Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis der skal snakkes om en evt. ny træner i Chelsea (jeg tror stadig AVB får længere snor), så ville en ansættelse af Emery give mere mening end en af Bielsa, hvis præmissen for en ansættelse er den samme, som den var i sommers. Omend det kunne være temmelig spændende at se Bielsa i engelsk fodbold.

Bliver AVB fyret er spørgsmålet, om man tør satse på endnu en ung træner, eller om det bliver et mere sikkert kort.

Det ville da være helt forrygende at se Bielsa i engelsk fodbold omend jeg ville være ked af at se ham forlade Bilbao...

Mht. Kalou er det altså værd at bemærke, at han var den eneste indskiftning der rent faktisk gjorde en forskel i lørdags. Vi var langt farligere med ham på banen end uden. Det kan naturligvis diskuteres om det var ham eller om det var de taktiske ændringer der fulgte med, men ingen tvivl om at han bidrog med noget ingen andre gjorde.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Der har været så meget snak om nye trænere Capello, Mourinho, Hiddink etc og nu også Bielsa og Emery som begge er gode trænere. Men jeg gider snart ikke høre flere rygter om den ene eller den anden træner fra forskellige aviser.

Hvis AVB bliver fyret så lytter og læser jeg meget gerne.

Mht Kalou så gjorde han det godt da han kom ind, dog synes jeg ikke han er £ 90K om ugen værd på bænken.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg så de sidste 20 min af reservekampen idag.

Det jeg lod mærke til var:
Lukaku er et monster og alt for stor til den liga. Hvis han ikke skal bruges næste år, så lej ham ud. Det må da være nogle PL-klubber, der kan bruge en fysisk stærk spiller?

Bamford ligner den næste Stur på holdet (set bort fra Kakuta). Han er dygtig. Rigtig dygtig. Lidt hår på brystet, i form af et udlån på højt niveau, kunne måske gøre ham klar til en rolle på 1. holdet om blot et års tid.

Og så en mørk højre/venstreback(?), jeg ikke lige fik navnet på. Han virkede bare lynhurtig! Det var ham, der fik en krampe eller lignende efter et raid frem ad i 85+ min - til dem der så kampen.


Det er måske lidt voldsomme iagttagelser på baggrund af 20 min, men jeg er optimist!
It\'s a ducking disgrace!
både Lukaku og bamford spillede en super kamp! det samme gjorde HB´ Ashton, og Davey på CB. Billy Clifford lå og fordelte godt og Boga gjorde det også godt.

vesntrebacken sidder Aziz deen-Conteh på så det må være ham du tænker på, han er lynhurtig :)

Lukaku bør lejes ud til Bolton eller Sunderland eller lign. Ligesom chalobah er han alt for god til reserve bold.

Vi har en hel del spændende HB´er efterhånden, Ashton er næsten en kopi af Kane! plus vi har Hutch selvfølgelig.

Jeg vil helt bestemt råde folk til enten at se deres kampe på Chelsea TV på fjernsyn eller computer. og til folk der bor i London eller er i London når Youth holdet spiller tage ned og se dem i Staines. reserve ligakampene er også sjove at se, både live og på computeren/ tv´et.

Plus det giver et endnu bedre indblik i vores ungdom, som virkelig ser spændende ud.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hmmm... JT ude i to måneder. Jeg er relativ fortrøstningsfuld over dette, da forsvaret ikke er vores store problem for tiden. Jeg frygter bare at mangle ham som lederskikkelse på banen. Især på en aften som i aften. Har ikke en god fornemmelse...
-
Hvorfor spiller MALOUDA!!!!
Captain America. FCM
Spændende kamp. Med den Chelsea trup skal de gå videre samlet. Englands sidste håb. Good luck til jer.
hvad laver Malouda og Bosingwa!!!! Bertrand eller Cole, også Essien eller Lamps på midten i stedet for Malouda!!! vi får slag!!! FUCK!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
1 Petr Cech (c)
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
24 Gary Cahill
17 Jose Bosingwa
7 Ramires
16 Raul Meireles
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba
10 Juan Mata

We´re fucked!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce