Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
”Meget få findes som har scoret så få mål for en topklub i svarende kampe som Mikel-drengen.”


Det er ret søgt at kritisere en dm´er for ikke at score nok mål, du afskriver da vel heller ikke en angriber, fordi han er elendig til at takle eller markere sin modstander?

Spiller: Kampe : Mål:

Busq 240 8
Mikel 285 3
Mascherano 361 3
Martinez 297 30
Yaya(Barca) 117 6
Yaya(City) 136 29
Song 288 11
Maka 802 26
Gattuso 584 17

Den, der virkelig afviger fra en typisk dm´er når det kommer til mål, er Martinez. Meget af det skyldes, at Martinez har været brugt mange steder på midtbanen i Atl. Bilbao, samt han er med til dødbolde, da han er en trussel i luftrummet. Lige netop i luftrummet er noget Mikel halter bagefter, også derfor man sjældent ser ham komme med frem til dødbolde. Maka har også forholdsvis scoret fint med mål i forhold til en dm´er, men hvis du går ind og ser på, hvornår de er scoret, så er de scoret tidligt i hans karriere, ja 18 af de 26 er scoret før han kom til Real, hvor han kun nettede to gange i 140 kampe. Der er to vigtige faktorer, der spillede ind på, at Makas målscoring faldt betydeligt, da han kom til Real. 1, hans rolle var decideret at bryde modstanderen spil som dm´er. Og nummer to er at man i Real havde så mange offensive spillere til at skabe spillet fremad, så Makas rolle var kun begrænset til det defensive. Og samme er sket for Mikel i Chelsea. Forskellen er, at Mikel kom til en storklub meget tidligere og skulle kæmpe med langt større stjernere end Maka skulle i sine unge dage.

Her er, hvad den gode Perez sagde efter salget af Maka:

”"He wasn´t a header of the ball and he rarely passed the ball more than three metres," Perez said. "Younger players will arrive who will cause Makelele to be forgotten."”

Det er desværre, en opfattelse mange har omkring deciderede dm´ere, og desværre er det et tegn på, at man ikke har helt sat sig ind i det taktiske omkring fodbold.

Og hvis du stadig mener at Mikel ikke er målfarlig nok som dm´er, så tag lige et kig på Yayas stats som dm´ere og som b2b´er.

Du bliver nødt til at sætte dig lidt mere ind i, hvilken rolle de forskellige positioner har på et hold, samt se på opstillingen og sammensætningen. Ramires har i denne sæson spillet nogenlunde den samme rolle som Mikel har spillet i årevis, og hvordan ser hans offensive stats ud? Ja nogenlunde som Mikels sæsoner i Chelsea. Skud pr. kamp 0,7, nøgleafleveringer pr. kamp 0,7, driblinger pr. kamp 1, afleveringer pr. kamp 73, lange afleveringer pr. kamp 3,7 og afleveringer i dybden pr. kamp 0,3.

Og den myte med at Mikel ikke har nogen betydning for vores angrebsspil er heller ikke helt rigtig. Nok laver han ikke de ”gyldne” afleveringer så ofte, men hans boldkontrol og pasningssikkerhed er i højgrad en vigtig del for et hold, som vil dominere en kamp, da denne sikre at bolden bliver på vores fødder. Både generelt, på modstanderens halvdel og på den sidste tredjedel er han faktisk vores bedste pasningsspiller af dem vi har i truppen på cm/dmpladsen. Og ja, din kære Lampard og Luiz er de ringeste, når det kommer til at holde bolden i vores rækker, både generelt, på modstanderens halvdel og på den sidste tredjedel. Hvis Mourinho fulgte dit råd med at bruge Lampard og Luiz på cm, så vil der sikkert komme en masse flotte lange afleveringer, men samtidig, vil vi også miste bolden for ofte, og have meget sværere ved at opbygge et momentum i vores spil.

I forhold til opstilling er jeg enig med aagaard2, både i forhold til, hvad det bliver og hvad jeg håber.

Edit: Glemte lige kilden til det andet sidste afsnit:
http://eplindex.com/3055…arison.html
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
http://www.weaintgotnohi…fer-rumours

Jeg mindes også, at AVB var interesseret i Barkley, da han var manager i Chelsea.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Det kan sådan set også være John Stones der tales om.
Thank you, José.
Skrevet af L.Haahr
Nøj hvor kan jeg bare ikke udstå united, det er helt ekstremt så utiltalende de er!
1 26 8 11
Skrevet af CFCHackney
@chelseafc: The @chelseafc team: Cech, Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole, Ramires, Mikel, Schurrle, Mata, Hazard, Eto´o. #CFC

@chelseafc: Our subs: Schwarzer, Essien, Lampard, Cahill, Oscar, De Bruyne, Torres. #CFC
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af L.Haahr
Nice! Glæder mig til at se Eto, også må vi forvente at få Willian at se i anden halveg
1 26 8 11
Skrevet af CFCHackney
Tag du lige et kig på spillene på bænken. Dem postede jeg også, og Willian er ikke med i dag.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af L.Haahr
Bummer :(
1 26 8 11
Skrevet af CFCHackney
Han starter formentlig på onsdag. José havde meget fokus på, at de en eller to af de offensive spillere måtte en tur på på tribunen engang i mellem for at være klar til en specifik kamp, på pressemødet i går.

Og det er vel bedre at give ham debut mod Basel, og lade dem der har været her længere være med i dag.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af L.Haahr
Eto skylder allerede én...
1 26 8 11
Skrevet af CFCHackney
Det er fucking håbløst det der, Rami.

Vi har brændt en hel del chancer, og så sker det der.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af L.Haahr
Det er ligeså fucking latterligt som mod Villa hvor de får lov at score lige inden pausen i en halveg hvor vi brænder flere kæmpe muligheder og nu SKAL vi ud og score mindst 2 mål for at vinde. Det er så fucking frustrerende!!!!!
1 26 8 11
Skrevet af Contractor
Det er fantastisk hvor meget kreativitet Mou allerede har suget ud af holdet... Jeg havde elsket at se Ancelotti styre dette hold.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af FalconLFC
"Det er fantastisk hvor meget kreativitet Mou allerede har suget ud af holdet... Jeg havde elsket at se Ancelotti styre dette hold."

+ 1!
Skrevet af CFC#17
Synes ikke Eto ligner en der er i form. Han var også for langsom på sin 100% chance, hvilket gjorde at forsvarsspilleren kunne nå at blokere.
Aalborg BK - The Double 2014! Chelsea FC
Skrevet af Forza Zola
Vi kan jo omvendt bare sparke de 3-4 kæmpe chancer ind, så havde den kamp været lukket.
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Cole er ubegribeligt ringe.
come on Chelsea
Skrevet af Contractor
Vi mangler da i den grad også en skarp angriber.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
ja, Cole har været vores klart ringeste i dag.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Black Spider
Cole ud, Torres ind. Så vi har Terry, Luiz og Ivan i forsvaret, Rami, Mikel, Lamps, Oscar og Haz på midtbanen, og Eto´o og Torres i angrebet? 3-5-2? Det er i det mindste en ret interessant tilgang.
annonce
0