Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Tjah. Havde vi så bare købt nogle spillere med en vis kvalitet havde det jo været fint nok. Men der har været alt for mange underlige køb. Og det har vel kun været Hazard der har været pengene værd i forhold til de indkøb som der senest er foretaget.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Moses og Dave har da også været penge værd. Og Oscar kan jo nå det endnu, og han har da spillet en ok sæson.

Men spillere som Marin, -1, Yossi og Raul. Var nogle mærkelige køb. Det var Zhirkov tildels også.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Mangel på passion/vilje. Det er grænseløst latterligt så ringe de formår at spille.

Benayoun.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af stofferc
Vi har et par klare mangler, men vores største problem er stadig på trænerposten, som Trollen er inde på. Der er ingen alsidighed rent taktisk, og det er umiddelbart vores største problem, ligesom vi også i mine øjne mangler en ordenlig angriber, og en midtbanespiller af højere klasse end det vi har til rådighed.
-
Skrevet af Donnie_
Problemet i dag var jo primært indstillingen. Vi kunne jo ikke engang stable et nogenlunde sammenhængende pres på benene i de sidste 10 minutter. Der var absolut ingen vilje. Dertil kommer naturligvis en række helt horrible præstationer.

Jeg fatter ikke Rafas dispositioner idag. Lampard spiller 90 minutter på trods af, at han er komplet uduelig i samtlige 90. Moses er tæt på at være endnu mere elendig, og alligevel får han også fuld spilletid. Men det er Rafa i en nøddeskal. Han afventer, og afventer og afventer.
Skrevet af Donnie_
og medmindre Mata kommer til heksedoktoren inden 2. påskedag, så taber Chelsea også med garanti til United.

men det ender sikkert med, at Mata er syg og Bertrand spiller venstre kant, og skaber præcis 0 chancer.
Skrevet af Mugesh
Nå men det lader til, at Rafas fokus på ligaen er på linie med RDMs sidste sæson. Spiller for spiller stiller vi med et langt bedre hold. Men, når man ser på kombinationen af disse spillere, er det ikke helt uventet af vi taber i dag. Mikel og Lampard har vel sjældent fungeret i en 4-2-3-1, med mindre vi parkerer bussen. Ivanovic og JT har sjældent spillet sammen. Bertrand er stadig ikke god nok til det her niveau, endnu og at give ham spilletid med et centerforsvar, som ikke er spillet sammen og en central midtbane, som sjældent har fungeret, var bare dumt og naivt. Offensiven var også en underlig sammensætning. Moses, Oscar og Marin har vel aldrig spillet sammen fra start. Så selvfølgelig kan vi da ikke dominere en kamp, når ingen af de tre kæder har spillere, der har spillet sammen eller fungerer godt.

Men det er godt at se, at Rafa holder linien i kampen og laver lige så dumme udskiftninger som han, start-11 var. Marin havde ikke bolden meget, men kom nu fornuftigt af med den, de fleste gange, mens Moses havde bolden rigtig meget, men meget sjældent kom fornuftigt af med den, så meget, at han er min kampens flop, skarpt forfulgt af Lampard, Bertrand og Rafa. Ramires i stedet for Mikel, ville sådan set være fornuftig nok, HVIS han blev sat på banen for at løbe i dybden, men nej han bliver placeret som en decideret dm´er. Hvilket betød, at hans primærere opgaver var at vinde fysiske dueller, takle og aflevere fornuftigt, alt det manden er dårligst til. Oscar for Benayoun, giver heller ikke meget mening. Selvom Oscar ikke spillede nogen god kamp, så havde det været mere logisk at tage Lampard ud, som virkelig var helt væk. Oscar har før vist, at han godt kan spille cm´er. Det skal så siges, at Benayoun var bedre end Moses, Marin og Oscar, men der skulle heller ikke så meget til.

Man bliver fra ledelsens side nødt til at se det i øjnene, at det var en dum og hasarderet beslutning at fyre RDM og ansætte Rafa på så kort en kontrakt. En længere kontrakt havde nok fået Rafa til at prioritere anderledes.

