Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schmitte
@stofferc

Nej, det har du ret i.

Jeg har bare aldrig forstået, at man udleder noget bare fordi, man har en antagelse om, hvordan en anden persons mening er (i dette tilfælde Mourinho). Altså at man i dette tilfælde antager, at Mourinho ikke har ville opfylde Lukakus ønske om spilletid.

Jeg ser ikke, at antagelsen er rigtig eller forkert, men at der sker mere bag kulissen, end man lige tror, hvorfor man nok skal passe på med bare at udlede noget.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af 8letters
Mourinho sejler jo rundt! Hvorfor skal der lige pludselig være et angreb på en udlånt spiller? Indrøm nu bare, at du er en hat. Tag dit klamme ego og stik det op i *****!!! Der kan også komme for meget fokus på en manager.
Lampard é Deus
Skrevet af Schmitte
@8letters

Han blev spurgt omkring Lukaku til dagens pressekonference.

Hvilket af hans udtalelse gør ham til en hat?

Det ligger jo i de forskellige udtalelser, som Lukaku har haft, at det var Chelsea, som udlånte ham. Mourinho går så ud og siger efter, at han (Lukaku) burde gå ud og fortælle hvorfor han er udlånt. Altså han antyder, at der er andre grundet - herunder er der nogle medier (Guardian og Daily Mail), som har haft skrevet, at det var Lukaku selv, der bad om at blive udlejet.

Passer det sidste, forstår jeg godt Mourinhos kommentar, og jeg kan ikke se noget direkte angreb ud fra de udtalelser fra Mourinhos side. Han beder Lukaku om at åbne munden og fortælle det hele i stedet for at antyde en masse.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af 8letters
@Schmitte

Han havde da ingen betænkeligheder ved at foreklare sig om Mata, da han ikke ville bruge ham. Hvad er ræsonemenet for ikke at udtale sig her? Nu går rygterne på Lukaku gerne vil have en permanent i Everton. Hvorfor skal man gamble med verdens største angrebstalent? - fordi man har et kæmpe ego. Medmindre Lukaku ikke vil spille i klubben, så forstår jeg godt Mourinho i denne sag, men hvis ikke, så er det da hul i hovedet. Præstér og så spil smart bagefter - ikke omvendt.
Lampard é Deus
Skrevet af Schmitte
@8letters

Forskellen er jo, at Mata er "den pæne dreng", mens Lukaku har været ude i medierne adskillige gange allerede. Det burde vel ikke være Mourinho der skulle forklare sig, hvis det ikke er hans eget valg.
- Altså hvorfor skal Mourinho ud og forklare sig, når Lukaku går i medierne. Situationen du vælger med Mata er, hvis det var Lukaku der valgte et udlån, jo lidt noget andet. Altså ikke Mourinhos valg, hvorfor han ingen grund har til at skulle forklare noget.
Desuden udtaler Mourinho også til pressekonferencen, da han blev spurgt ind til at uddybe om hans udlån, at han ikke ville uddybe af etiske grund.

Hvordan gambler han med Lukaku?
Forklar mig igen, hvor der i hans udtalelse er et angreb?
Som Mourinho siger, hvis Lukaku skal snakke så meget, hvorfor så ikke fortælle det hele. Det vil Mourinho så som nævnt ikke af etiske grunde, der bl.a. tager hensyn til spiller og klub.

Som du selv siger er det rygter. Noget bygges videre på fra et interview, som BBC har haft med Lukaku, hvilket nogle medier så vælger at køre videre, da han selv "holder sine kort åbne". Lukaku antyder i øvrigt også i det interview, at det var ham selv, der ønskede udlån.

Af hvad jeg kan finde frem til, skriver stort set alle engelske medier, at det var Lukaku selv, der bad om udlån. Nogen af dem uddyber og skriver, at Chelseas plan egentlig var at udlåne/sælge Ba, hvilket blev stoppet, da Lukaku fremsatte sit ønske i sidste øjeblik - altså dagen hvor transfervinduet lukkede.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Schmitte
Og omkring salg af Lukaku til Everton har Guardian et interview med Roberto Martinez:

http://www.theguardian.c…CNETTXT3487

Hertil kan du også få et interview med Mourinho, hvor hans udtalelse uddybes lidt, mens han også roser Lukaku:

http://www.theguardian.c…sea-everton
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af 8letters
@Schmitte

Jep, den Guardian artikel understreger, for mit vedkommende, Mourinho´s behandling af Lukaku. Sidste sæson var han vores bedste angriber by far. Det skal ikke stå Mourinho til last, men han kan da ikke være uviden omkring spillerens niveau.

Torres præsterede pænt i de internationale kampe, hvor det gik mindre godt i den nationale. Lukaku præsterede eminent i den nationale, men uden for bedømmelse internationalt på klubplan. Dette skriger til himlen om, at man IKKE smider en PL-topscorer på lån igen. Sent i vinduet henter man så Eto´o ind. Et levn fra Mou´s fortid, der skal løse angrebsproblemet i klubben. Der er ikke et gram fremtid i Eto´o. Hans nuværende niveau er, som forventet, ikke specielt højt. Derfor er det mig simpelthen ubegribeligt, at man presser Lukaku til fast spilletid i Everton. Lukaku er i mine øjne den modne og fornuftige i denne sag. Når alt kommer til alt, Schmitte, så er det José der sætter holdet. Lukaku har ikke følt sig værdsat og derfor er dette blevet noget der tangerer en farce.

Jeg forstår godt, at Mou skal reagere på de tilnærmelser, Predator kommer med, men knægten er 20, og du (Mourinho) har igennem hele din karriere ophøjet dig som en af planets bedste managers. I denne sag mener jeg der er klasseforskel.
Lampard é Deus
Skrevet af Schmitte
@8letters

Jamen indhentningen af Eto´o ligger vel i at få en anden slags spiller. Dertil var det jo eftersigende meningen, at det var Ba der skulle væk. Jeg ser ikke klubben sende noget signal til Lukaku (også kun en 1 årig kontrakt med Eto´o), men mere en Lukakuder frygter at han ikke ville spille og dermed misse VM. Lukaku bakkede jo bl.a. op om klubben dengang man var efter Rooney.

Igen hvordan angriber Mourinho så Lukaku. Han udtaler jo, at han (Lukaku) burde fortælle det hele, nu når han er så glad for pressen.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Naughtyboy
Bold.dk har lige smidt en artikel op der siger at Mou klart ANGRIBER Lukaku
http://www.bold.dk/nyt/M…-paa-Lukaku

Artiklen hævder desuden at der kan ligge antydningen af mere under forholdet Mou og Lukaku imellem. Det er Mou der ser dum ud her, da vi ikke kender historien eller forholdet mellem de to. Jeg er gedigent træt af at Mou prøver at pisse teritoriet af eller hvad han end prøver på den mega nar.
Skrevet af Mugesh
@Schmitte

"Ved ikke, om det er mig, der ikke har kigget ordentligt efter i tråden, men tror, at man skal kigge langt efter for at finde en lovprisning af Mourinho."


Søg efter brugeren "john lampard", så vil du finde det. Derudover var der meget få herinde, som ikke var begejstret for Mourinho, selv efter de fakta de mere kritiske fans havde postet på siden her. Her var mantraet "Mourinho var verdens bedste manager, så intet var umuligt for ham" herinde.

@andib

"Jeg forstår din frustration overfor Mous stædighed, men Mou arbejder ofte med en bestemt type af spillere og går sjældent væk fra konceptet"


Han gjorde det ikke i Inter og heller ikke en verdens største klub, Real Madrid, og selvfølgelig ville han heller ikke gøre det i Chelsea. Og slet ikke i en klub, hvor han har 99% klubbens fans i sin hule hånd. Bare se på, hvordan han fik næsten alle fans til at tro, at Mata var med i hans fremtidsplaner, og bare ville gøre ham til en bedre spiller. Fansene gad ikke en gang at forholde sig til, hvilken type Mata var, hvilken type Tryllekunsteren normalt foretrak, men blot holdte fast i Tryllekunsterens udtalelser, som jo for det meste er spin.

"Mou skal nok skabe resultater, det tror jeg ikke der er den store tvivl om."


Og det er desværre det vigtigste for klubbens ledelse og åbenbart også den største del af fanskaren.

