Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Nu skal man jo ikke været et taktisk vidunder for at se hvilken spillerprofil som passer bedst ind i forhold til hold sammensætning og modstander. Torres har været fin repræsenteret og haft gode aflæg til støttespillerne omkring ham. At han så ikke er super skarp de gange han endelig bliver retvendt er naturligvis ikke så godt. Men en rimelig præstation i mine øjne uden at være prangende.
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Men 2. Halvleg har generelt ikke været tilfredsstillende.
come on Chelsea
Skrevet af JCech
At vi har to forskellige meninger, er der ikke så meget at gøre ved. Jeg respekterer din beslutning, selvom jeg er meget uenig. :)
Thank you, José.
Skrevet af Forza Zola
Helt fint, og ja fred være med det. Det er jo det charmerende med fodbold. Angående 2. Halvleg formoder jeg du dog er enig :-)
come on Chelsea
Skrevet af FalconLFC
På hjemmebane mod et hold som Hull må man med rimelighed kunne forvente langt mere af en angriber på et titelaspirerende mandskab. Torres var igen i dag en kæmpe skuffelse og det er vel kun et spørgsmål om tid, før Lukaku overtager hans plads i startopstillingen.
Skrevet af Jonson10
Dejlig start for Mou. Er enig i at Torres igen spiller alibifodbold, skuffende. Jeg håber Mourinho på en eller anden måde kan genopfinde ham.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af KongLyhne
God start med 3 point og en fed første halvleg.

2. halvleg var dog noget af en langgaber.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af CFCHackney
Fed stemning, god første halvleg, kedelig 2. halvleg, men vi fik sparet på kræfterne, og bør være friske til Villa på onsdag.

Torres er stadig elendig. 1 dårlig kamp til og han bliver officielt -1 igen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFC-RACISTEN
OMG! Torres ødelagde jo alt opspillet, og han tabte for mange bolde... Kan seriøst ikke tage jer der siger, at han spillede OK. Han er elendige, vi vinder intet med ham i front...

OT: Så var det et rigtigt godt indhop fra Schurrle´s og Lukaku´s side.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Mugesh
Som forventet, vi presser på til vi fører 2-0, også er det ellers bare om at få pindsvinekostumet på og forsvare føringen. Mourinho har ikke ændret stil. Vi skal nok komme til at vinde PL enten i denne sæson eller næste, og Cech kommer til at få flest rent mål i begge sæsoner. Og ja til sidst, Emanelos arbejde det sidste tre-fire om at få seværdig fodbold til broen, er blevet kylet i Themsen.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af FalconLFC
Mugesh:

Tror desværre du har ret
Skrevet af maarkap
Det kommer da så sandelig an på hvad man mener er seværdig fodbold.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Drillobold har da også sin charme, når man f.eks. møder et hold som Barca. Men når man møder et hold som Hull på hjemmebane, så mister den charmen, synes jeg.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
Jeg vil til hver en tid vælge den direkte form for fodbold, frem for ligegyldigt boldflytteri.

(Har desværre ikke set kampen idag, så den kan jeg selvfølgelig ikke konkret kommentere på).
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Det er skam heller ikke boldflytteri som Barca og Spanien praktiserer jeg taler for, for jeg indrømmer, det kan blive for meget, nogle gange. Men idag blæser vi nærmest Hull omkuld de første 20min, netop fordi vi har spillerne til det. Men derefter trækker vi os længere og længere tilbage, og i anden halvleg er der perioder, hvor Hullspillerne kører rundt med vores store stjerne, på broen. Det synes jeg er skuffende. Her havde man en modstander man kunne køre midt over og give fansene noget mere for pengene, udover de tre point, for de var aldrig i fare.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg tænkte nok at det var dette jeg ville komme hjem til efter kampen.

Først - jeg må være ærlig og erkende at jeg var ved at falde i søvn under anden halvleg. Vi spillede god fodbold i 30-40 minutter af første halvleg, derefter gik vi ned i gear, og ventede på dommerens fløjte.
Typisk Mourinho? Koldt vand i blodet. Jeg er klar over at vi har en bredere trup i år, men der er ingen grund til at køre Hull over 8-0 og bruge en masse unødvendige kræfter på det (selvom en 8-0 sæsonstart ville være skønt).

Vi har en midtugekamp nu her, og vi skal snart også spille mod Bayern. Der er ingen grund til at presse på, specielt når vi fik 2 mål så hurtigt og kampen var lukket.

Det var en FIN kamp af Torres, ikke specielt prangende, men jeg vil ikke melde mig ind i den klub der er ved at blive startet herinde: http://forums.na.leagueo…1370855979. I må også tage med i beregningerne at han blev udsat for mordforsøg. Har Ferguson vurderet om han var i livsfare?
Lukaku, Kevin Brynje, Ginkel og Shirley fik alle spilletid - DEBUT. Det synes jeg skisme er flot. God start på sæsonen.

Hvis vi havde været lidt skarpere i de første 30 min, så havde vi jo vundet 5-0. Jeg er enig i at vores spil ikke er specielt prangende, men der er ingen grund til at lyde som en flok snottede konfirmanter, ved at hyle over en 2-0 sejr. Vi skal være glade for at vi ikke brugte mere energi på Hull, undgik skader og fik startet sæsonen med en sejr.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Mugesh - Meget negativt kan du sige, men Hull havde da på intet tidspunkt en reel chance for noget som helst. Bevares, de fik lov til at køre bolden lidt rundt omkring midten, men ikke noget der på nogen måde kan bekymre.
Drillobold kan du ikke kalde det, det er under dit niveau. Defensivt, ja. Høje bolde - nej. Bolden blev da holdt på jorden, og kørt rundt via trekanter og førstegangsafleveringer. Det har ikke meget med Drillo at gøre.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Spot on Carefree. Jeg melder mig ind i dit kor ;-)
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
”Drillobold kan du ikke kalde det, det er under dit niveau. Defensivt, ja. Høje bolde - nej. Bolden blev da holdt på jorden, og kørt rundt via trekanter og førstegangsafleveringer. Det har ikke meget med Drillo at gøre.”


Det er en MEGET forenkling af Drillos filosofi, og en misforståelse, når det kommer til høje bolde(nu er nordmænd generelt højere end det meste af fodboldverden, så er det klart de udnytter den fordel, samt klimaet begrænser afleveringer langs jorden). Høje bolde er ikke et must. Filosofien bygger på at stå taktisk stærkt(defensivt) og gerne dybt da det skaber mere plads bag modstanderen, og når man erobrer bolden, så skal man prøve at udnytte de rum som modstanderen efterlader, når modstanderen er på vej frem, og typisk er det bag backsene. Hverken boldbesiddelse og pres på boldholder har ikke så stor betydning som at stå rigtig som en enhed. Det vi praktiserede i anden halvleg kan sagtens kaldes drillobold. Og der vil altid være flere grader af forskellige filosofier, Drillo har/havde bare ikke de samme midler som José har.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg vil ikke skjule at jeg er glad for at forenkle ting, blandt andet Drillo.

Hvis der er forskellige grader af forskellige filosofier i Drillos univers, så kan vi vel også kalde vores spil for Tiki-Taka og Pep-bold, da vi spillede meget i trekanter (OG JEG SÅ ET PAR HÆLAFLEVERINGER). Jeg ved godt mit eksempel er lidt ekstremt.
Drillo har/havde bare ikke de samme midler som José har.

Nu skal du ikke undervurdere Norge.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0