Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JCech
Nu skal man også huske på, at der venter to svære kampe i næste uge i form af Villa og Utd. Så at spillerne får lov at spare på energien er jeg fortaler for. Desuden er jeg næsten ligeglad med hvordan Chelsea vinder, bare de vinder.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
Resultatet er sekundært, Cech. Husk det.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Jeg vil til hver en tid vælge den direkte form for fodbold, frem for ligegyldigt boldflytteri.

Ja, for det er jo så charmerende når man stiller sig tilbage med ti spillere på egen tredjedel mod et lortehold som Hull Tigers.

Når vi er bange for at lægge pres på et lortehold som Hull, så er der altså et problem. Men man kan vel ikke andet end sige, at Mou har vist sine kort, og de er massivt defensive. Han vil ganske enkelt ikke spille offensiv fodbold. Han vil ikke bruge vores offensive midtbane til noget seriøst og han vil definitivt ikke gå efter at holde på bolden.

Og dermed tror jeg roligt, at vi kan afskrive enten vores solide boldbesiddende spillere (MaZaCar) eller vores muligheder for at vinde en skid de næste par år, for det MaZaCar kan er jo ikke primært i det defensive, og dermed vil de se meget ubrugelige ud 75% af tiden mod anstændige hold, da det jo netop ikke er vores taktik at have mest boldbesiddelse.

Ja, vi vandt over et tragisk dårligt hold som nok ville være blevet smadret med tenniscifre mod de fleste af de andre tophold, men jeg har fandme svært ved at se noget opløftende i den her sejr. Jo, Oscar på midten var fint og faktisk så det også næsten helt anstændigt ud, mens vi stadigvæk forsøgte at spille fodbold. Men vores hyper-defensive tilgang er bare så komplet idiotisk, at det overskygger det meste. Læg dertil fucking elendige -1 som sikkert får 50 kampe endnu en gang og så begynder billedet for alvor at være lidt trist.
Skrevet af JCech
BS
Når Mou vil spille mod topholdene, som han vil (defensivt), så har han brug for en, som udnytter chancerne, så -1 vil ikke blive særlig aktuel. Jeg synes Lukaku endnu engang var et niveau over -1, selvom han blot spillede 20 min, og kom ind i en kamp, hvor Chelsea sparede på kræfterne. Og for mig er resultatet alfa omega, jeg synes sejren var ganske positiv.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
Der var, imo, masser af godt offensivt spil i første halvleg. Oscar, KDB og Hazard roterede, og byttede også flot plads oppe foran, og der var masser af god bevægelse.

2. Halvleg var lidt for meget på cruise control.

En 2-0 sejr er en fin start, vi har et tæt program i de kommende uger, og vores offensive spil fungerede, for første gang i lang tid, fint uden Mata. I hvert fald i første halvleg. Og vi sparede på kræfterne.

Det er svært(åbenbart ikke) at være utilfreds.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Det kommer an på, hvilke øjne der ser det. For mit vedkommende går jeg efter 3 point, og så er jeg stort set ligeglad med, hvordan den kommer i hus. Andre går efter det opløftende spil, og vil være utilfredse med en præstation som i dag. Jeg vil til hver en tid foretrække 1 eller 2-0 frem for 3-2 eller 4-2. Som udgangspunkt tænker jeg, at det seværdige fodbold sælger billetter, mens det defensive fodbold vinder kampene.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
@ JCech

Når vi spiller mod et tophold, så kan det her hold altså ikke holde dem fra at komme til solide målchancer. Hvis vi faktisk var gode til den kyniske kontra-tilgang, så kunne jeg også godt leve med det, men det er jo netop ikke den form for fodbold, som faktisk er vores konkurrencemæssige fordel på nuværende tidspunkt.

Skal vi til at spille som vi engang gjorde det, hovedsageligt afventende og med fokus på at straffe mest muligt på kontra, så bruger vi jo netop ikke vores amigoers kompetencer til noget fornuftigt. Det meste af tiden er de i defensiven, og det er de ikke voldsomt gode til. Hvad er ideen i at satse på at spille på en måde, der netop ikke udnytter vores største fordel, amigoerne? Hvordan er det ikke gennemført idiotisk?

Endelig er der det psykologiske. Når vi stiller os tilbage og forsvarer numerisk på hjemmebane mod et hold som Hull, så ser det fandme skidt ud. Så har vi jo mere eller mindre opgivet at dominere på noget tidspunkt. Vi er de inferiøre spillere, der ikke kan sætte os igennem. Det var ok, at RDM valgte den tilgang i CL, for det var jo sandt i den situation, men det kan da for fanden ikke være vores målsætning at fastholde den tilstand. Vi må da for fanden have ambitioner om mere, end at være det inferiøre hold, der er bange for at dominere en kamp.

Vi bør for pokker gå efter at være det hold, de andre er bange for at møde, og ikke holdet, der på forhånd kapitulerer og stiller sig tilbage på egen tredjedel og kun sjældent vover sig frem.
Skrevet af Forza Zola
BS.... Sikke en gang lo.. At lukke ud. Du mener altså ikke at de andre hold er bange for at møde Chelsea? Kom nu lige ud af din osteklokke. Alle hold uden undtagelse har den største respekt for at møde et hold som på dagen kan gøre det surt for hvilket som helst andet hold i ligaen. Tvivler på at der er nogen som ligefrem frygter hinanden i PL, men nogle man har større respekt for end andre.

At få det til at lyde som om vi gravede os ned mod Hull er jo også noget sludder. Vi afgjorde kampen på hæsblæsende 25 min, og derfra røg en del af gnisten/magien. Om det var efter det taktiske oplæg skal jeg lade være usagt. Men både De Bruyne, Hazard, og Oscar slap i den grad foden på speederen.

@JCech

Hvad var det præcist Lukaku gjorde bedre? Han havde 2 aktioner. Dn første hvor han misser sin 1. Berøring og alligevel formår at få den ind i feltet, og den anden hvor han dækker bolden af og spiller den videre ude foran feltet. Vær nu lidt saglig i jeres bedømmelser tak. De 20 min han spillede gjorde han ikke det store væsen af sig.

Siger ikke at han ikke kunne have gjort det bedre, eller for den sags skyld dårligere end Torres hvis han havde startet, men hans indhop gjorde ingen forskel.

Jeg er hverken fortaler for Torres eller Lukaku. Førstnævnte har fejlet i stor stil i sin tid hos os, mens sidstnævnte er en type som jeg ikke er sikker på passer til de spillere omkring ham (håber jeg har uret). Rooney ville uden tvivl være ideel at have liggende der. Torres skal dog ikke kritiseres for enhver pris. Han gjorde det ok med ryggen til mål, og gjorde vel reelt sit arbejde (uden at score), da han var opholdsmand til begge scoringer(ja, ja ved godt den sidste var tynd, men det tæller alligevel).
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Enig, Zola.

Dog synes jeg ikke, at Torres spillede godt. Men det gjorde KRAKEN nu heller ikke.

Lige pt. Må Lukaku dog være klart førstevalg, men jeg er nu glad for, at Mou efter kampen sagde, at han fortsat ville jagte en angriber.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
@ Hackney

Der var, imo, masser af godt offensivt spil i første halvleg. Oscar, KDB og Hazard roterede, og byttede også flot plads oppe foran, og der var masser af god bevægelse.

Ja, der var bevægelse, men bemærkede du det tempo, det foregik i? Folk luntede jo for fanden bare rundt det meste af tiden. Det var så alligevel ved at være for meget for Hull, men alligevel scorede vi kun på et smart løb af Oscar der fuldstændigt snød deres offside fælde og et Lampard-frispark som enhver nogenlunde anstændig målmand ville have holdt ude.

Bevares, der var godt spil uden Mata, men det var jo også forventningen med tilgangen af Bruyne. Men hvor var tempoet? Hvor var vildskaben? Hvor var den aggressive søgen efter at dominere modstanderen?

Selv i første halvleg lunter vi bare hjem på egen tredjedel og står og glor, indtil Hull vælger at smide bolden væk. Hvordan kan man være tilfreds med det? Et midterhold kunne måske vælge at være tilfredse med tre point, men hvis vi vil være de bedste i verden, så skal ambitionsniveauet være noget højere.
Skrevet af CFCHackney
Ja, der var bevægelse, men bemærkede du det tempo, det foregik i?


