Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ja, men jeg køber den ikke, du føler dig tydeligvis ramt :-)

Du er nok ikke så langt fra Zola after all, så uden alle jeres indbyrdes provokationer, var I nok blevet enige efter første indlæg, tror du ikke?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af maarkap
"Ja, men jeg køber den ikke, du føler dig tydeligvis ramt :-) "

Må du om. Forza Zola´s mening betyder sgu ikke det store for mig mere.

"Du er nok ikke så langt fra Zola after all, så uden alle jeres indbyrdes provokationer, var I nok blevet enige efter første indlæg, tror du ikke? "

Argh, da denne diskussion efterhånden har varet lige siden Anelka kom til klubben, tvivler jeg på at den lige stopper sådan.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
@Maarkap
Det med Torres og Drogba i chelsea er selvfølgelig bare en drøm.... Men man skal sgu aldrig sige aldrig.... Hvem troede måske på at Real vil købe Ronaldo og Kaka i samme transfer vindue?
Ja Aguero er jeg også en beundre af, men ikke for 400mil!
Angående diskutionen omkring Anelka.... er det jo tydeligt for dig at manden kan aldrig gøre noget rigtig, og hvis han gør det så skal du nok finde noget han gjorde dårligt førhen.
Jeg tror ikke på de sætning med at han brændte det afgørende straffe var ment som en joke, for hvis man læser dine indlæg igennem er det jo tydeligt at du giver manden skylden for den tabte finale.


At sige han ikke scorer mod de storehold, modbeviste han sidste med at scorer mod Arsenal. At du ikke kan acceptere hans unike evne til at være der på det rette sted på det rette tidspunkt, kan man jo ikke tage seriøst og måske burde du ser flere kampe uden Anelka-had.

Nu giver jeg dig et link med alle Anelkas PL-mål... Og svar mig ærlig, du må da indrømme hans afslutningsevne, næsten alle hans afslutning sidder yderst i målet.

http://www.youtube.com/w…jX0WqBJ1_pE

PS: Så har du vel aldrig været fan af Nistelrooy, Inzaghi, Ronaldo(den rigtige), Romario eller vores gode gamle Elkjær, de lavede heller ikke det store i løbet af en kamp, men man kan stadigvæk ikke fornægte deres mål.

Jeg forventer du pludselig får en kærlighed for Anelka, men at sige at Kalou kan tilføre er jo direkte absurd. Kalou ville ikke engang ku scorer på halvdelen af de chancer Anelka har scoret på i sidste sæson.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
rettelse:
Nu giver jeg dig et link med alle Anelkas PL-mål... Og svar mig ærlig, du må da indrømme hans afslutningsevne er en klasse for sig, næsten alle hans afslutning sidder yderst i målet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
rettelse:
Jeg forventer ikke at du pludselig får en kærlighed for Anelka, men at sige at Kalou kan tilføre er jo direkte absurd. Kalou ville ikke engang ku scorer på halvdelen af de chancer Anelka har scoret på i sidste sæson.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MIghtyBlues
Mugesh,

Du er godt klar over, at du kan rette i det oprindelige indlæg du skrev, istedet for de efterfølgende indlæg med rettelser du laver ?
Skrevet af Forza Zola
Det kører for dig Maarkap. Det ville være rart med en ny forfatter til den kommende tråd en som værdsætter vores spillere og som ikke bringer dårlig karma ind i tråden.

Men jeg må tilstå at jeg virkelig hyggede mig i sidste sæson med alle hans mål mens du vel nærmest håbede på vi smed point fremfor at han scorede...Hermed slutter den debat for mit vedkommende, da det er svært at blive enig med en blind mand eller med en som ikke har set halvdelen af vores kampe i sidste sæson for herefter at dømme en spillers præstationer udfra et perlonligt had.
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Gode nyheder. Ashley Cole skulle netop ha forlænget sin kontrakt med 4 år så al snak om Barcelona og Real Madrid skifte er hermed manet til jorden. Glæder mig til lokalbraget i weekenden for at se om vi kan fortsætte de gode takter fra 2. halveg sidst. Ville være rart ikke at komme bagud for en gang skyld samt at få et clean sheet.
come on Chelsea
Skrevet af Knoblauch
Præcis, Zola; http://www.thesun.co.uk/…a-deal.html

Ja, det bliver ganske spændende og se om holdet kan spille en god første halveg mod Fulham!
Skrevet af Kemosabe
Det står bare ikke på chelseafc.com, så han har vel ikke skrevet under endnu.

