Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
ja klasse. Var efter Lamps i 1. halveg, men han spillede sig i den grad op og havde rigtig mange bolderobringer i 2. halveg. Hilario gjorde det sgu også godt idag. Essien var fantastisk og må være MOM. Carvalho og Terry suveræne ligeledes. Anelka var en konstant trussel idag og Drogs 2 assist trækker i den grad op i hans præstation. Deco gjorde det også fint, men mangler lige det sidste for at komme i topform. Massiv arbejdsindsats over hele linjen.

Vi ligger nr 1 og nu bliver vi der sgu.

GO SØNDAG
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Fantastisk indsats over hele linjen idag. Vores midtbane arbejder fantastisk godt, da der ikke var plads til de kreative indfald. Forsvaret står også rigtig godt, og der skal specielt ros til Ivanovic som spiller en god kamp, selvom han ikke er helt tryg på den plads... Og så er Ashley Cole i øvrigt verdens bedste venstre back.
-
Skrevet af maarkap
Essien som MOM vil jeg gerne være med på.

Ikke bare spiller han en god rolle i det defensive, men har nogle skide godt aktioner længere oppe i banen.

"Og så er Ashley Cole i øvrigt verdens bedste venstre back. "

Er der overhovedet nogen tvivl? Han er fantastisk.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Scouse-free
Jeg ville stemme på Drogba, han var klart forskellen i dag.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af stofferc
Mja, han er var klart manden bag målene, men vil mene at man ikke skal undervurdere Essiens arbejdsindsats. Og Drogs har jo fået æren så mange gange alligevel :)
-
Skrevet af Scouse-free
Essien var fantastisk hele vejen igennem, og en skam at dommeren så vælger at taksere både Lucas og Mascheranos film som frispark imod Chelsea.

Havde han ikke haft det gule kort, er jeg sikker på han havde været mere nede i tacklingerne som han plejer.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Mjød
Nåede ikke de første 15, men fra det jeg så er Droggy klart MOM. 2 assist, plus alt det defensive arbejde han bidrager med, og ofrer sig for holdet, og så alligevel har overskud til en sidste aktion til at sætte Malouda op, som havde et af sine bedre indhop. Men fornøjelse at holde LFC fra store chancer indtil overtiden. Hilario gør sig igen positivt bemærket når der er brug for ham.
Så er Ricky også ved at vise sin klasse igen. Spiller superb, og har holdt kæft i pressen.

Nummer et, det bliver man aldrig træt af at være! :D
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
"Essien var fantastisk hele vejen igennem, og en skam at dommeren så vælger at taksere både Lucas og Mascheranos film som frispark imod Chelsea."

Ja, man kunne kun se ironien i at alle "cheat" råbene kom fra udebaneafsnittet. Ikke skyggen af kontakt ved Essiens gule i hvert fald.
-
Skrevet af Scouse-free
@stofferc

Væn dig til det, de bruger det meste af tiden på at fremhæve sig selv som verdens bedste fans, men glemmer ofte at se på deres egne spillere.

(Ovenstående er skrevet ud fra dialoger med flere IKKE-danske LFC fans)
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Fribytter
"Ja, man kunne kun se ironien i at alle "cheat" råbene kom fra udebaneafsnittet. Ikke skyggen af kontakt ved Essiens gule i hvert fald."

Heldigt for ihvertfald Masch.

Men tak for kampen. I var sgu effektive.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af maarkap
Men vi kan blive enige om at Drogs pt er den vigtigste spiller på holdet - i hvert fald den der er sværeste at erstatte. Han laver jo et enormt arbejde, og har en rolle som jeg kan ikke kunne se hvem der skulle kunne gøre efter.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
"Heldigt for ihvertfald Masch."

Hehe... han trækker sig jo tydeligt i tacklingen for ikke at ramme ham. Men det er så i orden at Lucas smider sig så eller?

EDIT: ah du skrev Masch... men ellers ligemeget, da der cheates i begge situationer.
-
Skrevet af Fribytter
"Hehe... han trækker sig jo tydeligt i tacklingen for ikke at ramme ham."

Ja vildt tydeligt. Den manglende kontakt kunne ligesåvel være et udslag af, at bolden allerede er blevet spillet videre. Og hvad er intentionen bag at komme ind i en tackling med strakt ben og knopperne forrest?

Hvor har jeg skrevet, at det er i orden, at Lucas og Masch smider sig? Og er det i orden, at Drogba, Cole og tildels Ivanovic fingerer en ulovlig kontakt hver gang muligheden opstår?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Det har du ikke skrevet nogen steder, og det siger jeg heller ikke.
-
Skrevet af Mugesh
Det fedeste ved kampen var at Drogba satte en tyk streg under hvorfor han er så vigtigt, efter at Liverpools fans begyndte at buhe af ham.... Anelka - Drogba årets angrebsdue i PL.

Ballack leverede efter min mening igen det han skulle, ikke prangende men godkendt.

Essien er gangske enkelt verdens bedste til at lukke Gerrard ned.

Også til sidst fryder det mit hjerte at se Kalou blive på bænken:-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MIghtyBlues
Drogba har i den grad imponeret mig denne sæson. Ikke på grund af hans mål, for det har han vist før. Jeg er mere imponeret over hans indstilling og arbejdsindsats. Han knokler og arbejder for hold, og har allerede lavet en del assists.

Vi har i det hele taget et rigtig godt og sammenspillet hold, men jeg vil stadig vove den påstand, at vores succes står og falder med Drogba. Bliver han skadet i længere tid (7-9-13) så har vi ingen der kan erstatte ham.
Skrevet af Kemosabe
Hvis han fortsætter på den måde, bliver han en ægte legende. Vi har sålænge jeg kan huske aldrig før haft en angriber af hans kaliber (beklager Franco, Jimmy og alle Jer andre...). Han kan skabe noget ud af næsten ingenting, hvilket bedst illustreres ved vores andet mål i søndags, hvor han modtager bolden i en nærmest umulig position med to forsvarere på nakken, som hiver og flår i ham. Alligevel ryster han dem af sig og serverer bolden for Malouda.
Skrevet af stofferc
"Vi har sålænge jeg kan huske aldrig før haft en angriber af hans kaliber (beklager Franco, Jimmy og alle Jer andre...). Han kan skabe noget ud af næsten ingenting"

Aaah, både Zola og Hasselbaink kunne også skabe noget ud af ingenting, men der er nok ingen af dem, der regnes som en af de aller bedste på deres respektive plads. Det kan man vel godt sige Drogba er.

I øvrigt har det vel altid været Drogbas stil at arbejde sten hårdt for holdet, men det har til tider knebet med det tekniske. Tror virkelig han har arbejdet meget med psyken det sidste halve års tid, for at kunne levere mere konstant, og indtil videre ser det ud til at give pote.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Drogba leverede egentlig også habile arbejdsindsatser under Mourinho, som åbenbart også forstod at få det bedste ud af ham... Tiden under Grant og Scolari kan man ikke helt sige det samme om. Han begyndte vel at blomstre op igen under Hiddink.

En helt anden ting der undrer mig, er udsættelsen af Mutus bøde. Han er jo idømt at betale os 130 mio. kr. i kompensation. Jeg er godt klar over vi aldrig får det fulde beløb. Jeg var dog af den overbevisning, at CAS var den endelige instans, hvor han fik afvist sin appel ??
Skrevet af Kemosabe
Hvis JFH kunne heade til bolden ville han måske have været blandt de aller bedste. Husker desværre kun at han en gang lavede et selvmål med hovedet.
Til gengæld havde han måske historiens tungeste skud. Zola er selvfølgelig en legende på sin helt egen måde - et fodboldgeni og en fantastisk personlighed på og udenfor banen.
annonce
0