Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Var i øvrigt vildt imponeret over hvor mange bolde Ramires kom i vejen for. Synes virkelig han spillede en fin kamp som balance spiller, og havde indimellem stadigvæk sine vanlige dybdeløb som gjorde ondt på modstanderne. Ærgerligt at Lamps aflevering lige blev en halv meter for lang til ham i 2. Halvleg.

Men ja super fin start på sæsonen.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
@ CFC

Enig, det er sindsygt så negative folk er blevet herinde. Jeg synes Torres gjorde det fint, han skaffede straffespark og frisparket som førte til Lampards mål.

Så har vi ikke set den samme kamp, for i den kamp jeg fulgte, så forærede Hulls målmand os et straffespark og lidt senere var han igen i gavehumør, da han egentlig var nået ud til Lampards frispark men simpelthen ramte ved siden af bolden. Og bevares, det var da fremragende filmet af Torres i forbindelse med det frispark, men når vi nu ikke kan lide at Barca gør det, så bør vi måske undlade at være hykleriske og rose Torres for det.

Har du i øvrigt tal på alle de elendige afleveringer, han ligegyldigt sendte afsted? Hvor mange angreb gik i lort fordi Torres ikke lige kunne besvære sig med at lægge bolden præcist? Men nej, når nu vi vandt og Torres løb rundt og så deltagende ud, så kan vi jo virkelig ikke forvente mere fra ham, vel? Det er jo totalt verdensklasse, når han bare sjosker lidt rundt og et par enkelte gange faktisk lykkes med at ramme en medspiller.


@ KnockOut

Hmm hvad mere kan man forlange af den først kamp i år ?, jeg finder det direkte barnlig at tude over en sejer der kom så sikker i hus, der var rigtig flot pres spil i start og rigtig flot kombi spil, kan da slet ikke huske hvornår det har været så godt sidst.

Du finder det direkte barnligt at man ikke er tilfreds med et ekstremt passivt forsvar, en i store dele af kampen ekstremt passiv midtbane, en Torres der ødelægger næsten alt han rører ved, og en indikation af et generelt koncept, der hedder at alle hold i ligaen skal have lov til at spille bolden rundt på vores tredjedel? Nå ja, hvis det er din holdning, så fair nok. Da du virker ret ny her i tråden (velkommen til, i øvrigt), så vil jeg i så tilfælde være lige akkurat høflig nok til ikke at remse de tillægsord op, som jeg kæder sammen med den holdning.

om Torres er klar til den nye sæson ser det ud til, og jeg håber han gør det godt, i dag var han helt sikker fin.

I går var han helt sikkert rystende elendig, og jeg finder det egentlig en anelse skræmmende, at der kan være flere meninger om det. Hvad gjorde han, der ikke var elendigt? Nå jo, han bevægede sig ganske hæderligt så længe han ikke havde bolden. Dog løb han stadigvæk ned og legede offensiv midt, hvilket jo så efterlod et stort hul inde i boksen. Det var nøjagtigt det samme pis, han lavede i kamp efter kamp sidste sæson.

Alt i alt har vi ingen ting at klage over, se bare på arsenal, tottenham de var sku ikke noget at skrive hjem over.

Alt i alt har du næppe indsigten til at fortælle mig, om jeg har noget at klage over. Du må undskylde, hvis det lyder lidt arrogant, men det virker til at være den kolde, hårde virkelighed.

Du sammenligner os med Spuds og Arsenal, men det er jo for pokker ikke de klubber, vi skal have fokus på. De kæmper om at komme i top 4 og bare kvalificere sig til CL. Vores kamp bør være om mesterskabet og om at dominere i CL. Vi skal op på et niveau, hvor vi er en af favoritterne til at vinde enhver turnering, vi deltager i. Vurderet ud fra Hull-kampen, føler du så at vi er i nærheden af det niveau?