De plejer jo at annoncere kontraktforlængelserne på hjemmesiden. Men lad os håbe at det holder stik, for han er virkelig vigtig og der fås ikke en bedre venstreback.
Skrevet af maarkap
Var jeg den eneste der lige så det mystiske program på Canal 9, omkring noget der skulle forestille de bedste spillere for os, i FA cup historien? Meget underlig gennemgang, der ikke rigtig gik i dybten, men det var da meget sjove gensyn med spillere som Di Matteo, Vialli, Mark Huges, Wise, Desailly, Ed de Goey og selvfølgelig Zola.

Grønkjær var da også lige hurtigt med i programmet.

@Mugesh

"Det med Torres og Drogba i chelsea er selvfølgelig bare en drøm.... Men man skal sgu aldrig sige aldrig.... Hvem troede måske på at Real vil købe Ronaldo og Kaka i samme transfer vindue?"

Det er så rigtigt, men der havde jo længe været tale om at netop de to spillere, godt kunne tænke sig at spille for Real. Men man skal selvfølgelig aldrig, sige aldrig.

"Jeg forventer du pludselig får en kærlighed for Anelka, men at sige at Kalou kan tilføre er jo direkte absurd. Kalou ville ikke engang ku scorer på halvdelen af de chancer Anelka har scoret på i sidste sæson."

Hvis Forza Zola´s hukommelse, ikke var som en si, ville han også kunne huske at jeg før har givet ham ret i at han er en kølig afslutter, og at det er der han er giftig.

Jeg ville aldrig nogensinde foretrække Kalou, hvis at vi kun spillede med en angriber, som var tilfældet i sidste sæson med Anelka.

Det jeg siger er at Anelka, ikke er god/arbejds villig nok til at spille med i en 4-4-2, uden kantspillere. Der er alt for meget spil ind over midten, hvor han ikke har hans vanlige to kantspil til at i scene sætte ham. Derfor synes jeg ikke at han fungere i vores nuværende system.
Kalou har meget speed, bedre teknisk og er mere eksplosiv. Evner som jeg tror ville kunne komme til rette ved siden af en stærk angriber som Drogba.

@Zola

"Men jeg må tilstå at jeg virkelig hyggede mig i sidste sæson med alle hans mål mens du vel nærmest håbede på vi smed point fremfor at han scorede...Hermed slutter den debat for mit vedkommende, da det er svært at blive enig med en blind mand eller med en som ikke har set halvdelen af vores kampe i sidste sæson for herefter at dømme en spillers præstationer udfra et perlonligt had. "

Man skulle tro at det var dig, der kun så highlights´ne siden at du rent faktisk ikke har kommenteret andet end Anelka´s mål.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Maarkap:
"Det jeg siger er at Anelka, ikke er god/arbejds villig nok til at spille med i en 4-4-2, uden kantspillere. Der er alt for meget spil ind over midten, hvor han ikke har hans vanlige to kantspil til at i scene sætte ham. Derfor synes jeg ikke at han fungere i vores nuværende system."