Den første halve time foregik da i et ganske højt tempo. Offensivt i hvert fald.

Da vi kom foran med 2-0, cruisede vi bare hjem, og sejren kom aldrig rigtig i fare. Vi kunne endda have scoret et par kasser til.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
BS.... Sikke en gang lo.. At lukke ud. Du mener altså ikke at de andre hold er bange for at møde Chelsea?

Jo, midterhold og lavere skal da nok være skræmte (på et eller andet niveau), men jeg tror sgu ikke, at Man Utd ser vores indsats mod Hull og derefter ryster i deres shorts. Jeg tror ikke, at Bayern ser hvordan vi virkelig går til stålet og derefter overvejer, om de skal ændre på noget i deres basiskoncept. Jeg tror ikke, at nogen i Barcelona eller Madrid ender med at have søvnløse nætter over udsigten til at møde Chelsea.

Kom nu lige ud af din osteklokke. Alle hold uden undtagelse har den største respekt for at møde et hold som på dagen kan gøre det surt for hvilket som helst andet hold i ligaen. Tvivler på at der er nogen som ligefrem frygter hinanden i PL, men nogle man har større respekt for end andre.

Hvis City begynder at holde niveau, så kan jeg love dig for, at andre hold vil frygte at spille mod dem. Man Utd med Ronaldo var et andet hold, som modstanderne var meget lidt glade for at møde. Arsenals Invincibles? Samme historie. Pep´s Barca? Sidste års Bayern?

Og så kommer vi til os. Synes du, at vores spil mod Hull var frygtindgydende? Synes du, at vi virkede det mindste skræmmende? Vi nusser fornøjeligt rundt når vi har bolden og når vi ikke har bolden, så trisser vi stille og roligt hjem på egen tredjedel, og hvis ikke Hull gider presse frem, jamen så må de også godt bare spille frem og tilbage midt på banen lige så længe de har lyst til det.

Edit: Selvfølgelig har folk respekt for os, men det er sgu ikke godt nok. Man skal jo altid have respekt for et andet hold i Premier League eller CL. Men vi er Chelsea, vi er på vej til at blive verdens bedste klubhold, og modstanderne skal frygte at møde os. De skal føle nederlaget på forhånd. De skal ikke spille for at vinde, men for at ikke at blive ydmyget, specielt når det foregår på Broen.

Enten har vi ambitionen om at være de bedste eller også har vi ikke. Hvis vi har, så kan vi ikke nøjes med, at modstanderne blot respekterer os, for så vinder vi ikke de billige point, som tillader os at spare lidt kræfter hist og her. Hvis modstanderne ikke tænker "Åh nej, nu er det igen tid til Broen!!" og får tyndskid ved tanken, så har vi ikke gjort jobbet godt nok. I det mindste ikke sådan som jeg ser det. :-)

At få det til at lyde som om vi gravede os ned mod Hull er jo også noget sludder. Vi afgjorde kampen på hæsblæsende 25 min, og derfra røg en del af gnisten/magien.

De første 25 min var nu ikke just hæsblæsende. Vores offensiv var ganske flydende, og det er vel en af de positive ting, vi kan tage med, men selve tempoet var ikke voldsomt. Hull var bare ikke bedre. Og jo, defensivt gravede vi os jo netop ned. De fik lov til at spille bolden rundt uden at vi satte dem under pres. Vi lavede i øvrigt samme stunt mod Milan og Real i pre-season.
Skrevet af JCech
Zola
Skal jeg være helt ærlig, så var de to aktioner fra Lukaku også tilstrækkeligt til, at overstråle -1. Det er min ærlige mening.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
Torres skal dog ikke kritiseres for enhver pris. Han gjorde det ok med ryggen til mål, og gjorde vel reelt sit arbejde

