Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
ja, det ligner offensiven ganske godt under Roberto - omend jeg stadig synes Torres er ufattelig ringe! Han skal jo bruge 20 chancer til at score et (heldigt) mål. Tak for kaffe!
Torres, Ramires og Ivan har ikke spillet en god kamp - Hazard, Mata, Moses og Luiz til gengæld...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af stofferc
Haha... 100 på vi smider det hele nu. ELENDIGT forsvars spil.
-
Skrevet af Mugesh
"Det skal selvfølgelig tages med, at Nordsjælland spiller helt ufattelig naivt på egen banehalvdel. Det skal altså udnyttes noget bedre."


Har de ikke altid gjort det?

Netop at de har nægtet at tilpasse sig modstanderen har jo gjort at de har fået nogle snittere, som andre kloge danske hold ikke har.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Har de ikke altid gjort det?


Jo det har de, men det gør det da ikke mindre dumt.
-
Skrevet af ThePensioner
klasse Cahill!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af ThePensioner
tæt på en lykkelig dag, Mugesh :-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
hehe ja tæt på... men venter med at juble man ved aldrig med det her hold. :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
20 min igen - det kan blive en rigtig snitter, hvis drengene gider...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Thostrup
Hvordan er det, kan I gå videre på bedre målscore end shaktar eller er det indbyrdes det bliver målt på?
Arsenal FC
Skrevet af Martinovic
Indbyrdes. Chelsea kunne kun bruge Shakhtar-sejr.
Mojn do!
Skrevet af maarkap
Som Foggy skriver er det pga indbyrdes. Shaktar har to ude mål mod Chelsea (3-2) og Chelsea scorede kun et i Ukraine (2-1).
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Thostrup
Av av av, surt show!! Ellers nice signatur der! Er svært tilpas med vi ikke købte ham i det vindue hvor lfc gjorde.
Arsenal FC
Skrevet af Contractor
Det var så CL for denne omgang, vi slutter godt af men samlet set har vi spillet enormt ringe og burde have været videre fra gruppen.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Gumle
Egentligt ret sjovt at vi er det hold der har scoret flest mål i gruppespillet - specielt taget i betragtning af at vi jo altid bliver anklaget for at være meget defensive og heldige.
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af stofferc
Vi burde have vundet gruppen.
-
Skrevet af Forza Zola
Ja grunden til vi ryger ud er vores hjemmekamp mod Juventus hvor vi smider en 2-0 føring væk. Det blev afgørende, da vi heller ikke formåede at få point i hverken Donetsk og Torino. Øv, men så må vi tage Euro League og få en CL plads i hus.
come on Chelsea
Skrevet af Farsopoli2006
Uanset hvilket hold, der var blevet sorteper, kunne man jo have sagt, at der var en kamp, der blev afgørende. Var Juve røget ud, havde jeg som Juve-fan sagt, at det var den uafgjorte kamp i Parken, der blev afgørende. Havde jeg været Shakhtar-fan, havde jeg sagt, at det var 2-3 nederlaget i det fjerde tillægsminut i London, der gjorde, at holdet røg ud (hvis de var røget ud). Man kan altid finde en kamp, hvor det gik den forkerte vej. Men jeg synes egentlig - uden at ville fornærme jer - at det er de to hold, der har spillet den bedste gang fodbold i puljen, der gik videre. Chelsea overbeviste kun for alvor i de to kampe mod FCN, men på en billig baggrund. Mod Shakhtar taber man fortjent 2-1 ude, men vinder meget heldigt 3-2 hjemme (i en kamp hvor målmanden forærer de to første mål og det tredje mål falder 15 sekunder over dommerens tillægstid!). Mod Juve er det rigtigt, at man sætter en 2-0 føring over styr, men omvendt rammer Juve også overliggeren kort før tid og kan også nemt vinde den kamp (Chelseas 1-0 mål var et afrettet skud præcist som Juves to første mål i Torino, den slags er en del af det held, der også skal til i fodbold). Jeg synes, at alt i alt, ryger Chelsea ud, fordi man ikke har nået sit topniveau i de indbyrdes kampe mod Juve og Shakhtar. I Torino falder man decideret igennem i den afgørende kamp. Et point til Chelsea der og de havde været videre....

Jeg tror også, uden at jeg er Chelsea-ekspert, for det er jeg IKKE, at mæthed har meget at sige. Det er meget naturligt, at hvis man har nået den yperste top og vundet CL at der lige mangler 10 procent motivation i den efterfølgende sæson. Og det synes jeg egentlig godt man kan mærke lidt på Chelsea, der nok har en bedre trup mand for mand end Juve og Shakhtar - men måske mangler de to andre holds sult. Og nå jo, så har Terrys og Lampards skader også noget at sige. Men igen hører den slags med til den slags, som sker i fodbold. Men klart at Chelsea ved fuld styrke stadig er en smule bedre mand for mand end f.eks. Juve, men det er ikke på papiret, men på banen, at kampene vindes. Og der slog Chelsea ikke til i år i CL. Men stadig tillykke med sejren sidste år - den ville jeg, hvis jeg var jer, stadig sole mig på. Sådan en karamel kan man tygge på rigtigt længe, husker jeg fra dengang Juve vandt CL i 1996...
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af stofferc
Jeg tror også, uden at jeg er Chelsea-ekspert, for det er jeg IKKE, at mæthed har meget at sige. Det er meget naturligt, at hvis man har nået den yperste top og vundet CL at der lige mangler 10 procent motivation i den efterfølgende sæson.


Det er et for nemt argument. Uro i klubben, mangler i de taktiske oplæg og et ikke gennemspillet hold er de egentlige faktorer. Derudover kommer også nogle mangler på nøglepladser. Vi har reelt kun én angriber og han er bange for målet, og så er midtbanen slet ikke bred nok, og mangler den klasse som den havde for bare et par sæsoner siden.
-
Skrevet af Zola
Som jeg ser det, er der to årsager til, at vi ikke gik videre.

Lampard og Terry.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Kemosabe
Ja, lidt ærgerligt at vi skulle ryge ud af turneringen så tidligt, men ærligt talt var vi jo nok røget ud alligevel første gang vi ramlede ind i et kompetent hold, hvilket meget vel kunne have været i næste runde.

Nu har vi så den tvivlsomme ære af Euro Disney koppen, hvor vi skal tilbage til 2002 og det (selv dengang) ret så ydmygende exit til Viking Stavanger for at finde vores sidste optræden. Den vil næppe blive prioriteret særligt højt før vi eventuelt når til kvart- eller semifinale-stadiet. Jeg havde ikke tid til at se kampen igår, men med 6-1 kan det jo ikke have været helt forfærdeligt, så lad os håbe at det måske kan give lidt hårdt tiltrængt selvtillid frem mod Sunderland på lørdag.
annonce
0