Du kan selvfølgelig snakke om, at det stadigvæk er tidligt på sæsonen, men sagen er bare, at vi skal møde Manu på udebane om seks dage og spille USC mod Bayern om elleve dage. Og de to kampe ender næppe med et godt resultat, hvis vi bare stiller os tilbage på kanten af feltet og fuldstændigt uinteresseret lader de hold hælde bolde ind i feltet eller skyde upresset fra distancen.
Skrevet af Forza Zola
Rystende man kan være så upræcis i sin analyse af en fodboldkamp. Der er lidt Hans Brun tendenser over dine udtalelser. Og lad da endelig United hælde bolde ind i feltet. Tror vi er rigeligt istand til at få afværget de situationer, og få sat nogle giftige omstillinger igang med de spillere vi råder over. Men så naiv vælger alligevel ikke at tro Moyes er, og efterlade et kæmpe bagrum til vores spillere.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Ja, hold da kæft noget lort kun at vinde 2-0. Sjældent har jeg følt mig så ydmyget. Så hellere spille uafgjort 2-2 som i sidste sæson. Så er der da i det mindste spænding om resultatet.

Jose RAUS!
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Jeg er enig i de fleste af BS og Mugesh´s betragtninger.

Efter gårdagens kamp blev jeg efterladt med en flad fornemmelse.
Som følge af de første 25 min, var jeg blevet lovet mere end 2-0. Jeg har ikke set Chelsea spille sådan siden Kong Carlo. Forskellen er at Kong Carlo altid gik efter det næste mål(midtuge kamp eller ej), hvis det ikke var for dristigt og hasaderet. Igår havde vi en gylden mulighed for at få samtlige offensive spillere på scoringstavlen, hvis vi blot havde fortsat i et lidt lavere tempo. Det er selvfølgelig en fordel at vinde 7-0 frem for 2-0 i en præmiere kamp.
Resten af kampen var noget af det mest frustrerende Chelsea spil, som jeg har hidtil har set. Ukoncentreret, ulystbetonet og ligegyldigt.

Jeg er overbevist om at vi med denne tilgang vil få en helvedes masse sejre, og måske endda titler. Desværre tror jeg også at vi stopper kampene ved mål nr. 2. Det var ligeledes skabelonen i pre season kampene. Mange vil sikkert være tilfredse med denne antiophidsende måde at gennemføre en kamp på.

Jeg selv jubler mere ved 5-0 end ved 1-0.

Torres var iøvrigt gennemført elendig. Han mangler respekt for de simple og korte pasninger. Hold da kæft hvor er han slasket i sine aktioner. Lukaku gjorde langt mere væsen af sig, trods den begrænsede spilletid. Han var i stand til at holde på bolden og afleverede sikkert og koncentreret.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Psygnosis
Hvis du sidder med en flad fornemmelse efter en 2-0 sejr, fordi de første 25min var imponerende. Så kan du umuligt være særlig gammel, eller har ikke været Chelsea fan i vanvittig lang tid. Jose er tilbage, forvent ikke 100% sprudlende fodbold men gode resultater.

I Mourinhos første sæson fik Chelsea så absurte mange 1-0 sejre, det var sikkert at spille på resultatet inden kampen.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg er overbevist om at vi med denne tilgang vil få en helvedes masse sejre, og måske endda titler. Desværre tror jeg også at vi stopper kampene ved mål nr. 2. Det var ligeledes skabelonen i pre season kampene. Mange vil sikkert være tilfredse med denne antiophidsende måde at gennemføre en kamp på.JA det er resultat fodbold med Mourinho, sådan var det også sidst han var i Chelsea. Så kan folk bryde sig om det eller ej..

Det er cruise control efter 2 måls føring.
Captain America. FCM
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Jeg sad med en flad fornemmelse fordi vi havde evnerne til langt mere end 2-0, men simpelthen ikke gad. Det værste jeg ved, er at forspilde en meget let tilgængelig storsejr. Vi havde end ikke behøvet at anstrenge os. Havde det været en jævnbyrdig kamp og en smal 2-1 sejr, havde jeg haft en større tilfredshedsfølelse.

Grænserne for hvornår man kan stille sig tilfreds bliver jo hele tiden rykket. Mine blev for alvor rykket under Carlo, hvor euforien var eksplosiv efter de utalige storsejre. Det er anderledes med Mourinho. Her opstår den fulde tilfredstilelse først efter mange sejre i træk.

All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af KnockOut
Ok fair nok jeg er ny her i tråden så jeg må da være helt uden fodbold viden.
Har bare tænkt i mange år at bold.dk var alt for mange 12årig uden nogen form for virkelighed sans ,alt bare ikke er perfekt hver gang, er da enig i vi kunne godt lave flere mål, men nu er jeg ret stor tilhænger af MOU og hans måde at spille fodbold, jeg elsker omstillinger, jeg elsker de små direkte driblinger eller hurtig små kombinationer , ud over dette elsker jeg et fodbold hold der kan holde 0 & på samme tid skabe resultater, jeg er ikke meget for tik tak, og det er vel fair vi har en forskellig indgangs vinkle til spillet ?

Jeg glæder mig som et helt barn til denne nye sæson af PL, syndes Chelsea har det mest spændene hold i mange mange år, glæder mig at se ES tilbage i Chelsea en spiller jeg elsker så højt, og som stor fan af Ramires og det han kan bidrage med er det mig kun et plus han bruges på en ny måde, er ikke den stor OBI tilhænger men det er rart med variation på den midt.

Du har ret til at have dit syns punk BS men det skal nu ikke ødelægge den positiv holdning jeg har til holdet jeg glæder mig som en på 16 igen.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af KnockOut
Jeg fik 2 gaver i år, MOU tilbage til Chelsea (godt for real & Chelsea) og lampard fik ny kontrakt, faktisk kan det ikke være bedre.

Skal lige tilføje jeg glæder mig da også til Lukaku skal spille fast men altså lad ham nu lige komme ind på holdet stille og rolig, jeg har fuld tiltro til MOU nok skal vælge den der er bedst på den lange bane, dette er ikke en sprint men et maraton og kan MOU hente de point der skal til er jeg ret ligeglad hvordan det sker, så længe det ikke er på bekostning af holdet.

Og til mine andre Chelsea fans, glæder mig til at nyde denne spændene sæson sammen med jer ;)

Daddy is home !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Black Spider
@ Zola

Rystende man kan være så upræcis i sin analyse af en fodboldkamp.

Hvor er jeg upræcis? Eksempler udbedes.

Og lad da endelig United hælde bolde ind i feltet. Tror vi er rigeligt istand til at få afværget de situationer, og få sat nogle giftige omstillinger igang med de spillere vi råder over.

Den tilgang gik jo fremragende mod Real. Cahill går for meget baglands og Ramires får uundgåeligt placeret sig skidt før eller siden, og så er der lige pludselig antydningen af plads til at van Persie kan modtage bolden inde i feltet.

Det kan i øvrigt næsten ikke undgå at blive problematisk, hvis vi vil fortsætte samme stil, som den vi brugte mod Barca og Bayern i 2012, for dengang havde vi jo netop ikke tre amigoer med begrænsede defensive evner på banen. Men det er måske fuldstændigt ligegyldigt, synes du?

Og ja, lad os da endelig forsøge at have bolden så lidt som muligt mod stærke modstandere. Det er jo fandme måden vi slår dem på. Jo mindre Mata og Hazard har bolden, jo større er vores chance for at vinde! Den logik er simpelthen fremragende, Zola.

Nå, det mener du alligevel ikke? Vi skal måske holde fast i bolden, når de smider den væk, men når vi selv mister den, så skal vi være tålmodige og ikke gøre andet for at genvinde besiddelse, end at stille os ned på egen tredjedel og vente? Og mens vi venter, hvad gavn har vi så af amigoerne? Præcis, det har vi netop ikke, og det er så yderligere en grund til, at jeg er lidt fjendtlig over for den tanke, at vi bare skal forsvare os dybt og modstå presset.

Og nej, jeg tror afgjort ikke på, at den defensiv vi så mod Hull kan holde imod bedre hold, der laver samme numre mod os, som vi lavede imod Hull. Jeg tror ikke på, at vi igennem 90 minutter kan holde til, at angreb efter angreb bølger imod vores forsvar. Ikke når vi står så langt tilbage og agerer så rystende passivt.

@ Kemosabe

Ja, hold da kæft noget lort kun at vinde 2-0. Sjældent har jeg følt mig så ydmyget. Så hellere spille uafgjort 2-2 som i sidste sæson. Så er der da i det mindste spænding om resultatet.

Kritikken går jo netop ikke på resultatet men derimod primært på vores måde at angribe kampen på. Er det for meget at forvente, at du evner at kommentere på kritkken frem for for at brænde en ligegyldig stråmand af?
Skrevet af Mugesh
@Carefree

”Jeg vil ikke skjule at jeg er glad for at forenkle ting, blandt andet Drillo.”


Det skal du nok passe på med, det kan føre til ret misvisende konklusioner.

”Hvis der er forskellige grader af forskellige filosofier i Drillos univers, så kan vi vel også kalde vores spil for Tiki-Taka og Pep-bold, da vi spillede meget i trekanter (OG JEG SÅ ET PAR HÆLAFLEVERINGER). Jeg ved godt mit eksempel er lidt ekstremt.”


Og her har vi så beviset. ALLE hold spiller i trekanter på et tidspunkt i løbet af en kamp, selv Norge.

”Nu skal du ikke undervurdere Norge.”


Det kunne aldrig falde mig ind.

@Hackney

”men jeg er nu glad for, at Mou efter kampen sagde, at han fortsat ville jagte en angriber.”


Selvfølgelig gør han det, han har heller ikke ramt de obligatoriske 1 mia i transfer endnu. Men kan han så ikke lige få afskibet enten Torres eller Ba. Fire spillere til én plads, og hvor to af dem får næsten 2mio i ugen, synes jeg er lige en tand for meget, selv for os.

@KO

”Alt i alt har vi ingen ting at klage over, se bare på arsenal, tottenham de var sku ikke noget at skrive hjem over.”


Vi vil aldrig have noget at klage over, hvis vi skal sammenligne os to klubber som har dårligere spillermateriale og ringere manager end os. Men sammenlign lige vores spil i forhold de to manchesterklubber, som vi netop skal indhente.

@Forza

”Var i øvrigt vildt imponeret over hvor mange bolde Ramires kom i vejen for. Synes virkelig han spillede en fin kamp som balance spiller, og havde indimellem stadigvæk sine vanlige dybdeløb som gjorde ondt på modstanderne. Ærgerligt at Lamps aflevering lige blev en halv meter for lang til ham i 2. Halvleg.”


Det var faktisk en af de få gode ting i kampen, når han holder sig til at spille simpelt og ikke smide sig vandret i alle takling, så kan han være en fin spiller at have mod hold som Hull.

”Og lad da endelig United hælde bolde ind i feltet. Tror vi er rigeligt istand til at få afværget de situationer, og få sat nogle giftige omstillinger igang med de spillere vi råder over.”


Det håber jeg sandelig ikke, med mindre Mourinho har fået forsvaret til at træne det intetnsivt i den sidste mdr. Sidste sæson havde vi især problemer med indlæg, og især Luiz, Cahill og Azpi var elendige til at placere sig rigtigt i de situationer.

@Obi

”Grænserne for hvornår man kan stille sig tilfreds bliver jo hele tiden rykket. Mine blev for alvor rykket under Carlo, hvor euforien var eksplosiv efter de utalige storsejre. Det er anderledes med Mourinho. Her opstår den fulde tilfredstilelse først efter mange sejre i træk.”


Præcis!

I bund og grund tror jeg bare, vi har forskellige forventinger. Nogle af os er fodboldromantiske, og vil se flotte kombinationer på modstanderens halvdel, og dominere alle de hold vi burde kunne dominere. Andre er mourinhoromantiske og er bare glad for Mourinho er tilbage. Og andre vil bare have at holdet vinder.

Jeg skrev det, da Mourinho blev ansat, og er kun blevet bekræftet efter denne start, ja det var første kamp, men en af de kampe, hvor han netop kunne have modbevist det. Mourinho kommer aldrig til at spille den form for fodbold, den sportslige ledelse har arbejdet på de sidste tre-fire år. Han vil helt sikkert vinde et par trofæer, men efter to sæsoner vil han have suget så meget spillelyst ud af vores offensive spillere, at det til sidste bliver så robotagtigt og kedeligt som Real i sidste sæson, og hans sidste sæson for os i hans første periode. Skid da hul i, at klubben har arbejdet på finde en spillestil, som er seværdig og har købt unge lovende verdensklasse talenter til det. Det vigtigste er nu bare, at Mourinho er tilbage. Kan næsten ikke vente til modstanderholdet om en mdr på Broen synger ”boring boring chelsea” Yay!

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Puha.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KnockOut
Personlig finder jeg det ret arrogant ikke sammenligne sig med samlet top 5 der skal vil ikke så meget til før kan ting kan gå galt, og vi ved jo faktisk ikke hvor Chelsea står pt. i forhold til de andre, vi kan da altid drømme og håbe vi er bedre end dem men det er vel ok stadig at se dem som konkurrenter.

Personlig syndes jeg da vi har den anden bedste trup i PL ca på højde med Man C, dog tror jeg at Man U stadig har et bedre "hold".

Men med helt nye træner hvem ved, det bliver spændene !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Black Spider
@ KnockOut

Du er ny i tråden og kender nok ikke rigtigt persongalleriet endnu. Og jeg forsøger jo at holde mig en anelse i skindet, så jeg ikke ligefrem skræmmer folk væk. Men jeg har omvendt slet ikke nok tålmodighed til at blive kaldt en barnlig idiot af en person jeg ikke kender, som staver på folkeskoleniveau (dog respekt hvis du er ordblind eller er naturaliseret spanier), og som har kuk i sine ræsonnementer. Jeg kan i den slags situationer godt komme til at virke en anelse, tja, kort for hovedet?

Har bare tænkt i mange år at bold.dk var alt for mange 12årig uden nogen form for virkelighed sans ,

Jeg vil gerne se dig komme med et argument for, at din virkelighedssans er mere præcis end min. Det kan sagtens være tilfældet, men prøv nu lige at demonstrere, at det er tilfældet, før du forsøger at bruge det som argument.

Der er i øvrigt ikke nogen 12-årige blandt de faste besøgere i denne klubtråd. Ikke en eneste. Den tanke kan du lige så godt slå ud af hovedet nu og her. Jeg ved i øvrigt ikke, hvad grundlag du har for at se ned på 12-årige. Så længe de accepterer, at de netop kun er 12 og derfor har begrænsninger, så skal det vel ikke lægges dem til last, at deres hjerne ikke er fuldt udviklet.

er da enig i vi kunne godt lave flere mål, men nu er jeg ret stor tilhænger af MOU og hans måde at spille fodbold, jeg elsker omstillinger, jeg elsker de små direkte driblinger eller hurtig små kombinationer , ud over dette elsker jeg et fodbold hold der kan holde 0 & på samme tid skabe resultater, jeg er ikke meget for tik tak, og det er vel fair vi har en forskellig indgangs vinkle til spillet ?

Fot mit vedkommende er det ikke antallet af mål, men at vi ikke engang søger dem. At vi stiller os helt ned på egen tredjedel mod et lortehold som Hull og bare venter på, at de smider bolden væk. Det er jo for fanden ikke en måde at spille på, specielt ikke på hjemmebane. Hvad fanden ligner det at være så defensiv på hjemmebane mod en så håbløst dårlig modstander?

Du er ikke meget for tiki-taka og det er fair nok. Det er jeg egentlig heller ikke, i det mindste ikke, når det bliver tiki-taka for tiki-takaens skyld. Jeg er til gengæld stor fan af konceptet med, at man holder fast i bolden. Modstanderen kan per definition ikke score, så længe modstanderen ikke har boldbesiddelse. Og jeg har heller ikke det mindste imod, at man holder på bolden indtil en god åbning viser sig.

Du elsker omstillinger og det er også fair nok. Jeg har ikke noget imod dem, men jeg kan simpelthen ikke snuppe, når omstillinger pludselig skal gøres til det primære offensive våben. Selvfølgelig er det fint at udnytte, at modstanderen har begået en fejl, men det kan simpelthen ikke passe, at det er 95% af den offensive plan, at man venter på, at modstanderen vover sig for langt frem. Det er simpelthen for uambitiøst.

Rent ambitionsmæssigt generer det mig i øvrigt også, at vi forsøger at vinde ved at være match spoilers. Vi har lidt heldigt fået muligheden for at bygge klubben op til at være et internationalt dominerende hold. Vi har allerede vist, at vi kunne dominere kampene på defensiv maner, men Barca og Bayern løber med overskrifterne ved at forsøge at skabe kampene. Hvorfor skal vi gøre mindre end dem?

syndes Chelsea har det mest spændene hold i mange mange år

Jeg er enig. Dog er kompetencerne anderledes nu end for seks år siden. Dengang havde vi et hold, der kunne lukke fuldstændigt ned for stort set en hvilken som helst modstander. I dag har vi et hold, der er mere egnet til indianerbold end til at bevogte vores egen tredjedel gennem 90 min.

som stor fan af Ramires og det han kan bidrage med er det mig kun et plus han bruges på en ny måde,

Det skal sgu nok blive sjovt at have dig i tråden. Personligt kan jeg det meste af tiden ikke fordrage Ramires. Jo, han har en fremragende indstilling og arbejdsmoral, men manden har en tilbøjelighed til at træffe nogle torskedumme beslutninger.

Personlig finder jeg det ret arrogant ikke sammenligne sig med samlet top 5

Hvis hele top 5 kæmper om mesterskabet, så er det også fair nok, men det er bare ikke tilfældet. Derfor bør vi kigge på klubberne over os, i stedet for at blive glade for, at vi er foran klubberne under os. Vi kan ikke bruge det til en skid, at vi er bedre end et skadesplaget Arsenal lige pt. Vi kan ikke opnå noget på den baggrund, så det er dybest set bare en idiotisk omgang selvforherligelse, som vi i mine øjne ikke har råd til.

Vi skal have øjnene fokuseret på hullet op til de aller bedste, og det hul skal vi have lukket. Så er det fint, hvis vi samtidigt selv løber fra Spuds og Arsenal, men det er bare ikke et mål i sig selv. Det er ikke nok, at vi er bedst i London, hvis vi samtidigt er klar dårligere end begge hold i Manchester.

Personlig syndes jeg da vi har den anden bedste trup i PL ca på højde med Man C, dog tror jeg at Man U stadig har et bedre "hold".

Nu er det enormt abstrakt at snakke om hvor god en "trup" er, men umiddelbart synes jeg nu nok, at vi er et stykke fra City. Okay, vi har bedre folk på den offensive midt og på mål, men det er vel også sådan ca det? Deres midterforsvar er noget bedre end vores, deres centrale midtbane er noget bedre end vores, og deres centrale angribere er meget bedre end vores. Manu er bedre spillet sammen. Og internationalt kan jeg ikke se, at vi er på niveau med de bedste.

Skrevet af CFC-RACISTEN
Det bedste udebanehold vinder PL i år. Mourinho har ikke tabt en eneste hjemmebane kamp, og City er sindsyge på hjemmebane. Alt lægger op til, at det bedste udebanehold vinder Premier League.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Forza Zola
Det trækker mere op til et trænerkursus til BS, når han vil have os til at spille som Bayern og Barcelona i den liga i verden hvor man har mindst tid på bolden inden der er en modstander klar til at save begge dine ben af.

I øvrigt dårlig samligning når du ser på deres materiale kontra vores. Så gode er vi desværre ikke endnu.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Det trækker mere op til et trænerkursus til BS, når han vil have os til at spille som Bayern og Barcelona i den liga i verden hvor man har mindst tid på bolden inden der er en modstander klar til at save begge dine ben af.

I øvrigt dårlig samligning når du ser på deres materiale kontra vores. Så gode er vi desværre ikke endnu.

Når du kalder mig upræcis uden at ville pege på, hvad jeg har sagt, der faktisk er upræcist, og så efterfølgende giver mig kredit for, at vi skal spille som Bayern og Barca (for deres spil er jo helt ens), når jeg reelt bare har givet udtryk for, at vi skal dominere kampe på en sammenlignelig måde, så bliver det altså svært at føre en fornuftig samtale. Det kan du godt selv se, ikke?

I øvrigt dårlig samligning når du ser på deres materiale kontra vores. Så gode er vi desværre ikke endnu.

Vi er ikke på højde med de bedste endnu, nej. Men så er vi trods alt heller ikke dårligere. Når vi har tre playmaker-typer på banen, to nogenlunde boldsikre folk på den centrale midt, nogle anstændigt boldsikre fuldbacker, og så eventuelt en boldsikker mand i midterforsvaret, så er der tilpas mange spillere involveret til, at vi burde kunne holde spillet kørende undtagen imod det mest vanvittige helbanepres.

Hvis vi kan holde boldbesiddelsen, så skal vi jo "bare" lige have vundet bolden tilbage, hver gang vi taber den. Det burde vi faktisk også være i stand til, men hvis Mourinho vil spille med Terry som fast mand, så kan det selvfølgelig godt være et problem, hvis vi skubber forsvarslinjen for langt frem. Og hvis forsvarslinjken er dyb, så må midtbanen jo også stå dybt, så der ikke er plads mellem kæderne. Hvis midtbanen står dybt, så er den ikke i gang med at lægge pres på modstandernes spilopbygning.

Og så ender vi jo med at se os gøre som mod Hull City eller som vi gjorde mod Real i pre-season. Vi lader dem spille deres eget spil i offensiven. Vi lader dem bygge spillet op efter behag. Det kan vi antageligt også godt holde til mod svagere modstandere, men stærkere modstandere vil nok indse, at hvis vi har tre playmakere på banen, så må det være muligt at skabe huller i vores organiserede defensiv, og når vi ikke er aggressive hvad angår pres på boldholderen, så er der også alverdens tid og plads til at udnytte det.

Men kom frisk. Øs ud af din enorme viden. Fortæl mig hvor jeg er upræcis. Fortæl mig hvor kæden hopper af i min taktiske vurdering. Når du nu har været på det store trænerkursus mens jeg ikke har, så burde det jo være en smal sag.
Skrevet af CFCHackney
Vores presspil skal blive bedre, men der var nu perioder i først halvleg, hvor det var ganske udmærket.

Derudover er det tidligt på sæsonen, og at spillet blev dårligere i 2. halvleg, kan vel ikke undre.

Men første halvleg kan man da næsten ikke klage over. Hull kom ikke frem til en skid, og vi havde en 16-17 afslutninger. Vi spillede masser af godt småsspil, og det var vist på ingen måde "betonbold".

Havde vi været bare en smule skarpere(KDB i særdeleshed), så havde vi vundet 4-eller 5-0. Jeg kan ikke huske sidste gang, vi kom frem til så mange chancer.

Men jeg holder mig helst ude af denne og fremtidige diskussioner omkring dette, da det aldrig ender ud i andet end uenigheder og muligvis lidt mudderkastning senere hen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFC#17
Som AaB-fan er det nice at se Pat Nevin fremhæve Helenius og Okore i sin optakt. Nevin glæder sig især til at se Okore.

"Many Chelsea fans will recall him from the games against FC Nordsjaelland last season. He was not only a fine player but a true entertainer and considering he is a centre-back, that is saying something. In fact there is an argument to say he is at least as adventurous as our own David Luiz! In short nothing can be taken for granted in this upcoming game."
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
annonce
0