Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
"Jeg tror også det er en model der kommer til at skaffe os flere point i de store kampe end vi så under den håbløse Scolari-tid. Vel også et krav, hvis vi vil vinde mesterskabet :) "

Må vi for guds skyld håbe. Under Scolari gik det jo også mere end fint i de første par kampe, mod knap så store modstandere, så det bliver lidt spændende at se om Ancelotti´s system fungere bedre.

Allerede d. 20. får vi et nogenlunde indblik, i hvordan det kan komme til at gå. Spurs virker flyvende i år. Men ellers må den første rigtig store prøve komme d. 4/10 mod Pool. Spændende.

Og ja Forza Zola, hvor er det fantastisk!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
Nej, svært at klage over Liverpools resultat igår. Dejligt at have fået canal+, så man også kommer til at se den slags kampe :)
-
Skrevet af maarkap
Lad os forresten også lige knalde et par kasser ind bag "bæstet", i næste kamp. Det går jo ikke at vi sløser, det point tab United lavede, væk.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Lige et lille optimistisk bud. Siger vi har max efter de første 6 runder og tidligst taber når vi skal til Emirates til November hvor vi ligeledes har City ude runden efter, spændende måned. Må min profeti gå i opfyldelse ;)
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Er vi iøvrigt ikke det hold, som nu er gået længst tid uden nederlag i ligaen (Det sidste var vel mod Spuds ude)?

Liverpool tabte jo i mandags og United tabte til Burnley. Arsenal slog vi sidst i den forgangne sæson.

Ikke at det nærmer sig nogen rekord, men alligevel er da det ganske pænt.
Skrevet af maarkap
Tror sgu at Pool bliver sværere end Arsenal. Selvom Arsenal har fået en langt bedre start, så tror jeg ikke at deres små ynge spillere, kan matche vores fysisk stærke og erfarne spillere.

Men tror det bliver rigtig spændende mod Spurs.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg er helt med på, at det ser rigtig lovende ud i øjeblikket. Det gjrde det desværre også sidste sæson for Scolari, hvor vi buldrede derud af. Jeg håber ikke vores spiller har samme indgang til tingene som os herinde, for fokus bør udelukkende være på næste kamp mod Burnley. En kamp vi bør vinde, men det burde United altså også have gjort mod dem.... og se hvordan det gik.

Skrevet af Kemosabe
Jeg tror heldigvis, takket være deres overraskende sejre over United og Everton, at ingen undervurderer Burnley længere.

Men lad os nu se, det ville ihvertfald være sådan en kamp, vi typisk spillede 1-1 i sidste sæson.
Skrevet af maarkap
Tror heller ikke at vi kommer til at undervudere dem. Men tror at vi skal forvente en stor figth fra Burnley spillerne, så tror bestemt ikke at det bliver en walkover.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Maarkap:

"Tror sgu at Pool bliver sværere end Arsenal. Selvom Arsenal har fået en langt bedre start, så tror jeg ikke at deres små ynge spillere, kan matche vores fysisk stærke og erfarne spillere.

Men tror det bliver rigtig spændende mod Spurs. "

Hmm... Interessant påstand angående Arsenal.. Nu er jeg ikke helt klar over hvad du mener med "små yngre spillere"... Men hvis jeg nu skulle gætte, vil jeg gætte på at du mener Arsenals spillere er for unge og at de ikke er erfarende nok.
Lad os først se hvor på hvor unge de nu er. Til sammenligning har jeg taget de andre to hold du nævner i indlægget, menlig Spurs og Reds.

Det er selvfølgelig svært at nævne det præcise gennemsnit holdene har, da holdopstillingerne skifter fra kamp til kamp. Men som en målestok har jeg valgt de tre holds seneste PL-kamp. Arsenal vs Portsmouth, Liverpool vs Aston Villa, Tottenham vs West Ham.