Tror du skal passe lidt på med at nævne mig for ofte i dine indlæg herinde, gider ikke til at bevise overfor konen, igen, at jeg ikke har nogen romantisk interesse i dig:-)

@BS

"Mugesh er dog den mest aggressive anti-Mou type jeg til dato har set skrive på et forum. Der er både Arsenal og Liverpool-fans, som holder mere af Mou end Mug. Personligt er jeg lettere negativt anlagt af natur (og jeg har lidt problemer med mit temperament fra tid til anden), men Mug får mig jo til at virke som en lalleglad jubeloptimist. For ham begyndte "Mou RAUS!" kampagnen nok endda et par måneder før rygterne om Mou til Chelsea begyndte."


Og jeg fortryder intet af det.

"Der var trods alt en reel mulighed for, at Mou ville kunne omstille sig og få noget godt ud af truppen,"


Der er vel også en reel mulighed for, at Enhedslisten kan for alvor få gang i samfundsøkonomien?

Så skal det lige siges, at jeg kun er aggrissiv overfor en type som Storforbrugeren, en manager, hvis ego er større end hele holdet, samt ikke holde sig fra at udstille egne spillere som han ikke vil bruge. Storforbrugeren vil gerne være større end klubben, derfor røg på porten i hans første periode. I Inter blev han større end klubben, måske blev det for kedeligt for ham, og mon ikke han også vidste, hvordan økonomien nogenlunde var i Inter, så han forlod en synkende skude, og tog til verdens største klub, men her kunne han ikke blive større end klubben, selvom han nu gjorde sit ypperste. Meget af det hænger sammen med at Realfans, ved hvad de vil have, og ikke bare nøjes. Og nu er han så tilbage i den klub, hvor han næsten blev større end klubben. Min tålmodighed med Scolari, Ancelotti, RDM og Rafa synes jeg har været noget større end mange andre af klubbens fans.

@Hackney

"Kunne det tænkes at nogle af os CFC-fans, håbede/ troede på, at Mou ville lægge stilen om? Og at han ville bruge klubbens talenter?"


Det var netop problemet, der var kun tro og håb, for hvis man så på fakta, så ville han aldrig været ønsket af nogen fans, der var for meget hjerte og for lidt hjerne hos mange fans, deværre.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af 8letters
@Schmitte

Jeg køber ikke rigtig præmissen om en anden dimension til angrebet, da man har Andre, Torres, Ba i forvejen. Ba´s skifte til Arsenal blev da blokeret af Chelsea selv - derfor Bendtner ikke blev skudt afsted.

Jeg holder på, at Mou er manager, og det er ham der tager beslutninger. Dette er en rædsom beslutning. At Lukaku snakker i krogene er en ufin metode, men jeg forstår ham godt. Jeg er stor tilhænger af Mourinho som kyniker og taktiker, men kan den mand ikke have noget på sine skuldrer? Jeg ser dette som, at han ikke vil tabe en offentlig kamp til Lukaku. Jeg ser ikke ræsonnementet for at udleje Lukaku i første omgang, så lorten er hos José. Er han ved at tabe hovedet fuldstændig? Han er kun faldet i niveau siden han kom til Real.

Grow some balls, Mou!

Lampard é Deus
Skrevet af FalconLFC
"Kunne det tænkes at nogle af os CFC-fans, håbede/ troede på, at Mou ville lægge stilen om? Og at han ville bruge klubbens talenter?"

Hvis det er tilfældet, så er det meget naivt.
Skrevet af Schmitte
@Naughtyboy

Om det er et angreb, er hvad du så selv må tyde af det, og ikke hvad forfatteren af artiklen skriver.

Iøvrigt det vi sidder diskutere nu - slå en side tilbage for at opdatere dig og deltag gerne :)
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Schmitte
@8letters

Hvis er vidst mere den taktiske undtagelse, at han har brugt Schürrle som angriber - herunder som en form for falsk 9´er.

Grunden var vel den samme, som hvorfor man forsøgte at hente Rooney eller hvad? Han (Eto´o) er jo en lidt anden type en både Torres og Ba.

Som jeg også har nævnt, var det jo eftersigende grundet Lukakus ønske om at blive udlejet, at man ikke solgte/udlejede Ba.