Derudover synes jeg vores indkøb i sommers har været fornuftige og jeg har da stadig tillid til Moses, Marin og Oscar. Hazard har jo bare været verdensklasse, og derfor ser de andre indkøb dårlige ud. Indkøbene ser fornuftige ud, vi mangler bare en træner, som gider sætte sit ry på spil.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Contractor
vi mangler bare en træner, som gider sætte sit ry på spil


Enig, ledelsen har med fyringerne af Carlo og RDM (Og til dels AVB, der blev hentet alt for tidligt) desværre ikke gjort det nemmere, jeg tvivler på at vi får en top manager, jo måske Mou, men hvis vi virkelig skal have fornyelse er han ikke den rette mand. Det er jo ved at være rent selvmord at tage jobbet som manager i Chelsea og med de mærkværdige prioriteringer for indkøb af spillere skabes der bare mere ubalance.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af $aw
Fantastisk mål!!
Carefree
Skrevet af ilsemprelaziale
Er du sindssyg en kasse
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Forza Zola
Altid dejligt at slå United. Fuld fortjent og sikke en kasse af Ba.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Egentlig en udmærket præstation i 2. halvleg, selvom vi brænder for meget, og bliver reddet af Cech og at Van Persie er uskarp. Håber Ba har fået tanket lidt selvtillid. Fremragende kasse og generelt en god præstation i 2. halvleg fra ham.
-
Skrevet af Cheech
Tillykke med det. Den kunne der vist ikke pilles ved.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Forza Zola
Tak
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Jeg citerer lige mig selv fra den 17. marts:

Men senest 1/4 har vi jo svaret. Stiller [Rafa] med første-11 mod Southampton og roterer imod Man Utd, så skal jeg gerne indrømme, at vi trods alt var for hårde imod ham.


Start-11 mod Southampton:
Cech, Azpi, Ivan, Terry, Bertrand, Mikel, Lamps, Moses, Oscar, Marin, Torres

Start-11 mod Man Utd:
Cech, Azpi, Ivan, Luiz, Cole, Rami, Mikel, Haz, Oscar, Mata, Ba

Jeg ved ikke med jer, men som jeg ser det, så ligner det at han roterede mod Southampton, vi fik 0 point, og imens fik han smidt endnu en irriterende kamp ind i et i forvejen alt for tæt program, så vi nu kan se frem til at smide endnu flere point i ligaen. Yay! Fantastisk prioriteret, Rafa-fjols!

Man Utd har derimod kun ligakampe tilbage nu, og har derfor også fremragende muligheder for at æde vores point-rekord i ligaen. Tak for lort, fede spanske vrag.

Situationen er nu den, at vi har 55 point og 24 tilbage at spille om. De sidste 8 kampe burde være finaler, men jeg forventer næsten, at vores højtelskede kæmpefjols på bænken pisser halvdelen af pointene væk. I bedste fald ender vi på 79 point. I bedste fald.

Vores kampprogram:
4/4 Rubin Kazan hjemme (EL)
6/4 Sunderland hjemme (PL)
11/4 Rubin Kazan ude (EL)
14/4 Manchester City hjemme (FA Cup)
17/4 Fulham ude (PL)
21/4 Liverpool ude (PL)
25/4 EL semifinale
27/4 Swansea City hjemme (PL)

2/5 EL semifinale
4/5 Man Utd ude (PL)
12/5 Aston Villa ude (PL)
15/5 EL finale
19/5 Everton hjemme (PL)

??/? Tottenham hjemme (PL)

En EL-kamp to dage før Sunderland (sparede spillere og tabte point), en frisk lille kamp mod City (som vi sikkert giver HazMat 90 min i) som opladning til en udekamp mod Fulham, og sikkert 90 min til første-11 i EL semifinalen to dage før vi spiller mod Swansea. Og så andet ben af CL semifinalen to dage før vi spiller en udekamp mod Man Utd.

Vi har 24 point at spille om, men det vil ikke overraske mig det mindste, hvis Rafa fatter brikker af situationen og pisser halvdelen væk.

Arsenal:
6/4 West Brom ude
13/4 Norwich hjemme
16/4 Everton hjemme
20/4 Fulham ude
28/4 Man Utd hjemme

4/5 QPR ude
12/5 Wigan hjemme
19/5 Newcastle ude

Otte kampe tilbage, ingen distraktioner, og de er to forpulede point efter os. To point. Og deres program er rimeligt meget nemmere end vores. Arsenal har 53 point og kan i bedste fald nå op på 77 point.

Spurs:
4/4 Basel hjemme
7/4 Everton hjemme
11/4 Basel ude
14/4 CFC ude
21/4 City hjemme
25/4 EL-semifinale
27/4 Wigan ude

2/5 EL-semifinale
4/5 Southampton hjemme
12/5 Stoke ude
15/5 EL-finale
19/5 Sunderland hjemme

Spurs har 57 point men kun 21 tilbage at spille for. I bedste fald rammer de 78 point.

Alt i alt:
Vi har stadigvæk muligheden for selv at afgøre, om vi skal have tredjepladsen og direkte adgang til CL næste år, men hvis vores kære sæk lort af en træner vil prioritere diverse ligegyldige turneringer over ligaen, så ender vi jo nok desværre med at blive ved med at smide point mod "små" hold. Alternativt bliver Mata og Haz slidt til spåner.