Så udfra det du skriver så burde Arsenals alder ligge væsentlig lavere end de to andres, da du nævner "Tror sgu at Pool bliver sværere end Arsenal" og at du skriver "Men tror det bliver rigtig spændende mod Spurs", går jeg udfra at du regner med at Spurs vil give Chelsea kamp til stregen(det kan selvfølgelig også bare være mig som overfortolker alt hvad du siger, som jeg er blevet anklaget for før).
Holdopstillingerne har jeg taget fra www.skysports.com
Også har jeg egentlig bare regnet deres startformationen sammen, overraskende nok er Arsenals hold ikke meget "små yngre" end de to andre. Her er de tre og chelsea´s holdsgennemsnitsalder fra deres seneste PL-kamp:
Arsenal: 25,2 år
Liverpool: 25,9 år
Tottenham: 25,54 år
Chelsea: 28,72 år

Så den påstand med at du frygter Liverpool mere end Arsenal pga. deres alder, kan vi vist godt smide i en kiste og smide den ud i Marianergraven, for den holder sgu ikke.

Den anden påstand med at de ikke kan matche chelsea´s fysisk stærke spillere. Ja jeg er gradvist enig at de ikke kan matche fysisken, men har de brug for så meget mere fysisk, når de har så meget teknik? De slog os jo sidste år på hjemmebane. Vi vel ikke mindre fysik dengang? Vi blev jo også slået af et andet hold som også havde langt mindre fysik end os. Barcelona viste ellers sidste sæson hele verden, at teknikken er den vigtigste. De havde vel kun fire spillere der kunne matche chelsea i fysikken(Puyol, Abidal, Yaya og Henry). Så den med at de vil slå sig på vores fysisk stærke spillere, behøver nødvendigvis ikke at være rigtigt, hvis de spiller hurtigt nok, så undgår de vel de fleste nærkampe. Liverpool har tilgengæld fysikken iorden, men de spiller tilgengæld ikke så hurtig pasningsspil som Arsenal gør. Og Tottenham er vel en mellem ting, de har begge dele, men ikke på højste niveau som Arsenal har med teknikken og Liverpool med fysikken.

Den tredje påstand med erfarring, er vel skudt meget ved siden af. Arsenal har ikke købt synderligt meget ind i år, men tilgengæld har de mange spillere(de fleste) som har spillet sammen i snart 3-4 år, for ikke at nævne deres erfarringer fra CL hvor de har været fast inventar i semifinalerne de sidste par år. Så erfarringer har de sgu nok af.

Så derfor kan det undre mig at du giver et hold som Liverpool og Tottenham mere respekt end Arsenal. Liverpool har tabt to kampe, og de to kampe havde de heller ikke fortjent at vinde, Tottenham er godt kørende nu, forståelig nok at du giver dem lidt respekt. Men at du ikke kan se at Arsenal er det bedste kørende hold sammen med Chelsea er jo foruroligende. Måske ser du ikke så mange PL-kampe?

Arsenal har et langt bedre hold end Tottenham, det er vel bare et spørgsmål om tid før Tottenham begynder at miste points. Arsenal har mistet to store spillere, men den ene af dem(Ade) skabte jo ikke andet end splid i truppen, så det var nok ikke så slemt at de solgte ham. Men Liverpool har mistet PL´s bedste pasningssikre spiller(Xabi Alonso) og vel også kreatøren sammen med Gerrard. Hans fravær kan man allerede se, Gerrard har slet ikke været i nærheden af hans sidste sæsons form.

Bare så du ved, Arsenals spillere bliver ikke ved med at være 18, 19, 20 år, de bliver også ældre, som alle andre hold, så dit "små yngre spillere" må vel komme fra en tanke som er 2-3 år tilbage.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
På lørdag får vi vel en tidlig indikator for om Arsenal for alvor mener business i år. Hvis de kan slå United på udebane eller for den sags skyld spille uafgjort, skal de da absolut tages alvorligt som titelkandidater.

