Snak

Mere indhold efter annoncen
@Gelmore
Det er måske lige at overdrive at man VED man får 15-20 mål. Man VED man får 15-20 mål med Kané, men det kan man sku ikke sige om Abraham.

Men er det at overdrive? Lampard troede på Tammy og brugte ham. Han diskede op med 18 mål og 6 assist i 19/20 sæsonen. Sæsonen efter kom Tuchel ind og han blev i højere grad en backup. Der blev det til 12 mål og 6 assists og han startede altså kun 18 kampe i hele sæson. Det er trods alt ret fornuftigt. Sæsonen efter var han fast starter igen i Roma og diskede op med 27 mål og 5 assist. Nuvel det er Serie A og denne sæson har ikke været vild.

Men hvis Tammy har vist en ting i hele hans karriere så er det at hvis man stoler på ham og faktisk bruger ham kontinuerligt, så er han ret garant for mål. Så ja 15-20 mål er egentlig ikke særlig urealistik vil jeg mene.

Jeg er der med Abraham, at jeg hellere vil have en gratis Firmino end at man bruger penge på Abraham.

Men Firmino er jo ikke en mulighed. Han bliver rygtet til andre klubber og han tager ikke fra Liverpool for at skifte til Chelsea. Det er næppe et forhold han har lyst til at ødelægge.
@BS
Men Inter vil jo ikke løfte en finger for at holde på ham, så hvad Lukaku har lyst til er grundlæggende ikke så afgørende. Vi kan ikke give ham gratis til Inter bare fordi det er det eneste, Lukaku lige har lyst til.

Det lyder ikke til at Inter lukker døren og der har også tidligere været meldinger om at en ny lejeaftale a la den vi lavede denne sæson, kan ske igen. Hans seneste form tænker jeg heller ikke gør det mindre sandsynligt.

Og ift hvad han vil og ikke vil. Hvis han oprigtigt ikke vil være hos Chelsea og han ikke er her fuldt ud mentalt er han så typen vi stædigt gider at have omkring holdet, bare fordi vi kan?? Vi har set hvor giftig han kan være og vi er lige kommet fra en sæson fyldt med spillere der ikke gad at være her. Splittet og stille omklædningsrum.

Kan Poch overtale ham og de er helt på samme side, så har jeg ingen problem med at vi dropper angrebs jagten og går med ham. Men det vil jeg godt se først. :)
Wilson er okay, men er han rent faktisk bedre end Tammy? Det er nemt at blive lidt farvet af, at Wilson kommer fra en god sæson og Tammy ikke gør, men en af dem er 31 år gammel og hans næstbedste resultat i PL er 14 mål i 18/19 sæsonen.

Tammy scorede trods alt 15 i 19/20. Og han rendte småskadet rundt i et par måneder i 20/21, men nåede op på 6 på ca 1000 minutters fodbold for et ellers ikke super velfungerende Chelsea.

Er det ambitiøst? Nej. Men han ved, hvordan man spiller angriber, og han er en bedre løsning end Kai. Hvis vi kan snakke Roma ned på 40 mio euro, så er det ikke i min optik en forfærdelig handel.


Man skal også bare huske på, hvor han spillede.

Han er ihverfald en spiller man slår sig mere på end Tammy.
Men Tammys betingelser har også bare været bedre. Dårlig Chelsea mandskab eller ej. Så har hans medspillere bare været bedre end dem der har rendt rundt i Bournemouth og Newcastle.

Men Kane vil gerne til Man Utd og Levy har mere lyst til at masturbere med en tændt blender end sælge Kane til os.

Jeg tror heller ikke på vi på nogen måder kan hente Kane. Det var heller ikke min pointe.

Firmino ville ikke være den dårligste ide, men har han noget som helst ønske om at spille for os? Det sagt er Firmino jo i øvrigt berømt og berygtet for netop ikke at være specielt målscorende, og han er vel ikke ligefrem blevet bedre til det på sine ældre dage.

Nej på ingen måder. Men jeg nævnte ham som eks. på hvor lidt jeg ønsker Tammy.
Wise

Jeg håber ligesom dig, at han kommer til at få succes. Om jeg tror det er lidt en anden ting. For mit vedkommende så ser jeg altså klubben som udfordrer til titler hver sæson, hvilket jeg tvivler på under Poch. Han har ikke slået mig som en træner, der kan den del. Jeg tænker især på det år, hvor Leicester vandt mesterskabet, hvor Tottenham i realiteten burde være den største bejler. Samtidigt var han ikke prangende med PSG, da havde en vanvittig trup samt penge.

@Gelmore

Nu har du sagt, hvem du ikke ønsker. Vil gerne høre, hvad du mener vil være optimalt. Og jeg tænker med henblik på især den måde Poch disponerer taktisk.

