Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
Som man med bange anelse kunne forudse, så bliver det kynisk bold så længe Mourinho er i trænersædet. Er virkelig skuffet over vores spillemæssige start på denne sæson. Efter min mening, så er der en del fejl i spillersammensætningen. Det kan åbenbart ikke virke med med Ramires og Mikel sammen (Mikel spillede en god kamp i går trods alt), der mangler noget hjerne hos de to.. Jeg har tidligere opponeret imod Oscar som pivot, dybdeliggende playmaker, men jeg tror desværre, at det er det bedste valg. Han bringer en helt anden dynamik, når han har bolden. Matas indsats i gårsdagens kamp var direkte pinlig, der afspejlede hans demoraliserede kampånd. Er der nogen der har kendskab til et site, der måler løbeafstande etc? Jeg har lidt på fornemmelsen, at vi simpelthen ikke løber nok i vores kampe.
Lampard é Deus
Skrevet af andib
Et køb var for at pisse Spurs af. Til 300 mio. For en spillertype, Chelsea, i forvejen har rigeligt af.

For det konkrete køb er det en strategi, men det er tvivlsomt, hvor fornuftigt den har været.

Dengang var der stor glæde blandt visse cfc fans over købet. Alene i signalværdien i at "pisse på Spurs".
Tottenham er vel også et godt eksempel på en klub, der har gjort noget af det samme. Der har godt nok været mange spillere, som Liverpool har været interesseret i, men som er røget til Tottenham i stedet for. Gylfi, Eriksen m.fl.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFC-RACISTEN
En ting er sikkert, Chelsea skal aldrig spille med 3 Centerbacks... Der kom alt for stort pres på i går, da Cole røg ud. Problemet var dog også, at vi intet skabte selvom vi kun spillede med 3 Centerbacks.

Cole,Ramires,Hazard,Mata og Schurrle burde starte ude næste gang, da de decideret spillede pinligt!
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Forza Zola
Er det helt utænkeligt at KDB kan spille centralt på den defensive midtbane? Tænker at han er en klog spiller med en fin teknik som kan støbe nogler kugler frem i banen og binde vores spil sammen?

Jeg synes ikke at vores indsats igår var en spillemæssig katastrofe som mange gerne vil gøre det til. Vi styrer kampen langt hen af vejen, og har rigeligt med muligheder. Det kan godt være ar Schurrle brænder nogle oplagte chancer, men han var en evig trussel fremme i banen, og havde flere gode aktioner. Han manglede bare skarpheden foran kassen som alle andre.

Den sidste halve time var dog skuffende, og man så jo intet til Torres da han kom ind. Havde forventet noget mere fremme i banen da vi gik over til 3-5-2.
come on Chelsea
Skrevet af CFC-RACISTEN
"Er det helt utænkeligt at KDB kan spille centralt på den defensive midtbane? Tænker at han er en klog spiller med en fin teknik som kan støbe nogler kugler frem i banen og binde vores spil sammen?"

Jeg har også strejfede den tanke, og det virker heller ikke utænkeligt. I Bremen spillede han også boks-boks spiller noglegange med stor succes. Man kunne også tage Oscar og sætte ham på den Centrale midtbane med Mikel bagude.Det har fungeret meget fint i nogle kampe.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Skrevet af Didier
... http://ekstrabladet.dk/s…2097022.ece

It will haunt my dreams forever.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Eroh
Et par karakterer fra igår, 1-10:

Cech: 7. Stod okay og tog det han skulle.
Cole: 4. Dagens mindst gode.
Terry: 6. Fik sammen med Luiz dækkes godt op for Evertons centerforward. Ikke meget der. Men heller ikke nogle aktioner, som kan kræve ham højere end en middelmådig 6´er.
Luiz: 5. Spillede ikke en god kamp. Alt for flagrende af en centerforsvar at være. Positioneringen ved Evertons mål var også dårlig. De få gode ting han lavede i kampen opvejede ikke de mange dårlige.
Ivanovic: 6. En okay kamp, men heller ikke noget prangende fra hans side.
Mikel: 7. Havde sammen med Ramires godt styr på midtbanen, og Mikel var igår god i sine indgreb. Han måtte meget gerne danne makkerpar med Ginkel eller KdB istedet for Lampard eller Ramires.
Ramires: 6. En okay kamp, men ikke mange opløftende ting at tage med fra hans offensive spil igår.
Hazard: 6. Blev lukket ned og tog mindre gode beslutninger. Ikke hans dag igår.
Mata: 5. Første kamp fra ham i lang tid. Dette kunne tydeligt ses og han satte ikke en fod rigtigt. Altid noget der kommer en Baselkamp på onsdag, så rusten kan komme mere af.
Schürrle: 6. Spillede okay i den tid han havde på banen
Eto´o: 7. Spillede rigtig i 1. halvleg, men faldt lidt ud i 2.. Taget i betragtning, at det er hans første kamp i England, så tror jeg sagtens vi kan forvente store ting fra ham. Det må være ham vi skal sætte vores lid til i angrebet denne sæson.

Subs:
Oscar: 5. Desværre heller ikke meget at komme efter her. Burde nok have fået straffet. Den mest iøjnefaldende situation han var med i.
Lampard: 5. Gjorde heller ikke megen væsen af sig. Havde håbet at KdB var kommet ind i stedet for. Lidt mere fart i støvlerne og bedre til at udfordre.
Torres: Ikke meget værd. Rørte den vel 2-3 gange og mistede den hvor Everton kunne lave en kontra på os. En sæson mere med ham bliver svær at kapere, hvis han ikke begynder at tro noget mere på sig selv og sine afleveringer/afslutninger.

All-in-all: Selvom vi havde store dele af spillet og størstedelen af chancerne var effektiviteten slet ikke tilstedeværende og kombinationerne sidder ikke helt i skabet endnu. Det var en middelmådig omgang fodbold af Chelsea igår desværre. Hvis Fortuna havde været med os i 1. halvleg havde vi nok kunne trække os ud af kampen som vindere, selvom det selvfølgelig bare er spekulativt.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Halil
Tottenham er vel også et godt eksempel på en klub, der har gjort noget af det samme. Der har godt nok været mange spillere, som Liverpool har været interesseret i, men som er røget til Tottenham i stedet for. Gylfi, Eriksen m.fl.


Haha, du ser spøgelser.

Der er en enorm forskel på de spillere du nævner også Willian situationen.

Det kan du gøre bedre, andib.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af stofferc
Nu har Chelsea jo også indtil flere gange været sat i forbindelse med Willian. Det var vi både før han skiftede til Shakhtar og Anzhi, så det kommer vel ikke som nogen overraskelse, at man bød ind, da chancen var der.
-
Skrevet af Mugesh
@Andib

”Han er normalt suveræn til at læse modstanderne med alt hvad det indebærer, men han har aldrig stået for det sprudlende fodboldspil og kommer heller ikke til at gøre det.”


Nej nej, ser du, Mourinho har bare ikke haft muligheden for at vise, at han kan spille underholdende fodbold. Selvfølgelig kan Mourinho spille underholdende fodbold, det er jo ikke for sjov han er verdens bedste manager.

@BS
”Fra tid til anden var der tre spillere på ham.”


Som aagaard2 skriver, så var Hazard en af dem, som virkelig ødelagde mange ting for os i går. Det var ofte ham selv, der valgte at lege legen, snyd tre fire mand i en telefonboks, men i går gik det mere Evertons vej end Hazards. Hazard var virkelig dårlig i går, og sænkede spillet alt for ofte.

@Eroh

”Havde sammen med Ramires godt styr på midtbanen, og Mikel var igår god i sine indgreb. Han måtte meget gerne danne makkerpar med Ginkel eller KdB istedet for Lampard eller Ramires.”


Enig.

”En okay kamp, men ikke mange opløftende ting at tage med fra hans offensive spil igår.”


Jeg mener faktisk ikke det er Ramires´ skyld, at han ikke er mere med i det offensive. Siden Mourinhos overtagelse, har Ramires været mere defensiv, hvilket jeg synes det er fint nok, da jeg ikke mener han er god nok i det offensive. Ramires havde en ok kamp, og det er positivt, at han ikke havde nogen af sine velkendte taklinger i denne kamp. Ellers er jeg meget enig med din vurdering af spillerne.

Udover de brændte chancer, så er der altså nogle andre ting som gør at vi ikke vinder kampen. 1, er, at vi ikke på noget tidspunkt i kampen prøver at spille os til chancer gennem småspil og temposkift, som er vores offensive spillere styrke. 2, vi spiller ALT for direkte og alt for mange lange bolde, som ødelægger momentum i spillet. Igår var Luiz virkelig slem til det, og under RDM var det også slemt, mens Rafa fik nogenlunde styr på hans alt for store lyst til at sætte angriberne op. Igår lavede Luiz 12 lange bolde, hvor syv af ramte en medspiller, tilsammenligning lavede Mikel seks og fem af dem ramte en medspiller, og ja selv Cech havde mere held med sine lange bolde, hvor 9/5 ramte en medspiller. Luiz var sammen med Cole og Hazard en af grundene til vi mistede bolden for meget.

Spillere som har det svært og får det svært med Mourinhos måde at spille på er: Luiz, Mata, Hazard, Azpi og delvis Mikel. Luiz har ikke tålmodigheden til at spille under Mourinhos stramme koncept. Mata arbejder ikke nok uden bold og er ikke direkte nok. Hazard passer fint til det direkte spil, men arbejder ligesom Mata alt for lidt. Selvom Cole spillede ringe i går, så skal det lige nævnes, at det er meget lidt hjælp han får fra sin makker foran. Azpi er ikke god nok defensivt til Mourinho. Mikel vil passer fint til Mourinho, hvis vi gik over til 4-3-3, til 4-2-3-1-mourinho er han ikke direkte nok. Spillere, som passer bedre til Mourinhos spillestil er: Ivanovic, JT, Cole, Lampard, Ramires og Schürrle. Ivanovic må være Mourinhos untouchable i denne her periode, for han er alt, hvad Mourinho vil have i en forsvarsspiller. Defensivt er han en af ligaens bedste backer, i luftrummet er han også en af de bedste, ok fart og god fysik. JT er JT, bare en dårligere version nu end i den første periode. Og det samme gælder for Lampard. Ramires og Schürrle er gode for Mourinho, da de arbejder stenhårdt og har fart.

Nederlaget er ikke det, der skuffer mig mest, men mere det, at vi i første halvleg næsten kun satser på omstilling, og sjældent prøver at holde bolden i egne rækker, og dermed skabe spillet. De første fem kampe har budt på det man kan forvente fra Mourinho, og intet andet. Nederlaget er ikke så slem, da Everton er gode hjemme og har fået en af ligaens mest undervurderede managere, en manager vi burde have hentet allerede før Indianeren. Men som sædvanlig, går vi efter højprofilerede navne til managerpladsen, end at hente en manager, som rent faktisk passer til truppen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Er det helt utænkeligt at KDB kan spille centralt på den defensive midtbane?


Han er alt for dårlig i det defensive. Oscar ville være et bedre bud.

Og skarpheden manglede i går. Spillet var i perioder ok, og vi havde masser af chancer. Men for fanden hvor skal der trænes afslutninger.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Zola - Mikel er slet ikke nævnt i mit indlæg, og Ramires vil du vel ikke påstå er en spiller vi ikke kan undvære? Jeg tror godt jeg kan finde en god flok spillere der ville passe bedre ind i truppen. Jeg tænker ikke kun på kampen igår men generelt.

Ikke at jeg forventede at vi ville vinde mod Everton, det gør jeg aldrig.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Ok. Mener bare ikke vi kan klandrer den centrale defensiv for manglende skarphed igår. Ramires og Mikel fungerede okay sammen. Så kom Lampard ind, og så skete der ikke mere, da han konsekvent vil ned og hente bolden i det område Mikel befinder sig i.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
"Ramires og Mikel fungerede okay sammen."


Det er den bedste cm-konstellation vi har, da hverken Oscar og Ginkel er blevet prøvet der i en vigtig kamp. Selvom vi tabte, så var det ikke pga. den centrale midtbane, det var måske det eneste led der fungerede. Men håber da det her var en øjenåbner for José om, at Lampard ikke har noget at gøre i en startopstilling, hvis alle er fit.

"Så kom Lampard ind, og så skete der ikke mere, da han konsekvent vil ned og hente bolden i det område Mikel befinder sig i."


Sådan er det ofte, når han er på banen. Det værste er bare, når han fik afleveringen fra Mikel, så begyndte Mikel ofte at løbe fremad, i forventning om at få en aflevering og at Lampard ville blive tilbage. Men det var ofte modsat, hvor Lampard laver en aflevering og selv lunter mod modstanderens felt, det gav oceaner af plads foran vores cb´er.

Derudover, hvorfor fanden går man over til 3-5-2 så tidligt i kampen, når INGEN af spillerne kan spille det system?

Håber Bertrand, KDB og Willian får chancen næste kamp:

Offensiven:
Schürrle-Oscar/KDB-Willian
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Derudover, hvorfor fanden går man over til 3-5-2 så tidligt i kampen, når INGEN af spillerne kan spille det system


Fordi man vil prøve at udligne/ vinde, vil jeg da gå udfra. Det er da fornuftigt nok, at gøre det med 20 minutter igen.

At man forsøger at være taktisk fleksibel, er da ganske positivt. At det så ikke lykkedes skide godt, er selvfølgelig ærgerligt.

Håber Bertrand, KDB og Willian får chancen næste kamp


Eftersom næste kamp er mod Basel, lyder det ganske sandsynligt.

Men jeg ville nu også gerne se Mata i aktion på onsdag, så han kan få banket den værste rust af.

Cech

Dave-Cahill-Luiz/JT-Bertrand
Ginkel-Essien
Mata/KDB-Mata/KDB-Willian
Eto´o

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af PellRigt
@Hackney

Husk Essien ikke er med i CHL-truppen :)

Men ellers er jeg enig i din opstilling, tror dog at Torres og Lampard erstatter Eto´o og Essien.
Skrevet af CFCHackney
Det er sgu da også rigtigt. Så må Mikel tage pladsen ved siden af Ginkel.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
@ Mugesh

Som aagaard2 skriver, så var Hazard en af dem, som virkelig ødelagde mange ting for os i går. Det var ofte ham selv, der valgte at lege legen, snyd tre fire mand i en telefonboks, men i går gik det mere Evertons vej end Hazards. Hazard var virkelig dårlig i går, og sænkede spillet alt for ofte.

Så tit var Haz nu heller ikke involveret i spillet. Og i de perioder, hvor han ikke var med, så skete der heller ikke skide meget, for Eto´o har ikke accelerationen til at sætte en modspiller og Schürrle har åbenbart ikke selvtilliden til at forsøge.

Det er i øvrigt lidt pudsigt at bebrejde Hazard for at ødelægge ting, når vi egentlig havde pænt med muligheder og Haz faktisk ikke stod for at brænde dem. Jeg vil gerne medgive, at vi savnede hans normale produktion, men ud over den friløber, han gav væk (og som han selv fiksede), så synes jeg egentlig ikke, han havde en dårlig kamp. Han var bare relativt middelmådig.

Nej nej, ser du, Mourinho har bare ikke haft muligheden for at vise, at han kan spille underholdende fodbold.

Spar nu på stråmændene, Mug. Argumentet er så vidt jeg ved, at han aldrig har haft som målsætning at spille offensivt, og når han har nemmere ved at vinde kampe med en defensiv tilgang, så er det selvfølgelig hvad han vælger. Der er næppe grund til at tro, at Mou ikke kan lære at spille offensivt, så spørgsmålet er egentlig bare, om han gider gøre indsatsen, og om han kan få sig selv til at slække så meget på den jernhårde disciplin, at flair-typer kan få pladsen til at gøre en forskel på banen?

1, er, at vi ikke på noget tidspunkt i kampen prøver at spille os til chancer gennem småspil og temposkift

Giv nu lige Everton lidt kredit. De arbejde stenhårdt på netop at forhindre os i, at vi fik tid og plads til småspillet. Dertil kommer, at vi ikke kan lave det småspil, hvis ikke vores backer kommer med frem og skaber lidt bredde, men desværre havde vores backs en ret dårlig aften, så Everton var faktisk bedre stillet ved at lade vores backs slå et indlæg end ved at forsøge at dække dem af. En Azpi ville have pyntet, men sådan blev det så bare ikke.

Spillere som har det svært og får det svært med Mourinhos måde at spille på er: Luiz har ikke tålmodigheden til at spille under Mourinhos stramme koncept. Mata arbejder ikke nok uden bold og er ikke direkte nok. Hazard passer fint til det direkte spil, men arbejder ligesom Mata alt for lidt. Selvom Cole spillede ringe i går, så skal det lige nævnes, at det er meget lidt hjælp han får fra sin makker foran. Azpi er ikke god nok defensivt til Mourinho. Mikel vil passer fint til Mourinho, hvis vi gik over til 4-3-3, til 4-2-3-1-mourinho er han ikke direkte nok.

Det er egentlig ret sjovt, for normalt plejer vi ikke at være helt uenige, men jeg er faktisk ikke enig i noget som helst af det citerede.

Luiz har normalt tilstrækkeligt med tålmodighed, men han var rimeligt tydeligt en anelse overtændt i går. Men det var jo så også første kamp i et stykke tid. Det skal nok blive bedre.

Mata er ikke noget defensivt dydsmønster, men det var Øzil jo heller ikke, og jeg kan heller ikke huske, at Sneijder vandt ret mange bolde, mens Mou var i Inter. Altså tror jeg ikke på, at Mata af en eller anden grund ikke skulle være god nok. Det er klart, at han ikke er optimal i forhold til Mous gamle Chelsea-taktik, men mon ikke Mou trods alt godt kan forny sig lige akkurat nok til, at klubbens bedste playmaker også har en rolle?

Hazard arbejder i den grad for sagen, også langt mere end fx Lampard gør, men han er jo lidt fysisk hæmmet hvad angår defensive nærkampe, og selvfølgelig han han ikke sprinte rundt i 90 minutter i hver eneste kamp. Du giver så endvidere Hazard skylden for, at Cole ser dårlig ud, men det synes jeg er fuldstændigt tosset. Cole blev jo ikke gang på gang overloadet, men hans normale timing for at placere sig rigtigt manglede, og offensivt var det meget begrænset, hvad han lykkedes med.

Endelig er der Azpi, og jeg ved selvfølgelig heller ikke, hvorfor fanden Mou ikke bruger ham, men mon ikke det kommer? Mou havde jo ikke et problem med fx Marcelo i Real og han konverterede jo heller ikke Ramos tilbage til højre back, så det typemæssige problem i Azpi er nok trods alt begrænset.

Skrevet af Forza Zola
Enig i meget af det du skriver BS.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Det er jeg faktisk også.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0