Du forstår godt at han brokker sig udleje, når han - ud fra den spekulation jeg kommer med - selv bad om at blive udlejet.

Fint at han går ud og prikker til Mourinho, men så skal han jo også forvente en reaktion. Specielt når han, som Mourinho siger, ikke fortæller hele historien, hvilket han så stiller sig uforstående overfor, at han ikke gør. Samtidig er det ikke en enkelte gang, men flere, hvor han stiller sig op i medierne og udtaler sig.

Du siger Mourinho har tabt hovedet, idet han udlejer Lukaku, men hvad så hvis det er spilleren selv der beder om udleje, skulle klubben så alligevel have holdt på ham? Jeg så da gerne selv, at han i hvert fald selv havde taget kamp op og forsøgt.

Jeg kan ikke rigtig følge dig i det sidste. Er ikke selv den store fan af Mourinho, men lige her er det mere Lukaku der irriterer mig, end det er Mourinho.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Schmitte
Dertil spekuleres/rygtes der nu i de engelske medier, at Lukaku, timer efter kampen mod Bayern München indgav et mundtligt transfer request.

Kommenteres lidt på det her af WAGNH:
http://weaintgotnohistor…se-mourinho

Godt nok kun et rygte, men ved ikke rigtig, hvad man skal tyde af det...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Naughtyboy
@Schmitte

Jo tak jeg læste også forrige side og forsøgte at bidrage med mit indlæg.

Det er en subjektiv holdning hvem er syndebukken. Jeg hæfter mig dog ved at de andre herinde er harme og næsten oprørte over Mou´s udtalelser.

Jeg mener ikke at man gør noget galt ved det usagte, ikke omkring låneaftaler mm. Hvad ingen ved har ingen ondt af, og Lukaku har jo vurderet hvad han har villet ønske kom frem. At Mou får latterligt ondt i røven over noget udeladt, giver ikke nogen mening for mig. Hvis det går ham sådan på hvorfor siger han det så ikke bare selv.

Som en anden skrev "Grow some balls Mourinho"
Skrevet af Schmitte
@Naughtyboy

Igen, som jeg også skriver, så siger Mourinho, at han ikke vil udtale sig dybere om situationen af etiske grunde. Dertil ligger der vel både et hensyn til Lukaku - at han ikke lyst til, at det skal frem, at han indgav transfer request og bad om lån (ifølge rygter) - og af hensyn til klubben selv.

Men han stiller så spørgsmålstegn ved, når Lukaku er så glad for at snakke med pressen, hvorfor han ikke bare fortæller dem det hele...

Der må jo komme en forventelig reaktion, når du flere gange går i pressen og kommer med nogle indirekte stikpiller til klubben.

Når/hvis det så er Lukaku selv, der har bedt om lånet, så kan jeg ikke forstå, hvorfor han flere gange går i pressen og udtaler sig som han gør. Mange har i hvert fald gået ud fra at det var klubben og ikke spilleren der ønskede ham udlånt.

Hvis det var Lukakus valg, hvorfor skal Mourinho så forsvare noget. Om Mourinho ligefrem har ondt i røven skal nok mere vurderes ved at se pressekonferencen og ikke bare læse kommentaren. Mener personligt, at han stiller sig uforstående overfor Lukakus handling og udtalelser i pressen ift. det indtryk han giver.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af 8letters
@Schmitte

Det jeg vil frem til er, at han insinuerer, at Lukaku taler usandt og gemmer noget for pressen. Hvis han vil have sin ryg fri, så smid kortene på bordet i stedet for at spille det her spil i medierne. Gør det med modstandernes managers, ikke med spillere på kontrakt.

Lukaku anmoder vel kun om en transfer fordi han ikke føler sig i betragtning. Kort hypotese: Hvordan ville din moral have det, hvis du blev fravalgt et projekt på dit arbejde. Du er den mest kvalificeret til projektet, men din chef vælger at ansætte en af sine ´venner´ til at udføre opgaven i stedet.

Personligt ville jeg være absolut rasende. De fleste mennesker tænker rationelt i sådanne situationer. Han føler sig 100% forbigået. Mandskabsplejen har i dette tilfældet været så uhyr ringe, at en spiller vil væk.

Angående deres kommunikation GENNEM medierne, så er det bare ild på bålet - hvad deres forhold angår. I den Guardian-artikel, som du linkede til stod der, at Lukaku ikke var blevet kontaktet af Mourinho én eneste gang siden skiftet til Everton. Hvem vil ikke booste moralen hos en spiller der er udlejet og gør det godt? Jeg har på fornemmelsen at Mou har tabt så meget af sin ære i Madrid, at han konstant skal demonstrere sin magt. Jeg vil igen sætte spørgsmålstegn ved José´s kommunikative evner. Han viser ved at svare igen gennem medierne, at han ikke lader sig kritisere offentligt. Det er i min bog et ekstremt svagt træk for en erfaren og moden mand. Han kunne ringe Lukaku op og tage den med ham på tomandshånd. Dette palaver skader kun produktet og holdet Chelsea. Mourinho vil måske gå ud som vinder, men alle andre har tabt. Mourinho er ligeglad, for sådan er han.

Forresten, så tak for en god debat. Forfriskende, at man have en sammenhænge samtale uden at der bliver trollet fra højre og venstre.
Lampard é Deus
Skrevet af Schmitte
@8letters

Det er jo jo kun dig selv der mener, at han er blevet fravalgt - Lukaku udtaler selv i interviewet til BBC, at Chelsea gerne vil have beholdt ham. Det ligger jo mere i, at Lukaku selv var bange for ikke at få spilletid. Men hvorfor ikke tage kampen op? Højst sandsynligt for at være sikker på spilletid til VM, men så skal han da ikke gå ud og beklage sig efter.

Nej, Mourinho siger ikke, at Lukaku lyver eller taler usandt. Han efterspørger hele historien og ikke udelukkende dele af den.
Han siger rent ud sagt. Du burde ikke snakke om det med medierne, men hvis du endelig skal gøre det, hvorfor fortæller du så ikke det hele?

Hvor glipper mandskabsplejen? Dvs. det er forkert at hente spillere ind? Ingen af os inklusiv Lukaku aner, hvad rollen har været tænkt ift. Eto´o og ham selv for den sags skyld. Hvorfor så antage, at han ville være 2. eller 3. mand?
Dog kan jeg godt forstå det i frygten for at miste pladsen til VM, men så mener jeg, at han burde beherske sig ift. pressen.

Der siges, at han ikke har haft direkte kontakt med Lukaku, men Lukaku udtaler bl.a. selv i interviewet med BBC og Martinez siger, at Chelsea er ofte i kontakt med Everton. Om det så er den rigtige form for kontakt kan så diskuteres.

Forresten, så tak for en god debat. Forfriskende, at man have en sammenhænge samtale uden at der bliver trollet fra højre og venstre.


Lige over! Der skal jo være plads til at være uenige og diskutere :)
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af 8letters
@Schmitte

Når man henter en angriber som Eto´o ind, så er det IKKE for at sidde på bænken til den løn (dog formindske fra Rusland) Han stikker da fingeren direkte op i snotten på de unge ved at handle som han gør. Hvis du ikke forstår, at der også er et psykisk spil her, så kan jeg ikke få min pointe igennem. Der var ingen grund til at hente Eto´o. Han har ikke niveauet. Jeg køber ikke det taktiske aspekt i at have Eto´o, da Mourinho aldrig har spillet med små angribere som spydspidser. I Inter var Eto´o ikke alene på toppen.

"Hvorfor ikke tage kampen op?"

Spillere i den alder skal have tillid og ikke føle presset hver eneste kamp. Under forholdene i WB og Everton har han performet på et højt niveau. Det er ikke raketvidenskab. Lukaku ved også, at hvis han spiller en ringe kamp, så vil han ryge nederst i hierarkiet. Endvidere så ved Lukaku også, at Mourinho ikke er en udviklende træner - hvad går unge spillere.

Angående mediehåndteringen fra Lukakus side, så er den bramfrie tilgang et tegn på frustration og generel umodenhed. Hvis det er sandt, at Mourinho ikke har kontaktet ham, så er der vel ingen anden vej end medierne.

Lampard é Deus
annonce
0