Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Var Drogba ikke meget skadet under Scolari? Men ja han er ustoppelig, når det kører for ham. Puha en pestilens.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Han var skadet de første par måneder under Scolari og det samme meget af tiden under Grant. Under Grant spillede han dog også nogle pragtkampe, bl.a. imod Arsenal og Liverpool i CL.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Iøvrigt en lidt mærkelig historie omkring Patrick Vieira der pludselig er dukket op.

Dels fordi vi jo ikke må skrive kontrakt med nye spillere i øjeblikket. Hvis man forventer at få denne straf reduceret eller helt ophævet, så kan jeg dog ik forstå han vil bytte en bænk i Italien ud med vores.

Han vil da umuligt kunne tilkæmpe sig en plads i start 11´eren, og vil kun være et aktiv når Mikel og Essien er væk ANC, såfremt i får vores straf ophævet.

Personligt håber jeg bestemt ikke han kommer til Broen, hellere købe ungt talent og satse på ham, selvom det nok vil passe Ancelotti godt med en ekstra spillerne godt oppe i årerne :o)

En sidste ting der rent faktisk giver denne historie en smule troværdighed er, at han var på plads på Stamford Bridge i søndags og se vores kamp mod Pool. Selvom det er en stor kamp, så virker det da underligt ??
Skrevet af Kemosabe
Jeg forstår heller ikke helt, at vi sættes i forbindelse med Vieira. Jeg er stor beundrer af den spiller Vieira var, da han var på toppen - bedste midtbanespiller i PL (måske nogensinde) efter min opfattelse. Nu er han dog ikke meget mere end af skygge af sit gamle jeg, da han ikke længere har sin enorme råstyrke og energi.

Det eneste fornuftige fra vores synspunkt ville være en lejeaftale med Inter gældende for anden halvdel af sæsonen således at han kan være stand-in for Essien og Mikel når de smutter til Afrika. Men med mindre jeg fuldkommen har misforstået situationen, bliver appelsagen om Kakuta afviklet inden næste transfervindue, hvilket vil betyde at vi rammes af en eventuel straf allerede i næste transfervindue.
Vi kan jo ikke registrere nye spillere udenfor transfervinduet, heller ikke lånespillere.
En aftale med Vieira vil derfor kun blive til noget, hvis vi frikendes i Kakuta-sagen.
Skrevet af Mugesh
http://goal.com/en/news/…ract-report

Håber godt nok ikke det er sandt!

Han burde ikke få en tiendedel af det i løn.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Må da i såfald håbe at en lønforhøjelse højner hans spil. Man kan dog til hans forsvar sige at han stadig har mange gode år foran sig. Vi må jo se positivt på tingene trodsalt hvis vi skulle få den dom som vil låse os på hænder og fødder hvad angår indkøb af nye spillere...
come on Chelsea
Skrevet af Coppell
Vieira var ikke bedre end Keane. Mere elegant måske. Men Keane var en større arbejdskraft, oprydder og (omend diktatorisk) inspirator. Og så vandt han langt flere titler.

Vieira for nuværende er ikke stort mere anvendelig end Darron Gibson.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Eroh
@Kemosabe: Vi kan godt nå at købe spillere i januar-vinduet, så længe det er muligt at trække denne sag i langdrag. Hvilket det burde være.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Kemosabe
"Vieira var ikke bedre end Keane. Mere elegant måske. Men Keane var en større arbejdskraft, oprydder og (omend diktatorisk) inspirator. Og så vandt han langt flere titler.

Vieira for nuværende er ikke stort mere anvendelig end Darron Gibson. "Kender ikke meget til Darron Gibson, så det skal jeg ikke kunne sige. Jeg mener stadig at Vieira på toppen af sin form, var bedre end Keane har været på noget tidspunkt. Antal vundne titler i karrieren synes jeg ikke har så meget at sige i den sammenhæng. At Keane set over hele sin karriere har holdt et højere niveau i gennemsnit, kan vi sagtens blive enige om, men da Vieira var bedst, var han skræmmende i en grad jeg ikke synes Keane var.

Skrevet af Mugesh
"Vieira var ikke bedre end Keane. Mere elegant måske. Men Keane var en større arbejdskraft, oprydder og (omend diktatorisk) inspirator. Og så vandt han langt flere titler."

Pudsig kommentar det sidste: "Og så vandt han langt flere titler."

hmmmm.... Jeg går udfra at du mener klubtitler og ikke personlige. Kan det have noget at gøre med at Keane spillede i længere tid for en bedre klub end Viera gjorde?

Valdes har jo vundet flere titler end Cech, er han så bedre end Cech? Gudjohnson har vundet flere titler end Drogba, er han så bedre end Drogba?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af simplyjonathan
http://www.bold.dk/nyt/I…med-Chelsea

Iflg. bold (som har historien fra The People) har Kalou forlænget sin kontrakt indtil 2014. Han udtaler selv at han nu kan fokusere på fodbolden, og så må vi håbe det er det der har ligget til hinder for ham i den sidste tid.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Scouse-free
Vieria var uden tvivl en af de bedste, men jeg vil nu stadig mene at Keane noget var bedre.

Et godt eksempel af Keane´s egenskaber kan man se i kampen tilbage i 1999 mod Juve i Turin.

Jeg tvivler stadig på Vieria eller nogen anden i nyere tid ville kunne inspirere sit hold på den måde som han gjorde.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Mugesh
Jeg har slet ikke diskuteret hvem der er bedst, det var bare sammenligner med titler som jeg synes var lidt.....

Kalou nu skal du fandenme tage dig sammen, hvis Borini, Di santo og Sturridge ikke skal overhale dig.!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af BoKa
Ganske kort. Jeg skal en smut tur til London ved nytår, og ville sådan set bare gerne vide hvor man finder de billigste billetter til kampen mellem Chelsea og Fulham?
104 års tradition- Bayer 04 Leverkusen, Die Werkself
Skrevet af Knoblauch
på Chelseas hjemmeside.. Det betaler sig at give de der 20 pund for at blive True Blue member. (I al fald i forhold til diverse sites med billetter, kender ike til forholdet derover)
Skrevet af BoKa
Vi er 7 drenge som skal ind og se kampen. Skal vi alle have sådant et membership eller er det nok at en enkelt af os for medlemskabet og køber billetter til alle?
104 års tradition- Bayer 04 Leverkusen, Die Werkself
Skrevet af Forza Zola
I kan også satse på at købe billetter ude foran stadion, da der ofte er en del sortbørshajer som står og reklamere med billetter. Ved dog ikke hvad de koster, men de er formentligt en del billigere end hvis man skal bestille hjemmefra med Hotel-ophold.

Vigtig kamp idag 3 point ville i den grad lune i en svær udekamp. Kom så drenge.
come on Chelsea
Skrevet af Halil
Skulle kampen ikke igang nu!?

Hvorfor bliver banen vandet endnu!?

Oh the humanity.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af stofferc
En lidt blandet første halvleg. Synes først vi begynder at virke farlige efter Villas scoring samtidig med vi står dårligere bagude. Men en underholdende kamp indtil videre må man sige.
Og hvad lavede Carvalho lige ved målet!?
-
Skrevet af Halil
Hvad lavede FatFrank kan man også spørge?

Den bold skal cleares!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0