Jeg kan ikke se Arsenal smide mere end 3-5 point i deres program. Det giver simpelthen ingen mening, at forvente et større point-spild fra dem. Altså ender de antageligt minimum på 72. Hvad angår Spurs, så kan de godt nå at tabe et par kampe, men så svært er programmet heller ikke. Hvis vi forudsætter at de smider 6 point i slutprogrammet, så ender de alligevel på 72 point.

Altså er spørgsmålet, om vi faktisk når op på 72. Det er 17 point mere end vi har nu. Vi *SKAL* altså vinde seks ud af otte. De sidste otte indeholder så Spurs, Liverpool, Man Utd og Everton. Og vi SKAL vinde minimum to af de kampe. Samt selvfølgelig kampene mod Sunderland, Swansea, Villa og Fulham, hvilket jo nok bliver en anelse svært, hvis vi ikke engang kan slå Southampton.

Vi er i den situation, at alt andet end en drastisk prioritering af ligakampene over alt andet, og jeg mener sgu alt andet, er fuldstændigt og gennemført åndssvagt. Der er intet at vinde i FA Cuppen eller EL. Det er ligegyldige distraktioner, der i bedste fald ikke koster os CL næste år, men hvorfor løbe risikoen?

Vores første-11, i frisk tilstand, kan vinde 7 ud af de sidste 8 kampe, hvilket vil sikre minimum en fjerdeplads. Det burde være målet. Hvis Rafa ikke var en sæk lort, så ville det være målet. Men som vi har set, så vil Rafa hellere slutte på femtepladsen og vinde EL eller FA Cup, end han vil kvalificere sig til CL og ikke vinde noget.
Skrevet af Kemosabe
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om prioriteringen, men grundlæggende synes jeg der er noget underligt i at blive helt hysterisk rasende over at vi prioriterer at forsøge at avancere i turneringer, vi har en reel chance for at vinde, fremfor at kvalificere os til en turnering i næste sæson, som vi nok næppe vinder alligevel. Bevares, jeg forstår at ChL er en vigtig turnering iforhold til at kunne tiltrække spillere osv, men verden går vel ikke under selvom vi skulle blive nummer fem? Vi har trods alt en sugardaddy, så finansiel fairplay finder vi jo nok en måde at omgås.

Hele hysteriet omkring top4 virker bare lidt....øhh....Arsenalsk. Jeg synes altså ikke FA-Cuppen er helt ligegyldig og EL kunne da også være sjov at vinde.

Det ser selvfølgelig svært ud mht at slutte i top4, men det er da ikke helt umuligt endnu. Semifinalen mod City bliver dog heller ikke nem. De har det med at vinde imod os, og kan nok bedre hvile deres bedste spillere til kampen.
Skrevet af Agit
Så tabte u19 drengene i NextGen.
Vores u19 holder lider af samme syndrom, som seniorholdet, alt for uskarpe, hvilket bliver straffet i 2. halvleg, hvor vi bliver spillet over ende.
Elendig præstation i 2. halvleg.
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af Geddar , moderator
@Kemo

Du synes ikke det er for risky at læne sine prioriteringer op ad et håb om at Roman måske finder et lille smuthul?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om prioriteringen, men grundlæggende synes jeg der er noget underligt i at blive helt hysterisk rasende over at vi prioriterer at forsøge at avancere i turneringer, vi har en reel chance for at vinde, fremfor at kvalificere os til en turnering i næste sæson, som vi nok næppe vinder alligevel. Bevares, jeg forstår at ChL er en vigtig turnering iforhold til at kunne tiltrække spillere osv, men verden går vel ikke under selvom vi skulle blive nummer fem? Vi har trods alt en sugardaddy, så finansiel fairplay finder vi jo nok en måde at omgås.

Det viser vel meget godt forskellen på ambitionsniveau mellem os, Kemos. Jeg vil enormt gerne se os dominere England, på samme måde som Fergie & Co har gjort det igennem et par årtier. Du vil åbenbart hellere vinde en FA Cup og en EL pokal nu og her, og så efterfølgende falde ned i dyndet igen, fordi vi ikke præsterer som en topklub og ret beset heller ikke har økonomien til at være det.

