Snak

Mere indhold efter annoncen
@NickRomano

Romeu er vel vores sikreste midtbanemand sammen med Ramires. Hvis han fortsætter sin udvikling, bliver han sikker starter, også selvom Essien kommer tilbage, for Essien er bedre en plads længere fremme. Den forreste plads på midtbanen er stadig ikke sikker, og her tror jeg Essien, Lampard og Meireles kommer til at kæmpe om pladsen. Mod Valencia skiftede AVB Mikel ind i stedet for Ramires, og når Mikel kommer ind så har han altid spillet defmidten, men mod Valencia spillede han Ramires´s plads og Romeu blev på defmidt og det samme skete der mod City. Så jeg har det klare indtryk af at Romeu er hans mand på defmidt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Ser ud til Piazon gør det godt på ungdomsholdet, bliver spændene at se hvad han kan om et par år.
Piazon gjorde det rigtig fint, han har helt bestemt et kæmpe potential, han skal dog nogle gang slippe bolden hurtigere i stedet for a drible. Og han var dog lidt heldig med at score, men alt i alt var det en rigtig god kamp af ham.

Hele holdet var rigtig gode i 2. halvleg, og der er også et stort potentiale i spillere som Ake, Affane og Blackman(som dog så skidt ud ved Doncasters mål, men var rimelig solid derefter).
Chalobah har lidt JT over sig, og lur mig om han ikke en dag bliver kaptajn i Chelsea. Han er næsten lige god til at spille def. midt og CB så det er endnu et plus ved Chalobah, og han virker meget moden allerede. Todd Kane går godt nok også en STOR fremtid i møde, han løb endnu engang den højrekant tynd, frem og tilbage 100 Miles/Hour i næsten hele kampen. Og Islam Feruz er godt nok også spændende, ikke alt lykkedes for ham, men han er virkelig en striker der vil noget, fart teknik og fysik, sådan lidt et mix mellem Defoe og Rooney synes jeg. Jeg kan godt forstå at der var mange Celtic fans der var pissed da han smuttede! Baker og Swift er også spændende spillere, men jeg tror dog ikke på at de kommer på 1. holdet, i Chelsea i hvert fald.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Ved godt det måske er lidt sent efter kampen mod City at evaluere lidt, men er jeg den eneste som synes, at Cole efterhånden kandiderer til en plads på bænken og Bertrand fortjener en chance? Synes virkelig han tager sig nogle blundere ind i mellem - han har slet ikke det samme drive over sig længere, synes jeg...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Meget enig! og Bertrand har jo virkelig imponeret når han har fået chancen! Han skal have flere kampe, gad godt se ham mod Wigan på lørdag, for jeg tror han bliver fremtidens VB i Chelsea, og måske også for England. Han virker meget sikker, og han er god til at komme med frem, og han har en hel del erfaring fra The Championship plus han gør det super for reserverne, og han har været god i den håndfuld kampe han har fået på 1. holdet! :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hvem trækker vi så imorgen?
Alle andre end Napoli tak!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@ Mugesh

Tak for svaret.

Vi må se, hvad der sker for Romeu til sommer.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Napoli må være den sværeste lodtrækning. Tæt efter følger Lyon vel, men med hjemmebane i 2. Kamp burde vi avancere uanset hvem vi trækker. Men lad os da bare trække Basel eller CSKA Moskva hvis det skal være.
come on Chelsea
Basel ville være ideelt :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce