Snak

Mere indhold efter annoncen
100 mio euro om året til kante i Saudi.

Tja hvorfor ikke.. jeg havde taget samme spring.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Hvis jeg havde tjent de penge, Kante allerede har tjent, så ville et tilbud om at prostituere mig for Saudi Rabarberne være noget mindre attraktivt.

Men det sagt er han presset på fysikken efterhånden, så at han gerne vil drosle lidt ned og spille old boys fodbold er vel fair nok.
Lavia Vs Caicedo

Highlight på 2 spiller der snakkes meget om som mulig for Chelsea, Ca 13min lang så afsæt tid.

https://youtu.be/6boSRiKPvE4
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Er altid skeptisk overfor videoer af den slags. For den viser altid kun de gode ting man gerne vil se. Hvad med alle fejlene, boldtab mm.
Caicedo er nok den spiller der gør forskellen mest her og nu. Spillede en stor rolle i Brightons flotte sæson.

Lavia har vi scoutet og været efter noget tid. Vi prøvede også at hente ham sidste sæson. Kæmpe talent og har spillet mange PL minutter som bare 18-19 årig. Men jeg vil ikke vurdere ham til at være nær så god som Caicedo, forståeligt nok.

Tror vi ender med Lavia og Caicedo ender hos enten Arsenal, eller måske United.
Tror vi ender med Lavia og Caicedo ender hos enten Arsenal, eller måske United.

Der er flere, jeg langt hellere så end Lavia. Lavia er stadigvæk ALT for ung.
Der er både Khéphren Thuram, Ndidi, Edson Alvarez og Ibrahim Sangaré som jeg ser, vil være en bedre forstærkning her og nu.

Hvorfor skal det være spillere, der kan figurere på U19 og U21 hold vi går efter.
@Gelmore

Det er oplagt at gå efter folk med noget PL erfaring og det er vist også noget Poch efterspørger. Alvarez og Sangaré har vi tidligere været ude efter, senest i Januar. Men af en eller anden grund er de røget af radaren igen.

Ndidi er måske billig, men er ikke helt sikker på det faktisk er en god løsning. Han gik fra at være et ret varmt navn hos adskillige topklubber, til at nu være meget kold. Dengang der var hype omkring ham var han også kun 20-21 år, nu er han 26. Hvis hans udvikling kun er gået en vej som han er blevet ældre, er vi næppe klubben der banker den rust af ham. Han er ikke en dårlig spiller, men er han god nok? For han virker ikke som en vi kan forvente meget udvikling ved.
Hvis hans udvikling kun er gået en vej som han er blevet ældre, er vi næppe klubben der banker den rust af ham. Han er ikke en dårlig spiller, men er han god nok? For han virker ikke som en vi kan forvente meget udvikling ved.

Han er faldet sammen med største delen af Leiceter mandskabet. Tielemans sæson i år taler for sig selv. Det gør ham ikke til en dårlig spiller.

Jeg siger ikke Ndidi er løsningen, men at lægge presset over på en 19 årige knægt fra starten af, er heller ikke det rigtige. Der er bare forskel på at spille i Saints og så i Chelsea. Lavia har trods kun spillet enkelt sæson i Prl.
Lavia og Caicedo er nok dem klubben går efter, hvilket ikke bør være totalt urealistisk.
Lavia tror jeg vi henter, Caicedo bliver der nok kamp om.

Men vi skal under ingen omstændigheder henter Edson Alvares, han er slet ikke i nærheden af at være god nok.
Hvis det er hylden vi henter fra, kan nedrykning godt blive en realitet.
Vi har brug for gode erfarne spillere, ikke flere der tydeligt ikke er gode nok, som Cucu, Koulibaly osv.

Sangbare har jeg ikke set før, men det faktum at han stadig er i PSV, er ikke et godt tegn. Så hellere Ndidi, som trods alt har PL erfaring.

Lavia og Caicedo. Dem skal vi hente!
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Lavia og Caicedo er nok dem klubben går efter, hvilket ikke bør være totalt urealistisk.
Lavia tror jeg vi henter, Caicedo bliver der nok kamp om.


Selvfølgelig er det ikke urealistisk. Men vi skal ikke ud og bruge £70M for Caicedo.
annonce