Positionsmæssigt var han i det store og hele ok, men det der irriterer mig, er at han obstruerede adskillige angreb ved at høvle elendige afleveringer afsted eller varme bolden for længe. Hvis han vil være offensiv midtbanespiller, så skal han kunne ramme sine medspillere.
Skrevet af Forza Zola
@BS mange klubber graver sig jo ned når de møder os. Det er både hjemme og ude. De klubber du nævner, er jo klubber fra aller øverste hylde. Her tror langt de fleste hold på egne evner, og indstiller sig sjældent på modstandernes styrker (måske lige med undtagelse af når de møder Barcelona)

@Jceh når man først har set sig irriteret på en spiller lægger man som oftest primært mærke til de fejl han laver, og i mindre grad til de små succes oplevelser der opstår i spillet. Torres har spillet langt værre kampe end den idag. Men håber inderligt at vi får en klassangriber i stalden inden vinduet lukker. For det mangler vi. Rooney vil kunne gøre en markant forskel. Det ved Mourinho, og det ved ledelsen i United også, hvorfor handlen i mine øjne ikke vil forekomme som videre sandsynlig, desværre.
come on Chelsea
Skrevet af Didier
Jeg er overordnet meget tilfreds med kampen. 2. halvleg er ikke noget at skrive hjem om, men 2-0 er altid dejligt. Det gav kuldegysninger, da man fulgte en krammende Mou komme ind på stadion. Jeg var ikke enig i startopstillingen, men det gik jo fint. KdB efterlod et fint indtryk, Oscar ligeså, Hazard var konge. Godt med Shyrli-debut, overraskende, at Lukaku ikke kom ind. Blev Mata brugt af Spanien eller kan man frygte noget helt andet?

Edit: overraskende, at Lukaka ikke kom ind før!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af CFCHackney
Mata blev ikke udtaget til det spanske landshold. Den eneste af vores spaniere der blevet udtaget, var Dave, og han kom ikke i aktion, men havde jetlag, og var derfor ikke med i truppen i dag.

Mata har kun trænet med i 2-3 dage, så han slappede af på bænken. Så ingen grund til frygt eller panik.

Mou valgte forhåbentlig, at bruge den svageste angriber mod den svageste af de kommende modstandere(Tigers). KRAKEN starter forhåbentlig på onsdag.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ThePensioner
Hm, tja, der er tilsyneladende mennesker, som insisterer på at se det negative...

Vi har tilsyneladende givet Kevin en helt ny legeplads og jeg blev da personligt ganske underholdt af de 23 forsøg på mål vi havde. To lækre mål blev det også til, og det bare i første kamp i sæsonen. Derudover ikke at forglemme, at oprykkre er notorisk trælse at spille i mod i begyndelsen af sæsonen, hvor de stadig tror, de har en chance. På intet tidspunkt havde man fornemmelsen af, at det kunne gå galt - i modsætning til sidste sæson, hvor vi gerne skulle have minimum tre mål, før pulsen blev nogenlunde rolig...

Self kan jeg finde negative ting, hvis jeg virkelig leder, men det gider jeg ærligt talt ikke :-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFC#17
Enig, det er sindsygt så negative folk er blevet herinde. Jeg synes Torres gjorde det fint, han skaffede straffespark og frisparket som førte til Lampards mål.

Hvis Chelsea ikke skaber frygt hos konkurrenterne i den 1. halvvej hvor de GAD bruge deres kræfter, så ved jeg ikke hvad der gør.

Det er sværere at score 7 mål på autopilot end i spanien, hvorfor det kun blev til 2-0 igår. Havde Chelsea brugt alle sine kræfter i 2. halvvej havde de scoret mange flere.
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Skrevet af KnockOut
Hmm hvad mere kan man forlange af den først kamp i år ?, jeg finder det direkte barnlig at tude over en sejer der kom så sikker i hus, der var rigtig flot pres spil i start og rigtig flot kombi spil, kan da slet ikke huske hvornår det har været så godt sidst.

Er lykkelig over at have min ynglings træner tilbage i min klub.

Er ret stolt af drengene, om Torres er klar til den nye sæson ser det ud til, og jeg håber han gør det godt, i dag var han helt sikker fin.

Alt i alt har vi ingen ting at klage over, se bare på arsenal, tottenham de var sku ikke noget at skrive hjem over.

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
annonce
0