

I virkeligheden tænker og handler Roman Abramovic nok mest af alt som en fan, på godt og ondt, og selvom det ofte er frustrerende, er der langt værre ejerkonstellationer. Folk, der drømmer sig tilbage til tiden med Ken Bates, aner ikke hvad de snakker om.
Skrevet af Kongen
Nej, tæt på er tydeligvis ikke godt nok for Roman. Det må I leve med. Han handler hurtigt indtil succesen er det. Når den så igen udebliver, ja så handler han igen.

Det har i mine øjne bragt Chelsea en del succes.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kongen
Altså, uden Roman er det jo ikke sikkert Chelsea havde overlevet som klub med den gæld der var opbygget.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af CFCHackney
TP

Selvom jeg ikke er glad for Rafa, så må jeg alligvel give Mugesh ret. Til dels i hvert fald.

Det er på ingen måde i klubbens interesse at miste Roman eller ende som et midterhold igen.

Jeg kan ærligt talt ikke forstå, hvad du har i mod manden? Ja hans tålmodighed kan til tider sætte mit pis i kog, men han har sgu gjort mange gode ting for klubben.

Mugesh

Jeg synes nu ikke det er decideret barnligt at synge hadesange om Rafa. Er det specielt smart? Nej det er det nok ikke.
Har det en negativ effekt? Måske. Er folk i deres gode ret til at gøre det? Helt bestemt.

Vi er alle selvstændigttænkende individer, og vil man buhe af Rafa, så skal man have lov til det. Det er igen følelser og passion, ligesom når TP gerne vil have Roman ud. Er det egostisk? Helt bestemt, men det er vel ikke forkert?

Jeg mindes iøvrigt ikke dig klage, da der blev sunget "sacked in the morning" til AVB af vores egne fans.

Når alt det er sagt, så håber jeg egentligt bare, at vi snart begynder at vinde kampe igen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Nej, vi skal ikke have tiden med Bates tilbage og ja, det var ikke sikkert vi havde overlevet som klub etc. Jeg blev spurgt om, hvad jeg var sur over i forhold Romans måde at lede klubben på - det var et vakuum der blev opstillet. Jeg svarede ind i det vakuum.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Nå, men mht. fyringen af RDM må jeg erklære mig enig med Kemosabe. Jeg forstår den sådan set godt, for det kørte jo ikke, og han burde aldrig have fået en kontrakt i sommers. Han var ikke Romans mand, og sådan er det bare.

Men der har vel ikke været bedre alternativer?

Dog ser jeg lidt fyringen af RDM og ansættelsen af Rafa som lidt en pest eller kolera situation(Resultat mæssigt).

RDM kunne tydeligvis ikke få det til at fungere, men jeg tvivler på, at Rafa kan holde os i top-3. Rafa er en fin træner, men jeg ser ham ikke som en, der er god til at lave hurtige impacts.

Men igen hvem var alternativerne? Emery måske? men det er godt nok satset. Grant? Manden der sjældent viste sig på træningbanen, og hvor Steve Clarke vist var hjernen bag det meste gode Grant udførte. West Ham og Pompey var i hvert fald ikke udprægede succes historier.

Så var der Redknapp, der ikke er specielt taktisk klog. Så var der vel Keld Bordinggaard og John kussehår tilbage?

Så Rafa er vel den bedste af en masse lort. Emery kunne dog have været interessant.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Altså, uden Roman er det jo ikke sikkert Chelsea havde overlevet som klub med den gæld der var opbygget.


Det kommer jo an på om man kun anser det som en klub, hvis man spiller i den bedste række. Hvis Roman ikke var kommet til, så var Chelsea nok havnet i en situation ala den Leeds fedtede sig ind i. Klubben skulle nok overleve, men ikke som en der var med i den bedre halvdel af Premier League.
-
Skrevet af Mugesh
@hackney

" Jeg synes nu ikke det er decideret barnligt at synge hadesange om Rafa. Er det specielt smart? Nej det er det nok ikke.
Har det en negativ effekt? Måske. Er folk i deres gode ret til at gøre det? Helt bestemt."


Deres gode ret, hvor kommer det ind? Alle har vel deres ret til at udtrykke sig som de har lyst, så længe det er inden for lovens rammer. Men vi udtrykker os jo ikke altid som vi har lyst til, bl.a. på grund uskrevne regler, moral, etik osv. Nogle gange er det faktisk bedre at vise tålmodighed og overskud, end bare at tonse ud med ens følelser og meninger. Vi buher jo heller ikke med det samme af en spiller som har scoret selvmål?

Jeg bryder mig bestemt heller ikke om Benitez, men han har nu nogle egenskaber som vil være gode for os i denne situation. Men hvis man fra fansenes side ikke kan give manden arbejdsro i det mindste til nytår til at hive holdet op, så vil hverken Benitez eller holdet have en chance for at kvalificere sig til CL.

"Vi er alle selvstændigttænkende individer, og vil man buhe af Rafa, så skal man have lov til det. Det er igen følelser og passion, ligesom når TP gerne vil have Roman ud. Er det egostisk? Helt bestemt, men det er vel ikke forkert?"