Vi vinder jo med garanti ikke CL hvis vi ikke er med i turneringen. Det koster så endvidere også en ganske voldsom røvfuld penge i forventede indtægter, som vi alligevel ikke inkasserer. At vi er femmer i PL koster også en smule, og at vi gang på gang bare skal vise os frem i taber-turneringen EL kommer på sigt nok også til at koste i sponsorindtægter. Det bliver heller ikke nemmere at hive de rigtige spillere til klubben, hvis vi kun kan prale af EL, og henter vi dem alligevel, så bruger vi nok løn-kortet, hvilket vi jo dybest set ikke har råd til.

Du kan i øvrigt godt regne med, at når vi skal forsøge at redde hvad der allerede nu må være blodrøde FFP-tal, så vil værdien af sponsoraterne blive vurderet af CFCB. Det er en af de måder, som rige ejere kan omgå reglerne på, men det virker jo kun, hvis sponsoraterne faktisk er latterligt store pengesummer værd. City er det næstbedste hold i England og spiller CL. De kan måske slippe afsted med det. Vi er femtebedst og spiller EL, og alligevel er vores sponsorater lige så meget værd som Citys? Det holder nu nok ikke.

Hvis vi skal dominere ligaen, i stedet for som en anden småklub at juble over en pokal her og der, så skal vi altså fokusere på det vigtige. Det vigtige er at vores økonomi hænger sammen og at vi prioriterer de rigtige turneringer. At være tilfreds med en FA Cup sejr og lidt EL fodbold, efter den mængde penge vi har brugt, det er i mine øjne såvel ynkeligt som gennemført tåbeligt.

Du regner med, at Roman redder os nok endnu en gang? Jamen bevares, måske gør han, måske gør han ikke, men hvorfor fanden skal vi være afhængige af det? Hvorfor ikke have som mål, at vores klub faktisk kan løbe rundt uden konstant at skulle holdes oppe af en tvivlsom russers evne til at omgå både UEFAs og ligaens regler for finansiel stabilitet?

Hele hysteriet omkring top4 virker bare lidt....øhh....Arsenalsk. Jeg synes altså ikke FA-Cuppen er helt ligegyldig og EL kunne da også være sjov at vinde.

Jeg vil se klubben vinde mesterskaber og CL-titler. Du vil hellere ofre CL og så vinde FA Cup eller EL. Det siger vist alt.

Som et lille heads-up: FFP overvåger regnskabet igennem tre-årige perioder. 2011/12 var et indtægtsmæssigt godt år for os, og vi havde næsten ikke underskud. Men i 12/13 har vi købt Haz og Oscar, vi har relativt lave indtægter fra CL fordi vi faldt ud i gruppespillet, og vi ligger til at blive 5 i ligaen. Medmindre noget fundamentalt har andret sig hvad angår sponsorater og udgifter, så bliver 12/13 et finansielt lorteår. Og hvis vi i 13/14 slet ikke har nogen som helst CL-indtægter? Så skal man vist være noget naiv for at forvente et overskud.

I perioden 11/12, 12/13 og 13/14 må vi have et samlet underskud på 45 mio euro. Det underskud har vi sgu nok allerede overgået ganske pænt i år, så næste år skulle helst være et stort overskud. Men som det kører nu, så bliver det uden CL-indtægtere. Så nej, der er slet ingen grund overhovedet til at bekymre sig om penge, Kemos. De kommer helt af sig selv, uden at vi behøver at gøre noget.

Men fair nok. Du vil gerne vinde en FA Cup titel og måske også EL, for det er da lidt fedt. Og hvis vi så ender med røven i maskineriet og bliver nødt til at sælge fx Haz eller Courtois eller Mata eller Luiz og erstatte dem med en spiller af lavere kaliber, indtil afskrivningerne på Torres ryger helt ud af systemet, så brokker du dig jo selvfølgelig heller ikke over det. For det er jo netop den risiko, du netop nu agiterer for, at vi selvfølgelig bare skal tage. Hellere en brødkrumme nu end et helt franskbrød om en sæson eller to.

Vi kan sagtens kvalificere os til CL næste år, men det kræver, at vi prioriterer det. Hvis vi bare tager hvad vi får, alt imens vi fokuserer på fantastiske titler som FA Cup eller EL, så ender vi uden for det gode selskab som det tredjebedste hold i London. Og så er spørgsmålet, hvordan man kan tage os mere seriøst som tophold i England end vi har taget Liverpool seriøst som mesterskabskandidater gennem de sidste mange år?
Skrevet af CFCHackney
Fuldstændig enig, BS

Jeg håber, at Ledelsen sætter sig ned med Rafa, og giver ham et ultimatum. Enten fatter han hvad første, anden og tredje prioriteten er ift. Turneringer, og hvis han ikke gør, så får han sparket før tid.

Han er ved at køre næste sæson fuldstændig i sænk.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0