Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
@TP

”Nu havde jeg jo så håbet, at ironien drev så meget ned ad skærmen, at folk ville fange den ;-)”


Hehe fangede den skam, men alligevel atypisk, at du ikke får nævnt Van Gaal i samme ombæring, når vi kommer ind på træneremner:-)

”som da folk gik i selvsving over AVB. Næ, du, v.Gaal er manden - mærk dig mine ord! :-)”


Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg var mere end skeptisk overfor AVB. Det samme var jeg overfor Mourinho, men det var mere fordi jeg synes det var dumt at fyre Ranieri.

@Hackney

”Om det er en fysisk stærk spiller, eller en dværg er mindre væsentligt. Omend noget stål på midtbanen ville være dejligt.”


Tildels enig. F.eks. mod City, synes jeg vores cm´ere gjorde det fint, men derimod vores offensiv som var helt væk, de smed jo, hver anden bold væk. Der er blevet drevet rovdrift på de offensive i denne sæson, og det er fordi vores breddespillere har ikke slået til, samt trænerrokaden har nok heller ikke hjulpet på det. Jeg er glad for vi forhåbentlig får hentet Schürrle, for det kan give lidt plads til hvile, for især Mata.

”Igen ikke som sådan uenig, men vi skaber dog sjældent særligt meget, hvis de to små og Oscar ikke er i spilhumør.”


Det er rigtig nok, men jeg mener bare ikke at en spilfordeler er løsningen, men mere en, som bryder kæderne, med bolden. Ramires kan gøre det til en hvis grad, men både hans fysik og teknik sætter grænserne tidligt. Er jeg helt væk, hvis jeg stadig har et lille håb for Essien? Ellers er en Vidal jo den type der vil være perfekt til rollen, dog tror jeg han koster mere end Fellaini gør. En tredje løsning, ved jeg du er modstander af(incl. Mig), og det er at bruge Luiz som cm´er.

Fellaini og en ny træner som vi kan holde på mere end 6mdr, vil gøre mig glad.

@Kemo

"Bortset fra det er han jo en fremragende spiller manager, som ville pynte på de fleste hold, hvis man kan se igennem fingre med hans skøre opførsel."


Hehe den kunne også passe til Mourinho. Mourinho og Suarez på samme hold, det kan kun give underholdning. Og når vi har mødt Barca, så kan de begge starte næste sæson med at sidde ud de første par kampe.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Med undtagelse af Essien(og Luiz) ideen er jeg helt enig, Mugesh.

Vidal ville være fantastisk. Ham havde jeg et godt øje til, da han spillede i Leverkusen. Og, ja han var jo også et BEAST midt os i CL.

Men en succesfuld og permanent træner+ Fellaini og Schürrle vil være perfekt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Chelseafc4ever
Når en spiller ikke er med i lanceringen af en ny spilletrøje, så plejer det at være et signal til at spilleren er væk fra klubben i næste sæson. Og da Torres har deltaget i videoerne, så tvivlerjeg på at han er væk til næste sæson :)
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af CFCHackney
Du har sikkert nok ret, men man har vel lov af drømme..

Jeg forstår dog ikke smiley´en. Du får det til at lyde som noget positivt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Piazon

I love Chelsea & the people there because I´ve been there for one & a half years. It´s my club.


Aw, du sød Lucas!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Stodderkongen
Hele, halvandet år er hvad der skal til.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg er egentlig ret tilfreds med vi ikke skal møde Bayern i en finale i år. Forstå mig ret, en finale på Wembley ville være fed, men for fanden vi var blevet kørt. Det er hold er jo så vanvittig komplet.

Nu ved jeg ikke hvor meget der kan/skal tilskrives Jupp Heynckes, men kunne han ikke være løsningen i Chelsea ? Og så må Mario Gomez da være en billligere løsning end Falcao, hvis han bliver smidt på porten, når Guardiola kommer til. Hans fysik og styrke i luften virker heller ikke tosset.
Skrevet af stofferc
Jeg er egentlig ret tilfreds med vi ikke skal møde Bayern i en finale i år. Forstå mig ret, en finale på Wembley ville være fed, men for fanden vi var blevet kørt. Det er hold er jo så vanvittig komplet.


Det er vel også ret irrelevant. Mener dog godt vi kunne slå Bayern på en god dag, og sejren i finalen sidste sæson var ikke engang en god dag, slet ikke.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Naturligvis er det irrelevant, når vi ikke står i den finale. Kunne bare ikke lade være med at tænke tanken, når jeg har siddet og set Bayerns kampe mod Barcelona. Det hold er godt nok vanvittigt kørende.
Skrevet af CFCHackney
De viser skræmmende styrke, de tyskere.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Jaja, Dortmund kører dem over i finalen ;)
-
Skrevet af Mugesh
Jeg er med Stoffer her.

Og nej Mighty, vi var ikke blevet kørt over, for i modsætning til Barca, så forstår vi at parkere bussen!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Ja, vi kunne sagtens have slået de tyskere.. And the RAF from Chelsea shot em down!