Synes du virkelig, at det er et sats værd med 100 mill for eks. Osimhen?
docendo disco, scribendo cogito
Ja er mit svar.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Nu har du sagt, hvem du ikke ønsker. Vil gerne høre, hvad du mener vil være optimalt. Og jeg tænker med henblik på især den måde Poch disponerer taktisk.

Synes du virkelig, at det er et sats værd med 100 mill for eks. Osimhen?


Troede jeg allerede jeg havde svaret på.

Men nej man skal ikke satse på Osimhen til de penge. Jeg ser ham ikke være stærk med ryggen til målet.

Jeg synes man bør gå efter Mitrovic. Han er den der powerhouse centre-forward som netop har været opskriftet på succes i Chelsea. Han er tilmed god i luften og kan holde på bolden.
Knockout

Forståeligt, historisk set er det allerede et mismatch, hvis vi skal tage beløbet som argument.

@Gelmore

Vi er faktisk helt enige vedrørende den type, som holdet har brug for. Mitrovic anser jeg også som en undervurderet angriber, som vi virkelig kunne udnytte optimalt med vores dynamiske kantspiller omkring sig.

Spørgsmålet er dog mere, om vi ikke skulle finde en med et fremtidsperspektiv, da truppen er aldersmæssigt en af de yngste.
docendo disco, scribendo cogito
Spørgsmålet er dog mere, om vi ikke skulle finde en med et fremtidsperspektiv, da truppen er aldersmæssigt en af de yngste.

Der er også brug for noget rutine.
Så fik jeg lige lidt piller mod nerveskader i min arm, og der ved lidt ro indtil jeg skal ind til test så jeg tænkte jeg ville bruge mit 2 timers frirum på at kigge lidt på Chelsea, så for jer der som jeg elsker de her ting kommer der lige et lille overblik, og til jer andre ja så kan i bare springe det over ;)

Jeg har lavet et ark over de 18 spiller som har været rygtet væk, her har jeg kigget på hvornår de er køb, til hvad pris, længede på kontrakt og derved udregnet hvor meget vi har betalt ned på deres FFP "gæld" så har jeg tilskrevet den pris man kan læse rundt omkring vi forventer for de forskellig spiller, dette kan jo sagtens være way off men det er det bedste jeg har.

Pierre-Emerick Aubameyang
FFP Gæld €6M
Forventet salgs pris: 0
FFP: +€6M

Kalidou Koulibaly
FFP Gæld €28.5M
Forventet salgs pris: €20M
FFP: +€8.6M

Marc Cucurella
FFP Gæld €54M
Forventet salgs pris: €30M
FFP: +€24M

Raheem Sterling
FFP Gæld €45M
Forventet salgs pris: €45M
FFP: €0M

Kepa Arrizabalaga
FFP Gæld €23M
Forventet salgs pris: €25M
FFP: -€2M

Mateo Kovacic
FFP Gæld €9M
Forventet salgs pris: €35M
FFP: -€24M

Christian Pulisic
FFP Gæld €12M
Forventet salgs pris: €25M
FFP: -€13M

Ruben Loftus-Cheek
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €15M
FFP: -€15M

Trevoh Chalobah
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €25M
FFP: -€25M

Edouard Mendy
FFP Gæld €10M
Forventet salgs pris: €25M
FFP: -€15M

Mason Mount
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €60M
FFP: -€60M

Hakim Ziyech
FFP Gæld €16M
Forventet salgs pris: €15M
FFP: +€1M

Conor Gallagher
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €40M
FFP: -€40M

César Azpilicueta
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €6M
FFP: -€6M

Kai Havertz
FFP Gæld €32M
Forventet salgs pris: €50M
FFP: -€18M

Romelu Lukaku
FFP Gæld €68M
Forventet salgs pris: €60M
FFP: +€8M

Callum Hudson-Odoi
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €10M
FFP: -€10M

Malang Sarr
FFP Gæld €0M
Forventet salgs pris: €5M
FFP: -€5M

OBS: i det her tilfælde er Minus GODT da det er Minus FFP.

Vi skylder 303.5M FFP på disse spiller men vurdering siger hvis alle blev solgt kunne vi hente ca 500M ind på dem, men det ved vi hvis alle ikke er mulig, så er ret sikker på vi kan forvente en del af de her 100% FFP spiller sælges samt nogen vi kan tjene lidt på eller gå i 0, mens nogen af de umulig muligvis må blive i klubben udelukket pga af FFP, her under Lukaku og Cucurella, de 2 alene ville nok give 40M tabt FFP.

Vi skal nok forvente vi vil prøve at lave 30M FFP + i forhold til indkøb pga af vi er lige på grænsen til at bryde FFP måske lidt over uden CL.

Husk laver vi 100M+ FFP betyder det ikke vi kun har 70M til indkøb det betyder 70M denne sæson, det vil sige køber man for 200M over 5 år tæller det "kun" 40M på FFP (sådan meget hård sat op da løn osv også skal med).

en ting jeg har noteret mig er vi nok skal forvente at sælge for +30M de næste 6 år for at holde den nuværende FFP i balance.

Dette vil selvfølgelige blive højre ved nyindkøb og laver ved salg.

Så ud fra FFP burde man sælge:

Sterling
Kepa
Kovacic
Pulisic
RLC
Chalobah
Mendy
Mount
Ziyech
Gallagher
Azpil
Kai
Odoi
Saar

Og lave et FFP overskud på: €232M

Men sådan ved vi jo godt verden ikke er, men kunne mange sælge alle de her spiller for den pris ville jeg beholde Mount ;) og stikke €140M FFP i lommen ;)

Anyways jeg håber det giver et lille overblik over for det vi står overfor med salg når det kommer til FFP, husk dette er kun om FFP, kigger man på bundlinjen er det en anden ting.

P.s jeg tror ikke på man kan få 45M for Sterling eller 60M for Lukaku så jeg ville nok tag de tal med en form for skeptisk tilgang.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Hvis man så leger med at Chelsea sælger de 15 spiller som giver mening iflg FFP

Hvad trup ville vi stå tilbage med og hvad mangler har vi så?.

De solgte 15 spiller var:

Pierre-Emerick Aubameyang
Sterling
Kepa
Kovacic
Pulisic
RLC
Chalobah
Mendy
Mount
Ziyech
Gallagher
Azpil
Kai
Odoi
Saar

Her ud over har Felix og Zakaria forladt truppen så i alt 17 Spiller
Jeg forventer man forlænger med Kante.
Forventer man køber: Nkunku

En samlet FFP-indtægt på 232M
En samlet salg Indtægt på: 380M

Så ville truppen se sådan her ud:

Målmænd (3)
Marcus Bettinelli
Gabriel Slonina
Lucas Bergstrom

RB (2)
Reece James
Malo Gusto

CB (5)
Benoît Badiashile
Thiago Silva
Kalidou Koulibaly
Wesley Fofana
Levi Colwill

LB (2)
Ben Chilwell
Marc Cucurella

DM (2)
Enzo Fernández
N´Golo Kanté

CM (3)
Carney Chukwuemeka
Andrey Santos
Cesare Casadei

RW (1)
Noni Madueke

AM (1)
Nkunku

LW (2)
Mykhaylo Mudryk
Lewis Hall

ST (3)
Romelu Lukaku
Armando Broja
David Datro Fofana

Dette er 23 spiller med mulig ungdoms spiller.

Vi skal forstille os det er en sæson uden CL så mål er 100% top 4 også skal man vinde en cup turnering.

Skal vi så kigge på hvordan pototino normalt spiller med formation.

Plan A: 4-2-3-1
Plan B: 3-4-3


Med de her spiller kan opstilling se sådan her ud:

Slonina
Reece - Fofana – Silva – Chilwell
Kante – Enzo
Madueke – Nkunku – Mudryk
Lukaku

Udskifter:

Forsvar:
Bettinelli
Marc Cucurella
Malo Gusto
Benoît Badiashile (skadet)
Levi Colwill
Kalidou Koulibaly

CM:
Carney Chukwuemeka
Andrey Santos
Cesare Casadei

AM:
Lewis Hall

ST:
Armando Broja
David Datro Fofana

Vi har ca 300M efter salg og indkøb af Nkunku + holde os inden for Budget.

Hvad ville i bruge de 300M på? Tid til at lege FM for en dag.

Her er mit bud:

Målmand: David Raya €20M
DM: Ugarte €55M – Declan Rice €80M
AM: Behold Mount €60M - Behold Odoi €10M (trækkes fra de 300M)
ST: ingen ny angriber med mindre Lukaku forlader os og så skal det være Osimhen
€225M / € 300M alt efter om Oshiman skal købes.

Hvordan ville vi så stille op:

Raya
Reece - Fofana – Silva – Chilwell
Declan Rice – Enzo
Madueke – Mount – Mudryk
Osimhen

Trup udskifter:
Målmand:
Bettinelli

Forsvar:
Marc Cucurella
Malo Gusto
Benoît Badiashile (skadet)
Levi Colwill
Kalidou Koulibaly

DM:
Ugarte
Kante

CM:
Carney Chukwuemeka
Andrey Santos
Cesare Casadei

AM:
Lewis Hall
Odoi
Nkunku

ST:
Armando Broja
David Datro Fofana

I alt 27 spiller. Evt udlåne: Carney Chukwuemeka + Cesare Casadei

Anyways det var bare lige lidt FM leg.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
annonce