Det er under alle omstændigheder alt for tidligt at afskrive nogen som mesterskabskandidater.
Skrevet af maarkap
"Den anden påstand med at de ikke kan matche chelsea´s fysisk stærke spillere. Ja jeg er gradvist enig at de ikke kan matche fysisken, men har de brug for så meget mere fysisk, når de har så meget teknik? De slog os jo sidste år på hjemmebane. Vi vel ikke mindre fysik dengang? Vi blev jo også slået af et andet hold som også havde langt mindre fysik end os. Barcelona viste ellers sidste sæson hele verden, at teknikken er den vigtigste. De havde vel kun fire spillere der kunne matche chelsea i fysikken(Puyol, Abidal, Yaya og Henry). Så den med at de vil slå sig på vores fysisk stærke spillere, behøver nødvendigvis ikke at være rigtigt, hvis de spiller hurtigt nok, så undgår de vel de fleste nærkampe. Liverpool har tilgengæld fysikken iorden, men de spiller tilgengæld ikke så hurtig pasningsspil som Arsenal gør. Og Tottenham er vel en mellem ting, de har begge dele, men ikke på højste niveau som Arsenal har med teknikken og Liverpool med fysikken."

Meget sjovt at du fremhæver Barcelona som målestok. Verdens bedste hold sidste sæson, som vi har lige ved at slå ud af CHL. Vi var ved at slå dem pga vores store fysik, og at de slog sig på os. Arsenal har LANGT fra et lige så godt hold, som Barcelona, så virker mystisk overhovedet at nævne dem.

De slog os sidste år på hjemmebane, under verdens mest overvuderet og naive træner, Scolari. Han lagde overhovedet ikke vægt på vores styrker, og troede at vi rent faktisk var Barcelona. Jeg synes ikke rigtig at vi kan bruge det resultat til noget. Men derimod, hvis jeg husker helt rigtigt, fik Arsenal klask af os, på deres egen hjemmebane, for ikke mange måneder siden. Det resultat du snakker om, er omkring 10 måneder siden.

Og lige for at få det på plads, tabte vi også sidst at vi spillede mod Liverpool i ligaen.

Sidste sæson, levede Spurs langt fra op til deres bedste, men alligevel lykkedes det os ikke at slå dem og vi har svært ved at spille mod dem. Nu ser det "endelig" ud som at de har fået gang i spillet, og det taler jo ikke ligefrem til vores fordel.

Mht til om Arsenal er et ungt hold, eller ej, skal du også se på hvilket roller de unge spillere har på holdet. Hos Arsenal er de unge spillere nødt til at træde i karakter, før at de kan få et godt resultat, dette er ikke tilfældet hos, da vi har mange vigtige spillere med en del mere erfaring.

Selvom de har været med i et par år nu, så er spillere som Fabragas, Song, Walcott, Denilson, Nasri, Bendtner og Ramsey, heller ikke ældre.

"Bare så du ved, Arsenals spillere bliver ikke ved med at være 18, 19, 20 år, de bliver også ældre, som alle andre hold, så dit "små yngre spillere" må vel komme fra en tanke som er 2-3 år tilbage. "

He he, lidt morsomt at du skriver, at de bliver ældrem så derfor er de ikke "små yngre spillere" mere. Så vidt jeg ved, bliver vi også ældre, ergo er de stadig yngre?

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Må ærligt tilstå at jeg frygter Arsenal mere i år end både United og Liverpool. United uden Ronaldo er ikke så frygtindgydende mere og Liverpool har smidt 6 point allerede og deres spil virker langt fra overbevisende.

Arsenal er på deres bedste dage fantastisk spillende og kan slå alle. Så er spørgsmålet om de er blevet mere voksne mod de middelmådige fysiske hold som kan tryne deres små teknikkere, og det synes jeg umiddelbart at det lader til at være tilfældet.....(sejren over Everton mener jeg gav et fingerpeg om deres styrke i år, håber da jeg tager fejl men de virker altså stærkere i år.
come on Chelsea
Skrevet af Knoblauch
Chelsea
FC Porto
Atletico Madrid
Apoel Nicosia

Overkommelig, men bestemt ikke nem opgave.. Ville godt nok have været sjovt med FCK.

Har ikke nogen speciel god idé om hvordan Porto spiller for tiden, men Atletico Madrid så glimrende ud mod grækerne. Og så er der en vis Aguero vi skal holde øje med!
Skrevet af MIghtyBlues
Udemærket lodtrækning. Atletico muligvis ikke det bedste hold at trække fra 3 lag, men omvendt var Porto jo nok et af de bedre og trække fra 2 lag. Burde kunne lade sig gøre at komme videre herfra...

Iøvrigt utrolig, uden det skal lyde mavesurt, så trak Arsenal igen en let pulje. Utroligt som de besidder evnen til dette, ihvertfald når det gælder puljerne.
Skrevet af Mugesh
Maarkap:
"He he, lidt morsomt at du skriver, at de bliver ældrem så derfor er de ikke "små yngre spillere" mere. Så vidt jeg ved, bliver vi også ældre, ergo er de stadig yngre?"

Jeg har jo på intet tidspunkt påstået at de er blevet lige så gamle som vores spillere, eller aldersforskellen mellem Chelsea og arsenal er blevet mindre, blot at Arsenals spillere ikke kun er talenter længere, men med nogle erfarrende profiler! Husk på det er dig der brugte ordene "Små yngre" så må du jo definere hvad du mener med "små yngre". Umiddelbart lyder det som om du mener at Arsenal stadigt er et teenagerhold, hvilket de ikke er mere!

"Arsenal har LANGT fra et lige så godt hold, som Barcelona, så virker mystisk overhovedet at nævne dem."

Har du set Arsenal spille i år overhovedet? For hvis du ikke har det, så det vel på et tyndt grundlag din påstand igen hviler på. For det fodbold de har vist er de ikke så LANGT fra Barca.
Bare så du ved det så snakker jeg om Arsenals og Liverpools nuværende form. Men ja hvis du kun har læst resultaterne og ikke set kampene, så er der vel ingen mening i at forklarer dig at Arsenal burde man frygte mere end Liverpool PT!!!
Hvormange hold tryner lige Everton på eget græs?
Arsenal og Man Utd synes jeg er dem man skal frygte. GOdt nok har de mistet sidste års verdens bedste spiller, men hjernen bag holdet er der stadig, Sir Alex.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Jeg synes ikke det er nogen nem lodtrækning. Porto er stort set altid at finde i minimum ottendedelsfinalerne og Atletico er det bedste hold fra 3. lag, hvis man spørger mig.

Cyprioterne kommer nok til at tabe alle deres kampe.

Jeg så FCK-kampen og de er altså ikke gode.
Skrevet af Forza Zola
Kunne være værre den lodtrækning, men også bedre. Porto har mistet Lopez til Lyon, men ved ikke hvem de har hentet istedet for? Men alt andet end lige så skal vi vinde den pulje selvom Porto og Atl Madrid begge er farlige hold.....
come on Chelsea
Skrevet af MIghtyBlues
Så skulle Sheva være færdig på Stamford Bridge, http://www.chelseafc.com…atestNews/0,,10268~1780893,00.html

Har det lidt ambivalent med dette. Jeg kan naturligvis godt se, at det er det rigtige for begge parter. Det rigtige fordi Sheva bør spille fast i en mindre klub end Chelsea, og slutte en fantastisk karriere af med værdighed og ikke på vores bænk. For klubbens vedkommende, fordi han er ufattelig løntung, og som 3,4 eller 5 valg i angrebet, der bør vi give yngre og talentfulde spillere chancen, ellers vil vi ikke kunne tiltrække talenterne fremad. De blir nød til at have chancen i "lette" cup kampe, og kampe hvor vi fører komfortabelt med 15-20 min. igen.

Dog har jeg altid beundret Sheva, og synes han i sin Milan tid var verdensklasse, surt han aldrig slog igennem på Broen.

Vi kan næppe forvente nogen penge for ham, så han smutter vel kvit og frit. Alternativt lejes han ud det siste år af sin kontrakt mod hans ny klub betaler hans løn eller dækker en del af den.

Held og lykke Sheva !

Skrevet af Klauscfc
Ikke lige den mest prangende start af Chelsea i kampen mod Burnley. Synes der mangler lidt skarphed i de afgørende situationer, og så skal der være lidt mere koncentration i defensiven bl.a. fra Lampard, for så heldige tror jeg ikke vi er igen.
annonce
0