Men som tidligere Bayern sympatisør ser jeg nu gerne, at de vinder finalen. Eller sympatisør og sympatisør, men ejer af en schweinsteiger trøje, så er der en lille connection.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Bayern er en af de klubber jeg bryder mig mindst om i europæisk fodbold (jeg er HSV-sympatisør), så jeg håber virkelig meget, at Dortmund vinder.
-
Skrevet af CFCHackney
Det er selvfølgelig forståeligt nok så, Stoffer.

Jeg er dog heller ikke den helt store Bayern sympatisør længere, det var mest, da Ballack og Makaay var i klubben.
Jeg er dog ret vild med deres spillestil. Og Schweini.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Fair nok, Mugesh - set i bakspejlet burde jeg naturligvis have fået ham knebet med :-)

Og nej, Hr. Hackney - vi har en angriber som er udlejet, og han skal tilbage frem for at splashe et eller andet notorisk astronomisk beløb efter en spiller, som med al sandsynlighed alligevel ikke er prisen værd. Jeg er med på Gomez - omend jeg hellere vil have fingrene i Dzeko - han er virkelig undervurderet.

Dzeko, Banega og v.Gaal - så kører vi drenge!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af MIghtyBlues
Læste lige lidt løse rygter, og ved selvfølgelig godt, at man skal tage dem med et gran salt.

Men hvis klubben har lagt sig fast på Mourinho, så skulle det angiveligt koste +100 mio. at købe ham fri af sin kontrakt i Madrid. Er det mig der har misforstået noget, men hvis de stopper samarbejdet med ham, og hyrer en anden træner, så er han vel gratis ? At han selv så må give afkald på nogle penge fra MAdrid, for at kunne tage et trænerjob med det samme er så en anden sag.

For så er det vel bare, at sætte sig tilbage og vente på dette sker, tvivler på Madrid ønsker han fortsætter i klubben.

Jeg er efterhånden ved at være træt af klubben bruger formuer på at købe trænere fri,, for bagefter at fyre dem med groteske summer som kompensation.

Skrevet af aagaard2
Hvis Mourinho kommer tilbage, så skal han være gratis ja - det er simpelthen ikke holdbart at blive ved med at købe trænere fri. Det er i det hele taget ikke holdbart, at blive ved med at kaste penge væk hist og her. Artiklen her kommenterer også på Mourinhos pris - plus hvad han trækker med sig (på rygtebasis): http://www.dailystar.co.…iew/312356/

Heldigvis er mediet Daily Star - så artiklen er sikkert pyntet rigtig godt op, af en eller anden sladder journalist. Men for pokker, at sådanne rygter som disse i det hele taget er mulige. Jeg er ikke helt inde i alle FFP regler og hvordan Chelseas regnskab står til i forhold til de nye regler, der bliver indført - men 200 millioner pund?! Det er jo forrykt. Jeg satser på, at det udelukkende er medieopspundet i denne artikel - for hvad pokker skal Chelsea med både Falcao, Schurrle og Hulk? Og hvordan pokker skal de nogensinde kunne godtgøre for sådanne indkøb i et regnskab?
Skrevet af ilsemprelaziale
Mon ikke Madrid ogsaa vil vaere interesseret i at slippe Mourinho og faa en ny mand ind? Begge klubber vil jo faa en fordel ved at Mourinho skifter gratis. Madrid behoever ikke betale penge til Mourinho for at fyre ham foer tid og Chelsea skal ikke betale noget for ham saa.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Mugesh
@Mighty

”Er det mig der har misforstået noget, men hvis de stopper samarbejdet med ham, og hyrer en anden træner, så er han vel gratis ?”


Nej, det er han ikke, normalt så må en træner ikke finde arbejde inden for hans kontraktperiode fra den klub han er blevet fyret fra, da han har modtaget kompensation for det resterende af hans kontrakt. Det kan du også se ved, vores fyringer af Mourinho, AVB(han havde længere tid tilbage, men jeg tror han gik med til en mindre kompensation, for så at arbejde igen næste sæson), Ancelotti og RDM, alle ventede et år med at blive ansat.

@Lazio

”Begge klubber vil jo faa en fordel ved at Mourinho skifter gratis. Madrid behoever ikke betale penge til Mourinho for at fyre ham foer tid og Chelsea skal ikke betale noget for ham saa.”


Ja økonomisk, men sportsligt har Real da ingen interesse i at styrke et andet storhold i Europa, og hvis de skal det, skal kan de ligeså godt få en økonomisk gevinst ud af det.

Hvis Mourinho kommer så bliver det ikke gratis, det kan I være ret sikker på. Og 100mil virker realistisk nok, da hans årsløn ligger deromkring.

@TP

”Dzeko, Banega og v.Gaal - så kører vi drenge!”


Hvis Dzeko koster det halve af Falcao og vi kommer af med Torres, så er det svært at være uenig med dig.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0