Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasselbaink.
Men som tidligere Bayern sympatisør ser jeg nu gerne, at de vinder finalen. Eller sympatisør og sympatisør, men ejer af en schweinsteiger trøje, så er der en lille connection.


Jeg havde engang en legendarisk Dortmund-trøje med Chapuisat på ryggen, så jeg går med de gule i finalen.!
Skrevet af MIghtyBlues
Mugesh,

Nej, det er han ikke, normalt så må en træner ikke finde arbejde inden for hans kontraktperiode fra den klub han er blevet fyret fra, da han har modtaget kompensation for det resterende af hans kontrakt. Det kan du også se ved, vores fyringer af Mourinho, AVB(han havde længere tid tilbage, men jeg tror han gik med til en mindre kompensation, for så at arbejde igen næste sæson), Ancelotti og RDM, alle ventede et år med at blive ansat.


Hvis Mourinho og Madrid er blevet enige om han stopper, og har lavet en aftale omkring beløbene, så har det vel ikke så meget med Chelsea at gøre ? Så er det vel en sag mellem Mourinho og RM, hvor han så må give afkald på noget af sit tilgodehavende for at komme igang med at træne igen ?
Skrevet af NRM
Der bliver snakket om evt. køb af ny midtbanemand samt angriber, og i den forbindelse nævnes nogle forskellige mulige emner.

Er jeg helt ude i hampen, hvis jeg tænker Cavani og Hamsik? To spillere, jeg føler kan udfylde de roller, der bliver diskuteret. Begge spillere er vel efterhånden også klar til at tage skridtet videre fra Napoli?

Deres pris må nok blive en anden diskussion :-)
Blå siden 1997.
Skrevet af ilsemprelaziale
Tror ikke du skal regne med at Napoli vil saelge baade Cavani og Hamsik, medmindre vi snakker om et eller andet latterligt stort beloeb.

Tror mere der bliver tale om Falcao, han vil nok ogsaa vaere billigere end Cavani. Ang midtbane, synes det er svaert at finde nogen navne som oplagte kandidater...Hamsik virker ikke som saerlig oplagt fordi Napolis praesident vil vaere meget svaer at forhandle med.

Edit: Fellaini og Cheick Tiote kunne dog vaere 2 muligheder.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Geddar , moderator
"Er jeg helt ude i hampen, hvis jeg tænker Cavani og Hamsik? To spillere, jeg føler kan udfylde de roller, der bliver diskuteret."

Hamsik kan ikke. Han ville være et emne hvis man manglede på den offensive del af midtbanen, men ikke til en dyb midtbaneplads.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af NRM
Hvis en stor klub viser interesse for Hamsik og Cavani, og de er interesserede i at søge større udfordringer, så kan jeg godt betvivle at en klub som Napoli, med alt ære og respekt for klubben Napoli, kan holde på dem.

Man har da ser lignende før uden lige at kunne nævne konkrete eksempler.
Blå siden 1997.
Skrevet af MIghtyBlues
Hvor god er ham Gustavo i Bayern egentlig ? Han får da ikke meget spilletid efter de har hentet Martinez til pladsen ved siden af Schweinsteiger.
Skrevet af Kemosabe
Tjaa, Napoli er dog meget godt kørende og ser fx ud til at være et mere sikkert bud på CL-bold end Chelsea lige pt.

Om de er økonomisk pressede ved jeg ikke, men hvis man skal tage ham præsidentens ord for pålydende, hvilket jeg godt kan blive lidt i tvivl om, har de tidligere afvist ENORME bud på Cavani
Skrevet af CFCHackney
AVB(han havde længere tid tilbage, men jeg tror han gik med til en mindre kompensation, for så at arbejde igen næste sæson)


Nej, AVB fik bare fortsat sin løn. Og da Spurs slog til, stoppede det. Ret smart af Roman.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NRM
Hamsik kan ikke. Han ville være et emne hvis man manglede på den offensive del af midtbanen, men ikke til en dyb midtbaneplads.


Nu tænkte jeg ikke på Hamsik til den dybe midtbaneplads, naturligvis.
Jeg ser umiddelbart Hamsik som det bedste bud på en afløser for Lampard. Hamsik har kvaliteterne frem ad banen og en god teknik, men jeg ser ham også som en styrmand som CM, hvorfra han kan styre spillet. Han har et godt overblik og en god attitude. I må rette mig, hvis nogle af jer er af en anden overbevisning.

Evt. svar som, at indkøb til angrebet og til den dybe midtbaneplads er mere relevante i vores nuværende situation, hvis der skal prioriteres, accepterer jeg dog gerne :-)

Mit indlæg skal ikke forstås på den måde, at Hamsik og Cavani er mine bedste bud på forstærkninger i sommerens transfervindue; det var blot to navne jeg ville smide med i puljen af navne, vi har diskuteret her i tråden. Jeg må dog sige, at ud over deres åbenlyse fodboldmæssige kvaliteter, så synes jeg rent personligt, at både Cavani og Hamsik udstråler noget af den samme vindermentalitet som Chelsea havde med Terry, Lampard og Drogba i deres bedste år.
Blå siden 1997.
Skrevet af Geddar , moderator
"Nu tænkte jeg ikke på Hamsik til den dybe midtbaneplads, naturligvis.
Jeg ser umiddelbart Hamsik som det bedste bud på en afløser for Lampard."

I det nuværende system har Lampard primært været anvendt dybt. Såfremt man skifter system giver det flere muligheder, naturligvis. I det eksisterende system er det netop en spiller til den dybe del af midtbanen der efterspørges.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ThePensioner
Hamsik er på ingen måder en mand vi mangler, som Geddar ganske rigtigt påpeger. Væk med ham. Vi har brug for en mand, som kan støbe kuglerne til de tre-fire forreste, men som ikke selv nødvendigvis skal så meget frem i rampelyset. Banega har brug for luftforandring og trænger til nye udfordringer. McE har så vidt vides ikke formatet endnu - og får det måske heller aldrig - men ellers måtte han gerne smides ind dér for min skyld.

Nogle nævner også, at Oscar kunne omskoles, og det ved jeg ikke helt, hvad jeg skal mene om. Synes faktisk han viser et vist mod på banen, når han fx skal tackle. Selvom mange spillere vejer dobbelt så meget som ham, er han ikke bange for at gå til dem - så på den måde er han jo egnet. Men fysikken og den taktiske snilde til at spille foran de bagerste, har jeg mine tvivl om, men overblik og mod har han da. Men hvis Mou kommer til klubben har han self erfaring med at omskole OMere til DMere :-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Jeg så egentlig gerne, at vi oftere spillede 4-3-3, da jeg endnu ikke synes at ´de 2´ på midtbanen fungerer upåklageligt i nogen af konstellationerne. Den eneste, der virkelig skinner i 4-2-3-1 er Mata, som selvfølgelig også er vores største stjerne lige for tiden.

Stort set alle andre ville jeg synes kunne fungere mindst ligesågodt i en 4-3-3 med to boks-til-boks spillere (Ramires, Lampard, Oscar) og en enkelt defensiv (Mikel, Luiz eller Romeu).
Skrevet af Mugesh
@Mighty

”Hvis Mourinho og Madrid er blevet enige om han stopper, og har lavet en aftale omkring beløbene, så har det vel ikke så meget med Chelsea at gøre ? Så er det vel en sag mellem Mourinho og RM, hvor han så må give afkald på noget af sit tilgodehavende for at komme igang med at træne igen ? ”


Det er de færreste storklubber, som går med til at betale en manager for at komme af med ham, samtidig med at give ham frie hænder til at komme i nyt arbejde. Det er både økonomisk og sportsligt dumt af Real, især når de ved at der er interesse omkring manageren, så det sker ikke. Fra Mourinhos synsvinkel, så kan han enten fortsætte kontrakten ud, og få de 100mio, eller blive fyret og få de100mio af Real, samtidig med han ikke må finde en ny klub det næste års tid. Eller Chelsea køber ham fri fra Real for 100mio, og Mourinho får en ny kontrakt, hvor han minimum kommer til at tjene de 100mio det næste år. Hvorfor skulle Mourinho frasige sig de penge?

”Hvor god er ham Gustavo i Bayern egentlig ? Han får da ikke meget spilletid efter de har hentet Martinez til pladsen ved siden af Schweinsteiger.”


Jeg vil ikke klage, hvis vi hentede ham.

@lazio

”Tror mere der bliver tale om Falcao, han vil nok ogsaa vaere billigere end Cavani.”


Er de ikke nogenlunde samme prisklasse?

”Fellaini og Cheick Tiote kunne dog vaere 2 muligheder.”


Ja, også mangler vi bare Cattermole og Barton...

@NRM

”Hvis en stor klub viser interesse for Hamsik og Cavani, og de er interesserede i at søge større udfordringer, så kan jeg godt betvivle at en klub som Napoli, med alt ære og respekt for klubben Napoli, kan holde på dem.”


Tja, der har nu været stor interesse for dem de sidste par år.

”Jeg ser umiddelbart Hamsik som det bedste bud på en afløser for Lampard.”


Netop den type som Lampard, der ikke brug for i det nuværende system. Vi har brug for en balancespiller. Gerne lidt mere offensiv end Mikel, mindre offensiv end Lampard og bedre teknisk end Ramires. Fellaini lader til at være den som passer bedst til det.

@Hackney

”Nej, AVB fik bare fortsat sin løn. Og da Spurs slog til, stoppede det. Ret smart af Roman.”


Hehe, fair nok, pointen var nu bare at klubberne skal betale noget i kompensation for at fyre en træner, og hvis de kan få penge eller spare penge ved at han ryger til en anden klub, så gør det det.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@Kemo

"Stort set alle andre ville jeg synes kunne fungere mindst ligesågodt i en 4-3-3 med to boks-til-boks spillere (Ramires, Lampard, Oscar) og en enkelt defensiv (Mikel, Luiz eller Romeu)."


Helt enig, også en de få gode ting jeg kan se ved, hvis vi skulle ende med Mourinho.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Bert; D Luiz, Lamps Ram, Haz, Moses; Torres.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af SørensenCFC
Hvorfor Hazard ? Jeg kan simpelthen ikke forstå det.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Mugesh
cahill og ivanovic bliver interessant...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Ja, det er heller ikke min favoritkonstellation. Holdet spiller dog fint indtil videre, synes jeg.

Skrevet af dillen
Basel er satme farlige! Jeg tror ikke på, at vi giver dem lov til at score to mål, men vi skal godt nok passe på, puha!
Omvendt har vi heller ikke været chanceløse, og har også haft et par rigtig gode og store chancer.
annonce
0