Jeg har heller ikke skrevet om det rigtig eller forkert, men blot forventet mere overskud og respekt fra fans til en mand som skal prøve at hjælpe os.


"Jeg mindes iøvrigt ikke dig klage, da der blev sunget "sacked in the morning" til AVB af vores egne fans."


Nej, men du kan jo passende læse mit indlæg før WH-kampen, så får du svaret.

"Når alt det er sagt, så håber jeg egentligt bare, at vi snart begynder at vinde kampe igen. "


Og det gør ved at man buher af manden som skal sætte spillerne op til det. Genial strategi!

Til sidst, jo det er skide barnligt det nogle(mange desværre) af chelseafansene har gang i. De handler på deres følelser og tænker ikke over hvilke konsekvenser disse handlinger kan medføre. Små børn handler også på deres følelser og lyster, og de tænker heller ikke over konsekvenserne af deres handlinger.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Enig i dine indlæg Mugesh og desuden helt på bølgelængde med kongen.

Lad os nu bare få vendt den skude. En (meget utænkelig) Shaktar sejr kunne ændre en hel del. Ellers er det bare at se fremad og støtte klubben, spillerne, trænerne osv. Det er nok den bedste løsning på problemet pt.
come on Chelsea
Skrevet af Fribytter
Er det ikke umiddelbart et skidt tegn, at nogle folk i CFC´ sportslige ledelse har foreslået, at Grant skal rådgive Rafa? Umiddelbart tyder det ikke på, at Rafa har den store opbakning i spillertruppen, hvis det allerede efter så kort tid kan komme på tale at forstærke Rafas position med en gammel kending, og det tyder heller ikke på den store tillid til Rafa hos den øvrige sportslige ledelse. Og fansne er jo heller ikke ligefrem begejstrede.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Hele situationen er en farce.
-
Skrevet af Sophus Krølben
Man håber for Chelseas skyld, at der ikke er hold i Grant-rygterne. Hvis der er, ved jeg snart ikke hvad der er værst: at man i bedste BIF-stil seriøst overvejer en Faxe-hovsa-konsulentløsning, eller at man overhovedet valgte at hyre Benitez, hvis tilliden til manden (fra ledelsens side, vel at mærke) ikke en gang strækker sig til en håndfuld kampe.
Aaahhh banter
Skrevet af Kemosabe
Grant-historien er iøvrigt dementeret fra officielt hold - noget CFC meget sjældent ser sig nødsaget til at gøre med den intense rygtestrøm in mente - så den er der næppe noget i.

Jeg tror det bliver svært for Avram at finde sig et arbejde i PL efter at have rykket to hold ned i sine seneste forsøg. Jeg mener som sådan ikke, at manden er komplet uduelig, men det er klart at Rafa ikke har brug for en "rådgiver", som vel primært er en slags observatør, der hvisker i Romans øre, når Rafa vender ryggen til.

Holdet er drænet for selvtillid, men muligheden for at vende situationen foreligger jo. Det kræver nok bare at tilskuerne begynder at bakke holdet op, alternativet er simpelthen ikke konstruktivt og vil blot forværre situationen. Vi kan naturligvis glemme alt om mesterskab og ChL for den sags skyld. Den positive start i PL gav nok for meget falsk håb. Reelt var der meget få kampe, som vi dominerede overbevisende. Truppen er ikke til at spille med om titlen, men den er stadig et stykke bedre, end det vi viser for tiden.

Skrevet af Forza Zola
Enig Kemo
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
@Mugesh: Nu er der jo en uskreven kontrakt (åbenbart) blandt fans på Broen om ikke at vende sig mod ejeren af klubben - som man fx har set i både Utd og ´Pool.
Da Benitez underskrev sin kontrakt var der ingen ved sine fulde fem der var i tvivl om, hvad reaktionen blandt fansene ville blive. Ingen! Hverken Roman, bestyrelsen eller TFSW kan have haft nogen som helst anden forventing om en anden reaktion end den, der kom. Dermed accepterede TFSW også at blive den stødpude mod utilfredse fans som Roman har brug for. Han vidste hvad han gik ind til - hvis ellers han besidder bare et milligram af analytiske evner.
Og så mener jeg ikke, at det er fansenes reaktion der først og fremmest er barnlig - hvis du skal anklage nogen for dét, er det vel først og fremmest Roman, som netop opfører sig son en forkælet møgunge, der ikke vil se realiteterne i øjnene, men hellere fyre tre managers end skille sig af med en håbløs angriber.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Fribytter
Det er da en noget hjemmestrikket logik. At man åbenbart ikke vil buhe af ejeren behøver jo altså ikke resultere i, at man buher af andre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ThePensioner
Roman har taget mange upopulære valg, som alle er projiceret over på hhv. Grant da han fyrede Mou og nu mod TFSW hvor han har fyret Roberto. Jeg har aldrig hørt fans på Broen udtrykke mishag mod Roman - selvom han ville være det oplagte valg at rette sin mishag i mod. Så hjemmestrikket eller ej - så synes det at være realiteterne... (desværre)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0