Muligvis rigitg... Men jeg vil stadigvæk sige at både Drogba og Anelka vil få mere plads ved at spille sammen med hinanden end en af dem spille med en af de andre angribere i truppen. Modstanderen vil få det sværre med de to, da modstanderen ved at begge er målfårligere og vil markere dem begge meget tit, men hvis du bruger Drogba og Kalou, vil forsvarerne hovedsagelig kun koncentere sig om Drogba. Kalou kan de egentlig bare lade flyde rundt, da de ved at han egentlig ikke er målfarlig. Hvis vi bare ser på de to første kampe, så fik Drogba langt flere chancer mod Hull end han gjorde mod Sunderland, hvorfor mon?
Jeg vil gætte på at Drogba fik noget med opmærksomhed fra forsvarerne mod Sunderland end han gjorde mod Hull, da han var den eneste reelle trussel op i angrebet.
Jeg vil ikke være bange for at Anelka ikke vil have kanterne til at sætte ham i scene i den nye opstilling, for hvis du ser på de mål han scorede i sidste sæson, så var langt de fleste mål scoret via gennemspil gennem midten, hvor han lige får en stikning af løbe på. Så derfor ser jeg positivt på diamanten til både Drogba og Anelka.

Hvis det passer med Bendtners kontrak synes jeg man skal bytte ham over med Kalou også 50mil oveni....
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
Anelka er bare alt for nem at dæmme op for. Kalou har vist at han kan scorer mål, selvom at han ikke er den typiske og kølige afslutter som Anelka. Modstanderne kommer til at lave en fejl, hvis at de ikke giver ham noget opmærksomhed, da han er en hurtig lille satan, som godt kan sætte sin direkte modstander hvis at det skulle komme til det.

Men det er ikke fordi at jeg synes Kalou er den ideale, til den plads. Jeg synes dog at han er det bedste bud på sådan en slags angriber, hvis at vi kigger på truppen, på nuværende tidspunkt.

Jeg håber nu stadig at der bliver hivet en Fabiano, Agüero eller ligende, op af hatten inden transfer vinduet lukker.

Bendtner har jeg altid været lidt glad for, men jeg tror mest at det er fordi det er en dansker i en af de større klubber, i verdens bedste liga.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Jeg håber nu stadig at der bliver hivet en Fabiano, Agüero eller ligende, op af hatten inden transfer vinduet lukker.

Du mener altså vi skal bruge 50 millioner pund på en spiller som vi ikke kan bruge i CL???????????? Fabiano skal dog være velkommen.

Hvis Anelka var så nem at dæmme op for hvorfor har han så scoret et hav af mål i Arsenal, Bolton og for os???????????? Meget modsigende. Desuden spillede han både i Arsenal (mener jeg) og ihvertfald Bolton i et 4-4-2 system. Har det modsat din holdning at han er bedre i det system da han alene på toppen er nemmere at dæmme op for.
come on Chelsea
Skrevet af Curtis
Er det ikke lidt søgt at sammenligne en Anelka der havde to gode sæsoner i Arsenal, og sidenhen har haft ualmindeligt svært ved at leve op til potentialet han dengang viste, med den spiller han er idag?

Derudover så spillede Arsenal i 1998 jo netop med dygtige kantspillere, hvorfor dit argument på ingen måde forholder sig til hvad markaap rent faktisk har skrevet.
Skrevet af Forza Zola
ikke meningen med at det skulle stå så mange gange nettet drillede lige
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
??? Han er da siden blevet endnu mere scorende end da han var i Arsenal så det kan jeg ikke se . Havde han dygtige kantspillere i Bolton (nej ikke rigtigt vel) sidste sæson spillede vi det mest af sæsonen uden kantspillere indtil Malouda for alvor slog igennem, så dit argument holder ikke helt stik... Bortset fra at han var en af verdens bedtse angribere i sin Arsenal tid hvilket han siden ikke har levet op til.

come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
??? Han er da siden blevet endnu mere scorende end da han var i Arsenal så det kan jeg ikke se . Havde han dygtige kantspillere i Bolton (nej ikke rigtigt vel) sidste sæson spillede vi det mest af sæsonen uden kantspillere indtil Malouda for alvor slog igennem, så dit argument holder ikke helt stik... Bortset fra at han var en af verdens bedtse angribere i sin Arsenal tid hvilket han siden ikke har levet op til.

come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
ikke meningen med trippel post, nettet drillede.......
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Nå men sålænge der ryger 3 point ind på kontoen hvergang så kan de stille op med Lars Elstrup i angrebet for min skyld
come on Chelsea
annonce
0